ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μουσική υπόκρουση να για να διαβάσετε τις προσπάθειες επιβίωσης των Σείριων στον πλανήτη Άρη. Η προσπάθεια παραμονής τους στο εδώ πλανητικό σύστημα δεν ήταν καθόλου εύκολη. Καθώς ήταν μαθημένοι μετά από χιλιάδες χρόνια εξοικείωσης σε διαφορετικές συνθήκες σε άλλον πλανήτη.

Ο νέος πλανήτης τους φαινόταν εντελώς αφιλόξενος . Ο Άρης ήταν πράγματι ένας πλανήτης με οριακές συνθήκες διαβίωσης. Οι άποικοι σχεδόν 50.000 άτομα προσπαθούσαν με μεγάλη υπομονή , αφ ενός μεν να αντέξουν να ζουν στην αραιή του ατμόσφαιρα ( είχε ατμόσφαιρα, αλλά αραιή), αφ εταίρου να κατασκευάσουν και να δημιουργήσουν υποφερτές συνθήκες διαβίωσης, καλλιέργειας τροφής, κατοικίες, συνθήκες υγιεινής, καινούργια εργαστήρια για τις εδαφολογικές έρευνες ,αποθήκες εργαλείων και μηχανημάτων και ότι άλλο απαιτούνταν για να μπορούν να πουν ότι ζουν σχετικά άνετα και αυτοδύναμα.

Τα σκάφη αναχώρησαν από τον Σείριο Β σχετικά αργά δίνοντας όχι μόνο χρόνο  εγκλιματισμού στις συνθήκες του Άρη αλλά και κάθε άλλη βοήθεια, όπως βιομαγνητική σάρωση εκατοντάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων εδάφους ώστε να μετατραπούν σε εύφορα και να παράγουν πολλαπλάσιες ποσότητες καρπών και τροφής.

Έτσι οι νέοι κάτοικοι του πλανήτη εγκαταστάθηκαν μοιρασμένοι σε ομάδες γύρω από την εμπλουτισμένη λεκάνη , διαμοίρασαν ισομερώς την καλλιεργήσιμη έκταση και άρχισαν να δημιουργούν κοινωνίες των 3-5.000 ατόμων. Ο αρχηγός των αποίκων ο Ξενοφών ήταν ένα άτομο πολύ δυναμικό, άξιος αρχηγός και πολύ ευφυής. Είχε γεννηθεί στον Σείριο Β πριν από 45 γήινα χρόνια και είχε πολύπλευρη μόρφωση που κάλυπτε από καλλιέργειες φυτών μέχρι θεραπευτική χρήση των τμημάτων των φυτών.

Παράλληλα είχε γνώσεις θεραπευτικών μεθόδων , και είχε μελετήσει πολύ βαθιά την ενεργειακή συνάρτηση του πλανήτη και των αποίκων ως είδος . Τις ομοιότητες και διαφορές στα ιδιαίτερα ενεργειακά κέντρα πλανήτη και αποίκων, και μελέτησε όλα τα ενεργειακά σημεία του πλανήτη. Με βάση αυτά επέλεξαν τους τρόπους δημιουργίας πόλεων , οικισμών, καλλιεργειών που έπρεπε να είναι ΘΕΤΙΚΑ φορτισμένοι και παράλληλα να δέχονται συνεχώς αποκλειστικά θετικά ηλεκτρομαγνητικά φορτία.

Αντίθετα σε ΑΡΝΗΤΙΚΑ φορτισμένες περιοχές δεν επιτρεπόταν καμία ενέργεια ή λειτουργία ως και οποιαδήποτε εγκατάσταση πολιτών ή στρατιωτών. Με αυτόν τον τρόπο πέτυχαν δύο πράγματα. To πρώτο ήταν η άριστη υγεία των κατοίκων και το δεύτερο την τέλεια παραγωγή καρπών για την διατροφή τους.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να είμαστε καλά να γράφεις τέτοια άρθρα για τους ονειροπόλους , πάντα είχα λόξα με το διάστημα και το φανταστικό παρελθόν που αγνοούμε και θέλω να μαθαίνω . Και διαφωνία με την επίσημη ιστορία και την εξέλιξη της όπως μας την παρουσιάζουν . Πάντα είχα όρεξη για καλές ιστορίες και στοιχεία . Και στο μέλλον κερνάω μπύρες όταν μπορέσω για τις απορίες.

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Και στο μέλλον κερνάω μπύρες όταν μπορέσω για τις απορίες."

