ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

pali gap- jimi hendrix


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάχαχα δεν είπαμε να το πάρεις κατά γράμμα....

Κι επειτα μιλήσαμε για κανό... και ποταμό, όχι για σανίδα.. και Ειρηνικό ωκεανο!!


Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=CcHkqCaxpAc

25αρης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ καλή επιλογή αγαπητέ 25αρη...δες και αυτό.

https://www.youtube.com/watch?v=YbvTiMMlkNg

Ανώνυμος είπε...

Πως καταντήσαμε ρε Λύκαστρε. Ακούγοντας το σε συνδυασμό με την μάχη έθετα τον εαυτό μου στο πεδίο εκείνο, ανατριχίλα...
25αρης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έχεις δίκιο για το πως καταντήσαμε. Αλλά τότε μεγάλωναν αλλιώς...έτρωγαν διαφορετικά, σκέφτονταν διαφορετικά, η ζωή τους όλη ήταν τελείως διαφορετική. Σήμερα δεν έχουμε τίποτε ελληνικό...ούτε παιδεία, ούτε οικονομία, ούτε κράτος ελληνικό...τα τελευταία 2.000 χρόνια είμαστε η σκιά του εαυτού μας.

"Πρέπει πρώτα να διαμορφώσωμεν Έλληνας και ύστερα να κάμωμεν Ελλάδαν"...αυτά έλεγε ο Καποδίστριας 200 πριν, και είχε απόλυτο δίκιο. Εμείς το κάναμε αντίστροφα , και να τώρα τα χάλια μας. Διότι αν πρώτα είχαμε διαμορφώσει ελληνικές συνειδήσεις και ελληνική παιδεία στους Έλληνες....δεν θα μπορούσε μετά να τους πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ο κάθε chipras, ο κάθε colis mizotakis ο κάθε αρχιρουφιάνος του κερατά...ο κάθε αλλοδαπός κοπρίτης που το παίζει Έλληνας.!! Θα τους είχαν γανώσει το τρισοκέρατο από την αρχή.!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο θλίψη και οργή νιώθω . Γιατί να μην είμαι σε μια Ελλάδα τέτοια πολεμική που θα σήκωνε ανάστημα σε οποιονδήποτε εχθρό , που ο Έλληνας θα τους γ@αμουσε τα φάρδουλα όποιος του κουνιότανε. Αλλά όπως είπες άλλη διατροφή τότε. Ίσως και να έζησα τέτοια εποχή ίσως και όχι , ίσως και να την ζήσω στο μέλλον σε κάποια μετενσάρκωση, αν όντως υπάρχει κάτι τέτοιο. Ίσως και να έπρεπε ή να επέλεξα να ζήσω αυτά τα σκατά που βλέπουμε τώρα ως εμπειρία για την ψυχή μας, για μάθηση. Τελοσπάντων δεν δύναμαι να ξέρω δυστυχώς. Το μόνο που ξέρω είναι οτι νιώθω σαν αποστολή να παλέψουμε για την Ελλάδα και ας μας εμπαίζουν θεοι και δαιμονες για να μας ρουφάνε ενέργεια, γιατί νιώθω πως και αυτό συμβαίνει.
25άρης