ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Έχουν αρχίσει και αλυχτούν τα ΣΚΥΛΙΑ του ΠΟΛΕΜΟΥ. Αλλά οι Ελεύθεροι σας βλέπουν.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, μιλώντας δημόσια για τις συνεχιζόμενες ισραηλινές στρατιωτικές επιθέσεις στη Ράφα της Γάζας, δήλωσε «Πρέπει να σταματήσουμε* το Ισραήλ. Είτε με ειρήνη είτε με βία»

*  Nα σταματήσουμε;; Πληθυντικός αριθμός.!! Δεν είπε για παράδειγμα "η Τουρκία πρέπει να σταματήσει το Ισραήλ".!! ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί δηλαδή που βρίσκονται ΠΙΣΩ από την Τουρκία;;; Μπορεί η Τουρκία ΜΟΝΗ της να μπορεί να τα βάλει στρατιωτικά με το πυρηνικά εξοπλισμένο Ισραήλ;; Έχω την εντύπωση ότι νομίζουν ότι μπορούν να μας δουλεύουν όλους. Αυτό που θέλουν να μας πλασάρουν είναι ότι οι Γώγ από την χώρα των Μαγώγ ετοιμάζουν τις δυνάμεις τους ενάντια στο Ισραήλ.

Είναι όμως έτσι;; Είναι δυνατόν μια χώρα σαν την Τουρκία με ποινικό μητρώο και όχι ιστορία να κατηγορεί το Ισραήλ;; Οι κλέφτες, οι εγκληματίες, οι άρπαγες και οι εθνοκτόνοι λαών και λαών μπορούν να κατηγορούν το Ισραήλ για εγκλήματα;; Καλούν το Ισραήλ να λογοδοτήσει με το οποίο συνεργάζεται χρόνια, ο διαμεσολαβητής του PKK, ο άσπονδος Χακάν;; Άλλος με την βάρκα μας.!!! Που έλεγε και η Βουγιουκλάκη.

Η Τουρκία είναι χώρα Nτονμέδων. Σε μια χώρα Ντονμέδων, το μεσσιανικό κίνημα μπορεί να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει αυτό που οι μάζες αποκαλούν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο , που έχει σχεδιαστεί από κάποιους , όπως έγραψε ο Άλμπερτ Πάικ στην επιστολή του προς τον Mazzini.

Έχουν αρχίσει και αλυχτούν τα ΣΚΥΛΙΑ του ΠΟΛΕΜΟΥ. Αλλά οι Ελεύθεροι σας βλέπουν .

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Τουρκία έχει δείξει ότι λαμβάνει μέρος μόνο σε στημενους υπέρ της πολέμους, με πολλές διαβεβαιώσεις και χάρες.
Γι'αυτό και έχει φαγωθεί με την "αποστρατικοποίηση", και φτιάχνει όπλα με τρελλούς ρυθμούς.Πάντως, με αυτούς τους ρυθμούς, σε 3-6 χρόνια, θα είμαστε μεγάλος πειρασμός με την παρακμή που έχουμε ως έθνος και ως κράτος
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Η Τουρκία έχει δείξει ότι λαμβάνει μέρος μόνο σε στημενους υπέρ της πολέμους, με πολλές διαβεβαιώσεις και χάρες."

Ακριβώς αυτό κ.Ξενοδόχε. Οπότε το να απειλή η Τουρκία το Ισραήλ σου φαίνεται λογικό;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

κ. Ξενοδόχε όσο οι δίπλα εκπαιδεύουν νέες γενιές με αλυτρωτικά συναισθήματα, εδώ τα παιδιά τα μαθαίνουν να πετάνε γαρίφαλα.!! Τα νησιά η Τουρκία τα θέλει αποστρατικωποιημένα διότι εξοπλισμένα νησιά σημαίνει μεγαλύτερη ευχέρεια δράσης του αεροναυτικού ελληνικού όπλου.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κ.Λύκαστρε.
Σ'ότι αφορά την ερώτηση για τις σχέσεις Ισραήλ-Τουρκίας, από τα 35- 40 μου, 15-20 χρόνια πίσω, αρχίζω να μην πιστεύω στα μάτια μου και τα επίσημα αφηγήματα, κυρίως από τους πολιτικούς.
Η Τουρκία μέχρι πριν λίγα χρόνια, ήταν το σκυλί του πολέμου του ΝΑΤΟ, ενώ τώρα ονειρεύεται(ή την προορίζουν για) Οτομάν Εμπάιρ και Βιέννες. Βέβαια, βλέπει ότι η κυβέρνηση Κόκκαλη "του βουνού'', 75 χρόνια μετά μέσω ΚΚΕ εσ.,κατάφερε τον τότε σκοπό της για την "Μακεντόνιγια", έδωσε και πεντιγκρύ φυλής-γλώσσας ως πανωτόκι που περιμέναν τόσα χρόνια, και όλ'αυτά υπό την σκηνοθεσία του ΝΑΤΟ.Ε, σου λέει "ο γκείτονα κάνει πεολειχία στο κρατίδιο, δε πάω μιά βόλτα , όλο και κάτι θα κερδίσω"...Απ'ότι έχω δεί, τα σχέδια Μπάιντεν-Νούλαν-Πά'ι'ατ-Μπλίνκεν, μαζί με μιά σέχτα Σημιτικού ΠΑΣΟΚ στους ρεπάμπλικανς, μαζί με την Ηγγλαντέρα, θένε ανασύσταση και είσοδο στην €υρωπε'ι'κή €νεση με τα όπλα αν χρειαστεί, και βοηθάνε και Γερμανία, Ιταλία γι'αυτό, και Ισπανία-Ολλανδία λιγότερο.
Προσπάθησε ν'αρχίσει 3οΠ.Π με την κατάρριψη του ρωσσικού αεροσκάφους στη Συρία, και από τότε κάνει μπίζνες με το "Ορτοντοξ Μπόδα", με το Ισραήλ τα ίδια.Μαβί Μαρμαρά από τη μία, πετρέλαιο-τρόφιμα αμυντικά συστήματα από την άλλη.
ΑΝ δεν είναι όλα μούφα, πιό λογικό είναι να την πέσει στην Ελλάδα, παρά στο Ισραήλ, δεν νομίζω να τσιμπίσουν οι Αραβες να είναι υπό την ηγεσία των, ή να έχουν τόσους ένοπλους στα πόδια τους-ειδικά η Αίγυπτος. Οπότε δεν πιάνει ακόμα το ισλαμικό αφήγημα.Οι Αραβες αν έπρεπε να βρεθούν υπό ηγεμονία σε μια ισλαμική συμμαχία εναντίον του Ισραήλ, μάλλον θα προτιμούσαν Αίγυπτο,Ιορδανία,Σ.Αραβία.Δεν θα θελαν πάλι ηγέτη κάποιον τούρκο.Δεν τράβηξαν και αυτοί λίγα τον περασμένο αιώνα και παλαιότερα.....
Τώρα να την πέσει η Τουρκία μαζί με Ιραν ή και Ρωσσία, 'νταξ αν ονειρεύονται πιλαφια και παρθένες και βαρέθηκαν τη ζωή τους, είναι μια καλή πρόταση για να επισπεύσουν την συνάντηση...Γενικά όμως νομίζω ότι αν το κάνει, μόνο με κάλυψη του ΝΑΤΟ, όχι του Ιρανο-Ρωσσο-Κινεζικού μπλοκ.
Η άλλη περίπτωση είναι το ΝΑΤΟ να επιζητά τον 3οΠΠ, και να το στήσουν εκεί..
Με τους παράφρονες που μπλέξαμε, δεν θα μου έκανε εντύπωση.
Για το 2ο σχόλιο,πάλι ξέρει ο σκηνοθέτης και μόνο .
Ο αφοπλισμός δείχνει να προλειαίνεται το έδαφος για απόβαση πιό στημένη και από το '74, με κάθε χρόνο που περνάει το εξοπλιστικό ισοζύγιο των 2 κρατών ν' αλλάζει άρδην τόσο σε ποσότητα, όσο και σε ποιότητα.
Πάντως, για να δώσω και μιά ελπίδα φωτός, αναφέρω ότι ξεπεράστηκαν τα εμπόδια, και ο γάμος Στεφανου και Τάυλερ θα μετράει κανονικά

