ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Επειδή είχε γραφτεί κάτι για στρατό και αγορά σεντάν για μεταφορά προσωπικού, η Πτώση & Διάστρεμμα προτείνει την αγορά Rafale για την κάλυψη των αναγκών

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Επειδή είχε γραφτεί κάτι για στρατό και αγορά σεντάν για μεταφορά προσωπικού, η Πτώση & Διάστρεμμα προτείνει την αγορά Rafale για την κάλυψη των αναγκών 😀🤣😂🤪🤪 

Βγήκαν πάλι οι "ιστορικοί" να κάνουν το κομμάτι τους μετά το δημοσίευμα του Μαζανίτη. Μας λένε για υποτιθέμενη σχέση του ΠΝ με τις Constellation από εποχές MMSC. Μάλιστα κάνουν αναφορά στο υπεράρθρο καρέ του γράσου και ότι αναίτια τους κατηγορούν υποτιθέμενοι προστάτες του ΠΝ.

Τουλάχιστον γίνεται αναφορά στο εμετικό stepping stone του πρέσβη, που για να μπούμε στο πρόγραμμα έπρεπε να αγοράσουμε τα σαπάκια της LM. Το ναυπηγικό έργο που ευαγγελίζονται που ακριβώς θα γίνονταν;; Στα ναυπηγεία που ακόμα είχαν νομικά ζητήματα;;

Το 1+3 (1 καράβι στην Ιταλία 3 εγχώρια) τι ορίζοντα ολοκλήρωσης είχε;; Οι τύποι που παριστάνουν τους αμυντικούς συντάκτες γιατί δεν αρθρογραφούν ουσιωδώς τονίζοντας την ανάγκη για σημαντική συμμετοχή σε προγράμματα πέραν της λαμαρινοδουλειάς; Ψιλά γράμματα λογικά αυτά.

Η LOA για τις MMSC ήρθε, το νούμερο γνωστό αλλά μάλλον είναι δύσκολο να αποδεχθείς ότι όλη η αρθρογραφία σου (2020-2021) είναι ανέκδοτο. Όταν έχεις ποντάρει στο κουτσό άλογο του διαγωνισμού και παρουσιάζεις το μαύρο για άσπρο συστηματικά μην απορείς που έχεις γίνει περίγελος.

Επίσης η Constellation* πότε θα ερχόταν, γιατί νομίζω θα πήγαινε μετά το 30. Λογικά μέχρι τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα να υπηρετούν οι S. Για το ξόδεμα 3 δις για μόλις 3 πλοία το έχουμε αναλύσει πολλάκις. ECM/L16 δεν έχουν και ανησυχώ όμως.Τέλος αφού θα γράψετε για άγνωστα πράγματα του 2021, κάντε έναν κόπο και πάτε στο 2020 γιατί και αυτό το έχετε υποσχεθεί αλλά πάνε 3 χρόνια και ακόμα σιγή ασυρμάτου. Τουλάχιστον ελπίζω να έχουν υπογραφή τα εν λόγω άρθρα, μην έχουμε πάλι ανώνυμα έπη. 

Εδώ δεν προχωράνε άλλα προγράμματα για μερικά εκατομμύρια και έχουν βγει όλοι και λένε να πάμε σε Constellation. Καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: