ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

O πνευματικός αυνανισμός στην χώρα των Ελλήνων συνεχίζεται.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

O πνευματικός αυνανισμός στην χώρα των Ελλήνων συνεχίζεται.

Έρχονται απρόσκλητοι, μπαίνουν παράνομα, σου γαμάνε την οικονομία, ζουν με τους φόρους μας, μας καταστρέφουν δημογραφικά και κηρύττουμε τριήμερο εθνικό πένθος. Μας έχει φάει η μαλακιά.

Όταν σας λέω ότι έχουμε μεγάλο απόθεμα από ψωλοβρόντηδες στην χώρα των Ελλήνων δεν με πιστεύατε.  Πενθεί το Έθνος,επειδή κάποιοι πνίγηκαν στην προσπάθειά τους,να εισβάλλουν στη χώρα που με αίμα έφτιαξε αυτό το Έθνος; Πάτε καλά μωρέ μαλάκες;;

Τα είχε πει ο μακαρίτης ο Καντάφι . Αν με ρίξετε, θα γίνει της κολάσεως. Έπεσε και κάνουν πάρτι διακινητές, Γιάσωνες, αλληλεγγυοι και κυρίως ΜΚΟ και γυφτοεργοδότες που ψάχνουν χαμηλούς μισθούς. Πείτε το τυχαίο αλλά η μαζική καταβύθιση των αλλοδαπών στο Αιγαίο μεσοπέλαγα ήρθε μία μέρα μετά από την αλλαγή σκυτάλης στο Ίδρυμα Open Society. O Alexander Soros μηνύει "πνίγω δεκάδες για να μπουν χιλιάδες" .

Η συντονισμένη πολιτειακή και πολιτική υστερία για το ναυάγιο της Πύλου και οι ψυχωτικές ενέργειες του αθηναϊκού κατεστημένου δεν έχουν ως αφετηρία τον "κατατρεγμένο πρόσφυγα" αλλά το αβυσσαλέο μίσος προς το ελληνικό έθνος. 

Υ.Γ  Το ιδανικό θα ήταν να αναβληθούν και οι εκλογές μέχρι το επόμενο ναυάγιο.

5 σχόλια:

ΑΡΡ είπε...


Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ

Η εθνική μας μαλακία, ήδη προ πολλού μεταπολιτευτικού καιρού, χτυπά ταβάνι,
σπάει κρανίο και ξεχύνει αφειδώς μόνο τέφρα καμμένου νεοκομμουνιστικού εγκεφάλου.
Όλο το συναίσθημα και επιδοτήσεις στην ξενούρα και όλη η ανεργία, ανέχεια και φοροληστεία στην ελληνική καμπούρα.
Ξύπνα δημοκρατικέ ραγιά. Αγαπούληδες των λαών και του θεού, συνεργαζόμενα ανθελληνικά σωματεία είναι και σού σκάβουν πονηρά τον εθνικό σου λάκκο.
Πάς για εθνικό εκτοπισμό και αφανισμό χωρίς τουφεκιά. Το έχεις καταλάβει για ποιον χτυπά η ρουφιάνα η καμπάνα; Σκεφτηκες που θα κατοικήσει το μέλλον των παιδιών σου; Σκέψου εθνικά πρώτα, οργανώσου έξυπνα και αδελφικά και επαναστατικά πράξε.
Πάντα υπάρχει λύσις για όποιον προτιμά το σκέπτεσθαι αντί του συμβιβάζεσθαι και προσεύχεσθαι. Η αλήθεια πονά αλλά είναι και η μόνη που σώζει αυτό που θέλει να σωθή.

Μμ είπε...



Για τον πριαπικό πέος καβάλα και την λοατκί σούφρα λέμε.

Έλα πιάσε καυτό θέμα Τσουκαλά ν' αγιάσει το στόμα σου κι άσε τις,
κατ' εντολήν της ξεπουλημένης ελληνοπωλητικής ολιγαρχίας, γραφικές
και πολιτικά ακίνδυνες και αποπρασονολιστικές, υστερικές ποδοσφαιροφανατίλες, . Άντε μπας και ξυπνήσωμε ποτέ και τους πάρωμε στο κυνήγι με τα παλούκια.

Βαλ είπε...



Ο συνήθης ύποπτος αρχιμαλάκας της διπλανής πόρτας.
Αλλά με τέτοια παρτάλια πολιτικάντηδες τί περιμένεις; Από το κεφάλι γαρ...

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , μετά το εμβολιαστικό πάρτι έχεις επιβεβαιωθεί πανηγυρικά , δυστυχώς βέβαια για εμάς . Και βέβαια ποιος πληρώνει όλους τους αργόσχολους που περιφέρονται ανά την επικράτεια και ενημερώνονται καλύτερα από το λιμενικό μονίμως . Εθνικό πένθος δεν έκαναν τα μπιφτέκια ούτε για τα Τέμπη ούτε για το έγκλημα της Εύβοιας , και τα αντίστοιχα στην Κρήτη και αλλού , απλά μπορεί να μην είχε βλάστηση να κάψουν και δεν φάνηκε αλλού . Η μαλακία φίλε ΑΡΡ τρύπησε και το ταβάνι , εδώ δεν διαμαρτύρονται που μας έχουν ισοπεδώσει οι εντός αλλά για τον Αφγανό που πέρασε όλη την Ασία για να μας σώσει με την παρουσία του από αυτό τον μάταιο κόσμο .
Όλοι οι αλληλέγγυοι δεν βλέπουν πουθενά δουλεμπόριο , μόνο το χρήμα
, η δε φιλοπατρία απουσιάζει . Και δυστυχώς πολλοί θα κάνουν διαμαρτυρία με τον σφύριζα κτλ , στρατηγική σκέψη 2-3 κινήσεων και ελκόμενων διαδοχικών παγίδων μηδέν . Το θέμα είναι με τόσους τυφλούς ούτε black flag operation δεν βλέπω να μας σώσει . Και με δεδομένη την νοθεία .
Εδώ το βούγια δεν απορούν που βρίσκονται τα λεφτά για τόσους λάθρο διαμονή κτλ , που να φανταστούν ότι είναι δικά μας .

kakos04

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Θα το αναρτήσω, κι ας τσιρίζεις... και θ' αφήσω μόνο τα θετικά σχόλια... και τσίριζε όσο θέλεις... σεβασμό στους μεγαλύτερους, μικρέ...