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους , δυστυχώς και εγώ νομίζω ότι είναι στημένο για να δοθεί η αφορμή για το μεγάλο Ισραήλ , η Τουρκία πάντα μπαίνει τελευταία και με την πλευρά του νικητή . Εμείς πως θα ξεφορτωθούμε το σαμάρι είναι το θέμα . Τα νησιά πάνοπλα με την υποστήριξη του κεντρικού κορμού είναι δύσκολα . Αλλά για αυτό υπάρχουν οι προδότες . Δυστυχώς όλα τα λευκά αιμοσφαίρια του κρατικού μηχανισμού έχουν εξουδετερωθεί και αλωνίζουν οι ιοί . Και εμάς μας κρατάν χωρίς εξοπλισμό και ξεφορτώνονται και τα μηχανήματα που βγάζουμε οβίδες κτλ + τα αντιαεροπορικά και τα αεροσκάφη . Πόσο δύσκολο θα ήταν τόσα χρόνια να υπάρχει μια μικρή παραγωγή με όπλα πιστόλια και επιθετικά τυφέκια να υπάρχει μεγάλο απόθεμα σε κάθε νησί . Δεν θέλουν να έχουμε ούτε τα βασικά .
Χάζευα τις προμήθειες drone για τις αμερικάνικες δυνάμεις που έχουν μείνει πίσω (σε όγκο και τοποθέτηση στις μονάδες καθώς και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου μεταφερόμενα για τις ειδικές δυνάμεις )
https://defencereview.gr/forito-systima-ilektronikon-paremvo/
https://www.twz.com/sea/robot-marines-in-every-formation-corps-robotics-chief-casts-vision
πόσο πίσω είμαστε και όταν αυτό
https://www.twz.com/sea/rifle-armed-robot-dogs-now-being-tested-by-marine-special-operators
είναι έτοιμο να πηγαίνει πάνω κάτω και άς μην είναι τέλειο τι πόρους θα πρέπει να διαθέσεις να το εντοπίσεις σε δασικές εκτάσεις .
Εδώ δεν έχουν ανακοινώσει σεμινάρια χρήσης drone για όλες τις ένοπλες δυνάμεις υποχρεωτικά .
Κράτησα αυτήν την φράση από το αρθρο
Marines must fight at machine speed or face defeat at machine speed.
.
Στα ευχάριστα του 3μερου κάναμε την πρώτη βουτιά , και στις δικές σας με το καλό .

Καλή συνέχεια

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλησπέρα φίλε Κακέ....συμφωνώ απολύτως σε ότι γράφεις. Αφού κάνατε και την πρώτη βουτιά σας πάλι καλά. Εγώ ΜΗΔΕΝ μπάνια.....έφαγα όμως 10 ΠΑΓΩΤΑ.!!

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ποτε προλαβες βρε μπαγασα και χλαπακιασες 10 παγωτα?
Δεν φοβασαι μην πονεσουν οι ΄΄αμυγδαλιες΄΄?
Θελω να δω τον Ταυλερ νυφουλα σε ξωκλησι.
Η γυναικα μου, μου την ειπε που δεν την παντρευτηκα σε βοτανικο κηπο.
Μας εχει κατατρεψει αυτη η πουσταρα, χειροτερος απο τον κομη Δρακουλα Μητσοτακη.
Οι Τουρκοι θα μας την πεσουν σιγουρα,το θεμα ειναι σε τι κατασταση θα ειναι γιατι πολλοι παιχτες θα παιζουν μπαλα.
Οσο για εμας απο τωρα σκεφτομαι με τι τροπο θα τιμωρησω τους υπευθυνους γιατι σιγουρα θα ειμαστε με την ψυχη στο στομα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ποτε προλαβες βρε μπαγασα και χλαπακιασες 10 παγωτα?
Δεν φοβασαι μην πονεσουν οι ΄΄αμυγδαλιες΄΄?"

Μη φοβού ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ από την Κρυγιωσύνη δεν παθαίνουν τίποτις οι αμυγδαλιές. Μου αρέσει να κάνω τουρτουρισμό 😅 ...Πως λένε κάθου ψηλά και αγνάντευε...και παγωτάκι τρώε....🤣🤣

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ....Η λέξη "πόλεμος" πρέπει να μπει ξανά μέσα στο μυαλό μας και να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε. Οι άλλοι έχουν βγει στην εθνική και τρέχουν με 130 και εμείς ακόμα να ξεπαρκαρουμε.

Η ελληνική ιστορία έχει γράψει πολλές φορές ότι ριζικές αλλαγές γίνονται μόνο σε εθνικές τραγωδίες μόνο.