ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ KAI KOYΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΤΟΥ CAPO DI CAPI ΤΟΥΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ KAI KOYΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΤΟΥ CAPO DI CAPI ΤΟΥΣ

Άρχισα να το ψάχνω για εκείνα τα ασυνόδευτα προσφυγάκια που συμμετείχαν στα behind the scenes Λιγνάδια θεατρικά δρώμενα στο Εθνικό, και προκυψε μεγάλη φαμίλια. 
 
Εκείνα προέρχονταν από 11 δομές που διαχειρίζεται η ΜΚΟ Home Project (κύρια μέτοχος η ξαδέλφη Λυμπεράκη, ταυτόχρονα και Γενική Διευθύντρια της MKO Solidarity Now με πρόεδρο τον Ζαβό, αδελφό του πρώην Υπουργού, τον τότε υπεύθυνο για τις Τράπεζες και νομογράφο για τα κόκκινα δάνεια, ως γνωστόν. Σύμβουλος της οργάνωσης Home Project, η Ανθή Δοξιάδη, αδελφή του γνωστού συναδέλφου μαθηματικού μυθιστοριογράφου. 
 
Όμως για την οργάνωση και την επικοινωνία(!) η Home Project είχε αναθέσει την "δουλειά" της συνοδείας των μικρών στον Λιγνάδη, σε διαφημιστική/εταιρία επικοινωνίας! Την V&Ο, που έχει πρόεδρο τον Βαρβιτσιώτη, αδελφό του Υπουργού και υπεύθυνου στο ΥπΕξ για το Μεταναστευτικό. Ακόμα το διαφημίζει στο εταιρικό της site ως μέγα project, που το χρηματοδότησαν πελάτες της (ΙΚΕΑ κλπ). 
 
Η V&Ο, πέραν των αναφορών στον οικονομικό τύπο για μια σειρά οικονομικά σκάνδαλα και σχέσεις με funds-κοράκια κόκκινων δανείων, που εγώ δεν τα πιστεύω αυτά γιατί σε αυτά τα έντυπα γράφουν μόνο κομουνιστές, είναι η εταιρία που ανέλαβε το επικοινωνιακό του Μητσοτάκη, όταν έγινε πρόεδρος της ΝΔ. 
 
Αλλά το πράγμα έχει και άλλο βάθος, συγγενικό. Γράφε τι έχουν να καλύψουν οι αρμοδιότητες:
 
Ο Απόστολος Δοξιάδης, ο αναπληρωτής πρωθυπουργικός σύμβουλος υπό την Αγαπηδακη, της πρώην υπάλληλου του George Soros που εκπροσωπείται από τον κουμπάρο του τον Ζαβό της Solidarity Now , πάντρεψε την κόρη του με τον γιο του Ζαβού, και πρόσφατα τον γιο του με ανεψιά των Βαρδινογιάννηδων (ο Μαρκουλάκης συνδέεται με άλλη κόρη της οικογένειας, μην τα μπλεξετε, είναι μεγάλο σόι) . Και συμμετέχει και ο ίδιος ο Δοξιάδης και ο γιος του και το άλλο ζαβό, ο ξάδελφος του, στα ΔΣ των εταιριών του Ζαβου (Zeus Fund και Oirlina) που συνεργάζονται με hudge funds που ετοιμάζονται να αγοράσουν ακίνητα από κόκκινα δάνεια πτωχευμένων από ελληνικές τράπεζες και κάνουν δουλειές και με κάτι Κινέζους της folie folie.
 
Συναφής και σχετικός κουμπάρος και ο μέγας Σάκης Ρουβάς, αυτός που φαίνεται ότι ανέλαβε πρόσφατα και την υποχρέωση ξεπλύματος του Λιγνάδη συμπάσχοντας. Ως γνωστόν, το ζευγάρι Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη επισφράγισε την ευτυχία τους με γάμο στην έπαυλη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι ήταν και οι κουμπάροι. Οι δύο οικογένειες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, μάλιστα η κ. Βαρδινογιάννη έχει βαπτίσει και τη μικρή τους κόρη Αριάδνη.
Νταξ, πήγε και ο Μιλτιάδης ο Βαρβιτσιώτης στον γάμο των παιδιών. Όχι μόνο του Ρουβά, αλλά και του υιού Δοξιάδη, δεν αφήνει τίποτα αυτός. Αλλά μάλλον θα πήγε γιατί ήταν εκεί και ο τέως Βασιλεύς και το ζεύγος Βαρδινογιαννη . Μάλλον θα είχε καλό μπουφέ. 
 
Όχι, όλοι αυτοί δεν γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Τελείως αξιοκρατικά πρότεινε ο Δοξιάδης την Αγαπηδακη για την υπηρεσία των ασυνόδευτων που ανήκει απ' ευθείας στο Μαξίμου και διερευνά ακόμα την δράση ενός κοινωνικού λειτουργό μιας ΜΚΟ χωρίς όνομα, σε σχέση με την "δράση" του Λιγνάδη, τελείως τυχαία θα πλήρωσαν με 210.000 τον Σάκη για 17 λεπτά πρόγραμμα την Πρωτοχρονιά. Να βγάλουν καμία υποχρέωση οι άνθρωποι, κάντε το και δικό σας...
 
Τυχαία θα βρέθηκαν, μαζί και με τον Μητσοτάκη, στην εκδήλωση στο Κολλέγιο για την δράση της Home Project, που διοργάνωσε η V&Ο πριν ανοίξουν τα στόματα και βρεθούν τώρα όλοι συμπάσχοντες για τον Λιγνάδη.
 
Όλα τα άλλα που ακούγονται, μη τα πιστεύετε. Τα λένε κάτι Αυριανιστές και παλαιοκπμμουνιατές, που δεν βλέπουν τι αντίστοιχα γίνεται σε άλλες προηγμένες χώρες, που οργάνωσαν Υπουργεία Οικογένειας. Το Ιράν, η Ουγγαρία, η Τουρκία και οι λοιπές αντίστοιχες δημοκρατίες.
 
ΤΙ δεν καταλαβαίνεις δηλαδή;; Αρμοδιότητές υπάρχουν!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν θυμάμαι καλά κάποιος από τους Ζαβούς έχει παντρέψει την κότη ή τον γιό του μέ έναν=μ''ια Ροκφέλερ πριν 10 χρόνια κάπου στην Πελοπόννησο

Ανώνυμος είπε...

τά παθαίνω κ.Λύκαστρε όταν γράφω στο σκοτάδι για να μην μπαίνουν κουνούπια από το ασύρματο πληκτρολόγιο.....
Ο Ζαβός πάντρεψε κάποιο παιδί του με έναν-μια γόνο Ροκφέλερ πριν 5-10 χρόνια, κάπου στην Πελοπόννησο,όταν ήταν ο γενικός κουμανταδόρος στο Γκρηκ Μπράντς του Ροκφέλερ,την εποχή που η εταιρία του Ροκφέλερ (Μπλακρόκ νομίζω) ετοίμαζε το κουστούμι για το ΠιΕς'Αι των ΣαμαροΤούρκογλου,αλλά περνάνε τα χρόνια και δεν καλοθυμάμαι.Ηκ.Σοφλή σίγουρα το ξέρει, μπορεί και να είδα στο παιό της σάητ την είδηση
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