ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ;; ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Συνεχίζεται η καταστροφή των ιερών ναών, την οποία φαίνεται να αγνοούν κράτος και ΜΜΕ. Το σχέδιο της αντικατάστασης πληθυσμού θα προχωρά με συνεχή καταπίεση του γηγενούς πληθυσμό, ο οποίος θα διώκεται κάθε φορά που θα αντιδρά. Διότι όπως είπε και ο Πρωθυπουργός ο εχθρός είναι ο Νατιβισμός ( = η φυσική αντίδραση των αυτόχθονων πληθυσμών να αντιδρούν στην ανατροπή του τρόπου ζωής τους και στη βίαιη κατάργηση της πολιτιστικής τους ιδιοπροσωπίας).
Eίναι απόλυτα σίγουρο ότι η Λέσβος, η Χίος κι η Σάμος έχουν παραδοθεί επισήμως κι εν κρυπτώ στην Τουρκία. Δε γίνεται να ερωτηθεί ξεκάθαρα η κυβέρνηση ώστε να δώσει μια απάντηση, διότι πολύ απλά δεν θα σας το πούνε. Δεν πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες τι ακριβώς συνετελέσθη ερήμην τους και εις βάρος της πατρίδας.!

Η απάντηση στην ερώτηση ΠΩΣ  θα σωθεί η πατρίδα απο αυτήν την "πανδημία"  που μας κυβερνά είναι μόνο μια.!! Όταν αφαιρεθεί η εκλογική ψήφος από το μεγαλύτερο μέρος των συνταξιούχων, των δημοτικών και κρατικών υπαλλήλων,( αστυνομικών, στρατιωτικών και όλων όσων έχουν έννομο ΣΥΜΦΕΡΟΝ από το κράτος ).!!! Τότε και μόνο τότε θα μπει  τάξη -μέσα σε μια νύχτα- σε αυτό το μπουρδέλο. Αυτές οι τρεις κοινωνικές τάξεις, είναι οι μόνες που δεν σκέφτονται να μετακομίσουν στο εξωτερικό... και πρέπει να καταλάβουμε το γιατί.!! 
Το ανθελληνικό κράτος στηρίζεται στον Κομματικό Στρατό Κατοχής του...μέσα από την ψήφο τους.!! Όποιος λοιπόν έχει ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ απο το κράτος ΔΕΝ θα πρέπει να ψηφίζει.!!

17 σχόλια:

kakos04 είπε...

Σωστή και μεγάλη κουβέντα άνοιξες. Περιγράφεις όλο των έλα μωρέ αφασία πληθυσμό . Ο οποίος κοιτάζει μόνο την τσέπη του εις βάρος και των παιδιών του μακροπρόθεσμα και είναι σε κομματική και μη νιρβάνα , κάνοντας την επανάσταση του καθιστού μποέμ με την φαντασία του .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νικόλα...πουθενά σε κανένα σάιτ , ιστολόγιο , ΜΜΕ , κανάλι η κάπου άλλου ΔΕΝ θα ακούσεις η θα διαβάσεις αυτό που έγραψα εδώ.
Και αυτό γιατί το ανθελληνικό κράτος έχει διαχωρίσει τον κόσμο σε απλούς πολίτες και διορισμένους πελάτες.!! Τους πελάτες του και αυτούς που του δίνουν δύναμη τους προσέχει...τους ταΐζει.!! Για αυτό και τώρα βλέπουμε Δ.Υ να γυρίζουν με φουσκωμένα καρότσια από τα σούπερ-μάρκετ...και υπαλλήλους του Ιδιωτικού να βλέπουν τυρόπιτα και να κλαίνε.!!

Αν αυτός που έχει έννομο ΣΥΜΦΕΡΟΝ από το κράτος -το οποίο κράτος τον ταΐζει- δεν έχει το δικαίωμα ψήφου...τότε αυτός/οι που θα πάνε να ψηφίσουν....θα ψηφίσουν με βάση το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΑΛΟ και όχι το καλό της τσέπης τους, η της προσωπικής τους μικροαστικής ζωούλας. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ είναι τα πράγματα...αλλά κανείς δεν τολμάει όχι να το πει...αλλά ούτε να το σκεφτεί.!!! Και όλοι όσοι μας το παίζουν εθνικιστές...και κόπτονται δήθεν για το καλό του τόπου, και φωνάζουν στα κανάλια...τους φτύνω κατάμουτρα και τους λέω..ότι είναι εθνικιστές από τα Lidl.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΣΦΗΚΕΣ, ΠΟΛΛΑΙ ΣΦΗΚΕΣ

Εκείνο όπερ χρέος μας κατανοείσαι πρώτον είνε τούτο:. Η κίβδηλος και κατ’ ευφημισμόν δημοκρατία της σήμερον, τηι δε ουσία συγκεκαλυμμένη ξενοκρατία-αποικιοκρατία, η και δι’ αυτόν τον λόγον επικρατήσασα παγκοσμίως (μέχρι και η γείτων ημών ληστρική Αλβανία δημοκρατία κέκληται), εστί το ηγαπημενον τέκνον της παγκοσμιοποιήσεως, της πρώτον και βασικόν στόχον εχούσης την εξόντωσν παντί τρόπω της λευκής φυλής, και πρωτίστως της ελληνικής, μετά της πολιτισμικής αυτών παραδόσεως και μνήμης.
…………………………………………………………………………………………………………….
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:
Η απάντηση στην ερώτηση ΠΩΣ θα σωθεί η πατρίδα απο αυτήν την "πανδημία" που μας κυβερνά είναι μόνο μια.!! Όταν αφαιρεθεί η εκλογική ψήφος από το μεγαλύτερο μέρος των συνταξιούχων, των δημοτικών και κρατικών υπαλλήλων, (αστυνομικών, στρατιωτικών και όλων όσων έχουν έννομο ΣΥΜΦΕΡΟΝ από το κράτος).
………………………………………………………………………………………………

Ο δή πρώτος ανακαλύψας την μεγάλην πολιτικήν αξίαν του κομματικού στρατού των δημοσίων υπαλλλήλων υπήρξε ο μέγας αρχιδημαγωγός-δημοκράτης, την εποχήν του χρυσού αθηναϊκού αιώνος, Περικλέτος…
Αυτός εδημιούργησε και τα πρώτα λαϊκά-κομμουνιστικά δικαστήρια της εποχής του, την λεγομένην Η λ ι α ί α ν, εξαναγκάζων δια του χορηγουμένου δικαστικού μισθού τους πτωχούς Αθηναίους συμμετέχειν δια βιοποριστικούς λόγους ως δικαστάς εις αυτά, από λίαν πρωί συνωθουμένους, και εφ’ όσον εκληρούντο την ημέραν εκείνη ή αλλην κ.λ.π., και ούτω γινομένους νομιμοποιημένους ρουφιάνους και καταδότας συμπολιτών των,
τρομοκρατών, ο δημοκράταρος αυτός, δι αυτού του τρόπου, τους ολιγαρχικούς ευκαταστάτους ευπατρίδας, τους πολιτικούς του δηλαδή αντιπάλους. Και αυτό αντί του χορηγείν εις αυτούς τους πτωχούς πολίτας ένα κοινωνικό επίδομα επιβιώσεως εκ των τόσων τεραστίων πόρων- εσόδων άτινα εισέπραττον οι Αθηναίοι, εκ των ¨συμμαχικών¨ ελληνικών πόλεων και μόνο, χιλίων κατά τον Αριστοφάνη, τον αριθμόν. (άλλη ληστεία ελληνεμφύλιος κι αυτή!)
Εάν δεν είναι αυτό πολιτικόν και εθνικόν έγκλημα πρώτου μεγέθους, τότε τι είναι;
Σημειωτέον ότι η αθηναϊκή δημοκρατία μόνο εμφυλίους ελληνικούς διέπραττεν (Σαμιακός, Πελοποννησιακός πόλεμος, Σικελική εκστρατεία, αντιμακεδονικοί πόλεμοι) ενώ με την Περσίαν διετήρει - ώσπερ μετά της Τουρκίας η νυν νεοελληνική μεταπολιτευτική δημοκρατία - αρίστας οικονομικάς… σχέσεις φιλίας. ( Ο πολύς πολιτικός ρήτωρ Δημοσθένης εδωροδοκείτο αναφανδόν υπό των Περσών όταν έγραφεν τους περιφήμους ¨Φιλιππικούς¨ του…)

Άξιος ούν ο ¨μισθός,¨ φήμη και αγιοποίησις της (αντινατιβιστικής) τότε αθηναϊκής δημοκρατίας όσον και της νυν υπό των συγχρόνων πολιτικών εγκληματιών, συνεχιστών της εθνοκτόνου παραδόσεώς της.

ΥΓ. Δια μείζονας δημοκρατικάς πληροφορίας, και δι’ όσους γιγνώσκουσι αναγιγνώσκειν και μανθάνειν, ανατρέξατε εις την απολαυστικήν κωμωδίαν ¨Σφήκαι¨ του Αριστοφάνους και ουδόλως βέβαια εις την λοβοτομημένην Μέσην και Ανωτέραν νεοελληνικήν(;) εκπαίδευσιν!
Όπου ¨Σφήκας¨ ο μέγιστος των κωμωδιογράφων ονομάζει τους Αθηναίους, τους αναξίους απογόνους της ενδόξου γενεάς των Μαραθωνομάχων (Όπως η γενεά του Πολυτεχνείου μετά την γενεάν του ΟΧΙ-1940), οίτινες αντεκατέστησαν το πατριωτικόν του οπλίτου δόρυ δια του της σφηκός κέντρου στρέψαντες αυτό ουχί εναντίον των Περσοτούρκων θανασίμων εχθρών του ελληνικού γένους αλλά δημοκρατικώς-φθονερώς-διχαστικώς κατά των καλυτέρων συμπολιτών-συμπατριωτών τους μέσω του δικαστικού των αξιώματος καταδικάζοντες αυτούς με μόνον κριτήριον το ότι ήσαν ευκατάστατοι ενώ αυτοί πτωχοί.

¨Όλβιος όστις ιστορίης έσχε μάθησιν¨ (Ηρόδοτος).

kakos04 είπε...

Θυμάμαι που έγραφες και για το αλκοόλ, τώρα διάβασα και αυτό CNBC: Drinking alcohol can make the coronavirus worse, the WHO says in recommending restricting access.
https://www.cnbc.com/2020/04/15/drinking-alcohol-can-make-the-coronavirus-worse-the-who-says-in-recommending-restricting-access.html. ο κομματικός- δημοσιοϋπαλληλικός στρατός είναι που στηρίζει το καθεστώς και ανεβάζει στο facebook κτλ το #μενουμεσπιτι . Έχω στην γειτονιά κάτι οικογένειες δημοσίων υπαλλήλων που είναι 5 βδομάδες μέσα. Τιθασευμένοι μέχρι το μεδούλι. Ο μισθός πέφτει και δεν τους νοιάζει να βγουν ούτε στον ήλιο. Σήμερα έκανα πλάκα σε έναν ότι να μασκαρευτουμε χίλια άτομα παπάδες και καλόγριες να βγούμε το Σάββατο και με κοίταζε σαν εξωγήινο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟΛΑΣ : ο κομματικός- δημοσιοϋπαλληλικός στρατός είναι που στηρίζει το καθεστώς και ανεβάζει στο facebook κτλ το #μενουμεσπιτι . Έχω στην γειτονιά κάτι οικογένειες δημοσίων υπαλλήλων που είναι 5 βδομάδες μέσα. Τιθασευμένοι μέχρι το μεδούλι. Ο μισθός πέφτει και δεν τους νοιάζει να βγουν ούτε στον ήλιο.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, αλλά και αυτοί που κατά συρροή ψηφίζουν αυτούς τους πολιτικούς... αμφότεροι και οι δύο θέλουν τουφέκισμα στα 3 μέτρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Βεβαίως και έχουν βολευτεί φίλε Νικόλα για αυτό και δεν βγαίνουν από το σπίτι ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ κάνουν... πέραν του γεγονότος ότι λόγο συμφέροντος έχουν διαστρέψει το είδωλο της πραγματικότητας νομίζοντας ότι αυτοί και τα παιδιά τους, η τα εγγόνια τους θα επιβιώσουν! Ξέρεις τι γίνεται Νικόλα;; Στην ψυχιατρική αυτό καλείται "στρουθοκαμηλισμός"... όταν η πραγματικότητα είναι φρικτή, τραγική... το υποκείμενο δεν μπορεί να την αποδεκτή... με αποτέλεσμα να υπάρχει άρνηση της υπάρχουσας πραγματικότητας.

Αυτό το γνωρίζουν οι πολιτικοί, και για αυτό όσοι από τους πολίτες έχουν άμεση σχέση με τις αποδοχές τους διαμέσου του κράτους, τους προστατεύουν περισσότερο.... έτσι τους δίνουν την απατηλή ουσιαστικά αίσθηση, ότι αυτοί στο "τέλος" θα σωθούν... ενώ δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, μιας και οι πολιτικοί δια μέσω ξένων κέντρων, τους αφήνουν για το κυρίως πιάτο, αλλά αργότερα!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, διάβασα το σχόλιο σου και παρ΄όλο που συμφωνώ ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί αυτή η επίθεση εναντίον των συνταξιούχων. Βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τους συνταξιούχους με τους δημόσιους υπαλλήλους? Δηλαδή δεν πρέπει το κράτος να πληρώνει τις συντάξεις? Οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να ψηφίζουν γιατί τους ταίζει το κράτος? Κάποιος πρέπει να σου πεί ότι προτού τους ταίσει το κράτος, οι συνταξιούχοι έχουν ταίσει το κράτος με πολλαπλάσια ποσά. Προσωπικά είμαι συνταξιούχος, πλήρωσα στο κράτος 39 χρόνια και 5 μήνες ασφαλιστικές εισφορές και τώρα παίρνω 670 ευρώ σύνταξη που δεν μου φτάνουν ούτε για ζήτω. Τι θα πεί "οι συνταξιούχοι έχουν έννομο συμφέρον από το κράτος"? Όταν το κράτος είχε έννομο συμφέρον από τους συνταξιούχους και τους βούταγε τα λεφτά τόσα χρόνια ήταν καλά? Τι πίνεις και δεν μας δίνεις?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ ΑΝΏΝΥΜΟ στις 17 Απριλίου 2020 - 10:09 π.μ

Από αυτό που πίνω , ελάχιστοι μπορούν να πιούν..διότι θέλει να έχει κανείς αρχίδια για να αντικρίζει την αλήθεια κατάματα. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις το ΓΙΑΤΙ οι συνταξιούχοι οι οποίο λαμβάνουν την σύνταξη τους ΧΡΗΜΑ δηλαδή από το κράτος...είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ χειραγωγήσιμοι από αυτό, τότε δεν νομίζω να καταλάβεις και τα άλλα που θα σου πω. Οι συνταξιούχοι αλλά και όσοι έχουν ΕΝΝΟΜΟ συμφέρον απο το κράτος...είναι/είστε και οι πρώτοι που θα πάρετε και το τσιπάκι και όποιο εμβόλιο σαν πουν να πάρετε. Διότι εσείς είστε οι οπαδοί της πειθήνιας υποταγής και της αυστηρής συμμόρφωσης...σε ΟΛΕΣ τις αποφάσεις του κράτους...φοβούμενοι μην χασετε, την συνταξούλα σας ...τον μισθουλάκο σας.

Και είναι το μόνο σίγουρο ότι τα 670 ευρώ σύνταξη που παίρνεις όχι μόνο εσύ αλλά και όλοι οι υπόλοιποι θα κοπεί και άλλο...γιατί όχι και στο μισό.!! Άλλωστε σας το έχει πει ο Άδωνις -άσχετα αν δεν θέλετε να το πιστέψετε- ότι .." Με 200 ευρώ το μήνα επιβιώνεις.!!"
https://tvxs.gr/news/ellada/o-adonis-georgiadis-eipe-exei-kapoios-200-eyro-ton-mina-eisodima-mporei-na-epibionei

Εσείς τους ΨΗΦΊΖΑΤΕ όλους αυτούς τους θεομπαίχτες...ΟΧΙ ΕΓΩ.!! Επί 39 χρόνια δούλευες (όχι μόνο εσύ) και ΨΗΦΙΖΕΣ όλα αυτά τα λαμόγια...ΟΧΙ ΕΓΩ.!! ΤΑ ΔΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ....δεν έχω ψηφίσει κανένα από αυτά τα κοπρόσκυλα (ανεξαρτήτου κόμματος) για αυτό λοιπόν έχω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ μια και εγώ δεν προλάβω να πάρω σύνταξη....ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Εκτός αυτού για να πληρώνεσαι εσύ στο ΣΗΜΕΡΑ την σύνταξη σου...ΔΟΥΛΕΥΩ εγώ και οι υπόλοιποι σαν και μένα, και μέσω της φορολογίας μου/μας..παίρνεται εσείς τις συντάξεις σας. Τα δικά σας λεφτά που σας κρατούσαν για σύνταξη ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ τα λαμόγια που ψηφίζατε τόσα χρόνια. Όπως έχουν φάει και ένα σωρό άλλα λεφτά.

Οπότε αν θέλετε να συνεχίσετε και παίρνετε την σύνταξη σας...ΚΟΨΤΕ αυτό το κακό συνήθειο να πηγαίνετε και να ψηφίζεται όλα αυτά τα πολιτικά τσογλάνια. Εκτός του ότι κάνετε κακό και στην τσέπη σας...εξαφανίζεται βιολογικά και τους Έλληνες. Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και σαν χώρα και σαν έθνος και σαν κοινωνία...διότι ο καθένας κοιτούσε την πάρτη του και το προσωπικό του συμφέρον.!! Ο κορνοϊός είναι και μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος. Αυτόματη, άμεση και χωρίς αντιδράσεις. Ξεπάστρεμα των ηλικιωμένων και σοσιαλισμός στις συντάξεις. Σοσιαλισμός παντού. Θα πέσει μεγάλη μαχαίρα...σύντομα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...οπότε μην μου κουνάς το "λερωμένο" σου δάχτυλο....Μια πούστικη γενιά γεννήθηκε στην χώρα των Ελλήνων, λίγο πριν και αρκετά μετά τον Β΄Π.Π. πόλεμο… η γενιά των γονιών μας. Αυτή η γενιά είναι που έστησε όλο αυτό το σάπιο οικοδόμημα, αυτή η γενιά είναι που γάμησε τα παιδιά της, τα εγγόνια της και τα δισέγγονα της, με μοναδικό σκοπό να περάσει καλά! Εμείς είμαστε οι επίγονοι της, τα τέκνα της… ο Τσίπρας,ο Παπανδρέου, ο Μητσοτάκης, ο Γεωργιάδης και όλοι οι υπόλοιποι που είναι εντός και εκτός βουλής… όλοι τέκνα της δικιά μας γενιάς είναι! Αλλά που ακόμα τους ψηφίζει επί το πλείστον αυτή η καταραμένη πολυπληθή γενεά σε μια χώρα γερόντων, η γενιά των γονιών μας.

Σε αυτήν την γενιά ανήκεις και εσύ....απλά νομίζατε ότι η ώρα της πληρωμής θα αργήσει.!!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΠΟΓΝΩΣΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΣΙΣ

After such Knowledge, what unKnowledge!
( T.S. Eliot. ¨Waste Land¨)

Η γνώσις, ως και η αυτογνωσία έτι μάλλον, ενέχει δια την απόκτησιν αυτής κόπον και πόνον αλλά πόνον σωτήριον ως και μια αναγκαία ιατρική εγχείρησις. Προς τούτο απαιτείται ηρωικόν φρόνημα, (ενέσεις θάρρους) όπερ ευλόγως ούτε οι τυχοδιώκται και ληστρικοί σύγχρονοι πολιτικοί μήτε αι χρυσοθήρες θρησκείαι, ναρκωτικά ή άλλα ψυχοφθόρα και μη ψυχοθρεπτικά πάθη δύνανται αληθώς έχειν ώστε και εμφυσήσαι αυτό εις άλλους.

Ο Ζ.Ε., όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο Λ., δεν πωλεί ευφθηνόν εθνικισμόν,
¨λάιτ¨ ή ¨Λιντλ¨ αλλά παρέχει τροφήν λεόντων δεικνύων ουχί μόνο τα,
κατά τον Αισώπειον μύθον, ¨ίχνη λέοντος¨ αλλά και τον ¨λέοντα¨ αυτόν του λόγου της αληθείας.
Και τον οποίον λέοντα όστις αντέχει ιδείν κατάματα και δεν δειλιά
αποστρέφων ηττημένος τα όμματα της ψυχής του απ' αυτού
καταφεύγων εις προσευχάς και μονάς φυγοστράτων εθελοτυφλούντων στρουθοκαμήλων,
μεταμορφούται, συν τω χρόνω, και από άθλου εις άθλον,
εις ήρωα και ημίθεον Ηρακλήν,
τα διδάγματα της αληθείας αυτής θαρραλέως και πιστώς εκτελών
και τα σύμβολα αυτής ως λεοντήν φέρων υπερηφάνως επ' αυτού
ως τρόπαιον των άθλων και θριάμβων αυτού.
Και γαρ αυτός και μόνον νενίκηκε τον κόσμον.


Υ.Γ.

Μύθοι Αισώπου: Κυνηγός και δρυοτόμος. (Ξυλοκόπος δρυών.)

Κυνηγός τις λέοντος ίχνη επιζητών δρυοτόμον ηρώτησεν,
ει είδεν ίχνη λέοντος και πού ο λέων κοιτάζει. (έχει κοίτην).
Του δε ειπόντος, ¨και τον λέοντα σοί ήδη δείξω " ,
ο κυνηγός ωχριάσας (ωχρός, έχασε το χρώμα του) εκ του φόβου
και τους οδόντας συγκρούων είπεν'
¨Ίχνη (Λιντλ) μόνα ζητώ, ουχί αυτόν τον λέοντα (Ζ.Ε.)¨.





ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΑΡΡΙΩΝ ούτως η άλλως ο καιρός για τον Λέοντα πλησιάζει.!!

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα την απάντηση σου και δεν περίμενα να είσαι τόσο αφελής. 1)"Εσείς τους ΨΗΦΊΖΑΤΕ όλους αυτούς τους θεομπαίχτες". Κάποιος πρέπει να σου πεί ότι όταν πας να ψηφίσεις δεν ψηφίζεις όποιον γουστάρεις παρά διαλέγεις από αυτούς που έχει ανεβάσει το σύστημα στην κορυφή των κομματικών μηχανισμών και για να τους ανεβάσει εκεί σημαίνει ότι είναι πλήρως ελεγχόμενοι και εκβιαζόμενοι. Οπότε έχεις την επιλογή ή να μην πας να ψηφίσεις καθόλου (πράγμα που δεν τους νοιάζει γιατί η "δημοκρατία" τους είναι έτσι στημένη που και 10 να πάνε να ψηφίσουν θα σου πουν "πήρε Σύριζα 3, ΝΔ 5, ΚΚΕ 1, Πασόκ 1 σχηματίζει κυβέρνηση η ΝΔ") ή πας και ψηφίζεις το λιγότερο κακό. Και στις 2 περιπτώσεις θα τους κάνεις την μούρη κρέας. Άσε που μαγειρεύουν τα αποτελέσματα αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. 2)"Μια πούστικη γενιά γεννήθηκε στην χώρα των Ελλήνων, λίγο πριν και αρκετά μετά τον Β΄Π.Π. πόλεμο". Ειλικρινά και σου μιλάω σαν φίλος βαρέθηκα να ακούω για τις γενιές που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Λυσσάγανε "η γενιά του Πολυτεχνείου που κατέστρεψε την Ελλάδα". Έφυγε η γενιά του Πολυτεχνείου και ήρθε η 1η γενιά μετά το Πολυτεχνείο (Τσίπρας, Κοτζιάς, Φίλης, Μητσοτάκης, Φώφη). Ωραία αυτοί δεν κατέστρεψαν την Ελλάδα? Ήρθε η 2η γενιά μετά το Πολυτεχνείο (Αχτσιόγλου, Νοτοπούλου, όλα τα καινούργια μπουμπούκια που μασάνε σήμερα με δέκα μασέλες). Αυτοί δεν καταστρέφουν την Ελλάδα? Δεν υπάρχουν αμιγείς γενιές καλές η κακές. Όλες οι γενιές έχουν μέσα και πούστηδες και πατριώτες. Το να χαρακτηρίζεις την οποιαδήποτε γενιά "πούστικη" είναι αφελές. Και η γενιά του Κολοκοτρώνη είχε ήρωες αλλά είχε μέσα και προδότες, παρτάκηδες, λαμόγια, συμφεροντολόγους. Όλες οι γενιές έτσι είναι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ : "Κάποιος πρέπει να σου πεί ότι όταν πας να ψηφίσεις δεν ψηφίζεις όποιον γουστάρεις παρά διαλέγεις από αυτούς που έχει ανεβάσει το σύστημα στην κορυφή των κομματικών μηχανισμών και για να τους ανεβάσει εκεί σημαίνει ότι είναι πλήρως ελεγχόμενοι και εκβιαζόμενοι."

AKOMA XEIΡΟΤΕΡΑ ..τότε αφού ξέρετε ότι πάτε και ψηφίζεται από τους ήδη διαλεγμένους , του συστήματος, και αφού ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ότι είναι ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ και ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ...τότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμιά δικαιολογία για εσάς...και άρα ναι η ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ..πρέπει να εκλείψει για να μπορέσει ο ΕΛΛΗΝΑΣ (πρόσεξε έγραψα ο Έλληνας και όχι ο κάτοικος της χώρας, έχει τεράστια διαφορά) να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.!!

Διότι ποιος είναι άραγε ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;; Δεν είναι οι Τούρκοι, ούτε οι Γερμανοί ,ούτε οι Αλβανοί..κ.λ.π Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ποιός από τους δυο μας λοιπόν είναι αφελής και ποιος κάνει τα πικρά γλυκά...για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;;

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ψηφίζουν οι συνταξιούχοι το δημοκρατικό κράτος θα τους δίνει συντάξεις πείνας. Δημοκρατία είναι όταν 8 λύκοι και 2 πρόβατα ψηφίζουν τι θα φάνε για βραδυνό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αν δεν ψηφίζουν οι συνταξιούχοι το δημοκρατικό κράτος θα τους δίνει συντάξεις πείνας. Δημοκρατία είναι όταν 8 λύκοι και 2 πρόβατα ψηφίζουν τι θα φάνε για βραδυνό. "

Έχουμε 5 πιθήκους και 5 μπανάνες. Και ο ένας ο πίθηκος τρώει και τις 5 μπανάνες.!!
- Πως λέγεται αυτό;;
- Δημοκρατία...
- Και ο πίθηκος που τρώει τις μπανάνες από όλους τους άλλους πως λέγεται;;;
- ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και Χρόνια πολλά. Με την καραντίνα μένω στην επαρχία και δεν είχαμε 2 μέρες ίντερνετ. Σήμερα διάβασα την απάντηση σου. Απ΄ότι κατάλαβα εγώ ανήκω στην ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ που κατέστρεψε την χώρα. Σωστά? Εσύ προφανώς δεν ανήκεις στη ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ που κατέστρεψε την χώρα. Εσύ ανήκεις στην ΗΡΩΙΚΗ ΓΕΝΙΑ που θα σώσει την χώρα. Σωστά? Επειδή το έργο το έχουμε ξαναδεί θα μου επιτρέψεις να σου επιστήσω την προσοχή σου σε μια κρίσιμη λεπτομέρεια. Και στο παρελθόν ΗΡΩΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ξεκίνησαν για να σώσουν την χώρα μόνο που πάνω στον αχό της μάχης, όταν ο Ζεύς ελαύνων καθοδηγούσε από το πύρινο άρμα του τους ηρωικούς πολεμιστές και οι Βαλκυρίες έπαιρναν τις ψυχές των γενναίων πεσόντων για να τις πάνε στην Βαλχάλα, εκεί που λες πάνω στην έξαρση του ηρωισμού, τους σκίστηκε το καλτσόν και γίνανε ρεζίλι. Πρόσεξε μην πάθει και η δική σου ΗΡΩΙΚΗ ΓΕΝΙΑ το ίδιο ξεφτιλίκι. Και μια συμβουλή φιλική. Όταν θα ξεκινήσετε εσύ και η ΗΡΩΙΚΗ ΓΕΝΙΑ να σώσετε την χώρα, βάλτε και καμιά τσόντα στο YouPorn. Βοηθάει. Άκου με που σου λέω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ : 'όταν ο Ζεύς ελαύνων καθοδηγούσε από το πύρινο άρμα του τους ηρωικούς πολεμιστές και οι Βαλκυρίες έπαιρναν τις ψυχές των γενναίων πεσόντων για να τις πάνε στην Βαλχάλα, εκεί που λες πάνω στην έξαρση του ηρωισμού, τους σκίστηκε το καλτσόν και γίνανε ρεζίλι."

Εάν και εφόσον μάθεις ΤΙ είναι και ΠΟΙΟΣ είναι ο Ζεύς Ελαύνων..θα καταλάβεις και τι τεράστια μπούρδα έγραψες. !!
Ο γράφων ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγραψε ότι ανήκει κάπου, η έστω σε κάποια ηρωική γενιά...ο γράφων πάντα έλεγε ότι είναι εξωγήινος και ότι ήρθα εδώ στις Πιθηκούσες Νήσους για να σας θαυμάσω.!!
Όσο για τις τσόντες στο YouPorn βοηθάνε μόνο κάτι παπούδες σαν και εσένα για να τους σηκώνεται, διότι χωρίς αυτές ΔΕΝ γίνεται η έπαρση της "σημαίας".!!

Μην ξανατολμήσεις να γράψεις εδώ κομματόσκυλο....διότι αν αντιδράς έτσι γιατί έγραψα ότι πρέπει να καταργηθεί η ψήφος από όλους τους κομματικούς εγκάθετους, Δ.Υ και συνταξιούχους...φαντάσου να έγραφα ότι πρέπει να σας κοπεί και η σύνταξη.!!! Τόσα χρόνια πηγαίνατε και ψηφίζατε όλους αυτούς τους ΜΗ Έλληνες , μόνο και μόνο διότι δια στρέφατε το οικτρό είδωλο της πραγματικότητας σας...ευτυχώς όμως ο χρόνος για όλους εσάς τελειώνει. Σύντομα θα αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα όπως είναι, και όχι όπως σας λένε και πιστεύεται ότι είναι.

Καμμία μάχη δεν θα δοθεί για εσάς.....απλά με μαθηματική ακρίβεια...θα περάσετε στην λήθη της ιστορίας. Και για να σου το δώσω να το καταλάβεις καλύτερα με ένα παράδειγμα...

Είναι Μ.Παρασκεύη και είναι σαν να με ρωτάνε οι 34 κρατούμενοι (εσείς) στα υπόγεια , αν θα βγάλουμε το βράδυ Επιτάφιο.! Τους/σας απαντώ ότι και βέβαια θα βγάλουμε, και όχι μόνο αυτό, δεν θα βγάλουμε απλά μόνο έναν, αλλά...34.!!

Ενώ στα μεγάφωνα θα ακούγεται στη διαπασών το sisters of mercy. Η μόνη αλλαγή που μπορεί να γίνει στο ήδη οικτρό τέλος που έχει αποφασιστεί για εσάς είναι να γίνει η περιφορά με 20 Επιτάφιους και 14 επιλαχόντες να ακολουθήσουν την πομπή.!!

Με 5.500.000 εκατομ. λαθροεισβολείς σουνίτες μουσουλμάνους....να δω τι σύνταξη και τι ψήφο θα έχετε στο μέλλον.!!! χα χα χα

Υ.Γ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΕΔΩ....ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΝΩΣΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ .