ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Ο κρατικός τρομοκράτης τζαμπουκαλόμαγκας σκυλάδικου κάνει δηλώσεις χωρίς μάσκα και με πολύ κόσμο γύρω του σε περιοχή που είναι εστία κορονοϊού.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Αυτή η φωτογραφία των κατεξοχήν "αρμοδίων" σας δίνει την εντύπωση ότι υπάρχει διαπιστωμένη ασθένεια 150 τεμαχίων και μάλιστα πανδημίας στο Κλανίδι και ουχί Κρανίδι;;; Ο κρατικός τρομοκράτης τζαμπουκαλόμαγκας σκυλάδικου κάνει δηλώσεις χωρίς μάσκα και με πολύ κόσμο γύρω του σε περιοχή που είναι εστία κορονοϊού....η έχει πάρει το αντίδοτο ο Γορίλας πορτιέρης..σε μέγεθος XS  ή κάτι ξέρουν αλλά δεν μας το λένε.!! Άντε μην τα πάρω στο κρανίο πρωινιάτικα...και τους αρχίσω στα "γαλλικά".

7 σχόλια:

Ιωάννης είπε...

Γιά όσους ενδιαφέρονται γιά τα ζωδιακά... Σκορπιός γαρ, το ζώδιον αυτού. Με τη "φαλλικού" τύπου μύτη. Την οποία αδιακρίτως έχει παραχώσει στη ζωή μας! Φέρει, επίσης, το χαρακτηριστικό τρίγωνο διακριτικό των Αφεντικών εντολέων του! Ξερίζωμα το "κεντρί" του και τα δόντια του όταν θα έρθει η πολυπόθητη ώρα...

Μπάμπης είπε...

Όχι μόνο ξερίζωμα στο "κεντρί"αγαπητέ Ιωάννη, αλλά και αναγκαστικό"Παλουκοεμβόλιο".
Εξ' άλλου δεν θά"χουν άλλη επιλογή.

Μμ. είπε...


Ούιιιι! Πώς είν' αυτό το ζλαπ' ωρέ;
Σαν ο ¨ ΒλαχοΓκεσταπίτης φιλούσε υπέροχα¨ δεν θυμίζ';
ή το ρηθέν του προφήτου λέγοντος:
¨Όλα τα γρούνια και τα ερπετά την ιδίαν μύτην έχουσι!¨

Η ομήγυρις-λεζάντα όμως είναι όλα τα κέρματα, μη μοι είπητε,ε;
Βαριεστημένο, μοιρολατρικό, παρακμιακό, δημοσιοϋπαλληλικό ύφος
χιλίων τεμπελοκαρατίων....
και ώσπερ αφουγκραζόμενοι τον χιλιοπαιγμένο, ψόφιο επικήδειο μιας άβολης εκκλησίας. Έχει γαρ και το γκεσταποεπάγγελμα τα στρατιωτικά καψώνια και τας αγγαρείας του.
Κι έπειτα τα καταναγκαστικά έργα της ψυχής ου κρύβονται.
Αποτυπούνται εις την στάσιν και τας κινήσεις του σώματος
και παγιούνται εις την έκφρασιν του προσώπου.
Οία η μορφή τοία και ψυχή γαρ...

Όλοι μαζί:

¨Σε γνωρίζω απ΄την ερπετόψι
του Γκεσταπίτη την τρομερή
απ' το σάλιο που σε τυλίγει
και την κούφια σου πολιτικάντικη ψυχή.¨

Ταρατατζούμ,ταρατατζούμ, τζουμ, τζουμ!

Ανώνυμος είπε...

Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα συγροτηθεί Διεθνές Στρατιωτικό και Πολιτικό Δικαστήριο στα πρότυπα της Νυρεμβέργης με κατηγορούμενους όσους εμπλέχτηκαν στο τεράστιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με την διαρροή του Κορονοϊού.
Κάθε κατεργάρης με πρώτο τον απατεώνα του ΠΟΥ ακολουθούμενος και από όλους τους επαρχιακούς συνεργάτες του θα καταδικαστούν και θα εκτελεστούν στα έξι μέτρα.
Ήδη έχει αρχίσει το ξήλωμα και το κυνηγητό των στελεχών του ΠΟΥ. Πολλές χώρες ζητούν την άμεση παύση λειτουργίας αυτού του εκτρώματος. Δεύτερη στην σειρά θα είναι όλη η ηγεσία του Κ.Κ.Κ. την οποία από το 1949 αποτελούν αποκλειστικά Μογγόλοι Μπολσεβίκοι. Θα κλειθούν και αυτοί να πληρώσουν για τα τρομερά εγλήματά τους σε βάρος του Κινεζικού λαού.


Ε

Ανώνυμος είπε...

THE DOCTORS’ TRIAL


http://werle.rewi.hu-berlin.de/MedicalCase.pdf



Ε

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση:Θα "κληθούν" και αυτοί να πληρώσουν για τα τρομερά "εγκλήματά" τους σε βάρος του Κινεζικού λαού.



Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : THE DOCTORS’ TRIAL
http://werle.rewi.hu-berlin.de/MedicalCase.pdf

Φίλε Ε ελάχιστα απο αυτά τα λαμόγια στην πραγματικότητα πλήρωσαν για τα εγκλήματα που έκαναν κατά της ανθρωπότητας. Τους περισσότερους απο αυτούς καθώς και τις έρευνες που έκαναν τους πήραν τα αμερικανάκια και πάνω εκεί πάτησαν και έστησαν τα δικά του εργαστήρια βιολογικού πολέμου.Για παράδειγμα οι Ιάπωνες που έκαναν τα χειρότερα εγκλήματα μέσα στην Μονάδα 731. Κανείς από αυτούς δεν δικάστηκε...το αντίθετο μάλιστα πολλοί από αυτούς μεταπολεμικά ακολούθησαν καριέρες σε εξέχουσες θέσεις στην πολιτική, την ακαδημαϊκή εκπαίδευση, σε επιχειρήσεις και στην ιατρική.

Ο λόγος για τον οποίο δεν δικάστηκαν ήταν πως οι πληροφορίες και η εμπειρία που διέθεταν από τα πειράματα ήταν πολύ μεγάλης αξίας για το πρόγραμμα ανάπτυξης βιολογικών όπλων των Ηνωμένων Πολιτειών.

https://www.mixanitouxronou.gr/i-monada-pou-i-iapones-chrisimopiousan-anthropous-os-piramatozoa-tous-molinan-me-ious-akrotiriazan-zontanous-ke-ekanan-egchirisis-choris-anesthitiko-den-timorithike-kanis/