ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

Από το facebook της  Kristine Sideris

Κρατήστε το όνομα Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που επί μέρες παρενοχλούσε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που προσήγαγε τον Κωνσταντίνο Κατσιφα τρεις φορές. Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που διέταξε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα να κατεβάσει την Ελληνική Σημαία από το σπίτι του. Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που κόλλησε το όπλο στο κεφάλι του Κατσίφα μέσα στο καφενείο του χωριού.
Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που είχε ενταλθεί να προκαλέσει τη δολοφονία του Κωνσαντίνου Κατσίφα.
Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που πρέπει όλοι να θυμόμαστε.

Υ.Γ Αν με επίσκεψη ωρών κατάφερα εγώ να μάθω το όνομα, φανταστείτε τι ξέρουν οι υψηλόβαθμες σκουλικαντέρες της ΕΛΑΣ, η ΕΥΠ και οι κομμουνιστοσυμμορίτες και προσπαθούν να μη τα μάθουμε εμείς ποτέ.
ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


5 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...

ΔΕΙ ΔΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΥΞΟΚΛΑΜΑΤΩΝ

Εκείνη η των Η.Π.Α. ομογένεια, εφοπλισταί κ.λ.π. αλλά και εσείς, η εντός πεφωτισμένη ολιγαρχία, κανένα αντάρτικο μυστικό θα χρηματοδοτήσετε επιτέλους; Ή μόνο παπαδίστικα κληροδοτήματα εις τα άπατα θυλάκια του Αλβανολιάπη Αθηνών και του Νέας Ρώμης Τουρκολυμαίου; Για να σώσετε δήθεν την άθλια κακομοίρικη ψυχούλα σας; Λίκνον που σας ελίκνιζεν! Ορέ μπορεί να σώση ποτέ ο χειρότερος τον καλύτερον; Αυτοί είναι χειρότεροι των πολιτικάντηδων. Οι τελευταίοι τουλάχιστον ψεύδονται ως προς τα γήινα ενώ οι πρώτοι και προς τα ουράνια! Εξάλλου ναούς και εικόνας έχομεν χιλιάδες του φαγείν μέχρι και τας κότας. Όπλων χρείαν επείγουσαν έχομεν και Ελλήνων μαχητών.
Ναι, μαχητών, Μελάδων και όχι δημοσιοϋπαλλήλων μπάτσων και καραβανάδων.
Τι να περιμένει γαρ το έθνος εξ αυτών των τελευταίων; Και με τον διάολο ακόμα φίλοι, αρκεί τον μισθουλάκο εξασφαλίζειν. Προσκυνημένοι, γιουσουφάκια όλοι των κατάντησαν. Δεν βλέπετε τα χάλια των; Δούλες των κομμουνορουβικώνων και καθαρίστριες των λαθροβρωμιάρηδων.

Άντε, για ξηλωθείτε λίγο ευπατρίδες!
Ο Σόρρος, απέναντι, την δουλειά του κάνει, φανερά κι αντρίκια, γιατί πιστεύει σ' αυτό που κάνει και γι αυτό ηθικά είναι πολύ ανώτερός σας.
Εσείς εφοπλισταράδες έχετε καθόλου ανδρισμό κι Ελλάδα μέσα σας ή μόνο χοντροπαπάδες;
Στο κάτω κάτω επένδυσι θα κάνετε... Αν μεγαλώση το έθνος εσείς έχετε κερδίζειν και επωφελείσθαι τα περισσότερα εξ όλων των πτωχών Ελλήνων.
Μέχρι και οι μεγαλοαστοί Τούρκοι το κατάλαβαν αυτό και επενδύουν εις το μεγαλείον της πατρίδος των. Εσείς που κρύβεστε;
Η Ελλάς κομμουνιστοκρατείται νεοταξικά και χάνεται, δεν το βλέπετε; Αλβανόσκυλα, Σκοπιανόσκυλα, Τουρκόλυκοι όλοι κατεπάνω της και οι αμερικογερμανοί και οι εντόπιοι πολιτικοί λακέδες των της έχουσι δεμένα τα χέρια. Ράκος κατήντησε, ροζ ξεφτίλα, παράδειγμα προς αποφυγήν, ¨κίνησις κεφαλής εν τοις έθνεσι¨!
Και τότε αν χαθή η πατρίς αυτή, μετά δεν θα έλθη και η δική σας σειρά, Νοταράδες μου; Την προδοσίαν πολλοί ηγάπησαν όχι όμως και τον παραδόπιστον.

Αιδώς, εμπρός, ευπατρίδες, αν έχετε αίμα ακόμα ελληνικό εντός σας.
Μετανοείτε εθνικά και λάβατε θέσεις μάχης. Ποτέ δεν είναι αργά.

Νυν υπέρ πάντων ο αγών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Χαίρε Έλλην ΑΡΡΙΩΝ

Γράφεις φίλτατε ...." Εκείνη η των Η.Π.Α. ομογένεια, εφοπλισταί κ.λ.π. αλλά και εσείς, η εντός πεφωτισμένη ολιγαρχία, κανένα αντάρτικο μυστικό θα χρηματοδοτήσετε επιτέλους;"

Εάν ήθελαν μέχρι τώρα θα είχαν χρηματοδοτήσει, ένα σωρό ελληνικές ιδιωτικές ομάδες, που θα είχαν ως στόχο την προάσπιση των Ελλήνων και των Εθνικών μας συμφερόντων.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ....διότι τους συμφέρει αυτή η κατάσταση....ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ απο την σημερινή υποδούλωση της Ελλάδας...ειδικά με το λαθρεμπόριο καυσίμων.
Μόνο ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ πολίτες μπορούν με ευκολία να δημιουργούν Μαραθώνες και Σαλαμίνες… ΌΧΙ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ.Και αυτοί μας θέλουν σκλάβους.Άρα ότι αντάρτικο η μυστική ομάδα γίνει...θα γίνει απο χρηματοδότηση και μόνο των Ελλήνων.

