ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.!

Λύκαστρος :

Kυριάκο το μόνο που με νοιάζει είναι ποιον αριθμό μηνύματος μετακίνησης έστειλε.....;;;Αυτό που λέει για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.;; Πάντως Κούλη.....Ανέ θες σου φέρνω από βδομάδα τη κοπελιά με ένα Ντάτσουν, στο Μαξίμου....Αγαπητή Άλκηστις.....Άλλο τραγούδι έπρεπε να πεις στο Κούλη.....Εεεε πρώτα έπρεπε να πεις το..Πάμε στον Άδωνι για καφέ....και μετά το βατραχάκι!!!
Και στο τέλος το...Είμαστε ακόμα ζωντανοί. Δεν γίνεται απο την μια να κάνεις Κούλη εσύ και η κυβέρνηση σου απροκάλυπτες διώξεις εναντίων των Ελλήνων, έτσι και τολμήσουν να ξεμυτίσουν να πάνε λίγο έξω, και απο την άλλη να μαζεύεστε ένα τσούρμο ολόκληρο δίχως μάσκες και καμιά προφύλαξη ο ένας δίπλα στον άλλο.!! Η δεν υπάρχει ιός, η έχετε πάρει ασφαλές εμβόλιο..η κάτι άλλο γνωρίζεται.!!


Όλα αυτά δεν πρόκειται για αβλεψίες ή ασυνείδητες παραλείψεις. Η συγκεκριμένη κυβέρνηση κάνει καθαρές και αποκάλυπτες δηλώσεις διώξεως της Ορθόδοξης Εκκλησίας.. Σκεφτείτε, ότι το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε δελτία τύπου με ευχές για το Ραμαζάνι και το Πάσχα των Εβραίων, αλλά όχι για το Ορθόδοξο Πάσχα. Ο γράφων χριστιανούλης ποτέ δεν ήμουν αλλά μου αρέσει να ψάχνω στις λεπτομέρειες. Όποιος δεν βλέπει την απροκάλυπτα διωκτική κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας στάση της κυβέρνησης είτε είναι σε λήθαργο, είτε είναι πωρωμένο κομματόσκυλο....αλλά σε αυτό φταίει και η Κεφαλή της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που έχει "σαπίσει" και "βρωμάει" , και βρίσκεται σε απόλυτη συνεργασία με τους εκάστοτε προδότες. Μόνο τυχαία δεν επισκέφθηκε ο Κίσιγκερ το Άγιον Όρος το 9/19.

Όλο αυτό ήταν ιδέα του Μπακογιάννη, αυτός έκανε την μαλακία. Αντί να βάλει να ξεβρομίσουν την Αθήνα που έχει γίνει Καμπούλ  , τα έσταξε χοντρά για να βγάλει την Πρωτοψάλτη επάνω στο φορτηγό.!! Πάλι εσείς θα την πληρώσετε την "νύφη" τον άλλο μήνα μετά τις 4 Μαίου εσείς θα τα στάξετε χοντρά στον Λάτση και στον Σάλλα για τα δάνεια σας . Και για όλα αυτά φταίτε εσείς,φταίει ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων...διότι η ψήφος είναι ένα όπλο χωρίς σφαίρα που σκοτώνει διαχρονικά και σε βάθος.!


31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε τα νούμερα...
Το καμπριολέ είχε και πατάτες, κάτι ας πούμε σαν "Άρτος και Θεάματα" του Κολοσσιαίου;

Και αυτά τα αμάσητα λαμόγια με τα μονόκλ ...τι παιδιά και αυτά!!!
Ούτε ο Μουγκάμπε δεν είχε πέσει τόσο χαμηλά.

Η απόλυτη καφρίλα Κυβέρνησης και ΜΜΕτηδων. Αλλά ξέχασα πάνω σε 7 κορυφές κάθεται ο Καντέμ-ης.
Δοξάστε τον.

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ε η Νέα Ισλαμοκρατία δεν διάλεξε τυχαία το νέο της σήμα-σύμβολο.
https://newpost.gr/photo/master/201810/2018-10-04-17-49-10.png

Το σήμα με τους επτά οβελίσκους δεν το διάλεξαν έτσι διότι τους φάνηκε όμορφο. Μέσα στην Ν.Δούλα βράζουν όλοι στην Μασονία.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Η απόλυτη καφρίλα Κυβέρνησης και ΜΜΕτηδων. Αλλά ξέχασα πάνω σε 7 κορυφές κάθεται ο Καντέμ-ης.
Δοξάστε τον.

Το ιστολόγιο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ είναι από τα λίγα ΕΛΕΥΘΕΡΑ ιστολόγια που τα χώνουν χοντρά σε αυτό το αλλογενές Φοινικοβαβυλώνιο λαμόγιο.!! Τα λαδωμένα ΜΜΕ τα έχουν πάρει χοντρά απο αυτό το λαμόγιο...και έχουν "μπουκωμένο" στόμα και δεν μπορούν να μιλήσουν.
Και αυτό το λαμόγιο όμως... Το ζυμώνει το μπιφτέκι, τη σουρώνει την ψαρόσουπα, το μαστιγώνει το δελφίνι, τον βάζει το σύρτη,το γυαλίζει το φινιστρίνι κτλ κτλ χα χα χα του έχουν βάλει απο δίπλα και την Εύα-Μαρία από το γκέτο της Κρακοβίας για να τον ελέγχει...και ο παπάρας ο κάτοικος της χώρας τρέχει και τους ψηφίζει.

Ανώνυμος είπε...

Το σύμβολο της Μεγάλης Πόρνης της καθήμενης επί επτά λόφων.
Το σύμβολο των τραγοπόδαρων Καδμείων (Καντέμ τους έλεγαν στην Ασία και τους έδιναν την έννοια του γρουσούζη ή γουρσούζη). Γιόρταζε προχθές 21 Απριλίου μαζί με την Κουένα.
Κάτι θα έχει καταλάβει ο λαός μας που καντέμηδες τους ανεβάζει, καντέμηδες τους κατεβάζει.

Και κάτι ακόμα.

Φίλε Λύκαστρε πες κρεμμύδι μιά είδηση σε γυρεύει " at temperatures of 100 million degrees Celsius."

Η είδηση είναι παλαιότερη εδώ:https://www.bbc.com/news/blogs-china-blog-43792655

...αλλά σύντομα θα ακούσεις για πανηγυρικούς λόγους τον Αύγουστο 2020. Μετά κλαύτα.


Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Φίλε Λύκαστρε πες κρεμμύδι μιά είδηση σε γυρεύει " at temperatures of 100 million degrees Celsius."

Θα τους πει ο παπάς στο αυτί και ο διάκος στο κεφάλι σε λίγο.!! Οι ΗΛΙΘΙΟΙ δεν έχουν ιδέα με τι παίζουν, και τι καταστροφή θα φέρουν στον πλανήτη.! Αλλού τρέχαμε να εμποδίσουμε την λειτουργία ενός άλλου "ντόνατς" και από αλλού μας έρχεται.!! Στερεοφωνικά "ντόνατς" για να μην ξέρουμε ποιο να σταματήσουμε πρώτα.
Πάμε για μεγάλη και χοντρή ΕΚΠΥΡΩΣΗ....

Ανώνυμος είπε...

https://newpost.gr/photo/master/201810/2018-10-04-17-49-10.png

...χαχα και οι 7 νάνοι στα υπουργεία του καντέμ εφέντη.

Λέει κατάμουτρα και ξεδιάντροπα σε αυτούς που τον ψηφίζουν, γιατί τους θεωρεί κάφρους του κερατά, σε ποιά πόρνη λειτουργεί και ο Νοών Νοείτω και ουαί το ανοήτω!

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Γιόρταζε προχθές 21 Απριλίου μαζί με την Κουένα.

Η Κουένα τι είναι;; Εδώ σε "έχασα" λιγάκι.

Ανώνυμος είπε...

Η "πρώτη" σάλπιγγα όπως είπαμε έχει ηχήσει και λέγεται στα Αγγλικά TRUMP και το κυνήγι έχει αρχίσει.
Λίγοι γνωρίζουν ότι πίσω από την Αμερικανική "σάλπιγγα" κρύβεται ο δεύτερος μνηστήρας. Ο μπάρμπας του ο κυρ "Γιάννης ο Σαλπιγκτής" το έχει ήδη έτοιμο εδώ και 30 χρόνια.
Ο Ευρωπαϊκός CERNUNOS όμως θα πάθει την γερή ζημιά για άλλη μιά φορά και κάθεται ο ρημάδης στις 45 μοίρες. Μιλάμε για CERN OB IL επί 50 και βάλε σε ισχύ.

Ε

Ανώνυμος είπε...

Κουένα ή Cwena (old English) η Κρόνια βασίλισσα η Queen.

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Κουένα ή Cwena (old English) η Κρόνια βασίλισσα η Queen.

Μπορούμε να την πούμε και Κόκκινη Βασίλισσα;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Λέει κατάμουτρα και ξεδιάντροπα σε αυτούς που τον ψηφίζουν, γιατί τους θεωρεί κάφρους του κερατά, σε ποιά πόρνη λειτουργεί και ο Νοών Νοείτω και ουαί το ανοήτω!

Τους το λέει αλλά οι χασκοβούκηδες δεν καταλαβαίνουν. Οι επτά οβελίσκοι δηλώνουν και τους 7 βωμούς στον θεό των Ατλάντων τον Μολώχ. Να δούμε πότε θα έρθει η ώρα για να απελευθερωθούμε από όλον αυτόν τον συρφετό του Ατλάντιου Εωσφορικού Ιερατείου.Να πάνε στον αγύριστο όλοι τους και ακόμα παραπέρα.

Ανώνυμος είπε...

Κουένα από το Κύνα... χαχα

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Κουένα από το Κύνα... χαχα

O Kύων και το θηλυκό του η Κύνα..που αν παίξουμε λιγάκι γλωσσικά μπορούμε άνετα να το κάνουμε Τσούνα η Τσίνα (Κίνα). Το Τσόυνα Τσίν Σιν , Σιέν μπορεί άνετα να γίνει και ...Σιών.

Όμως οι Άραβες παλαιότερα Κυούν ονόμαζαν την Σελήνη.!!

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρος -Όμως οι Άραβες παλαιότερα Κυούν ονόμαζαν την Σελήνη.!!
------------------------------------------------------------------------


-...εξ'ου και η γρυποκέφαλη θεά Q-anon που κάθεται πάνω στον τρούλο του Κογκρέσου των Σινατόρων γνωστό και ως Bicameral, ήτοι των δύο Κάμαρα ή δύο Σεληνών (κάμαρα η Σελήνη στις Σημιτικές γλώσσες)

Και κάτι ἀλλο, το Q οπως έχουμε ξαναπεί ήταν κάποτε 2 CC σε μορφή δύο Όφεων τα οποία πήραν σταδιακά την μορφή () και τελικά Q
Η απόφυση του Q είναι η πεπλεγμένη ουρίτσα των Όφεων.
Καλά μέχρι εδώ;
Κάτι πατριωτάκια του γλυκού νερού στην Ελλάδα περιμένουν την Q-ANON να μας σώσει από τους κακούς και τους άσχημους.


Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Κάτι πατριωτάκια του γλυκού νερού στην Ελλάδα περιμένουν την Q-ANON να μας σώσει από τους κακούς και τους άσχημους.


XA XA XA όντως και κάνουν συνέχεια αναρτήσεις αβέρτα για τους δήθεν Q που θα σώσουν τον πλανήτη από τους κακούς.!! Είναι να κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια...η μια φράξια σατανιστών δηλαδή θα ξεκαθαρίσει τον πλανήτη από την άλλη φράξια σατανιστών.!! Όπως το είπες πατριωτάκια του γλυκού νερού...και εθνικιστές από τα Lidl που λέω εγώ για άλλους.

Δεν φτάνει που η πνευματική καθυστέρηση τους τρέχει από τα αυτιά...δεν φτάνει που πάνε και ψηφίζουν όλα αυτά τα πολιτικά λαμόγια..και πιστεύουν τα άλλα θρησκευτικά λαμόγια...έχουν και το ΘΡΑΣΟΣ να θέλουν να μας "σώσουν".!!!!! Πιστεύουν ότι "δόλωμα" τους ρίξουν....και δεν γνωρίζουν που πάνε τα 4. Και αν πας να τους μιλήσεις να τους δώσεις έστω μια πληροφορία μπας και ανοίξουν τα μάτια τους...σου βγάζουν μια γλώσσα ίσαμε την Γκοντουάνα.

Ανώνυμος είπε...

...και κάτι που ξέχασα να αναφέρω. Εκατοντακέφαλος η Bicameral. 100 Σινάτορες ολόψυχα αφιερωμένοι στην γρυποκέφαλη Κουένα που κάθεται πάνω στην κορυφή του τρούλου.

Σας θυμίζει τίποτα ο Εκατοντακέφαλος;
Μιά μικρή έρευνα θα σας χαλάσει την ησυχία.

GREEKS MAKE EUROPE GREAT AGAIN

E

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Γιόρταζε προχθές 21 Απριλίου μαζί με την Κουένα.

21 του Σεληνιακού μήνα Νισάν η στα Σουμεριακά nisag. Δεν είναι τυχαίο που οι Απριλιανοί μαζί με την Κρόνια Βασίλισσα έχουν γενέθλια την ίδια μέρα.

Ε : Σας θυμίζει τίποτα ο Εκατοντακέφαλος;

Μου θυμίζει τους Εκατόγχειρες που ήταν τρεις και είχαν 50 κεφάλια ο καθένας τους. Βέβαια αυτό το Εκάτο-Εκάτη-Εκάς(μακριά) σημαίνει τηλεχειρισμός από μακριά όπως έχουμε ξαναπεί.

Ανώνυμος είπε...

Εκατοντακέφαλος βασικά ήταν και συνεχίζει να είναι ο Τυφώνας.
Βλέπεις οι κύριοι αυτοί δεν κρύβουν τίποτα.
Τα τρίβουν στην μούρη των άχρηστων ψηφοφόρων και μετά κάθονται και γελάνε με την τρισμέγιστη ηλιθιότητα που βασιλεύει στα κούφια κεφάλια τους.
Εκατοντακέφαλο (100 Σινάτορες) και το Καπιτώλιο της Γρυποκέφαλης θεάς.
Περιμένω να κατεβάσεις φωτό της μαμζέλ να την θαυμάσουν οι οπαδοί της λόκαλ Q-ANON


E


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ξέρεις όμως φίλε Ε τι λένε για αυτό το άγαλμα πάνω στον τρούλο του Καπιτωλίου;; Ότι δήθεν είναι της θεάς Αθηνάς.!! Και εδώ η φώτο της θεάς με την περικεφαλαία με το κεφάλι του Γρύπα.

https://tinyurl.com/ya8ksvuu

Ανώνυμος είπε...

Που λένε ότι είναι της Αθηνάς;
Στην δωτιγραφία που αν΄γρτησες λένε ότι είναι της Ελευθερίας.
Εδώ όλες οι φωτό:

https://duckduckgo.com/?q=statue+on+top+of+capitol+building&t=chromentp&atb=v145-1&iax=images&ia=images&iai=https%3A%2F%2Fdauetr7jgxnbm.cloudfront.net%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2F3c04012u.jpg




και εδώ https://www.pinterest.com.au/pin/503840277047726185/


Είχε ποτέ γρύπα στο κεφάλι και πεντάστερο αστέρι του Εωσφόρου στο κεφάλι η Αθηνά;

Ε

Ανώνυμος είπε...

https://www.c-span.org/video/?51789-1/statue-freedom-replacement

Εδώ δείχνει από την αρχή ποιοί είναι οι θεματοφύλακες του Καπιτωλίου και ποία η σχέση του Αμερικάνικου Σουπερ σεληνιακού ναού με το αντίστοιχο καπιτωλίνο της Σεληνολατρικής Ρώμης.

Φίλε Λύκαστρε η θεά Αθηνά δεν είχε μαύρο κοράκι στο κεφάλι.

Σε ποιόν ανήκει το μαύρο κοράκι ας μας το πουν οι λόκαλ Qanon-ιάρηδες.
Χαχα.. εμείς είμαστε απλώς θεατές.


Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εδώ το λένε..εντάξει ιστολόγιο είναι, δεν και καμιά φοβερή πηγή είδησης.
https://tinyurl.com/ybjrn76x

Εγώ γιατί φωνάζω και λέω ότι έχουν μπερδέψει το σώβρακο με την γραβάτα και κάνουν ο ένας με τον άλλο την ίδια παπαγαλία και αναμετάδοση;;

Ανώνυμος είπε...

