ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Τώρα κατάλαβαν κάποιοι ότι οι Αμερικανοί θέλουν να μοιράσουμε τον πλούτο των ΑΟΖ της Ελλάδας και της Κύπρου με την Τουρκία.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Tο παραμύθι πάντως ότι οι Αμερικάνοι έχουν να δώσουν μεταχειρισμένα πλοία (αξιόμαχα όχι πλωτούς κουβάδες/μουσεία), πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να αναπαράγεται. Τρέχουν να προλάβουν τους Κινέζους μετά τα τόσο πετυχημένα προγράμματα των LCS, Zumwalt.

Διαβάζω σχόλια στο ίντερνετ μετά την νέα καθυστέρηση της LOA από τους Αμερικάνους και πραγματικά με πιάνουν γέλια. Σαν απατημένοι σύζυγοι κάνουν, αλλά δεν φταίει κανείς όταν τρώνε αμάσητα τα φαιδρά περί στρατηγικών σχέσεων, pillar of stability κλπ. Είναι καλά τα Rafale τώρα;;

Θυμάστε τι μας είπε εκείνος ο μπάσταρδος Τζώνης;; ..." beggars can't be choosers.." θα δούμε στο τέλος ποιος θα παρακαλάει στο τέλος.

Όταν τρως παραμύθια για την δήθεν καλύτερη περίοδο στις σχέσης Ελλάδας-Αμερικής από τα συστημικά ΜΜΕ και ενώ έχουν προηγηθεί πληθώρα γεγονότων δεκαετίες τώρα που συνηγορούν στο ότι οι ΗΠΑ σε βλέπουν σαν δευτεροκλασάτο σύμμαχο, έρχεται η πραγματικότητα και σου πατάει κατακέφαλο. Τώρα κατάλαβαν ότι οι  Αμερικανοί θέλουν να μοιράσουμε τον πλούτο των ΑΟΖ της Ελλάδας και της Κύπρου με την Τουρκία.!!

Αν θέλουν να προλάβουν έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο, να ρίξουν μία πυρηνική, μικρή, δεν χρειάζεται μεγάλη,με έναν Tomahawk, στο παλάτι του Ερντογάν με αυτόν μέσα, ως μήνυμα προς όλο το ιμπεριαλιστικό Ισλάμ, να μαζευτεί. Και να μας δώσουν Στενά, Σμύρνη, Πόντο, Ίμβρο, Τένεδο, Κύπρο. Αλλιώς θα αφήσουμε τους Σίνες να τους ΓΑΜΗΣΟΥΝ ότι έχουν και δεν έχουν. 

3 σχόλια:

ΑΡΡ είπε...



ΤΡΕΜΕΤΕ, ΠΑΤΡΑΛΟΙΑΙ ΚΑΙ ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΙ!
ΗΡΩΕΣ ΛΑΒΑΤΕ ΘΕΣΕΙΣ!

ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΙΕΡΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΩΣ
ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΕΙΣ ΡΑΓΔΑΙΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΝ ΑΠΑΞΊΩΣΙΝ, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΙΝ ΤΟ ΣΕΣΗΠΟΣ ΕΘΝΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟΝ, ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΜΕΜΝΗΣΘΕ
ΕΛΛΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΝΗΣΚΕΙ.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΗΜΑΡ!

Dojo Westend είπε...

Μόλις ζορίσουν θα αποφασίσουν να βγάλουν τον τάφο του Στρατηλάτη. Σε περίπτωση που αποφασιστεί να ναι σε καμία Αμφίπολη θα πουληθούν σε ένα ΣΚ 5.000.000 μπίρες. Γονατιστοί θα ρχονται να προσκυνήσουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Dojo στην Αμφίπολη ήταν θαμμένη η Ολυμπιάδα. Εκεί που την δολοφόνησε ο Κάσσανδρος. Τον τάφο του στρατηλάτη δεν τον έχουν βρει τα λαμόγια. Η Ολυμπιάδα φρόντισε να τον κρύψει καλά. Διότι φυσικά πήρε πίσω το νεκρό σώμα του και φρόντισε να το κρύψει σε μέρος που δεν θα το έβρισκε κανείς.

Στην Αίγυπτο ήταν θαμμένος ο σωσίας του.!!