ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Μάλλον ενοχλεί κάποιους που χάσανε την αγορά οι Αμερικάνοι ενώ στην ουσία δεν είχαν καν πλοίο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μάλλον πρέπει να ζούμε σε παράλληλη πραγματικότητα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Τα γλοιώδη-ανώνυμα δημοσιεύματα/τοποθετήσεις που μέχρι και σήμερα διαβάζουμε από τους γνωστούς για το ΠΝ (που ήξερε και δεν έπρεπε ο κόσμος να ανησυχεί μέχρι το Σεπτέμβριο του 21, μετά δεν ήξερε και επέλεξε τις FDI αντί του σαπιοκάραβου που διαφαίνονταν από τις δηλώσεις του βιβλιοπώλη) ξεχάσαν να αναφέρουν. 

Μάλλον ενοχλεί κάποιους που χάσανε την αγορά οι Αμερικάνοι ενώ στην ουσία δεν είχαν καν πλοίο. Βέβαια οι ιστορικοί το είχαν χαρακτηρίσει εξαιρετικό. Επιλεκτική ευαισθησία για τον ΑΓΕΕΘΑ, οι υπόλοιποι μάλλον είναι αναλώσιμοι. Δύο μέτρα και δύο σταθμά, σύνηθες φαινόμενο από τους συγκεκριμένους. Δυστυχώς για εσάς δεν είμαστε στο site σας για να διαγράφετε ότι δεν σας αρέσει και σας χαλάει την σούπα.

Το περί πρόσφατης ιστορίας που γράφετε πραγματικά προκαλεί γέλιο, γιατί μόνο τα γεγονότα δεν αναφέρετε αλλά την δική σας στρεβλή ανάγνωση της πραγματικότητας που εξυπηρετεί το γνωστό αφήγημα. Αναμένουμε τα επόμενα παραμύθια που θα σερβίρετε με αγωνία.

Ευτυχώς ο τηλεπλασιέ πέρασε και δεν άφησε κανένα έγκλημα* στο ΠΝ, παρά μόνο το τρενάρισμα των κορβετών και την απώλεια της οψιόν Ας ελπίσουμε τα λοιπά σαπρόφυτα που υποστήριζαν το έκτρωμα Μίμης να εξαφανιστούν το ίδιο γρήγορα. Ας πάνε μαζί του να φτιάξουν τα εργασιακά βρε αδερφέ .

* Δεν άφησε κάποιο έγκλημα που θα μας έτρεχε για 40+ χρόνια αλλά κατάφερε να χαθεί η μια κορβέτα μαζί με μια διετία όπου θα μπορούσε να είχε αρχίσει κάποια ναυπήγηση. 'Έσωσε' τα ναυπηγεία αλλά καθαρά σε λεφτά είμαστε μέσα 400+εκ. Αυτό όμως δεν το λέει κανείς,μούγκα όλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: