ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Ποιος Έβρος, ποιοι στρατιωτικοί; 3.000 επίδομα σίτισης στην ΕΡΤ αλλά για “τους ήρωες των συνόρων” κουβέντα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Σε αυτό φταίνε και οι στρατιωτικοί... ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη δώρισε 11.000.000 εκ. € στα Μ.Μ.Ε. για να συνεχίσουν την προπαγάνδα περί κορωνοϊού... ενώ δώρισε άλλα 21.000.000 εκ. € μέσω της μη καταβολής οφειλομένων για το 2020 για την άδεια εκπομπής... οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί συνεχίζουν να εξυπηρετούν τα νεοταξίτικα σχέδια της κυβερνήσεως και να βοηθούν στον αποικισμό της πατρίδας, χωρίς να έχουν απαιτήσεις, παρά μόνο τον μηνιαίο μισθουλάκο τους... πολύ μεγάλη προδοσία για τόσα λίγα χρήματα! Τουλάχιστον εκεί στην ΕΡΤ για την προδοσία τους, τσιμπάνε και 3.000 για σίτιση, και βλέπουμε!

Έκτακτο-βοήθημα σίτισης 3.000 ευρώ “για τους υπαλλήλους της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης, που εργάζονται με φυσική παρουσία”, ανακοινώθηκε στην ΕΡΤ…
Δεν υποστηρίξαμε ποτέ τη λογική του “να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα”. Καλύπτοντας πολλά χρόνια το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ, έχουμε δει πολλές φορές τους στρατιωτικούς να γίνονται θύμα αυτής της λογικής.
Όμως δεν μπορεί οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος να εξηγήσει πως την στιγμή που δίνονται 11 εκατομμύρια για διαφημιστική καμπάνια περί κορονοϊού ,διπλασιάζεται η αποζημίωση των ιδιωτικών ΜΕΘ και τώρα δίδεται κι αυτό το επίδομα στην ΕΡΤ, δεν έχει γίνει καν συζήτηση για τους “ήρωες του Έβρου”, όπως πρόσφατα αποκαλούσαν τους στρατιωτικούς.
Τα “μπράβο” και τα “ζήτω” δεν έχουν πλέον την ίδια αξία και μάλλον κανένα αποτέλεσμα. Έχουν ακούσει τόσα από το 2010, που πλέον δεν προκαλούν καμία εντύπωση.


Κι επειδή θα βρεθούν πολλοί να πουν ότι “οι στρατιωτικοί δεν πρέπει να ενδιαφέρονται για επιδόματα και χρήματα”, θα προσθέσουμε ότι δεν είναι μόνο τα χρήματα: ας βελτιώσουν τις συνθήκες της δουλειάς τους τουλάχιστον. Ας δουν τις συνθήκες στις οποίες ζουν όσοι μεταφέρθηκαν στον Έβρο, ας μιλήσουν με τα στελέχη της πρώτης γραμμής κι όχι των “υψηλών πατωμάτων” στα Γενικά Επιτελεία, για να διαπιστώσουν με τι πατέντες και “κόλπα” δουλεύουν τα γρανάζια των ΕΔ, χάρη στο προσωπικό . Όχι τώρα, αλλά από το 2010 ,που η κρίση άρχισε να φουντώνει.
Ας πάρει όλος ο κόσμος ότι μπορεί η κυβέρνηση να δώσει. Αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει σοβαρότητα στις προτεραιότητες μας…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ουστ τα κοπροσκυλα

Μμ. είπε...


Είνε απλά θέμα παιδείας και ισχυράς προστασίας:
Τα αριστεροκομμουνόσκυλα ως απόφοιτοι επαγγελματικών σχολών (ΚΝΕ,ΠΑΜΕ) διαμαρτυρίας, κάτι ανάλογον των επαγγελματιών ζητιάνων, είνε πιο απαιτητικοί, πιεστικοί και πειστικοί στις διεκδικήσεις των.
Εξάλλου, είνε προφανές, ότι χαίρουν υψηλής (ξενοκρατικής, διεθνιστικής, νεοταξικής) προστασίας, της ιδίας όπως και τα ομογάλακτα πολιτικά αφεντικά των.

Πέραν τούτου υπάρχει και το υπαρξιακό μίσος και καχυποψία των ξενοδούλων (φανερά ή κρυφά αντεθνικών) ελληνικών κυβερνήσεων, κυρίως των μετεμφυλιακών,
εναντίον του εθνικού στρατού και Σ.Α. γενικώς που θεωρούν στρατηγικούς των αντιπάλους στην διεκδίκησι της πολιτικής εξουσίας (τόσα στρατιωτικά πραξικοπήματα έγιναν τα 200 έτη από συστάσεως νεοελληνικού κράτους.)
Όσον αφορά δε τα κοκορομπατσόνια, η οικονομική των παραμέλησι είνε συν τοις άλλοις και μια έμμεση προτροπή και ντόπα του κατευθύνειν τα απωθημένα των ώστε μετά περισσού επαγγελματικού-σαδιστικού ζήλου ξεσπάν στους συμπατριώτας των ως υπαιτίους της ψυχολογικής και επαγγελματικής των δυστυχίας.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Δηλαδή να μην φάμε κάνα σαντουϊτσάκι με λίγο ζαμπόν, καμία μακαρονάδα, βράσε και λίγα αυγά, καμιά μπριζόλα στο τηγάνι και που σαι παιδί και ψωμί.... Τίποτα άλλο δεν θέλετε, οχι σήμερα θα φάμε ελαφρά, πρωί είναι ακόμα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ατμέ με ξελίγωσες.!! χα χα χα Και μια και είναι πρωί...βάλε και μια ομελέτα με λουκάνικα.!!

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Και που σαι παιδί..... και ψωμί.
Έχω τόση θλίψη και οργή, που το χω ρίξει στο αστείο του θέματος.....