Σκέτες ανοησίες και προχειρότητες αναφέρονται σε αυτή την έκδοση φίλε Λύκαστρε.
Παραπέμπουν όμως οι ίδιοι στην ξενόγλωσση πηγή:

http://newhousefoundation.org/subpage15.html

η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ λέει:

The Statue of Liberty is Satan’s Monument to Secular Liberty



The Statue of Freedom is Satan’s monument to America’s self-determination to establish “secular liberty” throughout the world. The symbolism of the Statue of Liberty speaks volumes saying to the rest of the world that America is synonymous with secular liberty – that they are one and the same. Without speaking, the principality behind the image of the Statue of Liberty exalts America’s secular liberty – elevating worldly liberty over the true spiritual liberty found alone in and through Jesus Christ.

Εδώ τι να τους πεί κανείς; Νύχτα το γράφατε; Μνημείο του Σατανά αποκαλείται το Κογκρέσο στο ξενόγλωσσο Ιστολόγιο...


Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Φίλε Λύκαστρε η θεά Αθηνά δεν είχε μαύρο κοράκι στο κεφάλι.

Λες να μην το ξέρω;; Άντε τώρα να το πούμε σε αυτούς τους ζευζέκηδες που τα έχουν κάνει όλα ρώσικη σαλάτα.! Η θεά Αθήνα δεν θα είχε σίγουρα 5 άστέρια , αλλά 7 διότι αυτός είναι ο ιερός αριθμός της. Έχω όμως την εντύπωση ότι αυτά τα λαμόγια θέλουν επίτηδες να θολώνουν τα πράγματα...και να μπερδεύουν την Σεληνοθεά τους με την θεά Αθηνά.

Ανώνυμος είπε...

"Στην δωτιγραφία που αν΄γρτησες...." ...μαμώτο ακόμα να δουλέψει το ρημάδι.
"Στην φωτογραφία που ανήρτησες"

Ε

Ανώνυμος είπε...

-Έχω όμως την εντύπωση ότι αυτά τα λαμόγια θέλουν επίτηδες να θολώνουν τα πράγματα...και να μπερδεύουν την Σεληνοθεά τους με την θεά Αθηνά.


-Αυτά τα κάνουν οι λόκαλ Q(lanon)ιάρηδες. και μην νομίζεις ότι είναι άσχετοι. Όταν σου γράφουν ότι στο θέμα παίζει και ο Μίθρας των βόθρων και των τεκέδων τότε λες εντάξει ρε φιλαράκι, μας τα είπες όλα. Αλλά την Αθηνά γιατί την πιάνεις στο κωλόστομά σου;


Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Εδώ τι να τους πεί κανείς; Νύχτα το γράφατε; Μνημείο του Σατανά αποκαλείται το Κογκρέσο στο ξενόγλωσσο Ιστολόγιο...

χα χα χα γιατί σου λέω ότι είναι ζευζέκηδες. Και αυτήν την είδηση απο αυτό το ελληνόγλωσσο ιστολόγιο, την έχουν πάρει και την έκαναν αναμετάδοση ένα σωρό άλλα ιστολόγιο, ακριβώς με αυτό το ΛΑΘΟΣ σκεπτικό. Ότι δήθεν αυτό το άγαλμα αναπαριστάνει την θεά Αθηνά.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Αυτά τα κάνουν οι λόκαλ Q(lanon)ιάρηδες. και μην νομίζεις ότι είναι άσχετοι. Όταν σου γράφουν ότι στο θέμα παίζει και ο Μίθρας των βόθρων και των τεκέδων τότε λες εντάξει ρε φιλαράκι, μας τα είπες όλα. Αλλά την Αθηνά γιατί την πιάνεις στο κωλόστομά σου;

Διότι αυτοί οι Q(klaniarides) σκοπίμως και μεθοδικά τα μπερδεύουν, για να αποβλακώνουν ακόμα περισσότερο τα ήδη αποβλακωμένα. Τώρα που είπες Μίθρα...θυμάσαι τι γέλια κάναμε με εκείνον τον σχολιαστή με το nicname Μίθρας;; χα χα χα μιλάμε κρατούσα την κοιλιά μου από τα γέλια. Τότε που έλεγαν εκείνον τον κοκοροκέφαλο με τα φιδίσια πόδια...Άρχοντα. ΈΛΕΟΣ.!! Στην αρχή έλεγα δεν γίνεται δεν μπορεί...και μόνο που βλέπει κανείς την φώτο του κοκοροκέφαλου...καταλαβαίνει κανείς ότι δεν έχει σχέση με φωτεινή οντότητα, φιδίσια πόδια δεν έχει καμία ηλιακή θεότητα.

Ανώνυμος είπε...

- Και αυτήν την είδηση απο αυτό το ελληνόγλωσσο ιστολόγιο, την έχουν πάρει και την έκαναν αναμετάδοση ένα σωρό άλλα ιστολόγιο, ακριβώς με αυτό το ΛΑΘΟΣ σκεπτικό. Ότι δήθεν αυτό το άγαλμα αναπαριστάνει την θεά Αθηνά.!!




-Μήπως και μπορούν να κατανοήσουν οι δύστυχοι την ιδιότητα της Τριτογένειας;
Άστο φίλε μου καλύτερα να πάει εκεί που το πάνε τα σατανόμουτρα. Σε ένα ηλίθιο και αυθάδη κόσμο ζούμε ούτως ή άλλως. Ίσως θα πρέπει και να μη μας αφορά στην τελική τι γράφει ο κάθε Μίθρας των βόθρων και της μαστούρας και της Αβύσ....
Αυτή την στιγμή τα πρἀγματα είναι πολύ πιό σοβαρά απ' ό,τι θέλουν να τα παρουσιάσουν τα καμπριολέ σώου με τις πατάτες έξω από την καντεμοπρωθυπουργική κατοικία.
Παίζεται πολύ βρώμικο παιχνίδι.

Θα τα πούμε σε λίγο καιρό πάλι.

Καλή συνέχεια.


Ε



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Αυτή την στιγμή τα πρἀγματα είναι πολύ πιό σοβαρά απ' ό,τι θέλουν να τα παρουσιάσουν τα καμπριολέ σώου με τις πατάτες έξω από την καντεμοπρωθυπουργική κατοικία.
Παίζεται πολύ βρώμικο παιχνίδι.

Λές να μην το ξέρω φίλε Ε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα;; Μην κοιτάς που κάνω πλάκα και γελάω...ξέρω πολύ καλά τι έρχεται. Μου τα έχει πει όλα το Μεγάλο πνεύμα του Μανιτού. Όσο για τους αυτούς εκεί έξω....Δεν υπάρχει καμία αφύπνιση της κρίσιμης μάζας από την λήθη... εκτός από τους αγέννητους, η τα παιδιά των 10 ετών που κάποια από αυτά έχουν ελπίδες να αφυπνιστούν. Για όλους τους άλλους, όσοι λίγοι έχουν καταλάβει κάποια πράγματα καλώς... η μεγαλύτερη μάζα όλων των υπόλοιπων έχουν διαγράψει την πορεία τους σε αυτή την ζωή, ως ζόμπι, δηλαδή ως ζωντανοί νεκροί. Η σειρά ταινιών Resident Evil είναι χαρακτηριστική, δεν μπορείς να περιμένεις από ζόμπι να αφυπνιστούν.. ούτε θέλουν, αλλά ούτε και μπορούν.

Ίσως λέω ίσως με ένα μεγάλο ΣΟΚ ίσως κάποιοι να ξυπνήσουν...και αυτό το μεγάλο σοκ έρχεται μόνο με ΠΕΙΝΑ και ΠΟΛΕΜΟ.!!
Κάτι ετοιμάζουν πάλι οι απέναντι...όπως πήρε το "αυτί" μου.

ΑΡΡ. είπε...


Κάδμος < κακοδαίμων (χυδαϊστί γκαντέμης);

Κίνα < Κάιν < Σίνα (πρβ. χερσόνησος Σινά) και ληστής Σίνις ο πιτυοκάμπτης όν εξέκαμεν άπαξ ο Αθηναίος ήρως Θησεύς να

Κουήνα, χήνα, Χάννα, Άννα, Χάνος, χανούμ, Ναούμ κ.ο.κ.;

Σέπτεμ,σέβεν,επτά,σεπτός, (αραβ. Σάμπα), Σάββας, αβ(β)άς, αβ(β)αείον, σέβας...
κύβος, κυβερνώ, καάμπα, Κυβέλη, Καμπάλα...