ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ...ΕΛ-ΛΗΝ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Στο γενετικό υλικό των Ελλήνων ,υπάρχουν καταγεγραμμένες πληροφορίες αλλά και συμπεριφορές ,που μας οδηγούν στην ζωή , σε πολλούς χωρίς καν να έχουν επαφή με αυτά που έλεγαν οι προγονοί μας (βλ. Κ.Κατσίφα), ακόμα και αν δεν ξέρουν τίποτε από αυτά που οι προγονοί μας πίστευαν η έπρατταν. Αυτή η " φωνή" μέσα μας μας λέει πάντα τι είναι ορθό και τι όχι για έναν Έλληνα.
Άρα παίζει μεγάλο ρόλο από τι "υλικό" είναι φτιαγμένος κανείς.Μην περιμένετε ελληνικές συμπεριφορές απο κάποιους που δεν έχουν αυτές τις πληροφορίες μέσα στο d.n.a τους.
Η "ταυτότητα" του τι είμαστε βρίσκεται μέσα μας, και είναι απαραίτητο να ξέρουμε τι είμαστε, και που πάμε....γιατί αν δεν έχουμε "ταυτότητα" πάμε στο διάολο και όχι σε κάτι καλύτερο.

Αυτό ακριβώς θέλουν οι εξουσιαστές του παγκόσμιου σάπιου συστήματος....και αυτό προσπαθούν να "πουλήσουν" στους ανθρώπους, δηλαδή την εξάλειψη της "ταυτότητας" τους,  διότι κάθε λαός και φυλή έχει την δική του "ταυτότητα",  και τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ακόμα και ανάμεσα στους Έλληνες  έκαστος εξ υμών έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά.
Το προσπαθούν να το πετύχουν την μια με δόγματα (όλοι δούλοι θεού), την άλλη με πολιτεύματα (όλοι ίσοι), την τρίτη φυλετικά (όλοι ίδιοι), και ούτω καθ'εξής.
Έτσι δημιουργούν την βάση το υπόβαθρο της "επεξεργασίας" για την μηχανή παραγωγής ηλίθιων οντοτήτων και εύκολα διαχειρίσιμων , χωρίς καμία προοπτική ανέλιξης και αφύπνισης.

Υ.Γ  Το όνομα μας είναι η ψυχή μας....ΕΛ-ΛΗΝ.





5 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



ΧΡΥΣΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΕΛΛΗΝΟΓΝΩΣΙΑ)

Έλληνες εσμέν, το αρχαιότερον και ωραιότερον γένος ελευθέρων και πεπολιτισμένων ανθρώπων, αίμα και ψυχή ηρώων απελευθερωτών και ουρανίων εκπολιτιστών, θείων οντοτήτων, ανθρωπομόρφων αθανάτων. Αρχαία ζύμη καλή και άλας της γης. Ανέκαθεν ο ηθικοπνευματικός καταλύτης και μεταβολιστής θεώσεως της ανθρωπότητος.
Μην απατάσθε, ω λαοί, βλέποντες το πτωχόν παρόν ημών. Ο πλούτος γαρ και η ισχύς του κόσμου τούτου κύκλους κάνει. Το αληθές και θείον ως αθάνατον μόνο μένει. Αι ρίζαι γαρ της φυλής και της ενδόξου ιστορίας ημών είνε αι βαθύτεραι. Και η μεν των άνω άστρων ουρανία βίβλος, πλήρης ονομάτων και θεών Ελλήνων αναγιγνώσκεται, τα δε πατρογονικά χώματα ημών κάτω, ως αδιάψευστος μάρτυς, ο δι’ αρχαιολογκών ανασκαφών μαρτυρών, έρχεται την ιστορικήν αλήθειαν και το κάλλος των λόγων και το κλέος των έργων ημών…
Από αρχαιοτάτων μυθικών εποχών, εκατέρωθεν και περιμετρικώς του θεογενούς Αιγαίου, αυτοχθόνους εθνικάς εστίας έχοντες, και περιμεσογειακώς και περιευξεινίως αποικούντες, άλλοτε τα μέγιστα ως βασιλεύοντες, και άλλοτε το της ανάγκης εφικτόν ως υπήκοοι , ακτινοβολούμεν πλανητικώς νουν και πολιτισμόν, ήθος, ευγένειαν και ηρωισμόν, αρετήν, αλήθειαν, ελευθερίαν και σοφίαν. Και ποτέ μεν μετά λόγου φιλόθεοι, ποτέ δε μετά λόγου θεομάχοι ηρωικοί, αείποτε πάντως των ανθρωπίνων ιδανικών και δικαίων στοργικοί πατέρες και αμερόληπτοι υπερασπισταί υπήρξαμεν, της ανθρωπίνης τιμής, αξιοπρέπειας, αλήθειας και ελευθερίας . Δι’ αυτό και ούτινος ημείς επιλαμβανόμεθα αν, καλοπροαίρετοι όντες και χρυσάνθρωποι, γίγνεται τούτο ανόθευτος ψυχοπλουτιστικός χρυσός, κτήμα κοινόν και δώρον αγαθόν πάσης της οικουμένης.
Όχι δεν είμεθα οι αιώνιοι νάρκισσοι της ιστορίας ημείς μήτε και οι της θρησκείας δούλοι. αλλά απλά οι δημιουργοί της πρώτης και οι εξανθρωπισταί της δευτέρας. Και ως δημιουργοί δε και ανθρωπισταί, τέκνα εκλεκτά και άξιοι συνδημιουργοί του υπάτου αγαθού Δημιουργού πιστώς υπάρχομεν . Διο και ηιματώσαμε ουκ ολίγον, ουκ ολίγον δε και αιμάσσομεν εισέτι, μαθόντες τους αχαρίστους μαθητάς ημών βαρβάρους, ποτέ μεν πλαστογραφείν και συκοφαντείν, ποτέ δε διεκδικείν τε και σφετερίζεσθαι την ημετέραν παιδείαν, ιστορίαν και θρησκείαν, αυτούς τους τα όπλα στρέψαντας, αχαρίστως και ασεβώς, κατά των διδασκάλων και ευεργετών αυτών Ελλήνων .
Και γαρ ουκ επεβλήθημεν, μα ούτε και ενικήσαμεν ποτέ ημείς τους αντιπάλους ημών, ολιγάριθμοι όντες, δια της υλικής ποσότητος και της βίας μόνον όπως οι βάρβαροι και οι τύραννοι όσον δια της ηθικοπνευματικής ημών ποιότητος και της ανωτερότητος του ημετέρου πολιτισμού . Τας δε ηθικοπνευματικάς του πολιτισμού αυτών αξίας οι πρόγονοι ημών θεωρήσαντες είναι πρωταρχικής σημασίας και αξίας τοις ανθρώποις (δια το εξημερούν και ενοποιείν αυτούς) και ουχί τας υλιστικάς (ως αιτίας ερίδων και διχονοίας ούσας μάλλον ή ειρήνης και συναδελφώσεως αυτών ) , βάσεις ιεράς και νόμους συμπαγείς τας αξίας αυτάς του πολιτισμού αυτών κατέστησαν και ωσεί κλίμακα πνευματικήν και αποθεωτικήν έστησαν, υψώσαντες τον γήινον άνθρωπον ως ισόθεον ουράνιον πολίτην εις την περιωπήν των άστρων.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...




ΧΡΥΣΑΝΘΡΩΠΟΙ (2)

Μάθετε λαοί και αυτό το ύπατον ελληνικόν μάθημα: ¨ Το δεινόν προς τα εθνικά κέντρα λακτίζειν.¨ Έθνος γαρ και φυλή εστί το εγγενές-πρωτογενές, το αρχαιότερον και μονιμότερον έναντι πάσης επικτήτου πολιτικής ή θρησκευτικής ιδεολογίας. Εξ ού και τα μάλιστα ιερότατον και αναντικατάστατον. Διο και αυτός ο ιστορικός αίτιος της πτώσεως ημών, ο εν αρχή βάρβαρος, ο διεθνιστικός και εθνοδιωκτικός ιουδαιοχριστιανισμός, συν τω χρόνω, θαυμαστώς, αθορύβως και πράως, αυτομετηλλάγη και εξηυγενίσθη υπό των ελληνιστί πεπολιτισμένων εθνών εις τον νυν πεπολιτισμένον εθνοταυτοτικόν χριστιανισμόν. Το αυτό ό και ο διεθνιστικός κομμουνισμός υπέστη, εις το αυτό δε και αυτή η προετοιμαζομένη πανθρησκεία, ει και όποτε αυτή εφαρμοσθείη, μέλλει καταλήξαι.
Ούτω γαρ, αμερολήπτως, διακριτικώς και ευργετικώς, οι της ειρήνης, φιλανθρωπίας και δικαιοσύνης αθάνατοι θεοί, οι θεοί των ιδεών και του ελευθέρου πνεύματος, οι θεοί των Ελλήνων, εκδικούνται φρονηματίζοντες φιλοσόφως τους παρεστρατημένους θνητούς . Αθορύβως γαρ και ανιδιοτελώς και πιστοποιητικά θρησκευτικών φρονημάτων μη απαιτούντες, μηδέ εκβιάζοντες μήτε και τρομοκρατούντες τούτο πράττουσι. Και άνευ πονηρών και ιδιοτελών μεσολαβητών και τυρράνων της ανθρωπότητος – των πολιτικοθρησκευτικών οργανώσεων - δια το μη διδόναι αφορμήν αυτοίς του διαστρέφειν τα θεία μηνύματα και νοήματα και εις ίδιον όφελος αυτά μετατρέπειν, όσον και εις βάρος και βλάβην της ευζωίας και της ψυχής του ανθρώπου, σύγχυσιν και έριδας και μίση και πολέμους ενσπείροντες και απληστίαν μάλλον εις την ανθρωπότητα ή ειρήνη και αγάπην και θεότητα.
Θεός και τύχη όθεν αγαθή φυλάττειειν τους Έλληνας εσαεί . Ο γαρ εγωισμός αυτών, όσον ηγεμονικός, φιλότιμος, μεγαλόψυχος, ενθουσιώδης και δημιουργικός λίαν, άλλο τόσον ευάλωτος εις θυμόν, φθόνον, έριδα, διάσπασιν, διχόνοιαν και προδοσίαν έρχεται. Ώστε μόνον είς αναμφισβήτητος, αδιαφιλονίκητος ηγέτης κοινής αποδοχής, είς ποιητής εθνικός ως Όμηρος, Τυρταίος και Ρήγας, σοφός νομοθέτης ως Σόλων και Λυκούργος, και άξιος ηγέτης στρατηγός ως Αχιλλεύς και Μ.Αλέξανδρος, δύναιτο αν αυτούς ενώσαι και σώσαι, ανυψώσαι και, ως το πάλαι, δοξάσαι.
Και γαρ, ει και τρελοί, θεότρελοι αυτοί οι Έλληνες, έχουσι όμως θεόν δημιουργόν, πάνσοφον και πανάγαθον. όσον και οι εχθροί αυτών, δούλοι αναλώσιμοι, ύπουλοι, ακάθαρτοι και ληστρικοί όντες, παράφρονα και κρόνειον και τον θεόν αυτών έχουσι.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς είναι έτσι .

Στο αξιακό σύστημα των Ελλήνων σήμερα , η ψυχή τείνει να πάρει την τελευταία θέση και μαζί με αυτήν και το ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ .Βλέπεις προηγούνται τα πάσης φύσεως υλικά ,αυτοκίνητα ,σπίτια ,κινητά .Όταν μιλάς για πνεύμα Ελληνικό,και αναζήτηση φιλοσοφική , με εκείνα τα πρότυπα -που ούτε στα βιβλία δεν θα τα βρίσκουμε ποια- είσαι ο γραφικός της παρέας .

Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα .....Ζω πραγματικά για την ώρα της ανατροπής .

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ,

εφόσον κάθε αλλότρια κοσμοθέασις είναι υποδεεστέρα της ελληνικής, εικός εστί να υπόκειται εκφυλισμόν όταν έρθει σε απαφή με τα ελληνικά πράγματα. αλλά μόνο εκφυλισμός δεν είναι αυτός.. Αναβάθμισιν δέχεται. Δίας εμπνεύσεως ενανθρώπισιν, Ελλήνισιν.

Σε ευχαριστούμε δια τον πλούτον που μάς προσφέρεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Κώστα....όντως ο αγαπητός μας ΑΡΡΙΩΝ είναι ένας ανεκτίμητος θησαυρός γνώσεως....που μας την μοιράζει απλόχερα και με τόσο όμορφα γραμμένο ελληνικό τρόπο.
Κάθε άλλη κοσμοθέαση είναι κατώτερη της Ελληνικής, διότι οι αδογμάτιστοι και ελεύθεροι Έλληνες, δεν μπορούν να χωρέσουν σε δεσποτικούς κανόνες αυταρχισμού και εξουσιομανίας.
Είχαν και έχουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να επιλέγουν/με διαρκώς το καινοτόμο.Χωρίς ενδοιασμούς και ενοχές.Διότι εκ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.