ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Το έθνος μας πρέπει να πενθεί για την Κύπρο, για την Βόρεια Ήπειρο, για τις πατρίδες που μας άρπαξαν και όχι για κάποιους που επέλεξαν να ρισκάρουν, γνωρίζοντας πως θα περάσουν ζωή χαρισάμενη με τα λεφτά των Ελλήνων και των Ευρωπαίων φορολογουμένων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ο μαλάκας ίδιος μένει. Παλαιά ελληνική παροιμία. Λοιπόν ΗΛΙΘΙΟΙ για να τελειώνει το θέμα με την ψευτοκλάψα σας για το ναυάγιο και τον ανθρωπισμό σας από τα LIDL μην μου σκοτίζεται τα αρχίδια με τις ηλίθιες απαντήσεις σας.." ότι θα μπορούσα να ήμουν εγώ και η οικογένεια μου στο ναυάγιο".

Όχι ρε μαλάκες δεν θα μπορούσε να ήμουν εγώ και η οικογένεια μου σε τέτοιου είδους ναυάγια, διότι εγώ δεν θα ρίσκαρα την ζωή την δική μου και της οικογενείας μου για να διασχίσω πέντε ηπείρους και δέκα θάλασσες για πάω κάπου όπου θα ζω εις βάρος των άλλων. Να τέτοια βλέπει ο Ερντογάν και συνεχίζει να στέλνει μπουμπούκια εδώ και στην Κύπρο για να μειώσει τις οποίες αντιστάσεις απέμειναν.

Το έθνος μας πρέπει να πενθεί για την Κύπρο, για την Βόρεια Ήπειρο, για τις πατρίδες που μας άρπαξαν και όχι για κάποιους που επέλεξαν να ρισκάρουν, γνωρίζοντας πως θα περάσουν ζωή χαρισάμενη με τα λεφτά των Ελλήνων και των Ευρωπαίων φορολογουμένων.

Έχουν κάθε δικαίωμα να ρισκάρουν, αφού επιλέγουν να παραβλέψουν τις προξενικές αρχές. Και εμείς όμως απ' την άλλη έχουμε δικαίωμα να βάλουμε σε πρώτη μοίρα τον Έλληνα. Το χρωστάμε στους προγόνους μας, στις επόμενες γενιές. Μας το χρωστάμε. Σιγά που θα κλάψουμε. 

Αυτό που κάνουν όλοι αυτοί οι ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ λέγεται  στρατηγική μετανάστευση.Η στρατηγική μετανάστευση είναι μια ευνοημένη τακτική των δυνάμεων των εχθρών της Δύσης και της Ευρώπης γενικότερα εδώ και πολλά χρόνια, δημιουργώντας καταστάσεις που οδηγούν στη μαζική μετανάστευση δυνητικά εχθρικών πολεμικά εκπαιδευμένων στοιχείων σε εχθρικά κράτη προκειμένου να βομβαρδίσουν προληπτικά και να εξαντλήσουν τις εγχώριες ανθρωπιστικές και σωτήριες ικανότητές τους πριν από την σύγκρουση. Είναι ανησυχητικά δυνατό, λαμβάνοντας υπόψη αυτό ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε σύγκρουση σε ελληνικό έδαφος το επόμενο χρονικά διάστημα.

Υ.Γ  ."ο ηλίθιος γεννιέται ηλίθιος, λόγος θείας πρόνοιας"... Κάρλος Τσιπόλα "Οι Βασικοί νόμοι της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας" σελ. 28 και ..."Ηλίθιος ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημιές σε ένα άλλο άτομο η σε μια ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίστανται ακόμα και ζημίες"... Κάρλος Τσιπόλα "Οι Βασικοί νόμοι της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας" σελ. 44. Το έργο του Κ. Τσιπόλα "Οι Βασικοί νόμοι της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας" είναι οδηγός ζωής και επιβίωσης για την νεοελληνική κοινωνία... 

