ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Πως γαμάς ένα ναυτικό με ιστορία χιλιετιών.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πως γαμάς ένα ναυτικό με ιστορία χιλιετιών.

Ξεκινάς με απαίτηση 6 AAW φρεγατών ... συζητάς εκτός πλαίσιο διαγωνισμού μόνο με Γάλλους ... πλακώνουν οι βρωμιάρηδες απ' την άλλη άκρη του Ατλαντικού και κουνάνε τις καρέκλες των καρεκλάδων  και φέρνεις απ' την πίσω πόρτα την MMSC σε πλαίσιο ψευτοδιαγωνισμού .

Στην συνέχεια γλιτώνεις στο παρατσακ νομικά ζητήματα και την ξεφτίλα και πας σε 3+1 από 4 φρεγάτες που είχαμε ανακοινώσει, ενώ το ΠΝ ζητούσε 6....εξαφανίζεις την 4η FDI για να βρεθούν κονδύλια για τα ανθρωπάκος που σπρώχνουν Doha και "διαπραγματεύεσαι" εν μέσω πληθωρισμού και όλες οι τιμές πάνε στον Θεό . 

Οι κορβέτες γίνονται και αυτές από 4 σε 3+1 και μετά σε 3.... πετάει κάποιος (ποιος άραγε χα χα)  την μαλακία του και λέει να φτιάξουμε FFGX στην Ελευσίνα, να συντηρούμε εδώ τις Κάνικες και παραγγείλουμε τέτοιες με 1,2 δις χωρίς φόρτο πυραύλων και όλα αυτά για να έχουν λόγο στο ΠΝ οι Αμερικανοί, αντί να παραγγείλεις περισσότερες FDI και να ακολουθήσεις τον δρόμο που χαράσσουν ανεξάρτητα έθνη όπως ΣΑ, Αίγυπτος κλπ.

Όσο και να μην θέλετε να το πιστέψετε η Αμερική χάνει την πρωτοκαθεδρία. Και θα ηττηθεί στην Ουκρανία και στην Ταϊβάν. Το μόνο θέμα είναι να καταλάβουν δύο ευρωπαϊκά κράτη (Γαλλία και Γερμανία) ποτέ πρέπει να πηδήξουν απ' την βάρκα. Η Αγγλία τσαΠΟΥ θα φάει με το καλημέρα. 

Υ.Γ Η  Ελευσίνα δεν κάνει ούτε για να κατεβάσει παράσταση για την αρπαγή της Περσεφόνης απ' τον Άδη πλέον, πόσο μάλλον για να ασχοληθεί με ναυπηγήσεις. Σου δίνουν οι Γάλλοι ο,τι θες και έχεις τα τζόνια να πιπώνουν τους Τούρκους και ανά πάσα στιγμή να κινδυνεύεις από σχέδια για μοιρασιά Αιγαίου. Τα αμερικανικά συστήματα έπρεπε να μειωθούν κάτω του 50%. Θα πάρει χρόνο, αλλά ευτυχώς νέα κράτη αναδύονται στον τομέα των εξοπλισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: