ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Τώρα έρχονται στο φώς στοιχεία που δείχνουν ότι η συντριβή του προεδρικού ελικοπτέρου του Ιράν ήταν δολοφονία. .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η συντριβή του προεδρικού ελικοπτέρου του Ιράν αρχίζει να φαίνεται ως μια καλά σχεδιασμένη και εσκεμμένη δολοφονία. Τόσο αναλυτικά εμφανίζεται η συνωμοσία, και τώρα η συγκάλυψη, που οι εικόνες του καιρού δορυφόρου για αυτήν την περιοχή την ημέρα της συντριβής έχουν ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ!

Ξεκινάμε με τα βασικά. Ο πρόεδρος του Ιράν πραγματοποίησε ταξίδι με ελικόπτερο στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν, για να έχει σύντομη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν. Όπως βλέπουμε στην φώτο άνωθεν.

Φεύγοντας από αυτή τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Ιράν, μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών και τους συναδέλφους τους, επιβιβάστηκαν στο ελικόπτερο και απογειώθηκαν για την επιστροφή τους στο Ιράν. Δεν τα κατάφεραν ποτέ.Περίεργη σύμπτωση* ότι  ΚΑΙ ο Πρωθυπουργός της Σλαβακίας, Ρόμπερτ Φίκο, συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, μέρες πριν ο Φίκο δεχθεί απόπειρα δολοφονίας. 


Ίσως κάποιοι να νομίζουν ότι πρόκειται απλά σύμπτωση, σωστά;;; Είμαι σίγουρος για το αντίθετο. Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες δεν είναι συμπτώσεις. Αυτό το Αζερμπαϊτζάν ρε παιδάκι μου είναι πολύ μπλεγμένο. Όμως, παρεκκλίνω. Επιστροφή στον θάνατο του Προεδρικού Ιράν.

Το ελικόπτερο κατέβηκε στα βουνά του βόρειου Ιράν, χωρίς καν να έχει ενεργοποιηθεί κλήση MAYDAY ή σήμα ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ! Επιπλέον, τα ελικόπτερα που μεταφέρουν σημαντικούς ανθρώπους, είναι εξοπλισμένα με φάρους για μια τέτοια κατάσταση. Αυτοί οι φάροι ενεργοποιούνται σε μια συντριβή. Αυτό δεν το έκανε.

Έτσι, ότι κι αν συνέβη σε αυτό το ελικόπτερο, συνέβη είτε τόσο γρήγορα, είτε με τόσο μεγάλη ζημιά, δεν θα μπορούσε να υπάρξει κλήση MAYDAY, κανένα ΣΗΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και το Homing Beacon είτε απενεργοποιήθηκε είτε καταστράφηκε. Μια έκρηξη, ίσως;;

Η περιοχή στην οποία κατέβηκε το ελικόπτερο είναι πολύ απομακρυσμένη, με λίγους δρόμους ανάμεσα στο ορεινό ανάγλυφο.Μεταξύ των αρχικών καταγγελιών για απώλεια του ελικοπτέρου, ήταν πληροφορίες ότι υπήρχε «πυκνή ομίχλη» σε όλη την περιοχή. Αυτό, μαζί με τη δυνατή βροχή, δυσκόλευε ακόμη και την εύρεση του καταρριφθέν ελικοπτέρου.

Δεδομένου ότι ο καιρός ενεπλάκη σε αυτήν την καταστροφή, ορισμένοι δημοσιογράφοι άρχισαν να κάνουν έρευνα για τις καιρικές συνθήκες σε αυτήν την περιοχή την περίοδο που προηγήθηκε της εξαφάνισης του ελικοπτέρου. Ξαφνικά, έπεσαν σε οδόφραγμα. Οι δορυφορικές εικόνες του καιρού. . . δεν υπήρχαν!

