ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Οι ελίτ δεν είναι μαλάκες· χειραγωγούν τις κοινωνίες στα πλαίσια που αυτές απολαμβάνουν τη χειραγώγησή τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η μνημονιακή και πάνδημη εμβολιαστική συγκυβέρνηση του συνταγματικού τόξου μετρά 15 χρόνια επιτυχούς διακυβέρνησης.. ΝΔ, Σύριζα, Πα.Σοκ, ΚΚΕ, Κεραλοιφές και Μπαρούφ συμφωνούν στα βασικά (μνημόνια, Ευρώ, πάνδημη υγειονομική απάτη, καταδίκη τής ειρηνευτικής ρωσικής επιχείρησης για την αποναζιστικοποίηση του Κιέβου κλπ). Ο σύριζα μάλιστα ψήφισε το 45% των κυβερνητικών νόμων. Το ΚΚΕ είναι πάνδημο υγειονομικό και εμβολιαστικό μπαλαντέρ. Ο Μπαρούφ εμβολιαστικό ανάρχι, και ο Κεραλοιφάς εντός, εκτός, και επί όλων των ανωτέρω. 
 
Η απλή αναλογική διετάχθη από τις μητροπόλεις, στην εξουσία των οποίων υπάγεται το προτεκτοράτο. Ψηφίστηκε σε ανύποπτο υγειονομικά χρόνο από Σύριζα, με την κοινή λογική ότι για τον δικτάτωρ, μετά από τέσσερα σκληρά πανδημικά χρόνια και δύο χρόνια λιμοκτονίας σε σούπερ μάρκετ , αντλίες και ρολόγια τής ΔΕΗ, η κάλπη θα αποτυπώσει το προφανές: "Μητσοτάκη γαμιέσαι". 
 
Ταυτόχρονα επετράπη στο έγκλειστο μπαλαντέρ τού Δομοκού να διεξάγει κανονικά προεκλογική εκστρατεία, με λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, συνεντεύξεις και κάθε προνόμιο που απολαμβάνει κάθε αρχηγός κόμματος του συνταγματικού τόξου. Σκοπός και στόχευση των μητροπόλεων, δεδομένης της βεβαίας πολιτικής φθοράς Μητσοτάκη, η μετεκλογική μεταπανδημική διακυβέρνηση της αποικίας με κυβέρνηση συνεργασίας που θα προκύψει από την απλή αναλογική και την κάθοδο Κασιδιά. 
 
Ωστόσο...Το κοινωνικό υγειονομικό πείραμα άφησε τους σχεδιαστές άναυδους. Και τούτο, διότι το 90% των μπολιασμένων εκδήλωσαν την παρενέργεια αντί μίσους και απέχθειας στο πρόσωπο Μητσοτάκη να τους γεννηθεί παράφορος Έρως! Ο Σύριζας απώλεσε αισθητά δυνάμεις και ο δικτάτωρ ενισχύθηκε ελαφρώς σε σημείο που (α) ούτε αυτοδυναμία ήταν εφικτή, ούτε συγκυβέρνηση ήταν δυνατή επί ίσοις όροις και (β) ο Τσίπρας έκρινε ότι τυχόν συγκυβέρνηση σε συνθήκες αποδυνάμωσης σύριζα και ενίσχυσης Μητσοτάκη, θα κατάπινε τον Σύριζα όπως το εγχείρημα Σαμαροβενιζέλοι κατάπιε το Πα.Σοκ. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβε η Singular. 
 
Η πραγματική διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ 10 περίπου μονάδων στις εκλογές του Μαΐου έγινε 20 μονάδες και έδωσε σχεδόν αυτοδυναμία στον δικτάτορα (με απλή αναλογική!) αφήνοντας όλα τα μικρά κόμματα εκτός (αφήνοντας εκτός βουλής το τερατώδες 18%!!), καλλιεργώντας κλίμα άνετης παντοδυναμίας στις εκλογές Ιουνίου. Το έγκλειστο μπαλαντέρ τού Δομοκού τελικά δε χρειάστηκε, η Ζωή έγινε Αρνίο και οι ζαίοι χειραγωγήθηκαν να πάνε στα μπάνια του λαού δικαιολογώντας στη Singular να αφαιρέσει 2 ακόμη μονάδες από Σύριζα για την επίτευξη οκτακομματικής* βουλής και άνετης αυτοδυναμίας Μητσοτάκη.
 
Και το μπαλαντέρ τού Δομοκού ανταμοίφθηκε για τις υπηρεσίες του με την είσοδο του μπαλαντέρ Σπαρτιάτες στη βουλή. Οι ελίτ δεν είναι μαλάκες· χειραγωγούν τις κοινωνίες στα πλαίσια που αυτές απολαμβάνουν τη χειραγώγησή τους. Τα υπόλοιπα είναι Ιστορία. Και ζήσαν αυτοί καλά και μεις χειρότερα.
 
* Δεν είναι τυχαίο ότι έβαλαν (8) κόμματα στην Βουλή. Δεν διάλεξαν τυχαία αυτό το νούμερο και μάλιστα μέσα στην Βουλή δηλαδή στον Ναό του Κρόνου/Τυφώνα.!!  Θυμάστε την περιγραφή της Ανάγκης που την βρίσκουμε προς το τέλος της Πολιτείας.;;  Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ Ανάγκη του Πλάτωνος με τους 8 θαλάμους και τον αδαμάντινο θρόνο. Οκταξονική ΙΠΤΆΜΕΝΗ μηχανή που τους έφερε εδώ πέρα. Εσείς μπορεί να μην γνωρίζετε για αυτούς...αυτοί όμως γνωρίζουν πολύ καλά και ποιοι είναι και από που ήρθαν σε αυτόν τον πλανήτη.

3 σχόλια:

Μμ2 είπε...



Σανοτρονική τεχνοκρατορία.

Το πρωί κερί στην πατρίδα θρησκεία, οικογένεια και το βράδυ ψήφο στον αβάπτιστο σατανιστή και αντινατιβιστή.
Για το βόλεμα, την φουκαριάρα τη μάνα μου. Αλλά ποια μάνα μου;
Απλά επιλέγεις χρηματιστηρικό χρώμα και μάρκα.

Λέγεται και Αντίνοος.
Αν και ¨τί ζωή χωρίς αυτά να κάμεις;¨

Πλούσιοι και φτωχοί καταστρέφονται στο τέλος από την Άτη. (τρέλα.)
με την μόνη διαφορά ότι οι πρώτοι έχουν το απολαυστικό προνόμιο να καταστρέφουν οι ίδιοι προηγουμένως τους τελευταίους νιώθοντας ότι είναι αποκλειστικοί αγγελικοί εντολοδόχοι του θεού.

Μμ είπε...



Είπε:
Οι οικονομημένοι και βολεμένοι κοκκινοφασισταί της Εκάλης και των ξένων πρεσβειών ονομάζουν λαϊκισμό και φασισμό την αντιδραστική εθνική αγανάκτησι των καταπιεσμένων και αδικημένων.

Ψηφίζετε, κλικάρετε, προωθείτε, χωρίς δεύτερη σκέψι, ό,τι πονάει το πολιτικομιντιακό σύστημα και κάνει Χατζηνικαμπουράκηδες να χύνουν παρακμιακά δάκρυα διαστροφικής ευαισθησίας.
Ει μη τι άλλο, είναι, εξόχως και φιλολαϊκώς, εκτονωτικό και ψυχοθεραπευτικό αυτό.

ΑΡΡ είπε...



Ζητείται Σόλων Αθηναίος νομοθέτης μεταρρυθμιστής:

¨ΤΩΝ ΟΥΝΕΚ' ΑΛΚΗΝ ΠΑΝΤΟΘΕΝ ΠΟΙΕΥΜΕΝΟΣ (ΕΓΩ)
ΩΣ ΕΠΙ ΚΥΣΊΝ ΠΟΛΛΗΣΙΝ ΕΣΤΡΑΦΗΝ ΛΥΚΟΣ.¨


Βρε πού ν' ακουμπήσει, ωρέ συμμορίτες πατραλοίες, ο φτωχός τίμιος ελληνικός λαός την ελπίδα, την αλήθεια και το δίκιο του;
Πού αλλού, αν όχι στην ιδέα, τον βωμό το θεού, της πατρίδος και της οικογένειας; Στο οθωμανικό κώλο του Σβαμπ ή του Καιρίδη θα το κάνει αυτό; Στον ελληνογενοκτονικό οίστρο του Μπελογιάννη (σφαγή αντιδραστικών νηπίων του Μελιγαλά) ή τον ανώμαλο πατριωτισμό (τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος είναι στον Όλυμπο) του αρχισφαγέα Βελουχιώτη; Ή στον αφορισμένο αντινατιβιστή ¨αντικατάστασι ελληνικού πληθυσμού με εισαγόμενα αφρασιατικά ανθρωποσαπρόφυτα;¨
Βρε πού έχομε φθάσει! Ο Κολοκοτρώνης σε νέα μεταθανάτιο δίκη ως φασίστας κι ο κάθε κομμουνοτρομοκράτης τραχανάς και στρατευμένος Κουφοντίνας και Φύσσας δημοκράτης!
Βγαίνει κι ο Γιαννακόπουλος, ολιγάρχης πράμα, κλαίγοντας, δεν τολμά ούτε αυτός φαντάσου, να μιλήσει, επί Νουδοκομμουνιστικής (δεξιάς!) τρομοκρατίας αυτό, πόσο μάλλον ο φτωχούλης πατριώτης, να πει ότι αγαπά και είναι υπερήφανος για την πατρίδα του, πέφτουν επάνω του τα αφηνιασμένα παρανοϊκά κουκουελοατκιδόσκυλα, (παιδεία, Μίντια, τύπος όλα δικά τους) ¨φασίστας ούου, ναζιστής, λαϊκιστής¨ να τον ξεσκίσουν σαδιστικά. Αλλά για εμβόλια και λαθροπλημμύρα τον σκασμό.
Έρχεται όμως νομοτελειακά και καταφθάνει κατακλυσμιαίο καθαρτικό παγκόσμιο κύμα. Οι πρώτες αστραπές ήδη γεμίζουν απειλητικά τον αέρα.
Η εθνική αλήθεια και δικαιοσύνη θα γεμίσει δυστυχώς και πα΄λι- και θα περπατήσει πάνω σ' αυτά - την χώρα των αμετανόητων Ρωμηών εμφύλια πτώματα.

Ζητείται επειγόντως Σόλων Αθηναίος νομοθέτης μεταρρυθμιστής:

¨ΤΩΝ ΟΥΝΕΚ' ΑΛΚΗΝ ΠΑΝΤΟΘΕΝ ΠΟΙΕΥΜΕΝΟΣ (ΕΓΩ)
ΩΣ ΕΠΙ ΚΥΣΊΝ ΠΟΛΛΗΣΙΝ ΕΣΤΡΑΦΗΝ ΛΥΚΟΣ.¨

(Εξ αιτίας των ολόπλευρα αρματωθείς (εγώ)
όπως εναντίον σκύλων πολλών εστράφην λύκος.)