ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Επιτέλους ένας άνδρας που παραδέχεται δημόσια την αλήθεια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βέρτης: Θέλω η γυναίκα να έχει στοιχεία από τη μητέρα μου, που μαγειρεύει δύο φαγητά και στρώνει το κρεβάτι

Επιτέλους ένας άνδρας που παραδέχεται δημόσια την αλήθεια!

Kαι το λεγα στο Ματινάκι τις προάλλες που μου αποκάλυψε ότι δεν βρίσκει άντρα να στεριώσει .Ματινάκι της είπα... Όταν γνωρίζεις έναν άνδρα άστον να σου πει για την μάνα του .Αν την αγαπάει ή την απορρίπτει. Αν την αγαπάει δες πόσα κοινά μπορεί να έχεις με αυτή. Όσο πιο πολλά τόσο καλύτερο. Αν δεν έχεις είναι ήδη η σχέση γραμμάτιο με ημερομηνία λήξεως. Αν πάλι την μισεί ή την έχει απορρίψει φύγε την άλλη μέρα. Δεν θα έχει καλό τέλος η σχέση.

Τώρα θα μου πει κανείς ή καμία.. Θα του έστρωσε άραγε σήμερα το κρεβάτι καμιά ή τσάμπα κάνουμε αναλύσεις;; Όχι δεν θα του έστρωσε άλλα ο κάθε Βέρτης ξέρει τι ψάχνει. Περισσότερο πιθανό είναι να βρεθούν πολλές στον δρόμο του που θα πιστέψουν ότι θα τον αλλάξουν αλλά θα απογοητευθούν στο τέλος.

Αλλά συνεχίζετε να αδυνατείτε να αποκωδικοποιήσετε το μήνυμα του Βέρτη μένοντας στο φαΐ και στο στρώσιμο του κρεβατιού. Αυτά τα κάνει και μια οικονόμος. " Να μοιάζει στην μάνα μου" είπε ο Βέρτης Αναρωτήθηκε κανείς πως ήταν ή είναι η μάνα του ;;Τι πρότυπα πρεσβεύει;; Λες οι μόνες τις δεξιότητες να είναι τα ντολμαδάκια και το στρώσιμο ενός κρεβατιού;;

Ντολμαδάκια τρώμε και στο Μεζεδοπωλείο του Διονύση* όσο για το κρεβάτι;; Σιγά μην στρώσουμε κρεβάτι εμείς. Μόνο στο στρατό το στρώναμε αναγκαστικά.  Αν ο άντρας είναι ευχαριστημένος από την γυναίκα του δεν θα την αφήσει να μαγειρέψει. Θα την πάει στον Διονύση να φάνε ή στο κεφτετζίδικο και αν δεν στρώσει το κρεβάτι δεν τρέχει κάστανο. Το ότι τα ξέρει και μπορεί να τα κάνει το γνωρίζει και του το έχει δείξει. Ο ευτυχής άντρας δεν έχει παντρευτεί υπηρέτρια. Έχει σύζυγο έχει παντρευτεί γυναίκα φύσει και θέσει.

* Στα 90'ς οι κυρίες των κυρίων χαλβάδιαζαν στο στενό και στα Σοκολά και μετά πήγαιναν Διονύση έπαιρναν 4 μερίδες φαγητό (είναι και καλός και φθηνός) το έβαζαν στην κατσαρόλα και ερχόταν ο καλός τους το μεσημέρι και του έλεγαν : " Έλα να δεις τι μαγείρεψα σήμερα για τον αντρούλη μου" Και να χαρά ο Βέρτης από τα lidl που βρήκε καλή μαγείρισσα. 

4 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Υπάρχουν οι γυναίκες που το χουν στο μαγείρεμα, εκείνες που το χουν με το νοικοκυριό, κι εκείνες που δεν το χουν πουθενά. Αυτές που μαγειρεύουν καλά εάν δεν έχουν ψυχολογικά κάνουν καλό σεξ. Αυτές που το χουν με το νοικοκυριό έχουν ψυχαναγκασμό και πάνω στο σεξ μπορεί να σου αρπάξουν τη φανέλα και να σου πούνε ωραίο μαλακτικό. Αυτές που δεν το χουν πουθενά εάν δεν είναι ΚΚΕ μλ, λεσβίες ή παίζουν κάνα τσέλο, μπορεί να σου βγουν οτιδήποτε. Μια γυναίκα παίρνει έναν άνδρα με στόχο να τον αλλάξει κι ένας άνδρας μια γυναίκα με στόχο να μην αλλάξει. Καλές ηλικίες, όχι για μαγείρεμα και σίδερο, μέχρι τα 24 και μετά τα 45.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα, ας όψεται ο αστρολογικος μου χαρτης, είναι κάτι τύπους που θέλουνε να βρουνε γυναίκα για συντροφιά. Ρε σα τη μοναξιά και την ανδροπαρεα δεν έχει. Κάτι σαν την Χαλκιδική για.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ρε σα τη μοναξιά και την ανδροπαρεα δεν έχει. Κάτι σαν την Χαλκιδική για. "

Ναι για...συμφωνώ. Είδες τι ωραία περνάμε εδώ επειδή είμαστε ανδροπαρέα;; Ούτε γκρίνιες ούτε φασαρίες μεταξύ μας και ας είμαστε όλοι διαφορετικοί χαρακτήρες.

Είναι γεγονός ότι η Χαλκιδική βγάζει καλά παιδιά .Ειδικά ο Παναγιώτης από τα Μουδανιά είναι από τα καλύτερα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ;
Χαχαχα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Είπαμε ένας είναι ο Διονύσης...το μεζεδοπωλείο του Διονύση είναι από τα καλύτερα μέρη για να φας και καλό φαγητό αλλά και για ούζο με μεζέ.