Περνάμε τώρα στις καιρικές δορυφορικές εικόνες. Το CIRA είναι το Συνεταιριστικό Ινστιτούτο για την Έρευνα στην Ατμόσφαιρα, του οποίου η ιστοσελίδα βρίσκεται εκτός του Κρατικού Πανεπιστημίου του Κολοράντο στο Fort Collins, CO. Από την ιστοσελίδα τους στο ίντερνετ «Το Όραμα» αυτής της προσπάθειας είναι:

" Διεξαγωγή διεπιστημονικής έρευνας στις ατμοσφαιρικές επιστήμες, προσελκύοντας δεξιότητες πέρα ​​από τους μετεωρολογικούς κλάδους, αξιοποιώντας τις προόδους στη μηχανική και την επιστήμη των υπολογιστών, διευκολύνοντας τη μεταβατική δραστηριότητα μεταξύ καθαρής και εφαρμοσμένης έρευνας, αξιοποιώντας εθνικούς και διεθνείς πόρους και συνεργασίες και βοηθώντας το NOAA, Colorado State University, την Πολιτεία του Κολοράντο και το Έθνος μέσω της εφαρμογής της έρευνάς μας σε τομείς κοινωνικού οφέλους."

Ο ιστότοπος της CIRA αναφέρει επίσης την αποστολή τους:

"Να χρησιμεύσει ως σύνδεσμος για διεπιστημονική συνεργασία μεταξύ των επιστημόνων της NOAA και του ερευνητικού προσωπικού του Κρατικού Πανεπιστημίου του Κολοράντο, καθηγητών και φοιτητών, ευθυγραμμίζοντας τις θεματικές περιοχές έρευνας που προσδιορίζονται από το NOAA με τις μακροχρόνιες ακαδημαϊκές δυνάμεις του Πανεπιστημίου. . ."

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ένα Πανεπιστήμιο που συνεργάζεται απευθείας με την Εθνική Ωκεανογραφική και Ατμοσφαιρική Διοίκηση (NOAA) έχει στη διάθεσή του όλους τους πόρους που σχετίζονται με τον καιρό που μπορεί κανείς να βρει στον κόσμο.

Το CIRA είναι μια πηγή που χρησιμοποιείται συχνά από δημοσιογράφους για να κάνουν έρευνα «βάθους» στα καιρικά φαινόμενα. Ο ιστότοπός τους προσφέρει μια ευρεία γκάμα δορυφορικών εικόνων για όλα τα είδη καιρικών συνθηκών, συμπεριλαμβανομένων και της . . . . Ομίχλης.

Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξη όλων όταν, ενώ προσπαθούσαν να δουν τις δορυφορικές εικόνες και τις μετρήσεις για τις καιρικές συνθήκες στο Ιράν την ώρα της συντριβής του προεδρικού ελικοπτέρου, οι δημοσιογράφοι βρήκαν ότι ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ 19 ΜΑΪΟΥ (την ημέρα της συντριβής) ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ.

Ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο που δείχνει ότι οι εικόνες καιρού έχουν ΔΙΑΓΡΑΦΗ:


Γιατί διαγράφηκαν οι δορυφορικές εικόνες για τις 19 Μαΐου; Ποιος το διέγραψε; Ποιος έδωσε ΕΝΤΟΛΗ  να διαγραφεί;; Γιατί;;

Είναι γνωστό ότι το ραντάρ καιρού συχνά εντοπίζει "ανωμαλίες" όπως . . . σμήνη ακρίδων . . . . συντρίμμια από ανεμοστρόβιλους. . . . και . . . . εκρήξεις ενέργειας μικροκυμάτων υψηλής ισχύος από πύργους ραντάρ τύπου NEXRAD, ακόμη και αυτά που συνήθως αναφέρονται ως CHEM-TRAILS, τα οποία είναι αερολύματα που απελευθερώνονται από αεροσκάφη.

Μήπως η «ομίχλη» δεν προέκυψε φυσικά; Ίσως το CIRA Imagery να το είχε (ή το έκανε) αυτό;; Πάμε όμως σε μια άλλη "σύμπτωση". Ένα C-17 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, ήταν στον αέρα την ίδια στιγμή με το προεδρικό ελικόπτερο του Ιράν


Προσγειώθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν λίγο μετά την πτώση του προεδρικού ελικοπτέρου. Κανένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος  δεν έχει προσγειωθεί στο Μπακού για περισσότερο από ένα χρόνο, ωστόσο ένα μόλις έτυχε να βρίσκεται στον αέρα και την ακριβή ώρα που κατέπεσε το προεδρικό ελικόπτερο του Ιράν;; ΧΜΜΜΜΜΜ. Εδώ είναι η διαδρομή πτήσης αυτού του C-17:


Θα μπορούσε αυτό το C-17 να ήταν εξοπλισμένο με όπλο μικροκυμάτων;; Εάν εκτοξευόταν από το C-17 σε μεγάλη απόσταση προς το προεδρικό ελικόπτερο, θα μπορούσε να είχε καταστρέψει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου των ελικοπτέρων, προκαλώντας την κατακόρυφη πτώση του στη γη;;

Θα μπορούσε το ραντάρ καιρού να έχει εντοπίσει κάτι τέτοιο, και για αυτό ίσως η  ΔΙΑΓΡΑΦΗ των δεδομένων εικόνων;; Τέλος, μπαίνουν στο παιχνίδι τα social media.


 Δείτε τη χρονοσήμανση στην ανάρτησή τους. . . . πώς θα ήξεραν ότι το ελικόπτερο έπεσε, για να το καμαρώσουν, όταν σχεδόν κανείς άλλος σε ολόκληρο τον κόσμο δεν το γνώριζε εκείνη την ώρα; Είναι δυνατόν να το ήξεραν επειδή το έκαναν οι Ισραηλινοί;;

Κανείς μας δεν το ήξερε εκείνη τη στιγμή. Η αναζήτηση απαντήσεων θα πρέπει να γίνει εντός του Ιράν. Έχουν εξειδικευμένους ειδικούς που μπορούν να αναλύσουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου για ίχνη εκρηκτικών, για σκάγια και να διαβάσουν τον καταγραφέα δεδομένων πτήσης του.Μπορούν να ελέγχουν εγγραφές ραντάρ και κασέτες ραδιοεπικοινωνιών. Αργά ή γρήγορα, θα είναι σαφές σε όλους αν πρόκειται για ατύχημα ή για καθαρή δολοφονία.

Υ.Γ  Αυτήν τη στιγμή, βάζω στοίχημα : Πρόκειται για δολοφονία. Από το Ισραήλ, ή τις ΗΠΑ, ή και τα δύο - ίσως ακόμη και με τη βοήθεια του Αζερμπαϊτζάν για την συγκάλυψη του εγκλήματος ;; Και είμαι σίγουρος ότι ΚΑΙ η Τουρκία γνώριζε τι θα γινόταν. Παίζεται ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή.....

* Πολλές συμπτώσεις βρε παιδιά...πάρα πολλές.

19 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα Λυκαστρε.
Καθε τετοιο περιστατικο μας φερνει πιο κοντα στην καταστροφη,η στην καθαρση οπως το δει κανεις..
Η.Π.Α και Εβραιοι χτυπησαν παλι,το τραβαει ο οργανισμος τους το γαμησι.
Διαβασα θα παρουμε περιφερομενα πυρομαχικα,για να δουμε θα προλαβουμε και ποιος θα τα χειριζεται?
Εμας εδω μας εχουν για τελειωμενους,για αυτο και οι τελευταιες επιθεσεις απο γυρω-γυρω

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους , βολεύει και βρωμάει το πράγμα , οπότε το τραβάνε κάποιοι το σκοινί , τώρα που θα πάει .
https://warnews247.gr/diethnh/kina/rwsia-kina-oi-hpa-dolofonoun-kai-anatrepoun-hgetes-kratwn-pou-proskeintai-stous-brics-bghke-ektos-oriwn-h-sugkroush/
Γράφει και εδώ για πολλές προσπάθειες να ξεφορτωθούν όποιον ηγέτη είναι στους Brics δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα και θα γυρίσει μπούμερανγκ . Ο Αλίεφ είναι μεγάλη λέρα και αν συμμετείχαν και οι Τούρκοι πάνε γυρεύοντας μόλις αποκαλυφθεί . Σε όλες τις βρομοδουλειές του πλανήτη είναι μπλεγμένο το Αζερμπαϊτζάν με μπροστάρη την ποντικομαμή .
Δυστυχώς εμάς η κατρακύλα και το πλιάτσικο δεν έχει τέλος :
https://www.defence-point.gr/news/apokleistiko-poleitai-xana-i-elvo-2-5-fores-akrivotera-eno-echoyn-ekpoiithei-schedon-ta-panta
Το τίμημα εξαγοράς φέρεται να ανέρχεται περί τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Υπενθυμίζεται, ότι η εταιρία, όταν ιδιωτικοποιήθηκε, παραχωρήθηκε στην ισραηλινή κοινοπραξία (Plasan & SK Group) έναντι 3 εκατ. ευρώ, ενώ είχαν δει το φως της δημοσιότητας δηλώσεις που υπόσχονταν επενδύσεις και μεταφορά τεχνογνωσίας.
Η διοίκηση της ΕΛΒΟ 2020 όμως, φέρεται να προχώρησε και στην πώληση ως σκραπ οποιουδήποτε υλικού μπορούσε να εκποιηθεί με αυτή τη διαδικασία. Μάλιστα φαίνεται ότι μεταξύ των υλικών που πωλήθηκαν ως σκραπ συμπεριλαμβάνεται και ο ανηχοϊκός θάλαμος για τις δοκιμές ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας των αρμάτων μάχης Leopard 2HEL, αφού στο πλαίσιο του προγράμματος η ΕΛΒΟ είχε αναλάβει την τελική συναρμολόγηση και την εκτέλεση δοκιμών.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, ότι εκποιήθηκαν και αρκετοί τόνοι αλουμινίου τους οποίους είχε η εταιρία στις εγκαταστάσεις της, στο πλαίσιο προγράμματος των αρχών της δεκαετίας του ‘90 για την εγκατάσταση του περιβόητου (για τους μεγαλύτερης ηλικίας) αντιεκρηκτικού υλικού DETOSTOP στις δεξαμενές καυσίμων αρμάτων μάχης, οχημάτων και ελικοπτέρων.

Όπως και με τον ΟΤΕ και την ΔΕΗ κτλ όλα τα πάγια τα εξαφανίζει ο νέος επενδυτής μέχρι να μας επιστρέψει το κουφάρι πχ ΟΣΕ μόλις γίνει μαλακία . Και να μοιραστεί τα κλοπιμαία με τους κυβερνώντες μας .

Η ανάρτηση βγάζει μάτι με την ώρα, που την ανακάλυψες , και το C-17 .
Να είσαι καλά γι ατην ενημέρωση

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Αφού τακτοποίσε διάφορες καινοτομίες στο Αζερμπαϊτζάν ο πρώην πρωθυπουργός των εργατικών του που@νησίου, όλα είναι αναμενόμενα. Από το 2023 κατοικοεδρεύει στην πατρίδα μας για να τακτοποιήσει τις ανάλογες καινοτομίες υποθέτω. Πάντα αμισθί μέσω της ΜΚΟ που έχει ιδρύσει! Τώρα που βρήκε χρήματα να ίδρύσει ΜΚΟ, είναι απορίας άξιον! Όταν ξεκανουν την Βασιλική οικογένεια του που@νησιού, θα επικρατήσει η ολιγαρχία των μεγιστανων; ;;; Μόνο αν ως Έλληνες "μεταλαχθούμε σε δορυφόρους" ίσως καταφέρουμε να προλάβουμε την ηγεμονία των νεων φεουδαρχων ολιγαρχων.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η μυτούλα του προεδρου των αζάρων(βλέπε χαζάρων) που βγάζει μάτι τι να υποδηλώνει αραγε;;;
Και αυτή η ανίερη συμμαχία όλων αυτών των κρατών με το τεράστιο ποινικό μητρώο το κάθε ένα...βγάζει κι αυτή λίγο μάτι......
Και για οποιον δεν το κατάλαβε ακόμα,αυτή ήταν μάλλον η απάντηση για την πυραυλική επίθεση στο σιωνιστικό κράτος-νταβατζή της περιοχής...και υποχείριο των banksters......

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Μμ είπε...


Α.Α.Σ.

Αυτή η μυτούλα του προεδρου των αζάρων(βλέπε χαζάρων) που βγάζει μάτι τι να υποδηλώνει αραγε;;;
..............................................................

Μήπως και τον γαμψομύτη Καραγκιόζη που η διεθνιστική μπάνκα-παράγκα του τελικά εγκρέμισε και αντικατέτησε τα οθωμανικά σεράγια και τα χριστιανικά παλάτια;

Υγ.
Μήπως και ο περίφημος ελληνορωμαϊστί ονομασθείς Καίσαρ (πάμπλουτος και αντιδημοκρατικός αριστοκράτης τύπου Κεμάλ και Χίτλερ) Χαζαρ > Χζαρ > Κσαρ > Καίσαρ ήτο είς Χαζάρος; Εις τα υπόγεια της ιστορίας κατοικούν ανέκαθεν και κυβερνούν αυτοί όπως τα ερπετά οι ¨θεοί¨ των.

Ανώνυμος είπε...

Απορία μου είναι γιατί μπήκαν και οι δύο στο ίδιο ελικόπτερο ενώ θα έπρεπε να μπουν ο καθένας σε ξεχωριστό

Ανώνυμος είπε...


60 παιδάκια με τροφική δηλητηρίαση και την επομένη καίγεται το εργοστάσιο παρασκευής των γευματων....κοίτα να δεις μια σύμπτωση....!!!

Ανώνυμος είπε...

οσο για τη μυτουλα βρε παιδι μου οι μισοι ΕΛΛΗΝΕΣ τετοια μυτη εχουν....
μηπως ειναι δικος μας τελικα?

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι πρότινος ο πιο αναγνωρίσιμος Έλληνας στο Μπακού ήταν ίσως ο Τάσος Μαντέλης. Όμως εδώ και μερικούς μήνες στην ελληνική παροικία προστέθηκε και ο Γιώργος Κορωνιάς, άλλοτε ισχυρός μάνατζερ της Vodafone Hellas....ευκολα τα βρισκεις στο νετ!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" οσο για τη μυτουλα βρε παιδι μου οι μισοι ΕΛΛΗΝΕΣ τετοια μυτη εχουν"

Οι Έλληνες ουδέποτε είχαμε μύτη μελιτζάνα.!!! Τα αγάλματα των προγόνων μας δείχνουν τι μύτες είχαμε και έχουμε. Καραμούζες στην θέση της μύτης άλλοι έχουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Κακέ, καλησπέρα ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ.....επιστροφή και πάλι στα συνηθισμένα. Συμφωνώ σε ότι γράψατε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Απορία μου είναι γιατί μπήκαν και οι δύο στο ίδιο ελικόπτερο ενώ θα έπρεπε να μπουν ο καθένας σε ξεχωριστό "

Γιατί έτσι τους είπαν ότι έπρεπε να κάνουν. Νομίζεις ήξεραν ότι αυτοί οι δύο έπρεπε να να πάνε με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ μεταφορικό μέσο;; Τόσο τους έκοβε. Ας πρόσεχαν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" 60 παιδάκια με τροφική δηλητηρίαση"

Τα παιδάκια μανούλες δεν είχαν για να μαγειρέψουν στο σπίτι, και να δώσουν ταπεράκι με φαγητό στα παιδάκια τους;;; Η μήπως φοβήθηκαν μήπως χαλάσει το ακριβοπληρωμένο μανικιούρ τους;; Φταίνε και οι γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους να τρώνε τις έτοιμες αηδίες που τους σερβίρουν στο σχολείο.

Ανώνυμος είπε...

για δες λίγο τις μύτες των ηρώων του 1821....
εκτος και αν ηταν και αυτοι με τους αλλους...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" για δες λίγο τις μύτες των ηρώων του 1821....
εκτος και αν ηταν και αυτοι με τους αλλους... "

Μην πας να μου την βγείς στο έτσι, και τα "σκουλικιάρικα" αυτά περί ότι οι ήρωες του 1821 ήταν γαμψομύτηδες αλλού...γιατί δεν θα σου περάσει...γνωστή η τακτική αυτή που ακολουθείς. Ήταν πολύ περισσότερο Έλληνες από μερικούς μερικούς σημερινούς κακομαθημένους μπούληδες.

