ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Όλες οι πηγές εντός της Ρωσίας έχουν «σιγήσει» - Τα μεγαλύτερα πυρηνικά υποβρύχια απέπλευσαν με τις πυρηνικές τορπίλες Ποσειδώνας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μια πολύ ανησυχητική κατάσταση έχει δημιουργηθεί στη Ρωσία από το πρωί, της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023. Όλες οι πηγές πληροφοριών μου είτε έχουν σιγήσει είτε μου είπαν ότι πρέπει να σιγήσουν αμέσως. 

Προφανώς ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ εξέφρασε την υποστήριξή του για την εξέγερση του Prigozhin συγκεντρώνεται και/ή αποκλείεται βίαια. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το μεγαλύτερο υποβρύχιο της Ρωσίας, το "Belgorad" (K-329), απέπλευσε από το λιμάνι της Αρκτικής στο Severodvinsk, μαζί με ένα πλοίο υποστήριξης "Akademik Aleksandrov".  

Αυτό το πλοίο υποστήριξης σχετίζεται με τη δοκιμή της Διηπειρωτικής Πυρηνικής Πυρηνικής Αυτόνομης Τορπίλης «Poseidon». Η πλεύση των δύο σκαφών μαζί, καθώς και άλλα σημάδια που παρατηρήθηκαν, μπορεί να υποδηλώνουν ότι επίκειται δοκιμαστική εκτόξευση του Ποσειδώνα.

Το ερώτημα είναι, είναι δοκιμαστικό ή μήπως όχι;; Η τορπίλη Ποσειδώνας είναι αυτόνομη. Μπορεί να προγραμματιστεί εκ των προτέρων για να ταξιδεύει σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο, αθόρυβα, να παίρνει θέση από μια ακτογραμμή σε βάθος 1-2 μιλίων και να περιμένει, χωρίς να αποκαλυφθεί και μη ανιχνεύσιμη.


Την προγραμματισμένη ώρα, μπορεί να πυροδοτήσει την κλιμακούμενη πυρηνική τορπίλη 100 ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, δημιουργώντας ένα ραδιενεργό τσουνάμι που θα αφαιρέσει ολόκληρη την ακτογραμμή ενός αντιπάλου. Σε ορισμένες περιοχές, το τσουνάμι θα έβγαινε στην ξηρά ως ένα κύμα ραδιενεργού νερού ύψους 1500 ποδιών, γκρεμίζοντας ολόκληρες πόλεις και αφήνοντάς τις καλυμμένες από μια ραδιενεργή πλημμύρα που θα έκανε την περιοχή ακατοίκητη για δεκαετίες. 

Το κάθε υποβρύχιο μεταφέρει ΕΞΙ τέτοιες τορπίλες Poseidon. Θα μπορούσαν να τοποθετήσουν ένα έξω από κάθε ακτή του Ηνωμένου Βασιλείου, να ταξιδέψουν στον Ατλαντικό, να τοποθετήσουν ένα ή περισσότερα από την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, να ταξιδέψουν στον Κόλπο του Μεξικού, να τοποθετήσουν ένα άλλο και να αφήσουν τη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ σε τυπικά ρωσικά υποβρύχια. 

Κανείς από τους Τζώνηδες δεν θα είχε ιδέα καθόλου ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και τότε, ξαφνικά, το BOOM, και σβήνουν όλα με τη μία. Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο θα ακρωτηρίαζαν εντελώς αμέσως, εξαφανίζοντας και ο ΝΑΤΟ. 

2 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Έχω την εντύπωση ότι πριν βγει ο Ιούλιος θα προκληθεί σοκ.

Ανώνυμος είπε...

Κάπου διάβασα ότι έχουν κάποια άσκηση όπως κάνει και το δικό μας Π.Ν. το καλοκαίρι.