ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Δύο αεροχήματα RQ-20 Puma και δύο ταχύπλοα σκάφη λαμβάνει η ΜΥΑ από τις ΗΠΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Tι τσιγκουνιές είναι αυτές.!!! Θα πρέπει να "ξηλωθείτε" χοντρά αν θέλετε έναν ΗΜΙΘΕΟ πολεμιστή να καθαρίσει για πάρτη σας. Τα μεταχειρισμένα παλιοσίδερα σας τι να τα κάνουμε;; Τι σχολιάζαμε εδώ  :
"Για να πέσει όμως η Τροία και τότε και τώρα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ.!! Δίχως Αχιλλέα...πάπαλα νίκη.. Στην Ραψωδία Ι -121-156 της Ιλιάδας ο Αγαμέμνων αφού καταλαβαίνει τι μαλακία έκανε, υπόσχεται στον Αχιλλέα σπουδαία δώρα για να συμφιλιωθούν .
Η αξία των δώρων είναι ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ, διότι γίνονται σε στιγμή απελπισίας μέσα στον πόλεμο και είναι ένα ποικιλόμορφο αθροίσμα αντικειμένων, ανθρώπων και ζώων, πόλεων, πολύτιμων μετάλλων, που έχει την σημασία, "προστίμου προσβολής" και έχει οικονομικό μέγεθος ανυπολόγιστο, διότι ο Αγαμέμνονας ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ και την ΜΙΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ, όταν τον αποδέχεται ως ΙΣΟΤΙΜΟ του Ορέστη (του κληρονομικού διαδόχου).!!"
Ρε θα κάθεται και θα βλέπει τους Σίνες να σας ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ....και θα πίνει αμέριμνος το ποτάκι του.!!

Δύο μεταχειρισμένα αεροχήματα τύπου RQ-20 Puma της εταιρείας AeroVironment παρέδωσαν οι ΗΠΑ στην ειδική μονάδα του Λιμενικού Σώματος/Ελληνικής Ακτοφυλακής ΜΥΑ στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ελληνικής Μονάδας με τις αντίστοιχες Αμερικανικές.
Το αμερικανικής κατασκευής αερόχημα εντάχτηκε σε υπηρεσία το 2008, χρησιμοποιείται από 5 χώρες, έχει μήκος 1,4 μέτρα, άνοιγμα πτερύγων 2,8 μέτρα, και μέγιστο βάρος απογείωσης 5,9 κιλά. Το RQ-20 Puma μπορεί να επιτύχει μέγιστη ταχύτητα 83 χλμ / ώρα ταχύτητα πλεύσης 37 χλμ / ώρα, εμβέλεια 15 χλμ και αυτονομία 2 ώρες. Το αερόχημα είναι εξοπλισμένο με σταθεροποιημένο σύστημα ηλεκτρο-οπτικού αισθητήρα ημέρας/νύκτας εξοπλισμένο με θερμική κάμερα.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό Πρέσβη Πάιατ η συνεργασία των υπηρεσιών ασφαλείας Ελλάδας ΗΠΑ, «την περίπλοκη περιοχή» της Μεσογείου είναι σημαντική. Ο Πρέσβης σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια η συνεργασία των δύο πλευρών σε θέματα εκπαίδευσης και εξοπλισμού έχει φτάσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια και ότι προβλέπονται περαιτέρω, προγράμματα συνεργασίας, ασκήσεων, ανταλλαγών, με την Ελληνική Ακτοφυλακή καθώς και η παραχώρηση από τις ΗΠΑ στην ΜΥΑ εξοπλισμού κλπ ύψους επιπλέον 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Πάιατ χαρακτήρισε απόλυτα επιτυχή τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
«Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση και ο εξοπλισμός που προσφέρουμε στη Μ.Υ.Α .θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις επιχειρησιακές ικανότητες της μονάδας και θα την κάνει ακόμα καλύτερο εταίρο στην κοινή μας συνεργασία σε θέματα ασφάλειας», δήλωσε ο Αμερικανός πρεσβευτής.
Μέρος της δωρεάς που θα κάνουν οι ΗΠΑ στην ΜΥΑ είναι και η παράδοση δύο υπερσύγχρονων ταχύπλοων σκαφών τις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Ακόμα και ο(σεβάσμιος)παρατηρητής στην φώτο,δείχνει να αναρωτιέται αν μας δουλεύουν,η αν είναι τόσο μεγάλης αξίας,όσο αυτοί θέλουν να πιστεύουμε ότι είναι..... Μιλάμε για καταστάσεις που θέλουν ψέκασμα με κατσαριδοκτόνο....