Έγραφα παλαιότερα σε κάποια ιστολόγια ως σχολιαστής...διότι έβλεπα τι έρχεται....έλεγα λοιπόν τότε...ΦΤΙΑΞΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΡΑ.!! Διότι οι εθνικοί στρατοί θα διαδραματίζουν ολοένα και λιγότερο ρόλο εκ μέρους του κράτους… και αυτόν τον κρατικό ρόλο θα αναλάβουν ιδιωτικοί στρατοί (βλ. Η.Π.Α. βλ. Ρωσία στην Κριμαία κ.λ.π.)...αλλά και για άλλων λόγο...ΔΕΝ θα πρέπει επ'ουδενί λόγο να μπλεχτεί ο Ε.Σ στα όσα γίνουν εντός της Ελλάδας , ο Ε.Σ είναι η Ελλάδα...είναι το όνομα της Ελλάδος όχι μόνο τυπικά αλλά και ουσιαστικά....και ΔΕΝ θα πρέπει να μπορεί κανείς να τον εμπλέξει σε όσα γίνουν (εκκαθαρίσεις λαθροορκς) εντός του Ελλαδικού χώρου για να μπορεί μετά να έχει πάτημα...είτε για εισβολή .....είτε για να μας πάει σε κανένα Διεθνές Δικαστήριο για δήθεν γενοκτονίες...όπως τον Μιλόσεβιτς.

Ένας ιδιωτικός Στρατός....είναι ΑΝΩΝΥΜΟΣ δεν σχετίζεται νομικά με το Ελληνικό Κράτος....και μπορεί να κινηθεί γρηγορότερα , καλύτερα και αποτελεσματικότερα.!! Δίχως τα κωλύματα του σημερινού Ε.Σ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το ακριβές μήνυμα μου τότε ήταν αυτό :

" Οι εθνικοί στρατοί θα διαδραματίζουν ολοένα και λιγότερο ρόλο εκ μέρους του κράτους… και αυτόν τον κρατικό ρόλο θα αναλάβουν ιδιωτικοί στρατοί (βλ. Η.Π.Α. βλ. Ρωσία στην Κριμαία κ.λ.π.). Αν διαβάζουν αυτές τς γραμμές πατριώτες αξιωματικοί του Ε.Σ. θα πρέπει άμεσα να ιδρυθεί ιδιωτικός στρατός με επιχειρηματίες ελληνικών συμφερόντων… όπου αυτός ο ιδιωτικός στρατός να μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια των νήσων (εκ μέρους αυτού του ελληνικού κράτους), όσο αφορά την υπάρχουσα κατάσταση με τον αποικισμό στο Αιγαίο. Εάν δεν το κάνουμε αυτό τώρα… και νομίζουν κάποιοι ότι η αποστολή ελληνικού στρατού σε νησί του Αιγαίο για να επιβάλλει την τάξη από τυχών διεθνιστική επανάσταση των λαθραίων κ.λ.π. θα εξασφαλίσει την εθνική κυριαρχία, γελιούνται! Μια τέτοια κίνηση θα δώσει νέα ώθηση και θα μας βάλει περαιτέρω σε εθνικές περιπέτειες.

Φτιάξτε ιδιωτικό επαγγελματικό στρατό ΤΩΡΑ. "

Αυτά έγραφα τότε.....και μετά πήρα να μην πω τι πήρα ως σχόλια....μέχρι ύβρεις και λάσπη όχι μόνο προς το πρόσωπο μου...αλλά και υβρεολόγιο και μάλιστα πολύ χοντρό ακόμα και για τους γονείς μου.!!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Θάρσει, τανύπτερε Αετέ, και θαρσείτε όσοι Έλληνες καθαροί.

Αύτη γαρ εστί η μοίρα των πρωτοπόρων ηρώων. Είτε θυσιάζονται αυτοβούλως δίκην εξαγνιστικού αμνού προς αφυπνισμόν συνειδήσεων και εθνικήν σωτηρίαν ψυχών οιονεί Π. Μελάς, Κ. Κατσίφας, Ισαάκ, Σολωμού κ.λ.π., είτε μένουσι ανώνυμοι και αφανείς πλην εδραίοι μαχηταί των όπλων και του λόγου - οι επιφανείς της ιεράς σιωπής - όπως τα αιθέρια αγαθά, προστατευτικά των αγαθών θνητών, πνεύματα. Αλλά το σπέρμα όπερ αφήνουσι οπίσω των εστί θεογόνιμον και η μνήμη των, μια γέφυρα χρυσή ευδαίμονος αθανασίας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Θάρσει, τανύπτερε Αετέ, και θαρσείτε όσοι Έλληνες καθαροί."

Αγαπημένε μου ΑΡΡΙΩΝ πάντα έχω/έχουμε θάρρος....και όχι μόνο θάρρος αλλά και ΘΕΛΗΣΗ......"Όταν θέλεις μπορείς και όταν μπορείς έχεις δρόμο"... (Αριστοτέλης).

Οι άνθρωποι που είναι συνετοί ώριμοι, ηθικά και ψυχικά ακέραιοι,πάντα κερδίζουν όταν μάχονται.Οι αδογμάτιστοι και ελεύθεροι Έλληνες,έχουμε την ελευθερία να επιλέγουμε τον δικό μας δρόμο...ενάντια στο σάπιο σύστημα, και πάντα να βγαίνουμε νικητές.