ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Βουλή σαν Παραμύθι.!


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βουλή σαν Παραμύθι.!

Μητσοτάκης: «Είμαστε το ισχυρότερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη»
Κεντρο;;;; Συμπεριλαμβάνει και τον Ανδρουλάκη μαζί;;

Γελάνε και τα πλακάκια έξω από την Βουλή. Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά...Η  λερναία δημοκρατία τους από την μια αποφτωχοποιεί, τους γηγενείς βλάκες... από την άλλη ιδιωτικοποιεί ότι έχει απομείνει, ώστε κανείς από τον γηγενή πληθυσμό να μην έχει πρόσβαση κάπου, εάν δεν έχει πολλά χρήματα... ωστόσο τα γηγενή κτήνη συνεχίζουν να την ψηφίζουν.

Την καλημέρα μου μόνο σε όσους δεν έχουν γίνει κτήνη.

1 σχόλιο:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το ελληνόφωνο δίποδο κουνάβι που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων, είναι μοναδικό στο είδος του.! Μόνο αυτό θα μπορούσε να κάνει το "γαμιέσαι Μητσοτάκη" σε "πήδα μας παντο-αυτο-δύναμε Μητσοτάκη".

Αντικειμενικός ορθολογισμός δεν νοείται σε συνθήκες μη χειραγώγησης (έμμεσης του εκλογικού σώματος μέσω ελέγχου τής πληροφορίας/ΜΜΕ , και άμεσης μέσω τεχνικών νόθευσης του εκλογικού αποτελέσματος/ Singular logic). Σε συνθήκες άμεσης και έμμεσης κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής των πραγμάτων χειραγώγησης, που προσομοιάζουν με συνθήκες εργαστηριακού ελέγχου των κρίσιμων παραμέτρων διεξαγωγής ενός πειράματος, ο εξωτερικός παρατηρητής αδυνατεί να προβλέψει τις ενδο-εργαστηριακές συμπεριφορές αν αγνοεί τις παραμέτρους που προκαλούν και ελέγχουν τις ως άνω συμπεριφορές.

Εξού και με το πρώτο σαραντάρι της ΝΔ έμειναν όλοι ΜΑΛΑΚΕΣ, ακόμη και η κυβέρνηση. Είπαμε: σε συνθήκες ακραίας χειραγώγησης και λεπτομερούς ελέγχου κάθε παραμέτρου του συστήματος, οποιαδήποτε ορθολογική πρόβλεψη είναι αδύνατη.