ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Αεροπλάνο του Ρωσικού Προεδρικού Στόλου κατευθύνεται προς την Ουάσιγκτον - Έχουμε εκκένωση διπλωματών;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αεροπλάνο του Ρωσικού Προεδρικού Στόλου κατευθύνεται προς την Ουάσιγκτον - Έχουμε εκκένωση διπλωματών;

Ένα αεροσκάφος του ρωσικού προεδρικού στόλου πέταξε από τη Μόσχα για την Ουάσιγκτον, DC. Υπάρχει φόβος ότι αυτό το αεροπλάνο έρχεται για να εκκενώσει Ρώσους διπλωμάτες πριν από την  έναρξη ενός πολέμου. Από τις 6:16 π.μ. ανατολικής ώρας ΗΠΑ, το αεροσκάφος έφυγε από τον εναέριο χώρο που παρακολουθείται από ραντάρ και τώρα βρίσκεται πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό και παρακολουθείται από Δορυφόρο:


Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία από κανέναν γιατί έρχεται αυτό το αεροπλάνο στις ΗΠΑ. Η Ρωσική Ομοσπονδία διατηρεί Προξενικά Γραφεία σε τρεις τοποθεσίες στις ΗΠΑ, στην Ουάσιγκτον, DC που είναι η κύρια πρεσβεία της. Στη Νέα Υόρκη και στο Χιούστον, υπάρχουν Προξενικά γραφεία. 

Θα προέτρεπα τους πολίτες  σε αυτές τις πόλεις μπορεί να θέλουν να περάσουν με το αυτοκίνητο και να δουν αν υπάρχουν εμφανείς ενδείξεις ότι το προσωπικό εκκενώνεται ή αν υπάρχει πυκνός καπνός που βγαίνει από μια καμινάδα που υποδηλώνει την καύση εγγράφων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό απόγευμα , ευτυχώς έχουμε και εσένα να ακούμε σημαντικές ειδήσεις που δεν τις πιάνει κανείς , γιατί η επίσημη δημοσιογραφία ζέχνει . Με τους τρελούς στο τιμόνι παγκοσμίως τίποτα καλό δεν προμηνύεται . Εδώ με την μέθη της νίκης από την κλεψιά το μόνο που τους απασχολεί είναι σε ποια καρέκλα θα κάτσουν . Έχουμε φτάσει την κόπρο του Αυγεία κυριολεκτικά . Να είσαι καλά .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα φίλε Κακέ. Τώρα που σχεδόν τελείωσα τις περισσότερες δουλειές που είχα να κάνω, έχω περισσότερο χρόνο για αναρτήσεις. Τι λέει εκεί έπιασαν οι ζέστες;;. Εδώ τουλάχιστον το βράδυ έχει δροσούλα ειδικά μετά το καθημερινό βραδινό μπουρίνι που ρίχνει.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ κάνει ζέστη 28-30 ,το Σαββατοκύριακο δεν φυσούσε και ήταν πολλή ζέστη αναβαλλαμε το σκάψιμο του αμπελιού . Σήμερα έχει αεράκι. Πήγαμε Χερσόνησο στα λιμανάκια ήταν τέλεια, αν πας ποτέ να πας πρωί γιατί μετά είναι του μποτιλιαρίσματος τις Κυριακές 9 ήμουν εκεί το πρωί. Για την ώρα την παλεύω χωρίς ανεμιστήρα σπίτι. Εσάς βρέχει ακόμα και κάνει κρύο; Εδώ την παίζουν τα παχύφυτα από την ανομβρία, ούτε μέλι θα έχει πολύ από ότι μου λένε δεν είχε λουλούδια κτλ

Kakos04