ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, βρίσκονται σε εξέλιξη σκληρές διαπραγματεύσεις στο ΝΑΤΟ σχετικά με τη μεταφορά μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Ουκρανία. Και ο πυρηνικός οπλισμός B61 του ουκρανικού F16 έχει ήδη συμφωνηθεί .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, βρίσκονται σε εξέλιξη σκληρές διαπραγματεύσεις στο ΝΑΤΟ σχετικά με τη μεταφορά μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Ουκρανία.  Και ο πυρηνικός οπλισμός B61 του ουκρανικού F16 έχει ήδη συμφωνηθεί .

Αν και δεν υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με το ίδιο το γεγονός της μεταφοράς, υπάρχει τεράστια αντίθεση από πολλές χώρες που προκλήθηκε από την πρωτοβουλία των ΗΠΑ να μεταφέρουν τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας με τη δυνατότητα χρήσης πυρηνικών βομβών ελεύθερης πτώσης B61 , και οι Αμερικανοί επιμένουν ότι και οι Ουκρανοί πιλότοι υποβάλλονται σε εκπαίδευση για τη χρήση τους.   

Αυτή τη στιγμή υπάρχει συναίνεση για τη μεταφορά τουλάχιστον 24 αεροσκαφών στην Ουκρανία, με τουλάχιστον μία μοίρα (12 αεροσκάφη) να εκπαιδεύεται στη χρήση πυρηνικών βομβών. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Μεγάλη Βρετανία, η Πολωνία και η Γερμανία είναι υπέρ αυτής της ιδέας και η Τουρκία, η Ελλάδα και η Ουγγαρία είναι κατά.  

Οι πολέμιοι αυτής της πρωτοβουλίας πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο ο κίνδυνος κλιμάκωσης της σύγκρουσης αυξάνεται απότομα, επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αναγκαστούν να διατηρήσουν ένα απόθεμα πυρηνικών όπλων εντός της εμβέλειας των ρωσικών επιχειρησιακών-τακτικών συστημάτων.

 Επιπλέον, οι διαπραγματεύσεις περιπλέκονται σημαντικά από τη επιδρομή της UAF στο έδαφος της περιοχής Belgorod, η οποία θέτει υπό αμφισβήτηση τυχόν εγγυήσεις από το Κίεβο για τη μη χρήση όπλων που έλαβε από τη Δύση στο ίδιο το ρωσικό έδαφος. Από την άλλη πλευρά, ένας ενεργός παίχτης για την απόφαση είναι η Πολωνία*, η οποία σχεδιάζει, μέσω της ουκρανικής επιλογής, να επιτύχει επιτέλους την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στο έδαφός της και επίσης να τα θέσει υπό τον επιχειρησιακό της έλεγχο.

*  Με την πρόσβαση της Πολωνίας, η οποία ελέγχεται επίσης από το Chabad, (όπως η Ρωσία και η Ουκρανία) τα σχέδια θα πάρουν την πορεία τους και θα καταλήξουν σε παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, δυστυχώς αυτό είναι τόσο σίγουρο όσο το αμήν στην εκκλησία. Δυστυχώς, αυτό είναι και το σχέδιο της αίρεσης «Θέλουμε Mashiach τώρα», που κινεί τα νήματα και από τις δύο πλευρές.

Οι Ρώσοι έχουν μια τεράστια επικράτεια, γι' αυτό και ένας πυρηνικός παγκόσμιος πόλεμος θα είναι περισσότερο πλεονέκτημα γι' αυτούς, επειδή ο ρωσικός λαός δεν μπορεί να καταστραφεί με πυρηνικά μέσα και μόνο για αυτόν τον λόγο. Η Ρωσία έχει επίσης εγκαταστάσεις καταφυγίων για το 95% του πληθυσμού της - ενώ στην Γερμανία αυτό το ποσοστό είναι λιγότερο από 1% και αλλού στην Δύση η πολιτική άμυνα είναι εξίσου κακή...

Υ.Γ  Το τάγμα Nazi-Azov συνιδρύθηκε από τον Ραβίνο Chabad Natan Khazin και χρηματοδοτήθηκε από τον ολιγάρχη Chabad Ihor Kolomoiskyi. Ο Ραβίνος Shmuel Kaminetsky είναι πιο κοντά από άλλους στον Πρόεδρο Zelensky, ο οποίος είναι και ο «συμπατριώτης» του από την περιφέρεια Dnipro. Ο Καμινέτσκι συνάντησε για πρώτη φορά τον ηθοποιό Ζελένσκι και την ομάδα του τον Απρίλιο του 2010, στη Συναγωγή Golden Rose.

Ο Ζελένσκι και η ομάδα του βρίσκονται τώρα στην εξουσία στην Ουκρανία, ο ηθοποιός της κόκας θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τον πόλεμο με οποιονδήποτε τρόπο.Όμως τον τοποθέτησαν πρόεδρο για να παίξει ακριβώς αυτόν τον ρόλο.  Ο Πούτιν έχει την ίδια σχέση με τον αρχιραβίνο του Chabad  με τον φίλο του Ραβίνο Λάζαρ όπως ο Ζελένσκι με τον αρχιραβίνο του Chabad Καμινέτσκι. Επίσης, τον Πούτιν τον ενθάρρυνε και τον μεγάλωσε η αίρεση  ως μαθητής και στη Ρωσία τίποτα δεν λειτουργεί χωρίς τη σέχτα αυτή.

Ακόμα και ο Τραμπ εξελίχτηκε επίσης σε Chabad Lubavitch το 2016 .Όσο ανήκουν όλοι στο κλαμπ, μόνο η πολιτική του μεσσιανικού κινήματος θα ασκείται και τίποτε άλλο.. Ο γουοκισμός, ο σιωνισμός, ο κομμουνισμός -ότι είναι κατά κάποιο τρόπο ουράνιο τόξο, φυσικά και η λαθρομετανάστευση των λαών, η «πανδημία» και κάθε είδους πόλεμοι που έχουν προωθήσει το «κίνημα» από το 1666... έχουν ένα και μόνο σκοπό....την ΕΛΕΥΣΗ του Μεσσία τους....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , αν κρίνω από τα σούργελα που έχουν διορισμένα σε εμάς , τίποτα θετικό δεν προμηνύεται με τους φωστήρες που διοικούν αντίστοιχα έξω, το θέμα είναι να γλιτώσουμε τα πυρηνικά εμείς , γιατί πάνε για το χάος ώστε να ξεχαστούν τα εγκλήματα τους και να σκοτωθούν μυριάδες . Το θέμα είναι πόσοι μπορούν να αντισταθούν σε θέσεις ευθύνης που τους ελέγχουν όλους . Η Γερμανία και η Πολωνία δεν αντιστοιχούν για την εγγύτητα σε πυρηνικά που ας πούμε ότι θα πέσουν Ουκρανία ? Γιατί και για εκεί θα κλαίνε από τις επιπτώσεις , όχι στις χώρες τους .

kakos04