ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Αφού το πάμε έτσι, γιατί δεν μας στέλνουν και όλη την λίστα του Υπουργικού Συμβουλίου και καμιά 7αρια εκατομμύρια από την Ανατόλια να ψηφίσουν αντ' ημών;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αφού το πάμε έτσι, γιατί δεν μας στέλνουν και όλη την λίστα του Υπουργικού Συμβουλίου και καμιά 7αρια εκατομμύρια από την Ανατόλια να ψηφίσουν αντ' ημών;; Για για να πάμε για κανένα μπανάκι την Κυριακή, άντε, όλο μισές δουλειές κάνουν οι κουμπάροι...

Ποιοι "επιχειρηματικοί κύκλοι";; Εκτός από την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που κυριολεκτικά "χέστηκε στο τάληρο" αγοράζοντας με 23ευρώ την kWh από ΑΠΕ Τουρκίας (για να την διαπραγματευτεί στο Χρηματιστήριο Ενέργειας μετά σε δεκαπλάσια τιμή), δες πάλι όλη την λίστα των επαγγελματιών συμπεθέρων και κουμπάρων. 

Και όσα γράφτηκαν και από εδώ σε ανύποπτο χρόνο για κάποιον κυριούλη με το όνομα Κοτς. Βαριέμαι να ξαναγράφω σεντόνια Early Warning...Ο  Παπαδοπουλος συζητούσε και για κοινοπολιτεία με την Τουρκία. Μπρε γιατί όχι σου λένε σήμερα η τσογλανοπαρέα των Αθηνών να πάμε για καζάν καζάν..η ακόμα και Καζάν ντιπι...Το καζαν ντιπι κυριολεκτικά σημαίνει το κατακάθι στον πάτο του βαρελιού. Το άλλο, το win win, είναι γνωστή παπαράτζα των απογόνων των κοτσαμπάσηδων

Η είδηση ΕΔΩ...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχουν μπάσει και έναν τούρκο πάροχο από πέρυσι στο δίκτυο ηλεκτροδότησης

Μμ2 είπε...



Γεραπετρίτης < Ιεραπετρίτης, οβριοτουρκοΚρής; Tradition is tradition. Και τι τραντίσιον. Πολιτικοκορρεκτικάλα...

KALLISTRATOS FM είπε...

Για να δούμε τώρα την σχέση της ΕΤΕ με τους Ρότσιλντ όπως αναφέρεται στο επίσημο Χρονολόγιο της ΕΤΕ (αναλυτικά το χρονολόγιο θα το δούμε παρακάτω):

– Ελληνικό Κράτος 1.000 μετοχές

– Ν. Ζωσιμάς 500 μετοχές

– Ι.Γ. Εϋνάρδος 300 μετοχές

– Βασιλιάς Λουδοβίκος Βαυαρίας 200 μετοχές

– Κ. Βρανής 150 μετοχές

– Θ. Ράλλης 100 μετοχές

αναφέρονται σε ποιους ανήκουν οι 2250 μετοχές, αφήνουν όμως αόριστο το πόσες μετοχές ανήκουν στους Τραπεζίτες Ρότσιλντς… γιατί άραγε; για να μην πάρουμε χαμπάρι ότι η Εθνική όχι μόνο δεν ήταν ποτέ «Εθνική» και «της Ελλάδος», αλλά ότι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών άνηκε εξ αρχής στους Ρότσιλντ άρα ο Ρότσιλντ ήλεγχε απόλυτα το νέο και φτωχό Κράτος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Οι μετοχές συνολικά ήταν 5.000, με τιμή 1000 Δραχμών καθ ‘εκάστη, άρα 5.000.000 Δραχμές όπως βλέπουμε παρακάτω στο ΦΕΚ 30.03.1841. Οι 2750 μετοχές που αντιστοιχούν περίπου στο 55% των μετοχών ήταν των Ρότσιλντ.

No N@me είπε...

Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να κατανοήσω η μάλλον μπορώ αλλά είναι η δική μου ανάγνωση για κάθε έγκλημα που κάνουν είναι υποχρεωμένο να το δηλώσουν εγγράφως η προφορικός δημόσια. Παρακολουθήστε με προσοχή τι λέει από το 11:45 μέχρι το 11:50 για την αναθεώρηση του συντάγματος και πείτε μου εσείς πως τελικά δεν έχουν σχέδιο και δεν είναι όλα προμελετημένα όταν ουσιαστικά με τα λεγόμενα του προαναγγέλλει εκλογές για το 2025. Φανταστείτε λοιπόν πόση οργή θα προκαλέσουν με αυτά που θα κάνουν ώστε ο κατά δήλωση του π/θ που είναι υπέρμαχος στο να εξαντλεί την τετραετία και τελικά θα κάνει εκλογές ξανά μέσα στην 2ετία.

Το τραγικό όμως είναι πως αυτό που ονομάζουμε λαϊκό αίσθημα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά ουδείς από τα υπόλοιπα πολιτικά μαγαζάκια γιατί περί αυτού πρόκειται κατά τα φαινόμενα τελικά δεν μιλάει με ουσιαστικό τρόπο για την προστασία του αδιάβλητου των εκλογών.

Με τις υγείες μας

Τα σχετικά στο βίντεο από κάτω που αλλού στο “αγαπημένο” μας κανάλι-πλυντήριο ιδιοκτησίας του ανθρώπου που τίποτα δεν ξέρει και σε όλα μέσα είναι.
https://www.youtube.com/watch?v=aUDO4W5BAcw&ab_channel=SKAI.gr

Ανώνυμος είπε...

@No N@me
Οχι ότι δεν περιμένω τα χειρότερα από τον Μιζοτάκη, αλλά για ν'αλλάξει το Σύνταγμα πρέπει η εκάστοτε βουλή να συζητήσει τα άρθρα προς αναθεώρηση, και όταν ολοκληρώσει να προκηρυχθούν εκλογές για αναθεωρητική βουλή, και να αλλάξει το Σύνταγμα με 180 ψήφους.Αν δεν γίνει αυτό, πρέπει να ξαναγίνου εκλογές,και η κυβέρνηση έχει το δικαίωμα να αλλάξει άρθρα με 151 ψήφους.
Επίσης τελειώνει και η θητεία του Κουναβιού εεεε της Κατίγκως στην προεδρία το 2025, οπότε είναι ευκαιρία σε μία ασυμφωνία (πάλι θέλει 180 ψήφους η εκλογή Πρόεδρα), να διαλυθεί η βουλή ώστε η επόμενη να μπορεί να εκλέξει με 151, και ταυτόχρονα να δηλωθεί ως "αναθεωρητική".
Συνεπώς, το 2025 θα γίνουν εκλογές αν δεν βρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής για πρόεδρας, το παλούκι που θα μας μπήξουν θα έρθει έτσι κι αλλιώς, δεν χρειάζονται εκλογές για εκτόνωση, και ίσως και ο (δίκαιος κατά τ'άλλα) καταποντισμός του 2ου τΣΥΡΙΖΑ να έχει αυτόν ακριβώς τον σκοπό, δηλ. να μην υπάρχει εξόν των 450 ΠΑΜιτών και των 20 μολοτοφόρων σοβαρή αντίδραση.Εδώ 4 χρόνια τα έκανε όπως τα έκανε ο Μιζό και είχε πιό σοβαρή αντιπολίτευση από την "Εστία" και την "Δημοκρατία", παρά μέσα στη Βουλή (λογικό βέβαια, οι ζαίοι είναι λίγο κουκουρούκου για να μιλήσουν σοβαρά γιά κάτι).

γενικά νομίζω ότι η λα'ι'κή αντίδραση μετά την προδοσία της πάνω (Χρυσά Αυγά) και κάτω πλατείας (ζαιο-Μερο25 {με ένα Ν}-Καζάκηδες-λαφαζανίστας)και το "σας γράφω στον καβάλο μου" του δημοψηφίσματος και της συμφωνάς με την Μάνκε'υ'ντόνιγια, έσπασαν τον τσαμπουκά του κόσμου για ομαδική δράση, και ο καθείς κοιτάει την προσωπική του επιβίωση.
Λογικό να κάνει τα κουμάντα της η Αλήτ εγχώρια και εξωτερικού, λογικό και οι πολίτες να μην εμπιστεύονται κανένα άνθρωπο ή κίνημα πλέον.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