Ανώνυμος είπε...

με συγχωρείς αν σε νευρίασα, δεν ήταν στις προθέσεις μου!
απλά δεν πιστεύω στα γενετικά χαρακτηριστικά μόνο!
αλλιώς να βάλουμε κάτω όσους έχουν γαμψή μύτη και δεν έχουν ελληνικό πόδι και να τους εξοστρακίσουμε...

Ανώνυμος είπε...

και παλι λυπαμε που σε νευριασα!δεν ηταν περισσοτερο ΕΛΛΗΝΕΣ, ηταν ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ!

Μμ είπε...



Λυκ.
Οι Έλληνες ουδέποτε είχαμε μύτη μελιτζάνα.!!! Τα αγάλματα των προγόνων μας δείχνουν τι μύτες είχαμε και έχουμε. Καραμούζες στην θέση της μύτης άλλοι έχουν.

..............................................

Κι αυτή χαζαροχριστιανική μανία, βρε παιδί μου! δεν τούς έφθανε δηλαδή η ελληνική γενοκτονία των ως δήθεν ειδωλολατρών αλλά μέχρι και τα ανθρωπομορφικά των, ανθρώπων και θεών, αγάλματά των κατέστρεφαν δια θρησκευτικούς δήθεν λόγους. Αλλά τί υποδηλοί αυτό; ότι το άρρωστο ανθελληνικόν τους μίσος δεν ήτο αμιγώς θρησκευτικόν αλλά κάτι βαθύτερον, πονηρότερον και σκοτεινότερον. Ήτο μίσος κατά της πεπροικισμένης ελληνογενούς λευκής φυλής ήτις εξανθρώπισε και εξεπολίτισεν αφιλοκερδώς και ευεργετικώς την ανθρωπότητα όπως ένας θεός και ως άξια τέκνα θεών.
Ώστε ήθελον οι καταχθόνιοι αυτοί μισάνθρψποι και τον αγαλμάτινο ανθρωπότυπο των Ελλήνων, ει δυνατόν, εξαφανίσαι ως αν μη υπήρξαν ιστορικώς ποτέ οι Έλληνες αυτοί ως λαός και ασύγκριτος πολιτισμός, ποτέ. όπερ και σήμερον, αόκνως και υπούλως, απεργάζονται.
¨Δεινόν όμως προς τα ελληνικά κέντρα λακτίζειν.¨
Επειδή έχει και ο καλός θεός τα σχέδιά του. Η θεά γη δεν παύει αποκαλύπτειν οσημέραι από τα σπλάχνα της τα εκθαμβωτικά, μνημεμειώδη έργα αυτών, έστω και πληγωμένα, κάτι που τρελαίνει τους μετανεωτερικούς διεστραμμένους σκοταδιστάς. Και δια τα οποία ευστόχως συγγραφεύς τις είπεν ότι αν δεν υπήρχον όπως και η ελληνική γλώσσα, τα μεν μουσεία των πολιτισμένων εθνών δεν θα είχον λόγον υπάρξεως, τα δε ανθρώπινα γένη θα συνεννοούντο με άναρθρες κραυγές.






Ανώνυμος είπε...

"οσο για τη μυτουλα βρε παιδι μου οι μισοι ΕΛΛΗΝΕΣ τετοια μυτη εχουν....
μηπως ειναι δικος μας τελικα? "

Είναι γεγονός πως οι συγκεκριμένη ράτσα αυξάνεται και πληθύνεται στην χωρα των Ελλήνων....ειδικά από τότε που ελευθέρωσε την αγορά ακινητων ο σιχαμένος πρώην πρωθυπουργεύοντας....βεβαια οι περισσότερες γυναίκες τους έχουν κάνει ρινοπλαστική χειρουργική επέμβαση.....και επίσης με τις άμεσα μελλοντικές ελληνοποιήσεις,την μετανάστευση των Ελλήνων και τον ψόφο από τα μπόλια....ίσος οι γαμσες μυτες να υπερισχύσουν κιόλας.....

Και που να δεις η Νέμεση μια μύτη που έχει.......

Απλός ανώνυμος σχολιαστής