ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΥΝΟΡΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Χθες το βράδυ, γραπτό υλικό διανεμήθηκε επειγόντως σε πολλές πόλεις σε απόσταση περίπου 16 χιλιομέτρων από τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Zaporozhye με εντολή της ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ τους. Προφανώς, η Ουκρανία "γνωρίζει" ότι το εργοστάσιο θα έχει σύντομα διαρροή ακτινοβολίας .. ίσως επειδή η ΟΥΚΡΑΝΙΑ πρόκειται να του επιτεθεί;

Οι ανακοινώσεις, που απεικονίζονται παραπάνω, ΔΗΘΕΝ αναφέρουν, αθροιστικά και επί της ουσίας, τα εξής: «Με εντολή του επικεφαλής της RVA, Yevhen Yevtushenko, σε σχέση με τη δύσκολη και δυσμενή επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή, από τις 30 Ιουνίου 2023, η μη αναστρέψιμη εκκένωση του άμαχου πληθυσμού που ζει στις ακόλουθες περιοχές της περιφέρειας Nikopol της Η περιοχή Dnipropetrovsk ανακοινώθηκε:

- Εδαφική κοινότητα της πόλης Νικόπολη  

- Αστική εδαφική κοινότητα Marganetska 

- Εδαφική κοινότητα οικισμού Chervonogrihorivska  

- Αγροτική εδαφική κοινότητα Pokrovky  

- Περιοχή Vyshchetarasiv Starostyn  

- Αγροτική εδαφική κοινότητα Myrivsk    

Γιατί η Ουκρανία διατάζει ήδη την «μη αναστρέψιμη εκκένωση» αυτών των περιοχών όταν, προς το παρόν, δεν υπάρχει απειλή ραδιενέργειας;;

Η μόνη λογική απάντηση είναι ότι η Ουκρανία γνωρίζει ότι πρόκειται να υπάρξει μια θανατηφόρα απειλή ραδιενέργειας, και ο μόνος τρόπος που θα μπορούσαν να το γνωρίζουν αυτό είναι εάν πρόκειται να την προκαλέσουν.  

Υπενθυμίζεται στους αναγνώστες ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα, οι αμερικανοί γερουσιαστές Lindsay Graham και Richard Blumenthal εισήγαγαν ένα πολύ συγκεκριμένο ψήφισμα στη Γερουσία των ΗΠΑ, το οποίο υποστηρίζει ότι μια εκπομπή ραδιενέργειας από την Ουκρανία είτε από τακτική πυρηνική έκρηξη είτε από πυρηνικό εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής θα θεωρείται «επίθεση στο ΝΑΤΟ» για την οποία θα επικαλούνταν το Άρθρο 5 της Συνθήκης του ΝΑΤΟ, που καλεί για συλλογική αυτοάμυνα.  

Αυτό σημαίνει απλώς ότι εάν ένας πυρηνικός σταθμός εντός της Ουκρανίας αρχίσει να διαρρέει ξαφνικά, το ΝΑΤΟ θα χρησιμοποιήσει αυτή τη διαρροή ως δικαιολογία για να εισέλθει στη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας στο πλευρό της Ουκρανίας.

Δεδομένης αυτής της πραγματικότητας, εάν ο πυρηνικός σταθμός ηλεκτροπαραγωγής του Zaporozhye δεχτεί επίθεση και αρχίσει να διαρρέει, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ; Ρωσία. Άρα, ποιος ΩΦΕΛΕΤΑΙ;; Η  Ουκρανία. Ωστόσο, θα κατηγορήσουν την επίθεση στη Ρωσία και θα χρησιμοποιήσουν αυτή την ευθύνη για να δικαιολογήσουν την είσοδο του ΝΑΤΟ στον πόλεμο.


1 σχόλιο:

Dojo Westend είπε...

Η διάλυση της Wagner μπορεί να σχετίζεται με μια μυστική συμφωνία όλων των μερών. Πιθανώς να δηλωθεί ως ατύχημα και να παγώσουν οι εχθροπραξίες, με αυτό τον τρόπο δε θα θιχτεί το γόητρο κανενός. Θα δημιουργηθεί μια κενή ζώνη και θα μπει απ τη μια το ΝΑΤΟ με τον χαρακτήρα δύναμης ειρήνης και διάσωσης. Για τα εμάς στάση Ευρώπας μεγάλο σοκ περιβαλλοντικής μόλυνσης και δημιουργία επισιτιστικής κρίσης.