ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΜΙΑ "ΓΛΥΚΙΑ"...ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Η φωτογραφία είναι από την εποχή που το "Ελληνικό" δημόσιο σας είχε τρομοκρατήσει ξανά προκειμένου να αγοραστούν 18 εκατομμύρια εμβόλια με την ανάλογη μίζα.....
Απεικονίζεται ο υπουργός που έκανε τη παραγγελία και ο σεμνός γιατρός, σύμβουλος του υπουργού...και αυτός αριστερά στη φώτο ξέρετε ποιος είναι;; Ο σημερινός υφυπουργός ....Μπίνγκο που λένε.!! Μια "γλυκιά" συμμορία.

4 σχόλια:

Μμ. είπε...


Και οι τρεις γραβατωμένοι,
κόμμα, τελεία, περισπωμένη.

Αλλά και ο δεξιός τω ορώντι ο γυαλογλυκούλης
με τη χριστιανική λατρεία ως αριστερός συνεσταυρωμένος
βλέπει τον Αβραάμ αυτού.
Όταν έχεις φαναριώτικα πτυχία
παντού προσλαμβάνεσαι, ανοιχτές οι πόρτες της απώλειας παντού.

Υ.Γ. Όπου ¨απώλεια¨ γράψαι άγιο λγειψοβόλεμα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε ποιά είναι η προσωπική σου γνώμη για τον David Icke ; Έψαξα στην αρχειοθήκη σου για σχετικό άρθρο και δεν βρήκα. Με "μπερδεύει" ο τύπος και δεν ξέρω αν πρέπει να τον ακούω...Ευχαριστώ !
Μπ. Τ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μπ. Τ....δεν έχω ανεβάσει κανένα άρθρο η θέμα που να έχει σχέση με τον David Icke. Για αυτό και δεν βρήκες τίποτε για αυτόν. Όπως δεν έχω ανεβάσει τίποτε ούτε για το γνωστό θέμα των Q που γίνεται ντόρος στο διαδικτύου. Τώρα για αυτόν τον Άγγλο τον Ντέιβιντ...κάποια από αυτά που λέει είναι σωστά..κάποια άλλα όχι. Έχει μπερδέψει αλήθειες με ψέμματα και έτσι χάνεται το πραγματικό νόημα. Εκτός αυτού γιατί να πιστέψουμε έναν Εβραίο Άγγλο σε αυτά που μας λέει;;; Από την στιγμή που έχουμε την αρχαιοελληνική γραμματεία...που οι πρόγονοι μας τα έχουν πει σχεδόν όλα.

ΑΡΡ. είπε...


Λένε για τον ανωτέρω ότι η πληροφόρησί του σκοπόν έχει να πετάξη την μπάλα της Αναζητήσεως εις την μεταφυσικήν (δρακονιανήν) εξέδρα. (Για όλα πταίουν οι εξωγήινοι.)
Και αυτό προκειμένου του απενοχοποιήσαι τους ομοφύλους του Εβραίους, τους πανταχού εξουσιαστικώς παρόντας και σατανικώς-τραπεζοτοκογλυφικώς δρώντας, της βασικής ευθύνης δια το σημερινόν κατάντημα της ανθρωπότητος.
Πρώτον αυτό
και δεύτερον
το αναιρέσαι την περί Εβραίων, παγκοσμίως και δικαιολογημένως, παγιωθείσαν κακήν φήμην και κατακραυγήν.
Ο εν λόγω επίσης, ει και συνωμοσιλογικώς λαλίστατος και τους πάντας
ανασκαλίζων και καταγγέλλων, ποιεί, προκλητικώς την νήσσαν αγνοών, εξοργιστικώς και παντάπασιν, τους Έλληνας ως αν ουδέποτε εδιάβησαν από αυτόν τον πλανήτην. Διαρκώς περιστρέφεται περί τον ψυχωτικόν μυστικισμόν και την σατανοειδή θρησκοληψίαν της εβραϊκής Καμπαλά (τα αρχαιοελληνικά μυστήρια της Κυβέλης, εισαγόμενα εξ Ανατολής κι αυτά, όρα Καά-βα, κύβ-ος (=ανάπτυξις του πολικού πενταγώνου του Κρόνου), αμερικανικό Πεντάγωνο, κιβωτός, κυβ-έρνησις κ.λ.σατ.π.)
Όσον δια τους Έλληνας αφήνει εις την νεάν Τάξιν εσκεμμένως αναπάντητον ίνα ομιλή αυτή περί αυτών, (ομοφυλόφιλοι, ρατσισταί, σφαγείς κ.λ.π.) με την καλήν έννοιαν βεβαίως, βεβαίως...