Nαι φίλε Κακέ γιατί όχι.!! Και μετά θα κεράσω εγώ τον επόμενο γύρο. Αφού σου αρέσει η εξιστόρηση του απώτατου παρελθόντος ...θα σου γράψω και άλλα τέτοια κείμενα. Μην νομίζεις ότι είναι φαντασίες...το ολέθριο γένος έχει καταστρέψει ένα σωρό πλανήτες. Έχουν καταστρέψει τόσο τον Άρη όσο και την Σελήνη, τώρα ψάχνουν καινούργιο πλανήτη, για να κατοικήσουν, αφού έκαναν μπουρδέλο και την Γη.Ας δούνε οι άνθρωποι από εδώ μέχρι τον Πλούτωνα να μας πούνε...ποιος έμεινε με ΖΩΗ. Όσο για τον πλανήτη Άρη για αυτό το λόγο οι Έλληνες τον ονόμασαν ΑΡΑΤΟ, δηλαδή αγύριστο....Άραται= κατάραται η καταράται...Άραρον = κατάρατον.....Άρα η κατάρα και βλάβη...Αραίον = το κατάρατον.

Δεν έχει άλλο "'άλμα" σε άλλον πλανήτη...εδώ θα μείνουν να λουστούν τα σκατά που δημιούργησαν.Το μόνο μέρος μετά από εδώ που θα πάνε...θα είναι κατευθείαν στον πυρήνα του Ήλιου.

ΑΡΡ είπε...



Ο ΕΛΛΗΝΟΛΥΜΠΙΟΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

Επειδή τότε ήσαν ανοικταί αι ουράνιαι Πύλαι - ΚΛΕΙΣΤΑΊ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΤΏΡΑ - διαστρικής επικοινωνίας όπως και αυταί μεταξύ γης και πλανητών μετά των Ελληνοπατέρων ανθρωποθεών του Σειρίου μέσω της αγαθής θεοτεχνολογίας των. Ώστε και αμοιβαία ανταλλαγή επισκέψεων και χρονία φιλοξενία υπήρχεν εκατέρωθεν μεταξύ θείων όντων και εξειλιγμένων σοφών θνητών όπως ο θείος Όμηρος δια φυλής των Φαιάκων αλλά και ο Πλάτων εις τα δικά του κείμενα πολλάκις συγκαλυπτόμενος υπαινίσσεται, καθως και ουράνιαι μυήσεις και αποθεώσεις θνητών ηρώων και αντιθέων (μύθος Ελευσινίου Δηιφώντος) και θεανθρώπινοι επιμειξίαι εξ ών και το γένος των ημιθέων και ισοθέων ηρώων και πολλά άλλα τόσα όσα η πτωχή πνευματική κάλαμος του σημερινού εκπεπτωκότος ανθρώπου αδυνατεί περιγράψαι. Διότι όλα τα ουράνια δώρα κοινό κτήμα εγίγνοντο εκείνο το διάστημα, αφθόνως χορηγούμενα παρά των αγαθών θεών, και δια τους ανθρώπους.


ΛΑΒΕΤΕ ΓΕΥΣΙΝ:


(Ησίοδος: Αποσπ. (35(82) ΗΪΑΙ

¨ξυναί γαρ τότε δαίτες έσαν, ξυνοί δε θόωκοι
(κοινά εδέσματα τότε ήσαν και κοινοί θρόνοι)
αθανάτοισι θεοίσι καταθνητοίς τ' ανθρώποις¨

...............................................................


Ησίοδος ΗΪΑΙ 39 ΙΙ Β

...... Πάντες δε θεοί δίχα θυμόν έθεντο
εξ έριδος (εδιχάζοντο ερίζοντες). δη γαρ τότε μήδετο (εσκέπτετο) θέσκελα (θεομεγέθη) έργα
Ζευς υψιβρεμέτης, μίξαι κατ' απείρονα γαίαν τυρβασίας, (να αναστατώση τας ηπείρους)
ήδη δε γένος μερόπων ανθρώπων
πολλόν αϊστώσαι (να εξαϋλώση), των δε πρόφασιν μεν ολέσαι (και προ πάντων να συντρίψη)
ψυχάς ημιθέων, (τας ζωάς των ημιθέων)ίνα μη δειλοίσι βροτοίσι (με δύσμοιρους θνητούς)
τέκνα θεών μιγέη (αναμειγνύωνται) μόρον οφθαλμοίσιν ορώντα (αντιμετωπίζοντα τον θάνατον), αλλ' οι μεν μάκαρες (οι μακράν εκ Σειρίου προερχόμενοι θεοί) και ες ύστερον ως το πάρος περ (κατόπιν όπως και πριν)
χωρίς απ' ανθρώπων βίοτον και ήθεα (χωριστόν τρόπον ζωής και συμπεριφοράς) έχωσιν.