ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Η μάχη μεταξύ Καλού και Κακού....ΞΕΚΙΝΗΣΕ.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Kάθε περίπου 2000 χρόνια έχουμε μια αναμέτρηση μεταξύ Καλού και Κακού. Ανάμεσα στο Φώς και στο Σκοτάδι. Έτσι έχουμε και τις ανάλογες αστρολογικές όψεις. Μια πολύ καλή αστρολογική όψη που είχαμε χθές με τρίγωνο Δία και Πλούτωνα , αλλά και στις 9 Ιουνίου έχουμε την απόλυτα κακή αστρολογική όψη , με απόλυτο τετράγωνο μεταξύ Πλούτωνα και Άρη.

Η όψη τετράγωνο Πλούτωνα με Άρη θεωρείται η χειρότερη όψη αστρολογικά μετά τα Ταυ τετράγωνα στους μεγάλους σταυρούς. Έχουμε δηλαδή από την μια μια πολύ καλή όψη το τρίγωνο μεταξύ Δία και Πλούτωνα , και από την άλλη μια πολύ κακή όψη το τετράγωνο Άρη και Πλούτωνα.

Αυτό τι δείχνει...ότι γίνεται κάτι πολύ καλό και κάτι πολύ κακό. Αν το δει κανείς σε συμπαντικό επίπεδο και όχι μόνο ανθρώπινο είναι σαν να έχουμε ένα Θείο "χέρι" από την μια πλευρά και ένα Σατανικό "χέρι" από την άλλη πλευρά. Μια πολύ καλή και μια πολύ κακή όψη, ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ η μια στην άλλη.

Άρα λοιπόν έχουμε μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ μεταξύ του Καλού και του Κακού. Και θα έχουμε την ΤΕΛΙΚΗ αναμέτρηση όπου θα επικρατήσει είτε το ένα είτε το άλλο. Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Που σημαίνει ότι μπαίνουμε σε διαδικασίες που θα μας δείξουν ότι θα πάμε η εκεί η εδώ. Αλλά μέχρι να πάμε και να δούμε που θα κάτσει η "μπίλια" είτε στην ολική καταστροφή της ανθρωπότητας και στην σκλαβιά, είτε θα πάμε στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (που εγώ ελπίζω ότι θα έρθει) και σε έναν καλύτερο κόσμο ...αυτό λοιπόν ξεκινάει ΤΩΡΑ. Μεταξύ τέλη Μαΐου και αρχές Ιουνίου , είναι μια κρίσιμη περίοδος που θα μας δείξει προς τα που θα στραφεί η ανθρωπότητα.

Το κάθε ένα από τα δύο θα κινηθεί το καθένα με τον τρόπο του. Η όψη Δία και Πλούτωνα που σημαίνει Αναγέννηση από τον θάνατο, μας δείχνει ότι θα βρεθούνε καινούργιοι άνθρωποι με λεφτά όχι γνωστοί και όχι σαν αυτούς που γνωρίζει ο κόσμος μέχρι σήμερα. Και θα λειτουργήσουν αυτά τα άτομα κάπως σαν την Φιλική΄Εταιρεία . Αυτό μας δείχνει η όψη Δία-Πλούτωνα ..ότι ξεκινάει σε παγκόσμιο επίπεδο μια οργάνωση (μην ακούσω βλακείες του τύπου ομάδα Ψ και ομάδα Ε, εξωγήινοι και λοιπές μπούρδες), όχι τίποτα από όλα αυτά. Θα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ φωτισμένοι οι οποίοι θα αρχίσουν μυστικά να οργανώνονται με άτομα τα οποία θα έχουν χρήματα και δύναμη και θα αρχίσουν να δουλεύουν για το καλό της ανθρωπότητας.

Αυτό όμως το Κακό θα το αντιληφθεί και κάπου εκεί στα μέσα Ιουνίου θα αρχίσει να κινείται ποιο γρήγορα και με σπασμωδικές κινήσεις .Θα κάνει βίαιες απόπειρες και εκρήξεις .Μπορεί να παίξουν ρόλο σε αυτό ίσως και τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών* (άσχετα που θα πέσει πολύ νοθεία) , αλλά θα δούνε ότι χάνουνε το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και θα αρχίσουν να βιάζονται να κάνουν όλα αυτά που είχαν σκοπό να κάνουν τα επόμενα 2 χρόνια 25-26.

Όμως αυτήν την φορά υπάρχει η όψη Δία-Πλούτωνα που δείχνει ότι υπάρχουν οι ψυλλιασμένοι και αυτοί που  αρχίζουν και οργανώνουν καταστάσεις σε μια άλλη κατεύθυνση. Η όψη Δία-Πλούτωνα σημαίνει αναγέννηση και βγαίνω από τον Άδη . Τώρα θα μπορούσε κανείς να ρωτήσει: Ρε μάστρορα τι θα επικρατήσει;; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα.

Όταν λοιπόν θα περάσει ο Άρης στους Διδύμους που αυτό θα γίνει τον Ιούλιο κοντά στις 21 θα έχουμε ένα τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μια πάρα πολύ καλή όψη και είναι η όψη του Φύλακα Προστάτη , σαν να λέμε ότι θα κατέβει κάποιος και με το σπαθί/Ρομφαία/Κεραυνό  θα κόψει αυτόν τον Γόρδιο δεσμό της αποσύνθεσης . Εκεί περίπου στις 23 Ιουλίου το Καλό/Φως θα αρχίσει να δυναμώνει και να εξαλείφει ένα-ένα όλα τα συμπαντικά σκουπίδια του σάπιου συστήματος. Πολλά από τα μεγάλα λαμόγια θα τα τινάξουν τα πέταλα.

* Οι πραγματικές δημοσκοπήσεις δίνουν στην Ν.Δουλοκρατία ποσοστά κάτω από το 29%...ο γράφων πιστεύει ότι θα είναι κάτω από το 25%.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτω από 15 η ντουλάπα και τα άλλα 2 που οι αρχηγοί των κομμάτων λήγουν σε - Άκης. Αμήν

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ωραιος ο μεσιε.
Και Φιλικη Εταιρια θα γινει,οχι οπως την ξερουμε.
Και ενας με Ρομφαια/Κεραυνο θα κατεβει...
Μολις εμαθα οτι σκοτωθηκε ενας Αιγυπτιος στρατιωτης απο Ισραιλινους.
Σπασμωδικες κινησεις οπως δηλαδη ψοφαει ενα Φιδι...
Ωραια πραματα θα συμβουν..... ετοιμαστητε Μαγκες

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

φιλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ μην το βλέπεις σαν κάτι που έχει να κάνει μόνο ανάμεσα σε κάποιες χώρες. Δες το συνολικά σαν ένα γεγονός η γεγονότα που θα αφορούν όλον τον πλανήτη.Η Παγκόσμια Τράπεζα έχει υπογράφει συμφωνία με τα δυτικά έθνη για την πλήρη εξάλειψη της γεωργίας,!!!!

Η Παγκόσμια Τράπεζα έχει πει στις δυτικές χώρες ότι πρέπει να καταργήσουν πλήρως τη γεωργία για να επιτύχουν υποτίθεται «καθαρές μηδενικές εκπομπές» έως το 2030.

Το σχέδιο τους απαιτεί να κλείσουν οι φάρμες ΟΛΟΥ του κόσμου και να τεθούν όλες υπό τον έλεγχο μιας χούφτας Νέων Παγκόσμιων Ηγετών του WEF, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, οι οποίοι θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο καλλιέργειας των τροφίμων. Και ξέρουμε ότι όποιος ελέγχει την τροφή...ελέγχει και την ανθρωπότητα.

Αντί να προωθήσει τις ποικίλες γεωργικές πρακτικές που εφαρμόζονται από τους ντόπιους οικογενειακούς αγρότες εδώ και αιώνες - και οι οποίες είναι περισσότερο καλές παρά κακές για το περιβάλλον - η Παγκόσμια Τράπεζα (και τα λαμόγια που κρύβονται πίσω από αυτήν) θέλει να εξαλείψει εντελώς τη γεωργία .

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Εννοειται φιλε μου οτι δεν βλεπω μονο δυο χωρες,ητανε μια ειδηση που μπορει να φερει και αλλα κακα η καλα οπωςτο βλεπει κανει βεβαια.
Να σου πω πως το βλεπω, εις των αιωνα των αιωνων και εις το απειρον,το Καλο και το Κακο παλευουν για Παντα και Παντου.
Αυτη η μαχη ειναι το στοιχειο των Ελληνων, για τετοιες μαχες ειναι γεννημενοι.
Οι θαραλλεες ψυχες δεν φοβουνται αλλα και οσες τις πιανει ο φοβος πρεπει να στειλωσουν τα ποδια να μην χασουν αυτη την ευκαιρια,ολα γινονται για τις Ψυχες μας.

ΑΡΡ είπε...



Αυτό το καλοκαίρι θα κρίνει πολλά. Οι μαχηταί ας ετοιμάζονται και οι εμψυχωταί ας ετοιμάζουν.