ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Όλα θα πάνε για ανακύκλωση και πρώτες ύλες από τους Ρώσους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην άνωθεν εικόνα βλέπουμε Λεοπαρντ και Μπραντλευ που έστειλαν οι ΗΠΑ και η Γερμανία στην Ουκρανία για την ... αντεπίθεση και πόσο εύκολα θα πάνε για ανακύκλωση. Και αυτά είναι πρώτες ύλες αύριο για τους Ρώσους.

Τι θέλουμε να πούμε;; Δεν έχει πέσει η Μόσχα ακόμα; 😂🤣😅 Πως ...έχει πέσει κάτω από τα γέλια. Για να μπορέσει ο επιτιθέμενος να σπάσει την αμυντική γραμμή ενός αμυνόμενου καλά εκπαιδευμένου τακτικού στρατού χρειάζεται αναλογία στρατευμάτων 3 ή 4 προς 1 σε κάθε είδος όπλου (πεζικό άρματα πυροβολικό αεροπορία) .Κάτι τέτοιο η Ουκρανία δεν διαθέτει ούτε στα τρελά της όνειρα όσα όπλα και να την χαρίσει η δύση. Συνεπώς κάθε προσπάθεια αντεπίθεσης με σκοπό ανακατάληψης οχυρωμένων αμυντικά εδαφών είναι σχεδόν καταδικασμένη εν τη γενέσει της.

Από την στιγμή που οι Ρωσοι οχυρώθηκαν ειδικά στο Δνείπερο είναι αδύνατον οι Ουκρανοί να τους απωθήσουν καθότι και η γραμμή επιμελητείας από την Ρωσία είναι μικρή. Το ότι γκρέμισαν το φράγμα και πλημμύρισε η περιοχή μπορεί αφενός να έπληξε οχυρωματικά έργα των Ρώσων αλλά έκανε όλη την περιοχή βάλτο με αποτέλεσμα ούτε οι Ουκρανοί να μπορούν να προελάσουν . Άρα 0 στο πηλίκο. Οι Ρώσοι έχουν τον χρόνο να ξαναστήσουν νέα οχυρωματικά έργα .

Ακόμα και στο αισιόδοξο σενάριο οι Ουκρανοί να οχυρωθούν δυτικά του Δνείπερου αφενός κάτι τέτοιο δεν χαλά τους Ρώσους αφού οι Ουκρανοί θα πρέπει να θυσιάσουν στρατεύματα από άλλο μέτωπο στο να φυλάν τις αμυντικές τους θέσεις και τέτοια πολυτέλεια δεν έχουν, αφετέρου η γραμμή επιμελητείας τους είναι υπερδιπλάσια σε μήκος από αυτήν των Ρώσων με αποτέλεσμα οτιδήποτε κινηθεί σε ανοιχτό πεδίο για να υποστηρίξει την πρώτη γραμμή άμυνας θα είναι βούτυρο στο ψωμί της ρώσικης αεροπορίας που ελέγχει όλον τον εναέριο χώρο, στους δορυφόρους και στο πυροβολικό των Ρώσων.

Μόνο να δει κανείς ότι αναγκαστικά οι Ουκρανοι έχουν δεσμεύσει μεγάλο αριθμό στρατευμάτων να φυλάν το Κίεβο, και που το Κίεβο υπό τις σημερινές συνθήκες δεν ενδιαφέρει τους Ρώσους όσο η Οδησσός είναι αρκετό για να αντιληφθεί κάποιος σε τι δεινή θέση βρίσκονται.

Το ότι οι Ουκρανοί πλέον κάνουν ασύμμετρα χτυπήματα με μη επανδρωμένα ή πυραύλους μέσου βεληνεκούς σε κατοικημένες ιδίως περιοχές του Ντονμπας ή και μέσα στην Ρωσία τύπου αντάρτικου σε διάφορους στόχους χωρίς στρατηγικό κέρδος που μόνη δικαιολογία έχουν την ψευδαίσθηση στρατιωτικής αντίστασης και απαντήσεων και προφανώς να τρομοκρατήσουν τους αμάχους δείχνουν την απελπισία τους .

Κάτι τέτοιο χρησιμοποίησε και ο Γκαίρινγκ στον ΒΠΠ σε πολύ μεγαλύτερη έκταση στην μάχη της Αγγλίας χωρίς να πλήξει ουσιαστικά την μαχητική ικανότητα των Βρετανών με αποτέλεσμα εκτός από την μεγάλη δαπάνη πόρων να δεχθεί τα αντίποινα των συμμάχων όταν ισοπέδωσαν με την σειρά τους τις μεγαλύτερες Γερμανικές πόλεις έχοντας ήδη δικαιολογία και αιτία για αυτό το πολεμικό unfair. Αυτές οι τακτικές των Ουκρανών καθόλου απίθανο είναι να προκαλέσουν αντίποινα από πλευράς Ρωσίας κατά τον ίδιο τρόπο και κατά την ίδια αιτία που χρησιμοποίησαν οι σύμμαχοι εναντίον της Γερμανίας.

Να μου το θυμηθείτε  η Ουκρανία ότι τέλος πάντων μείνει από αυτήν θα γίνει η μεγαλύτερη ΕΟΖ της Ευρώπης. Από το πτώμα της θα φάνε Ασιάτες , Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΡΕΤΑ ΑΠΡΟΥΒΣ ΡΕΣΑ'Ι'ΚΛΙΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