ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Mετά τα χάρτινα καλαμάκια (σε σελοφάν), ρίχνω από εδώ και άλλες patent-free ιδέες "Πράσινης Ανάπτυξης " για την αυριανή γιορτή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Mετά τα χάρτινα καλαμάκια (σε σελοφάν), ρίχνω από εδώ και άλλες patent-free ιδέες "Πράσινης Ανάπτυξης " για την αυριανή γιορτή.
 
Με τις ευχές των δημιουργικών τμημάτων R&D αυτού του ιστολογίου για καλή Ανάσταση.
 
Τώρα τα τμήματα δουλεύουν πυρετωδώς για την ανάπτυξη sensors για ΑΙ ψήσιμο οβελία, βελτιώνοντας αυτή την πατέντα του 21 :
 
Ψευδής και η διάψευση του Αδωνι ότι δεν θα υπάρχουν εκδρομείς προς τις ψησταριές στα χωριά και σε άλλα εξωτικά μέρη το Πάσχα! Στο Σαν Μπαλκονί οι περισσότεροι, λιγότεροι στο Γκραν Σαλον και κάποιοι ακόμα λιγότεροι στο Πόρτο Μπάνιο και στο Κουζίνα Ριζορτ. 😜

5 σχόλια:

Mxa είπε...

Καλημέρα, Καλή Ανάσταση!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Mxa ....σου εύχομαι καλή Ανάσταση και σε σένα. Ας το ελπίσουμε δηλαδή , μια και η Ελπίδα (όχι η γειτόνισσα) πεθαίνει πάντα τελευταία.

Ανώνυμος είπε...

Καλή Ανάσταση να έχουμε και μεις σαν άνθρωποι, να γίνουμε σοφότεροι, καλύτεροι, και πιό δυνατοί, και η Ελλάς , που καταχρώμεθα της φιλοξενίας της, και κοιτάμε να γίνουμε μιμητές σ'ότι χειρότερο και ποταπότερο από τις τάσεις και τις μόδες της ραγδαίως παρακμάζουσας Δύσης και γενικά ότι πιό εύκολο.
Αν θέτε και ένα μικρό ρεπορτάζ, αρκετός κόσμος εις την νήσον, καφφέ μπαρ γεμάτα, αρκετά suv, και γεμάτη αμάξια η εμπορική ζώνη, αλλά τα ξενοδοχεία μισογεμάτα (εγώ ανοίγω τον άλλο μήνα), προσωπικό με ελλείψης.
Για να μην περιδιαβαίνω τα άρθρα, σκεφτόμουν μια μείξη αυτών, ανάμεσα στο σανό και τη μαγειρίτσα, γιατί πολύ άνοστο πράγμα, πάθαμε παλινδρόμηση επειδή το καταπίνουμε αμάσητο

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάρης Καρβουνόπουλος υπέστη εγκεφαλικό................

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Καλή Λαμπρή!

Και με ρέγουλα η μασαμπούκα εσείς τα παλικαράκια παλαιάς κοπής....χαχα

Μακάρι να λαμπρύνουν λιγάκι και οι απαίδευτοι εγκέφαλοι των κατοίκων αυτού του προτεκτοράτου μας...μπας και βρούν και καμια διέξοδο στο τέλμα που έχουμε υποπέσει......

10+ Ώρες Δημοτικά Τραγούδια (Παραδοσιακά//Official Audio)

https://www.youtube.com/watch?v=Kc9TEThOw1w

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

@Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Καλή Λαμπρή σε μας και τη χώρα,
ο Καρβουνόπουλος τα λέει έξω από τα δόντια τις λίγες φορές που τον έχω δει, και οι καλεσμένοι του εξ'ίσου, μπορέι να πήρε και τ'αυτί του την ατζέντα ΜΟΕ με την γκείτονα χώρα, μπορεί να είχε και κανά "Πασχαλιάτικο" ευχετήριο μήνυμα από τους Νταίους.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