ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

H πτήση του Prigozhin προσγειώνεται στη Μόσχα!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H πτήση του Prigozhin προσγειώνεται στη Μόσχα!

Η Maskirovka είναι η σοβιετική τέχνη της εξαπάτησης. Είναι ένα στρατιωτικό δόγμα των Ρώσων που αναπτύχθηκε από τις αρχές του 20ου αιώνα. Το δόγμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μέτρων για τη στρατιωτική εξαπάτηση , από το καμουφλάζ έως την άρνηση και την εξαπάτηση .Αυτή η απόσπαση της προσοχής που αφορούσε τον Πριγκόζιν δεν ήταν τίποτα άλλο από αυτό.  

Έχω φίλους σε όλο τον κόσμο λόγω του επαγγέλματος μου. Οι φίλοι μου στη Ρωσία δεν εξεπλάγησαν με αυτό που συνέβη. Το ΝΑΤΟ επρόκειτο να ξεκινήσει κάτι και η Ρωσία έπαιξε το χαρτί του Prigozhin για να το σταματήσει. Παρακολουθείτε τις κινήσεις μιας παρτίδας σκακιού που παίζουν μόνο όσοι γνωρίζουν πολύ καλό σκάκι.

Την καλημέρα μου μόνο σε όσους δεν πίστεψαν στην μπλόφα του κοντού. Εμείς παίζουμε καλύτερο σκάκι από μερικούς μερικούς και έχουμε πολυεπίπεδο διαστροφικό μυαλό.!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χα χα καλημέρα , αυτό με το διαστροφικό μυαλό ξανά πες το :) ..
δεν τους πιστεύουμε ποτέ , διαφορετική επίθεση από αυτές που ακούγονταν ετοίμαζαν? (ανακαταλήψεις , βρώμικη βόμβα , αεροπορική υποστήριξη , τρομοκρατικά χτυπήματα εντός Ρωσίας κτλ)

Kakos04

Ανώνυμος είπε...

Τίποτε το πολύπλοκο, ή δυσνόητο. Η μπλόφα ισχύει και στο σκάκι και στις πολεμικές τέχνες και στο ποδόσφαιρο και στο πόκερ και παντού, όπου υπάρχει μάχη αντιπάλων.

Αναρωτιέμαι γιά το μυαλό μερικών εδώ στη μπανανία, που νόμισαν ότι ο Πριγκόζιν, και μάλιστα χωρίς βαρέα όπλα και αεροπορία, θα τα έβαζε με ολόκληρο κράτος. (Και ποιό κράτος!)

KOTSOS είπε...

" Ένα τρελό σενάριο. Η Δύση λόγω της επέλασης του νομίσματος των bricks αποφάσισε να χτυπήσει τη Ρωσία γιατί γνωρίζει ότι δεν θα ανταποδώσει με πυρηνικά. Γίνεται αυτό σήμερα και επικοινωνεί με τη Δύση ο Πούτιν. Τους λέει ότι έγινε αυτό που έγινε και ο Πριγκοζίν έχει στα χέρια του βαλιτσακια με πυρηνικά. Μετακινεί το στρατηγείο της Wagner στη Λευκορωσία. Σφίγγει τον βολεμένο Ρώσο και αλλάζοντας τη στρατιωτική ηγεσία Πάει σε επιστράτευση. Εκβιάζει τη Δύση λόγω της έλλειψης απ το πεδίο της Wagner με είσοδο Κινέζων. Με λίγα λόγια ο Πριγκοζίν έπαιξε σήμερα ένα παιγνίδι του Βλαδίμηρου. Μπορεί και όχι. Θα δείξει."
ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΡΩΩ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

ΚΟΤΣΟ καλο σεναριο,αυτοι που στο ειπαν να φανε κανονικα αλλα να παρουν και κανενα χαπι ιωδιου...για το σφιξιμο της κωλοτρυπιδας.