ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Θα ξαναβγούν κυβέρνηση και το ξέρουν...αυτά τα λαμόγια θα είναι η Τίσις για τον ελληνόφωνο δειλό και παρτάκια κάτοικο της χώρας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η κρίση γεννά ευκαιρίες..Αγοράστε καρότσες σε τουριστικούς προορισμούς για μεταφορά ασθενών. Απλή μεταφορά 50 ευρώ. Επείγουσα και ταχεία 100 ευρώ.Τώρα αν δεν υπάρχει δομή υγείας , ε έναν κτηνίατρο θα τον βρείτε.
 
Εκτός του ότι η καρότσα χρησιμεύει και για μεταφορά πραγμάτων σε εξώσεις ...Πρώτα η επενδυτική βαθμίδα να μην ξεχνιόμαστε. Η κυρά Ούρσουλα και η κυρά Λαγκαρντ έχουν αποφασίσει για την αποικία. Οι εντολοδόχοι απλά μας ανακοινώνουν τις αποφάσεις τους. Δεν πιστεύω να πιστεύει κανείς ότι ασκούν αυτόνομη οικονομική πολιτική ...
 
Όλα θα γίνουν όπως τα είχαμε προβλέψει μετά την πανδημία. Αίμα θα μας πάνε..Όποιος έχει να πληρώσει έχει καλώς όποιος δεν ... λυπούμαστε πολύ , αυτός μπορεί να πάει σαν το σκυλί στα αμπέλι αλλά το μερίδιο του θα το πληρώσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όσοι ακόμα θα έχουν. Μέχρι τον τελευταίο...Απρόσμενα αλλά θα πληρώσουν.
 
Υ.Γ Θα ξαναβγούν κυβέρνηση και το ξέρουν, όπως το γνωρίζει και αυτό το κτήνος με αίμα ναζί...αυτά τα λαμόγια θα είναι η Τίσις για τον ελληνόφωνο δειλό και παρτάκια κάτοικο της χώρας. 

2 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλησπερα φιλοι μου.
Και γω ευχομαι να ξαναβγουν,μονο ετσι θα καταλαβουν ολοι ποσο πουστρακια ειναι.
Μονο ετσι θα καταλαβουν οτι η Πατριδα τους θα διαλυθει γιατι οι ιδιοι ειναι παρτακηδες....
Δεν υπαρχει αλλο τροπος απο τον πονο...ετσι φαινεται και αν κατι ειναι ζωντανο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ....ακόμα έχει φανατικά κοπρόσκυλα που θα πάνε να ψηφίσουν ΟΛΑ αυτά τα λαμόγια. Να μην ανησυχούν στο τέλος τον "ξυρίζουν" τον γαμπρό λέει η παροιμία.