ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Έχετε αναλογιστεί ΠΟΣΟ επηρεάζει και την ανθρώπινη ΨΥΧΗ;; Μια ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα από τον Ήλιο επηρεάζει άμεσα το ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ και ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ της ψυχής.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι ουρανοί πάνω από τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ευρωπαϊκές χώρες λάμπουν σε έντονο ροζ και βαθύ κόκκινο απόψε, καθώς τo Σέλας που προκαλείται από ηλιακές εκλάμψεις που προσκρούουν στη γη ενεργοποιούν την ατμόσφαιρα του πλανήτη μας.

Η Γη επί του παρόντος επηρεάζεται από τις δύο πρώτες, από τις ΕΞΙ εκτοξεύσεις στεφανιαίας μάζας από τον ήλιο και η ενέργεια προκαλεί μια τεράστια Γεω-Μαγνητική καταιγίδα γύρω από τον πλανήτη μας. Η καταιγίδα έφτασε τώρα στο επίπεδο "G5" - η πιο σφοδρή στην Κλίμακα του Διαστημικού Καιρού! Το Power Grid COLLAPSE μπορεί να πραγματοποιηθεί σε αυτό το επίπεδο!

 Ο κόσμος έχει γίνει περισσότερο εξαρτημένος από ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα. Ανάλογα με τον προσανατολισμό του μαγνητικού πεδίου της καταιγίδας, θα μπορούσε να προκαλέσει απροσδόκητα ηλεκτρικά ρεύματα σε γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας μεγάλων αποστάσεων - αυτά τα ρεύματα θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανατροπή των συστημάτων ασφαλείας, προκαλώντας προσωρινές διακοπές ρεύματος σε ορισμένες περιοχές.

Η καταιγίδα είναι επίσης πιθανό να διαταράξει την ιονόσφαιρα, ένα τμήμα της ατμόσφαιρας της Γης γεμάτο με φορτισμένα σωματίδια. Ορισμένες ραδιοφωνικές εκπομπές μεγάλων αποστάσεων χρησιμοποιούν την ιονόσφαιρα για να "αναπηδούν" σήματα σε όλο τον κόσμο και αυτά τα σήματα πιθανότατα θα διαταραχθούν.  Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο άσχημες θα είναι οι διακοπές. Ενώ εξαρτόμαστε περισσότερο από ποτέ από το GPS, υπάρχουν επίσης περισσότεροι δορυφόροι σε τροχιά. 

Η ακτινοβολία από την καταιγίδα θα μπορούσε να έχει άλλες ΚΑΙ άλλες ανεπιθύμητες συνέπειες. Έχετε αναλογιστεί ΠΟΣΟ επηρεάζει και την ανθρώπινη ΨΥΧΗ;; Μια ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα από τον Ήλιο επηρεάζει άμεσα το ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ και ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ της ψυχής.!!!

Ποιός ξέρει τι ΑΣΤΡΟΓΕΝΕΣΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ψυχής ή ψυχών θα έχουμε αυτήν την φορά. Τι Όντα θα έρθουν προς ενσάρκωση με τέτοιο ΔΥΝΑΤΟ ΠΥΡΩΜΑ ψυχής και με τι σκοπό ;; Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ (δεν εννοούμε την ομιλία με την λέξη λόγος) σε πλήρη εξέλιξη και ανάπτυξη. Ο Θεός των Ελλήνων θα έρθει στην Γη.

Δεν υπάρχει σοσιαλισμός στην ανθρώπινη φυσιολογία…. δυστυχώς η ευτυχώς… δεν είμαστε όλοι το ίδιο, δεν είναι θέμα ανωτερότητας η κατωτερότητας, αλλά διαφορετικότητας. Οι Αργοναύτες επιστρέφουν. !!!



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , μακάρι να έρθουν ενισχύσεις , πάντως εδώ πέρα από τον νότο που είχαμε έχουν ξεσαλώσει από την Τετάρτη στο ψέκασμα τουλάχιστον στην Κρήτη . Οι γραμμές ήταν παράλληλες για 2 μέρες με μικρότερο ρυθμό διασποράς αυτήν την φορά και μεγαλύτερη αιώρηση . Πολλοί δώσαμε ρεσιτάλ στον πονοκέφαλο 2 μέρες .
Καλή συνέχεια

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Κακέ...γιατί νομίζεις ότι μας ψεκάζουν;; Για πολλούς και διαφόρους λόγους. Ο ένας λόγος είναι το φώς του Ήλιου....θέλουν να σκοτεινιάσουν την ατμόσφαιρα να μην περνάει πολύ φώς. Ένας άλλος λόγος είναι τα βαρέα μέταλλα που περιέχουν οι αεροψεκασμοί να μας πεθάνουν. Εκτός από τον πονοκέφαλο όμως...μήπως νιώθεις ένα μικρό "κουδούνισμα" στα αυτιά σου η μέσα στο κεφάλι σου;; Σαν ένας μικρός ανεπαίσθητος ήχος;;

Ανώνυμος είπε...

Ναι και αυτό όπως λες . Το φως είναι εχθρός τους . Από κουδούνισμα άλλο τίποτα άστα , πως το ερμηνεύεις ? Πλέον τα βλέπει και η γυναίκα μου που δεν τα πίστευε παλιά .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το κουδούνισμα είναι συχνότητες...συχνότητες που επηρεάζουν τόσο το μυαλό όσο και την ψυχή μας. Αυτές οι συχνότητες επηρεάζουν και την Γη....ο Ήλιος μας μεταμορφώνει σε κάτι "άλλο".

Μμ2 είπε...



Θέλει προσοχή πάντως το κουδούνισμα. Επιδέχεται δύο αναγνώσεις. Απ' το πολύ κουδούνισμα ίσως να προέκυψαν (με το συμπάθειο) και αι ¨κουδουνίστραι¨ της πουστοβουλής και της πουστοβίζιον. Χα, χα! Μπορεί να είναι και μια κρίσις-τιμωρία των πρόστυχων ψυχών: ήτοι να τρώνε μαντολάτο και να μην έχουν πάτο!

Υγ.
Ο ήλιος είναι το μάτι του θεού.

Ανώνυμος είπε...

μηπως λεω μηπως.....αυτες οι εκλαμψεις κανουν καλο στους μπολιασμενους?????

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"μηπως λεω μηπως.....αυτες οι εκλαμψεις κανουν καλο στους μπολιασμενους?????"

Μπορεί όλα είναι πιθανά. Το σίγουρο όμως είναι ότι πεθαίνει ΠΟΛΥΣ νέος κόσμος.