ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Πώς συνδέεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον Σωτήρη Τσιόδρα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η υπόθεση Τσιόρδας έχει μέγαλο βάθος και "βρώμα". Δεν τοποθετήθηκε τυχαία σε αυτό το πόστο ο Τσιόρδας. Θα θυμάστε την "πανδημία Η1Ν1" του 2009, και τα 11 εκατομμύρια ΛΗΓΜΕΝΑ εμβόλια που αγόρασε εν μέσω κρίσης ο Αβραμόπουλος;;.. Μάντεψε ποιος ήταν σύμβουλός του τότε!..Ναι ναι ο Τσιόρδας . Το ερώτημα είναι... συμμετείχε στη μίζα των εμβολίων;; χα χα α  Μα τι ρωτάω όμως και εγώ;; Ο Τσιόρδας είναι το τσιράκι των Πολυεθνικών της Χαζαρομογγολικής μαφίας....για αυτό και είναι στο ίδιο στρατόπεδο με τον σκουράντζα αλήτη του ΠΟΥ.

Μπορεί λίγοι να το θυμούνται αλλά ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος συνδέεται με τον λοιμωξιολόγος Σωτήρη Τσιόδρα.

Όπως υπενθύμισε  ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας σε εκπομπή του Action 24,  γνώριζε τον Σωτήρη Τσιόδρα από την θητεία του το 2009 στο Υπουργείο Υγείας.

Το βάπτισμα του πυρός στην ενημέρωση με γενικευμένο χαρακτήρα, όπως κάνει σήμερα, για τον Σωτήρη Τσιόδρα ήταν στις 23 Ιουλίου 2009, όταν ύστερα από συνάντηση του τότε υπουργού Υγείας  με τη γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κλήθηκε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους Υγείας για έναν άλλο ιό, τον ιό της γρίπης H1N1.
Το 2009 ο κ. Τσιόδρας ήταν ο επικεφαλής επιστήμονας αντιμετώπισης άλλης μίας μεγάλης πανδημίας.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Όλο και κάποια, συν τοίς άλλοις, περιούσια υπόγεια καυτή σχέσι θα παίζοι κι εδώ. Ουκ άλλως ευπορεί!

(¨ευ-πορείν¨ εξ ού το παρεφθαρμένον ν.ε. ρ. ¨μπορεί.¨ αντιθ. ρ. α-πορείν, απορία, το αδυνατείν. Δια το μανθάνειν, επ' ευκαιρία και προς τούτοις, και απαρεμφατικά ένια κ.α. καθαρά ελληνικά, χε, χε.)

Ο είς εικονιζόμενος πάντως έχει τον Αβραάμ μετωπικώς-επωνυμικώς! (¨Θέλει η ..τάνα κρυβήναι¨ βλέπεις ¨αλλά η χαρά...¨
Ο δ' έτερος, η σιγανοπαπαδιά, όλο το πακέτον των περιουσίων κρυφών προσόντων.