7 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όσοι αποδέχονται το τριήμερο μασονικό πένθος αυτών που έχουν βάλει σκοπό να διαλύσουν ότι έχει απομείνει από το έθνος κράτος που με ποταμούς αιμάτων μας παρέδωσαν οι πρόγονοι μας,είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ με κεφαλαία.

Ανώνυμος είπε...

Πακιστάν, Συρία, Αίγυπτος και Παλαιστίνη απ' όπου κατάγονται οι επιβαίνοντες του πλοίου κήρυξαν εθνικό πένθος;
Ο ΟΗΕ κήρυξε πένθος;
Η ΕΕ κήρυξε πένθος;
Η Λιβύη απ' όπου ξεκίνησε το πλοίο, κήρυξε πένθος;

Steve

Μμ2 . είπε...



Heil δημοκρατ-ορ-ία, χίλια σου ζήτω. Morituri te salutant.
Αφού μετέτρεψες τον Έλληνα στην πατρίδα του από ελεύθερο εθνοπολίτη όχι απλά σε ξένο υπήκοο αλλά σε ζώο κατοικίδιο, χαλάλι σου. Heil λοιπόν και πάλι heil.

Ή επί το παροιμιακόν και λαϊκότερον: ¨Τον χαζό και τον (ευρω)χωριάτη η ξένη έννοια τον τρώει.¨
Κι εσύ, λαέ βασανισμένε, μάσα τώρα ανελλιπώς την τηλε)κουράδα σου για να στανιάρης.

Ανώνυμος είπε...

Περιδιάβαινα λίγο το ίνυερνετς το μεσημέρι, και η ιστορία είναι παράξενη:
Το πλοίο είχε εντοπιστεί ώρες πριν το ναυάγιο από το λιμενικό μας, τους ρώτησαν αν θέλουν βοήθεια, και αρνήθηκαν , λέγοντας ότι πάε Ιταλία, και όλα καλά.
Και ξαφνικά βρέθηκαν στην Πύλο.
Από ποθ κι ως που κάθονται και ρωτάνε χωρίς να ασκούν έλεγχο σε ένα καράβι που παραβιάζει τους κανόνες ναυσιπλο'ί'ας με τόσους υπεράριθμους;;
Και βλέπουνμ τόσο κόσμο που κεκινά από Λιβύξ, δεν πρέπει να σταματήσουν απόπειρα δουλεμπορίου και παράνομης εισόδου ;;;
Και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι 2-3 μέρες πριν οι Ιταλοί (οι αιώνια άσπονδοι φίλοι και σύμμαχοι μας) ακινητοποίησαν κάποια καράβια ΜΚΟ που πήγαιναν να μαζέψουν κόσμο στη Μεσόγειο, και έδωσαν το σήμα "τραβάτε παραδίπλα που σας δέχονται".
Μόνο ενδιαφέρον στοιχείο ότι σχολιαστές σε αθλητικά σάητ δεν τσιμπανε πλέον "ανθρωπισμό" και ερωτούν τα ίδια με μας.....
Τέλος, έτσι για να σας τσιγκλίσω λίγο θα εκφράσω μια απορία:
Γιατί ο Εσδρά και η Σακελαροπούλου να κηρύξουν πένθος για Κύπρο ή Β.'Ηπειρο;; Σκοτώθηκε κανένας συμπατριώτης τους εκεί;;;
Ξενοδοχωφ

Ανώνυμος είπε...

6.500 το κεφαλι ο ναυλος για την σκυλοπνιχτρα

Μμ είπε...



Όταν αυτομεταλλάττεσαι εκουσίως από άνθρωπος σε πρόβατο τότε να μην αιτιάσαι ούτε τον ποιμένα και τον σφαγέα ούτε και τον λύκο. Αυτά τα δημοκρατικά καθάρματα, οι μιζαδόροι πονεσιάρηδες που τους ¨μπάζουν¨ και προς το παρόν τους στρατοπεδεύουν εις τας ¨δομάς,¨ οι ίδιοι συντόμως θα τους εξαγάγουν και οπλισμένους, ¨ξέρουν¨ τον εφιαλτικό τρόπο, για την τελική πράξι του δράματος ¨Finis Graeciae.:
Μόνο εσύ δεν ξέρεις χριστιανο-ευρωδημοκρατικό - αφιονισμενε Ρωμηέ.
Ώφειλες λύκος ανατραφήναι και είναι και όχι αμνός. Ας πρόσεχες.
Σχέδιο σφαγής λέγεται, εκτοπισμού και αφανισμού σου εν εξελίξει.
Αλλά εσύ πρόσεχε μη δεν ψηφίσεις συνταγματικό τόξο.
Έτσι, να έχει ελληνική σφραγίδα στο γυμνό μπούτι το σφάγιο όπως τα αναλώσιμα του Πάσχα.

ΥΓ. Όσοι επιβιώσουν πάντως πάνε τα παιδιά τους για υποχρεωτική πουστοποίησι και αλλαγή φύλου μέσω Λυκείου και πάνω. Αντζέντα Σβαμπ. Αγρίεψαν οι πουστοκαιροί. Μακριά από τα σχολεία θα λέμε σε λίγο. Τεχνικά μόνο και αν...
Δεν νομίζεις ότι έφθασε η ώρα για δράσι, Ρωμηέ; Να θυμηθώμεν κομμάτι και τους ΜακεδονοΣπαρτιάτες προγόνους κι όχι μόνο τους δημοκρατικούς παρτάκηδες Αθηναίους;
Ούφ και Γένοιτο!

No N@me είπε...

Πολύ μελάνι αλλά για την ουσία τίποτα. Η ουσία είναι μία και κρύβεται στην φράση Διεθνή Ύδατα πράγμα που σημαίνει ότι βάση της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας η Ελλάδα όπως και οποιαδήποτε άλλη χώρα την έχει υπογράψει δεν μπορεί να ελέγξει κανένα πλοίο για κανένα λόγο εκτός από κάποιες εξαιρέσεις τις οποίες δεν υπάρχει λόγος να τις απαριθμήσω αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως στην προκειμένη δεν μπορούσε το λιμενικό ακόμα και πλοίο του Ναυτικού να επέμβει. Τώρα το ερώτημα δεν είναι γιατί οι καργιόληδες της Φ@σιστερ@ς και της προόδου τσινάνε και κάνουν φασαρία πιο πολύ από το μπόι τους αλλά γιατί οι Γ@μημένοι οι πολιτικάντηδες της φιλελέ παράταξης δεν εξηγούν πως έχουν τα πράγματα ώστε να το βουλώσουν τα τ@γ@ρι@ που εμπορεύονται ψευτοανθρωπισμό και αλληλεγγύη πάντα στις πλάτες όλων ημών.
Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει από τους ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ τους πολιτικούς και τους ψευτο-δημοσιογράφους να μας λένε για το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας και άλλες τέτοιες ΠΙΠΕΣ. Τώρα τι έγινε το δίκαιο της θάλασσας στα παπάρια μας αρκεί να πουλήσουμε ανθρωπισμό.
ΟΥΣΤ τομάρια χαμένα κορμιά.

PS
Το πώς το διαχειρίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση αλλά και οι τοποθετήσεις του υπόλοιπου πολιτικού προσωπικού της χώρας είναι εξόχως ύποπτος και ο νοών νοείτω.
Σε λίγο θα στέλνουν αεροπλάνα να τους φέρνουν για να μην πνίγονται οι άνθρωποι. Ειπώθηκε και αυτό εχτές που αλλού από το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ το σκαι εκείνου του άγιου ανθρώπου που σε όλα μέσα είναι αλλά ποτέ δεν ξέρει τίποτα.