ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Τους έχουμε λύση. Να κάνουμε τετραπλή ανταλλαγή. Δίνουμε μια συστοιχία Patriot στην Ουκρανία και παίρνουμε τους S400 της Τουρκίας, η οποία αποζημιώνεται από τις ΗΠΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ελλάδα και η Ισπανία βρίσκονται υπό πίεση να παράσχουν στην Ουκρανία συστήματα αεράμυνας

Πιέσεις σε Ελλάδα και Ισπανία για παραχώρηση Patriot/S300 στην Ουκρανία με αξιωματούχους να λένε "δεν αντιμετωπίζετε άμεση απειλή, η Ουκρανία τους χρειάζεται παραπάνω"....Πρέπει να φάνε πυρηνικά...για να τελειώνουμε με δαύτους.

Τους έχω καλύτερη ιδέα.!! Think out of the box - Να κάνουμε τετραπλή ανταλλαγή. Δίνουμε μια συστοιχία Patriot στην Ουκρανία και παίρνουμε τους S400 της Τουρκίας, η οποία αποζημιώνεται από τις ΗΠΑ.

Άντε και γαμηθείτε μαλάκες. Όλα αυτά τα συστήματα δεν μας τα χαρίσατε, τα ΠΛΗΡΩΣΕ και μάλιστα πανάκριβα ο ελληνικός λαός. Σας το έχουμε ξαναπεί... Οι Ουκρανοί πριν το πόλεμο είχαν 250 S-300S συν αμέτρητα SHORAD .Βάλτε σε αυτά όλα τα συστήματα που πήρανε (Patriot, SAMP-T, IRIS-T, HAWK κλπ.) και θέλουν κι άλλα;;!!! Να τα κάνουν τι;;; Παλιοσίδερα όπως και ΟΛΑ τα υπόλοιπα;; 

Γράφε λοιπόν τι έχουμε στείλει στους Ναζίδες Ουκρανούς που έχουν κολητιλίκια με τους μογγόλους:
 
🔺️122 τεθωρακισμένα ΤΟΜΑ BMP-1 με όλα τα πυρομαχικά των πολυβόλων τους
 
🔺️15.000 βλήματα των 73 χλστ. για τα πυροβόλα των ΒΜΡ-1
 
🔺️2.100 ρουκέτες των 122 χλστ.
 
🔺️20.000 επιθετικά τυφέκια ΑΚ-47 Καλάσνικοφ
 
🔺️3.200.000 φυσίγγια των 7,62 χιλιοστών, 
 
🔺️60 MANPAD FIM-92 φορητά συστήματα αντιαεροπορικών πυραύλων Stinger και άγνωστος αριθμός πυραύλων Stinger
 
🔺️17.000 βλήματα πυροβολικού των 155 χιλιοστών
 
🔺️1.100 αντιαρματικές ρουκέτες RPG-18
 

Επιπλέον, αγνοείται η τύχη 25 μονάδων των ρωσικής κατασκευής αυτοκινούμενων αντιαεροπορικών συστημάτων μέσου βεληνεκούς TORM1 (που μάλλον πάρκαραν προσωρινά στην Βουλγαρία), ενώ συνεχίζονται και οι πιέσεις από ότι λένε - προσωπικά πιστεύω ότι έφυγαν και καταστράφηκαν στην Ουκρανία - για παράδοση και των μεγάλου βεληνεκούς αντιαεροπορικών συστημάτων S300 (τυπικά ανήκουν στην Κυπριακή Δημοκρατία) και φυλάσσονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα στην Κρήτη.

Όπλα που αγοράστηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από τους φόρους των Ελλήνων πολιτών και παραδόθηκαν δωρεάν στην Ουκρανία χωρίς να υπάρχει κάποιο όφελος !  Και να μην ξεχνάμε και την 1 από τις 3 πυροβολαρχίες Patriot που στείλαμε στην Σαουδική Αραβία να την φυλάνε από τους Χουθι. ΟΚ;;

Όπως καταλαβαίνουμε σκοπός είναι ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ μας. Διότι οι Ισπανοί ΔΕΝ αντιμετωπίζουν casus belli από καμία χώρα όπως εμείς από τους μογγόλους. Παραχώρηση δίχως αντικατάσταση είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Η είδηση ΕΔΩ.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό απόγευμα το βασικό είναι αυτό ότι δεν πάνε να γαμηθούν . Οι Ουκρανοί απέδειξαν ότι είναι άχρηστοι στην διατήρηση των οπλικών συστημάτων που τους έχουν δοθεί και θυσιάζονται στο πεδίο η πλέμπα για να αδειάσει η χώρα . Μπορούν να στείλουν οι κεντρο-ευρωπαίοι τα όπλα τους που δεν τους απειλεί ο Τούρκος . Ούτως ή άλλως η Ουκρανία τέλειωσε , τα θέλουν μόνο για φθορά των Ρώσων αν γίνει κίνηση στο Ιράν να μην έχουν ευχέρεια ενίσχυσης . Από ότι διάβασα έχει αρχίσει διασπορά των Ισραηλινών ανά τον κόσμο . Πολλές πτήσεις .
Να συμπληρώσω ναι μεν παραχώρηση με προηγούμενη αντικατάσταση και υποχρεωτική υποστήριξη στα θέματα μας (που δεν γίνεται) . Το δεύτερο είναι ότι και μπουλόνια πλέον να θες θέλει 2-3 χρόνια αναμονή , όχι τα αντιαεροπορικά . Πόσες συστοιχίες έχουν οι Αμερικάνοι , ας στείλουν αυτοί που δεν απειλούνται άμεσα χαχα . Το θέμα είναι η άμυνα και το άλλο βασικό η επίθεση , οι δικοί μας δεν ζητούν και δεν παραγγέλνουν τίποτα .
Η λίστα που έβαλες είναι από τα γνωστά , τι έχει φύγει κρυφά ?
Γαμώ τους προδότες πλέον , πάλι σήμερα φεύγουν βομβιδοβόλα από την Ελευσίνα κ.α.

kakos04

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ Κ.Κ.ΛΥΚΑΣΤΡΕ και kakos04

https://www.ieidiseis.gr/ellada/243692/perierga-paignidia-gia-ta-eas-meso-poliseon-ston-dromo-gia-tin-oukrania
ξενοδοχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι κ.Ξενοδόχε το έχω διαβάσει από προχθές. Τι να πει κανείς και τι να πρωτοσχολιάσει. Δεν θα έχουμε καλό τέλος ούτε σαν χώρα ούτε σαν λαός, αν συνεχιστούν αυτά μέχρι τέλους του 24. Βέβαια λέω συνέχεια εδώ και καιρό ότι οι Τούρκοι Εσωτερικού μας κυβερνάνε....αλλά φταίει και ο κάτοικος της χώρας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε ότι γράφεις φίλε κακέ. Προφανώς τα έχουν δώσει όλα και μας προτείνουν εσαεί οικονομική σκλαβιά. Δυστυχώς θα επαληθευτώ και σε κάτι άλλο που είχα γράψει : Αυτό που λέγεται Ελληνική Δημοκρατία έχει τελειώσει...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ.!!!

Καλό σου βράδυ φίλε μου. Την οικογένεια σου και τα μάτια σου. Θα έρθουν δύσκολες μέρες.

Ανώνυμος είπε...

να ζητησω συγγνώμη και από εσάς, και από τον kakos04 που το είχε σχολιάσει πριν 5-6 άρθρα, αλλά το ξέχασα αυτό με τα μηχανήματα των ΕΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Mην ζητάς συγνώμη κ.Ξενοδόχε δεν έγινε και κάτι. Εδώ έρχονται κάτι πούστρες και μας βρίζουν μέσα στα μούτρα μας και δεν ζητάνε συγνώμη. Για αυτό και τα σχόλια τους πάνε κουβά. Τα δικά σου θα ανεβαίνουν πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι Αμερικανοί θέλουν να ξεφορτωθούν τα ολοκαίνουργια σκάφη LCS;

https://www.youtube.com/watch?v=MUBn1ejC9es

Καλημέρα.

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Αν τσαντίστούν οι ΛΟΑΤΚΙ+ είναι χειρότερ@* από γυναίκα προδομένη με περίοδο ΚΑΙ εμμηνόπαυση.
Αλλά επειδή σχολιάζω συχνά δεν θέλω να καταχρώμαι χρόνο και χώρο για να επαναλαμβάνω πράγματα που έχουν αναφέρει άλλοι

* βλέπετε εκεί στο πρεντέτορ και τα χόαξες είμαι ΛΟΑΤΚΙφρέντλυ (σημαία ουράνιο τόξο δεν βάνω στο χοτέλ θα το πάρουν τα μελτέμια)

Ανώνυμος είπε...

αν είχαμε ελληνική κυβέρνηση, θα ξφόρτωναν δεκάδες κοντέηνερ στον μΠεραία.....
Τώρα , πιό πιθανό να έρθουν για την γκρηκμάφια και κανά χουλίγκανο, ή κάποιον ασυνόδευτο επενδυτή, παρά για τις ΕΔ

https://www.newsbreak.gr/kosmos/587899/oi-kinezoi-kataskeyasan-tin-epithymia-kathe-machiti-asymmetroy-polemoy-to-oneiro-kathe-antarti/
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Ας στρογγυλέψουμε τον αριθμό των σχολίων κ.Λύκαστρε με μια δημοσκόπηση

Σήμερα έπιασε φωτιά κοντά στη Σούδα, και κατά τις 9 το πρωί δεν είχε νερό για τα οχήματα(μπορεί να έσπασαν τα δίκτυα από τον σεισμό της άσκησης Μίνωας).

Ποιός/γιατί την έβαλε;;;

α) κάποιος απρόσεκτος αγρότης καίγοντας ξερόχορτα
β) Κινεζορώσσοι για να δουν αντιδράσεις και χρόνους απόκρισης
γ) τούρκοι Τουρκίας/ΜΙΤατζήδες-επενδυταί/ασυνόδευτα, γιατί δεν έχουν και τι άλλο να κάψουν είτε σε δέντρα είτε σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στις τελικές τους πρόβες
δ) τούρκοι εσωτερικού, εβρα'ι'κού θρησκεύματος/αίματος γερμανικών συμφερόντων σε κυβερνητικές θέσεις , μπας και φτάσει στην αποθήκη (όπως κάμπος λαστ ότουμν) "με Σ300,μαρντερ, φ82, 30 μπελχαρά 20 υποβρύχια,πάτριοτ", έ τι να κάνουμε τώρα που κάηκαν, δεν θα μας την πέσει ο γκείτονα μας το'πε στις συνομιλίες, αλλά αν τρελλαθούν, δεν πειράζει, πάρτε καμμιά σφεντόνα και από μια ματσέτα, εδώ τα κατάφεραν οι ξυπόλυτοι της Χαμάς με τον ισχυρότερο στρατό του κόζμου, εμείς θα κολώσουμε;;;
Εγώ ποντάρω σε πλασέ γ+δ, ή γκανιάν το γ
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

κ.Ξενοδόχε...Μετά τον Έβρο,την Ρόδο,την Αγχίαλο τώρα και η Κρήτη. Και όλες στα στρατηγικοτερα μέρη της Ελλάδος.!!! Ούτε υπάρχουν είτε βάσεις, είτε στρατόπεδα είτε ναύσταθμοι. Αυτό λέγεται ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί οικοδεσπότα και συν-σχολιαστές.....σε κανέναν δεν πέρασε από το μυαλό ότι με τις εξαγγελίες επεκτάσεως της συγκεκριμένης βάσης,που επιθυμούν Έλληνες και Aμερικανοι για τους δικούς τους λόγους ο καθένας.....ο ποιο γρήγορος και εύκολος τρόπος είναι να επεκταθούν επάνω σε καμένη γη και να μην χρειαστεί να κόψουν δένδρα με τις σημερινές υπερβολικές "περιβαλλοντικές ευαισθησίες".....;

Απλός ανώνυμος σχολιαστής