ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Ποιο πολύ μας ενδιαφέρει τι θέλεις εσύ ή μάλλον τι θέλουνε αυτοί που βρίσκονται πίσω από εσένα για την Ελλάδα και όχι τι μπορεί να θέλει ένας βρωμοτουρκος.

 Το ερώτημα είναι τι θέλει ο Πρόεδρος Ερντογάν για την Τουρκία του 21ου αιώνα, από εδώ και πέρα. Τι θέλει; Αυτό πρέπει να δούμε, τα «χρώματά του» (από τη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του @action24tv και στον Βασίλη Τσεκούρα). pic.twitter.com/Vhfca4umF8

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ποιο πολύ μας ενδιαφέρει τι θέλεις εσύ ή μάλλον τι θέλουνε αυτοί που βρίσκονται πίσω από εσένα για την Ελλάδα και όχι τι μπορεί να θέλει ένας βρωμοτουρκος. Πολλοί θέλουν πολλά από εμάς, εμείς όμως τι θέλουμε για την Ελλάδα;; Την θέλουμε μικρή ή να γίνει η αναμφισβήτητη δύναμη της περιοχής;;

Θα πρέπει να θυμάσαι όμως ένα πράγμα κ.Δένδια... όλοι εσείς δεν έχετε καταλάβει ότι εμάς τους Έλληνες και όχι τον κάτοικο της χώρας δεν μας αρέσει να ανήκουμε στην πλειοψηφία. Οι μειοψηφίες ευθύνονται για οτιδήποτε καλό στην ανθρωπότητα.

Οι μεγάλοι αμφισβητίες δεν ήταν εκατομμύρια. Μια χούφτα άνθρωποι ήταν και όμως γύρισαν την ιστορία . Και όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές κατά το παρελθόν...σημασία δεν έχει ποιός αρχίζει κάτι, αλλά ποιός και με τι τρόπο το τελειώνει.

Υ.Γ Οι Έλληνες είμαστε  ά ν ο μ ο ι κατά τον ανθρώπινο νόμο δηλαδή τον δικό σας σάπιο νόμο...."υπακούω πρωτίστως στον Θεό" είπε ο Σωκράτης, στην ιερά Βίβλο Πλάτωνος "Απολογία Σωκράτους".

1 σχόλιο:

ΑΡΡ είπε...


Ουκ επ' άρτω μόνω...¨
Μια αποτίμησις των προσφάτων τουρκικών και ελληνικών εκλογών.

Ο σουλτάνος κερνά τους Τούρκους εθνικό γόητρο που ως φαίνεται μετρά περισσότερο στην ηθικοπνευματική πείνα του ανθρώπου και είναι πιο ζωτικής σημασίας και απαραίτητος για την ανθρώπινη κοινωνία από την ατομοκεντρική υλιστική. Και αυτήν την αίσθησι συλλογικού και ενωτικού εθνικού μεγαλείου μεταλαμβάνουν και εκτιμούν δεόντως αι πτωχαί λαίκαί τάξεις κυρίως που ούτως ή άλλως ξέρουν ότι δεν θα έχουν ποτέ πρόσβασι στον πλούτο ενώ στην πατριωτική ιδέα ενστικτωδώς νιώθουν ότι μετέχουν. Κι αυτό τους δίνει μια ηθική ανάτασι και αισιοδοξία που ανακουφίζει αρκετά από το πιεστικό οικονομικό των έλλειμμα. Και γι αυτό κυρίως τον ψηφίζουν. Επειδή μόνο το εθνικό όραμα αναδεικνύει το ¨εμείς¨ και όχι το ¨εγώ¨ της εθνοδιεθνιστικής μειοδοσίας και του δοσιλογισμού.
Απεναντίας ο αντινατιβιστής της δυτικής πλευράς του Αιγαίου κερνά τους εθνοευνουχισμένους ραγιάδες του ρηχό ευδαιμονισμό, διεθνοκομμουνιστική μιζέρια, αδιαφορία, υποτέλεια, αποθάρρυνσι, προδοσία, απελπισία και λοατκί οράματα εκφυλισμού και αφανισμού.