ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Η Πολωνία ζήτησε πυρηνικές βόμβες από τις ΗΠΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Mateusz Morawiecki δήλωσε σήμερα ότι ζήτησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες να ξεκινήσουν την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στην Πολωνία λόγω της πρόσφατης μεταφοράς Ρωσικών Τακτικών-Πυρηνικών Όπλων στην Επικράτεια της Λευκορωσίας. 

Ο Πολωνός πρόεδρος, Andrzej Duda δήλωσε τον Οκτώβριο του 2022 ότι είχε επίσης μιλήσει με αξιωματούχους των ΗΠΑ σχετικά με την πιθανή ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στην Πολωνία, αλλά αυτό έγινε πριν από τη μεταφορά των ρωσικών πυρηνικών στη Λευκορωσία.  

Τι θέλει η Πολωνία με τις αμερικανικές πυρηνικές βόμβες στο έδαφός της;; Τι πιστεύουν ότι μπορεί να πετύχει;; Εάν τέτοιες βόμβες τοποθετούνταν στην Πολωνία, η πολωνική κυβέρνηση ΔΕΝ θα μπορούσε να τις χρησιμοποιήσει. δεν έχουν το Permissive Action Link που απαιτείται για να οπλίσουν τη βόμβα.  

Επιπλέον, η ύπαρξη πυρηνικών όπλων των ΗΠΑ στο έδαφός τους εγγυάται μόνο ότι η Ρωσία θα στοχεύσει την Πολωνία με ΠΟΛΛΕΣ πυρηνικές βόμβες για να κάνει σίγουρο ότι η Πολωνία δεν μπορεί να πετύχει τίποτα με τις βόμβες που μπορεί να πάρει. Τι σκέφτεται στην πραγματικότητα η Πολωνία;;

Εκτός αν θέλουν να πάρουν τις βόμβες από την Αμερική, να τις αποσυναρμολογήσουν, να βγάλουν τους εμπλουτισμένους πυρήνες, να εγκαταστήσουν αυτούς τους πυρήνες σε βόμβες πολωνικής κατασκευής και μετά να τους χρησιμοποιήσουν. . .

Δεν υπάρχουν σχόλια: