ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

O Αγαμέμνονας ( το ΝΑΤΟ της εποχής)  υπόσχεται  στον  Αχιλλέα  σπουδαία  δώρα  για να  συμφιλιωθούν   (Ι -121-156)  :

1)      Τρίποδες        - 7
2)      Χρυσάφι        - 10 τάλαντα βάρος
3)      Λέβητες          -20
4)      Ίπποι               -12 αγωνιστικοί
5)      Αιχμάλωτες      -7 + Βρισηίδα

Αυτά   ήταν  για  άμεση παράδοση, ενώ  ακολουθούσε  και  η  εξής  υπόσχεση -  δέσμευση  :
1)      Λάφυρα (χρυσό -χαλκό)     - 1  πλοίο
2)      Αιχμάλωτες                        -  20 (Τροία)
3)      Την  κόρη του ως  νύφη
4)       Πόλεις ( ως  προίκα           - 7

Mετά τον θάνατο του Πάτροκλου , ο  Αχιλλέας  με  καινούργια  όπλα  βγαίνει  στην  μάχη .
Οι Αμερικανοί δεν δώρισαν μόνο τα 2 drones.... Κοιτάξτε τα τραπέζια πίσω από τον Κουβέλη.!!Μόνο που θα πρέπει να δώσουν και άλλα...και από το πάνω πάνω ράφι. Αχιλλέας είναι αυτός...ο Ατρείδης επτάφωτος το γνωρίζει.

19 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



ΤΡΕΞΑΤΕ, ΠΡΟΛΆΒΑΤΕ, ΟΙ ΣΚΡΟΥΤΖΗΔΕΣ ΕΓΕΝΟΝΤΟ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΙ!

(Δια το χαλαρούσθαι και ολίγον και άνευ παρεξηγήσεως εξηγούμαι. Ει δ' άλλως, παραγραφήτωσαν.)

Ω, μα είνε πολλά τα λεφτά, Αετέ; Χα, χα!Πως γαρ ού;

Και δια το γενέσθαι κατανοητόν ημίν τοις αμαθέσι δείξον και το μέγεθος, θέλομεν ¨συναλλαγματικήν¨ μετάφρασιν εις την ενεστώσαν ελληνικήν.
Τουτέστιν εις πετροδολάρια, άντε και εις ευρωλάρια. ή ακόμα εις όγκον κοιτασμάτων φυσικού αερίου, σπανίων γαιών, πολυτίμων και σπανίων λίθων, όλα τα θέλομεν.
Κερδάμεν, ξεχρεώνομεν;
Έπειτα δια τας γυναίκας γίνου σαφέστερος.
Θέλομεν τας περικαλλείς, καλλισφύρους, ελληνοθεοειδείς. Ουχί μογγολοσαβούρας. Τανυπέπλους (εφαρμοστού μάξι φορέματος οίον η ωραία Ελένη) ή ελκεσιπέπλους (νυφοειδούς σερνομένου) αδιάφορον. Νύμφας ωραίας γάμου του τεκείν ωραίους μεγαλοψύχους Έλληνας δια την δόξαν των αρχαίων και νέων Ελλήνων θεών.
Αλλά δεν πειράζει, κάνομεν και χριστιανικάς εκπτώσεις. Δεκταί και αι μη πολύ όμορφαι μήτε και πολύ άσχημαι, νοικοκυραί πάντως και μονογαμικαί. Αι, όχι και εκδιδόναι τας συζύγους και θυγατέρας ημών δια το χρήμα ώσπερ οι πλάνητες απάτριδες και ανέστιοι Ιουδαίοι και ο πνευματικός πατήρ αυτών, ο μογγόλος αρχιμάγος και αρχισατανιστής Αβραάμ, όστις εξεπόρνευεν εις τον Φαραώ, και ου μόνον, την σύζυγον αυτού Σάραν, δια το χρήμα και την εξουσίαν παρουσιάζων αυτήν ως αδελφήν αυτού!
Ου γαρ πρέπον τα Σπάρτα. Υπάρχουσι κόκκιναι ελληνικαί γραμμαί αι αυταί μετά των κοκκίνων γραμμών των θεών πατέρων ημών.
Ότι ημείς αυτοβούλως θυσιαζόμεθα υπερασπιζόμενοι την ελευθερίαν και τιμήν των γυναικών και παίδων ημών, γυναίκες και παίδες άτινας ταυτίζομεν προς την ιεράν τιμήν και ελευθερίαν της ιδίας της ημετέρας πατρίδος. Και ουχ εκουσίως ατιμάζομεν γυναίκας και τέκνα ημείς μήτε και αβούλως προσφέρομεν τα δεύτερα θυσίαν εις βωμούς κτηνωδών, αιμοχαρών σατανικών (αντι)θεών.
Και δι' όν λόγον οι Έλληνες εισίν ευλογημένος θεόθεν λαός, ό,τι δε λήψονται αν εις χείρας αυτών μεταλλάσσεται αυτομάτως εις ψυχοπλουτιστικόν χρυσόν. Πατρίς, εθνική παράδοσις, οικογένεια.



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ γράφεις :

" ΤΡΕΞΑΤΕ, ΠΡΟΛΆΒΑΤΕ, ΟΙ ΣΚΡΟΥΤΖΗΔΕΣ ΕΓΕΝΟΝΤΟ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΙ! "

Αυτοί νομίζουν ότι ο Αχιλλέας είναι σαν τους ιθαγενείς που τους ξεγελούσαν με χάντρες και γυάλινες χαζομαρούλες....όταν θα τους έρθει το αγγούρι στον κώλο, διότι ακόμα δεν είδαν τίποτε...τότε θα τα ξαναπούμε.
Όταν οι Σίνες θα τους επιτεθούν....που είναι σίγουρο ότι θα γίνει,και θα αρχίσουν να χάνουν τις μάχες...και οι νεκροί να είναι πολλοί ,και οι καλύτεροι αρχηγοί τους να πληγώνονται ώστε να είναι αδύνατον μετά να συμμετάσχουν στην σύγκρουση....και ο μεγαλύτερος τους αντίπαλος ο " Έκτωρας" η αλλιώς Χα-Υκ -Τουρ θα βρίσκεται έξω από τις πόλεις τους ,περιμένοντας να ξημερώσει για να τους αφανίσει , για να επιτεθεί και να βάλει ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ του ΝΑΤΟ.....τότε θα τα ξαναπούμε.

Απλά να θυμάσαι ΠΩΣ πέθανε και ΠΟΥ ο Αγαμέμνων (ΝΑΤΟ)...όχι στην Τροία...αλλά από το χέρι της ίδιας του της "γυναίκας" και μέσα στο ΝΕΡΟ. Αν βρουν πατρίδα να γυρίσουν μετά το τέλος του πολέμου ....εμένα να με φτύσεις. Έχω ξαναγράψει ότι μέχρι το 2025 πολλές χώρες της Β.Ευρώπης Αγγλία, Γαλλία ακόμα και Ιταλία...θα έχουν γεμίσει από ΝΕΡΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Θέλομεν τας περικαλλείς, καλλισφύρους, ελληνοθεοειδείς. Ουχί μογγολοσαβούρας. Τανυπέπλους (εφαρμοστού μάξι φορέματος οίον η ωραία Ελένη) ή ελκεσιπέπλους (νυφοειδούς σερνομένου) αδιάφορον. Νύμφας ωραίας γάμου του τεκείν ωραίους μεγαλοψύχους Έλληνας δια την δόξαν των αρχαίων και νέων Ελλήνων θεών.
Αλλά δεν πειράζει, κάνομεν και χριστιανικάς εκπτώσεις. Δεκταί και αι μη πολύ όμορφαι μήτε και πολύ άσχημαι, νοικοκυραί πάντως και μονογαμικαί."

Και τώρα ερχόμαστε στο "ψητό" άλλο το τι θέλει κανείς, και άλλο το τι παίρνει. Οι περισσότερες εκεί έξω είναι ανεγκέφαλες τσούλες στην καλύτερη των περιπτώσεων.....και φιλοχρήματες οχιές στην μέση κατάσταση. Αυτές οι ανασφαλείς νάνες, αυτές οι ψυχοβαρεμένες εκδόσεις της χαζοξανθιάς μπίμπο Μπάρμπυ ( σε όλες τις εκδόσεις τις Μπάρμπυ) δεν είναι παρά κολοβές οχιές που προσπαθούν να δαγκώσουν όποιον η όποια δεν τις κάνει τα χατίρια.Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα βάψουν τα νύχια τους, που θα βγούνε να γλεντοκοπήσουνε...και πως θα βρούνε πλούσιο γκόμενο.Το μόνο που τους νοιάζει είναι ο εγωπαθείς εαυτούλης τους και τίποτε άλλο.Αυτά για τις ελεύθερες ελεεινίδες.

Αλλά ακόμα και αυτές που παντρεύτηκαν μισούν και καταστρέφουν τους άντρες τους και μεγαλώνουν τα χοντροπατέλικα παιδιά τους ως μαμόθρεπτα και ως σκουπιδοκέφαλους καταναλωτές της ιουδαϊκής κινηματογραφικής προπαγάνδας. Άχρηστες στο να φτιάξουν ακόμα και ένα φαγητό της προκοπής, όλη την ώρα είναι μπροστά σε ένα f.b και ανίκανες στο μα μεγαλώσουν τα παιδιά τους με ελληνικό τρόπο. Αυτές είναι μανάδες βουτυροκεφτέδων, μανάδες πρεζάκηδων, μανάδες κουκουλοφόρων, μανάδες εθισμένων τζογαδόρων και αλκοολικών, μανάδες αδερφοπουσταράδων...μανάδες λώληδων...δεν είναι τυχαίο ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των πούστηδων στην Ελλάδα.!!! Αυτές οι καριόλες φταίνε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Θέλομεν τας περικαλλείς, καλλισφύρους, ελληνοθεοειδείς. Ουχί μογγολοσαβούρας. "

Οι περισσότεροι εκεί έξω ΜΟΓΓΟΛΟΣΑΒΟΥΡΕΣ παντρεύονται.
Αυτές οι κακογαμημένες φιλοχρήματες σαύρες μετά ...τους πατάνε κάτω τον λαιμό δίχως λύπηση...σήκω-κάτσε τους έχουν...και αν τύχει να έχουν και χρήματα....να τους έχουν αγοράσει ,δηλαδή ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ...τότε θα ζεί την επίγεια κόλαση μέχρι να πεθάνει.!!

Υ.Γ Βέβαια υπάρχουν και οι πραγματικά αξιοθαύμαστες ( τις οποίες και σέβομαι) Ελληνίδες που και μεγαλώνουν μόνες τους σωστά παιδιά και εργάζονται....και είναι και ΤΙΜΙΕΣ , αλλά αυτές είναι σταγόνα στον ωκεανό της πουτανιάς και της σαπίλας που υπάρχει γύρω μας.

SAM είπε...

Και να σκεφτεί κανείς αυτές τις

"ανεγκέφαλες τσούλες στην καλύτερη των περιπτώσεων.....και φιλοχρήματες οχιές"
"Αυτές οι κακογαμημένες φιλοχρήματες σαύρες"

κάποιος ΑΝΑΛΟΓΟΣ ,τις έψαξε ,τις παντρεύτηκε,και έκανε παιδιά μαζί τους .

Γιατί αντί να ψάχνει για θηλυκό σωστό, και μυαλό φωτεινό, έψαχνε το ξέκωλο με τις σωστές αναλογίες ,έτσι έγινε πρότυπο η Μπάρμπυ,
Γιατί είχε ζήτηση φυσικά .

Στον αντίποδα έφτασε το πράγμα να εξαφανίσουν τους σωστούς άνδρες τα στηρίγματα του σπιτιού ,τις πλάτες να ακουμπήσουν τα θηλυκά ,γιατί και αυτοί με την σειρά τους τα είχαν όλα και χωρίς κόπο.Κάποτε τις γυναίκες τις κυνηγούσαμε και είχε άγλυκα το παιχνίδι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε στις 8 Νοεμβρίου 2018 - 7:14 μ.μ.

Γράφεις :

" κάποιος ΑΝΑΛΟΓΟΣ ,τις έψαξε ,τις παντρεύτηκε,και έκανε παιδιά μαζί τους . Γιατί αντί να ψάχνει για θηλυκό σωστό, και μυαλό φωτεινό, έψαχνε το ξέκωλο με τις σωστές αναλογίες ,έτσι έγινε πρότυπο η Μπάρμπυ,"

Είδαμε και αυτούς που παντρεύτηκαν υποτίθεται έξυπνες και με κοινή λογική χα χα χα ακόμα και αυτές που νομίζουν ότι είναι έξυπνες....ηλίθιες είναι. Είναι δυνατόν γυναίκα που μιλάει για λογική και ότι της αρέσει να το ψάχνει το θέμα...να ψηφίζει Μητσοτάκουλα και να είναι κολλητή με την Ντοράκλα;;; Και στο καπάκι να νομίζει ότι ψηφίζει και εθνικά;;; χα χα χα μιλάμε να κάνεις καινούργιο συκώτι από το γέλιο....άντε να μην είναι μπάρμπυ...αλλά να το παίζει έξυπνη, ενώ είναι και χαζή και αγελαδοφάλαινα .....αυτό είναι τρείς φορές χειρότερο.!!

Φαντάζεσαι τι εμπόλεμη ζώνη θα είναι στο σπίτι εάν μια από τις "έξυπνες" προσπαθεί να πείσει το άλλο βόδι για τις ντε και καλά ορθές πολιτικές της πεποιθήσεις;;; Τώρα όλο αυτό μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερο...όταν όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι στο δικό της όνομα...εκεί το έτερο βόδι...κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο μέσα στο σπίτι "εμπόλεμη ζώνη" διότι αλλιώς θα πέσει παντόφλα....και έξω το παίζει ο άντρας ο πολλά βαρύς.

Όχι ότι και ο φραπεδόμαλάκας δεν έχει και αυτός τις δικές του ευθύνες...για την κατάντια αυτού του τόπου.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



ΑΝΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΝΔΡΙΑ

Το πράγμα οδηγεί πολύ μακράν.
Η μητριαρχία και η συναπτή αυτής πουστανδρία, κόρη της αριστεράς, κόρης της παγκοσμιοποιήσεως, κόρης των Κρονείων οφιολατρών ¨πάει σύννεφο,¨ βοηθούσης και της ¨σκουπιδοκεφαλίας¨ των δημοσιομέσων άτινα αντεκατέστησαν την ούτως ή άλλως υπονομευμένη, ευνουχισμένη γνώσι και αφυδατωμένη παιδεία ως και την παθητικήν (πουστοειδή) θρησκείαν δια της καταναλωνολάγνου αποχαυνωτικής οφθαλμοτηλεπορνείας...
εξ ού και η τεραστία έξαρσις της παιδοφιλίας και συναφούς παιδοφαγίας των σατανιστών επικυριάρχων. (Δεν κρατούσι ούτε τα προσχήματα πλέον, η σαυρολεσβοκλίνταινα συνελήφθη-εβιντεοσκοπήθη τρώγουσα ομού μετά της σατανοσυντρόφου της το πρόσωπον παιδίσκης και πίνουσα κατόπιν σφαγιασθείσης και σπαραζούσης το αίμα αυτής, αποκρουστικόν και φρικώδες έτι και περιγράφειν τούτο, η βασίλισσα της Αγγλίας αναλόγως, όλη η ηγεσία πίνει αίμα, το αιμοποτικό κρόνειο ¨εβραίικο¨ έγινε εξουσιαστική μόδα...)
Λόγω της θηλυπρεπούς και φοβικής αυτής παιδείας και νοοτροπίας - πάει η παλιά συγκροτημένη ελληνική οικογένεια - οι άρρενες απέκτησαν εργατικήν μεν νοοτροπίαν παρασιτικού δημοσίου υπαλλήλου, ως δε ανύπανδροι του μουνοδούλου χαλβά και την οικογενειακήν τοιαύτην του γυναικοδούλου. Ψιλοπροικοθήρες οι πλείστοι ¨εργαζομένην, διπλομισθίαν ζητώ χάριν ανέσεως οικονομικής και ποδιάν κουζινικήν ζώσομαι.¨
Ναι αλλά το χρήμα έχει και αντίτιμον και δη το εύκολον και συνθηκολογημένον χρήμα. Πάει ο ανδρικός λόγος, σοβαρότης και εντιμότης, συν και μια κασσαρόλα κατακεφαλήν και βγάζεις τον σκασμόν¨καθ' ότι έκανες γάμον επί ανηθίκου-χρησιμοθηρικής-γυναικοδουλικής βάσεως. Μετά το ή δαλύεις ή πας σε εξωσυζυγικάς περιπετείας αλλά η διπλή ζωή είνε ψυχοφθόρος, άσε το μπλέξιμο, άσε, μετά έρχεται, το ποτό, ο τζόγος, τα ξενύχτια, συμβαίνει και εις τα καλύτερα τα σπίτια. Βάλε και τα έκτακτα δράματα, περιστατικά υγείας, προσωπικά, οικογενειακά και πάει λέγοντας. Πάει η ζωή, ζωή χωρίς ιδανικά και φιλοσοφική εξέτασι δεν είναι ζωή, είναι ζωή αγέλης δερματεστιγμένης, μακάριοι οι κάνοντες πραγματική, μη κατευθυνόμενη και καθοριζόμενη υπό τρίτων ζωή, ζωή αυτόνομον και σύμφωνον με τους αιώνιους φυσικούς και ηθικούς κανόνες και τες υγιείς αιώνιες αρχές και αξίες, αυτές που δεν σού επιτρέπουν να γίνης ούτε δούλος μήτε τύραννος κανενός αλλά μόνο το ζην και πολιτεύεσθαι ως ολοκληρωμένος χαρίεις ελεύθερος άνθρωπος.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Αχ βρε παιδια,(γιατι οι αντρες παραμενουν παντα παιδια ...κατα βαθος!)
γιατι τα βαζετε μονιμως με τις γυναικες;
Δεν μπορει να φερουν ολο το βαρος της ευθυνης...μονες τους ,και αντε ο Αρριωνας κρατησε τα προσχηματα,παντα ευγενης..
αλλα εσυ Μαυραετε τσουβαλιασες ολα τα θηλυκα σε ενα σακι με τοσο μενος που με κανει να αναρωτιεμαι..
Δεν λαβατε καθολου υπ'οψιν το γεγονος οτι ειναι ενας κοσμος (τουλαχιστον τις τελευταις χιλιετιες) που οργανωθηκε και διοικηται απο αντρες!!
Αυτοι καθορισαν την συμπεριφορα και τη θεση της ανα τους αιωνες οπως του βολευε!!
Αφηνω στην ακρη τη λεκτικη,συναισθηματικη αλλα σε πολλες περιπτωσεις και τη σωματικη βια,που υφιστανται ακομη και σημερα εν ετη 2018 εντος και εκτος οικογενειας...απο πατεραδες ,αδελφους,συντροφους και συζυγους.
Τα στατιστικα μιλανε μονα τους...
Αν εχουν μεγαλωσει με το φοβο ..της απορριψης η της βιας,πως να ανθισουν,οπως αρμοζει σε καθε ελευθερη ψυχη!!
Ανθρωποι που φιλοσοφουν και οραματιζονται ,πρεπει πρωτιστως να ειναι φιλανθρωποι .....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά....δεν τις τσουβάλιασα όλες στο ίδιο σακί...έγραψα και αυτό :

" Υ.Γ Βέβαια υπάρχουν και οι πραγματικά αξιοθαύμαστες ( τις οποίες και σέβομαι) Ελληνίδες που και μεγαλώνουν μόνες τους σωστά παιδιά και εργάζονται....και είναι και ΤΙΜΙΕΣ , αλλά αυτές είναι σταγόνα στον ωκεανό της πουτανιάς και της σαπίλας που υπάρχει γύρω μας. "

ΑΘΗΝΑ είπε...

E...λοιπον ειναι πολυ λιγο ..(αυτο το υστερογραφο),
για να ισοφαρισει αυτο τον ποταμο υβρεων για τη "γυναικα"...που στο τελος τελος ειναι το κομματι που λειπει... και που χωρις την δικη της ισοδυναμη συμμετοχη ..."παραδεισος" δεν γινεται!
Εννοειται οτι το ιδιο ισχυει και αντιστροφως.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αγαπητή Αθηνά

Δεν καταφέρομαι, προσχηματικώς έστω, κατά των γυναικών. Κατά της παθητικής- θηλυπρεπούς-καταναλωτικής (αι γυναίκες κινούσι το εμπόριον) πολιτικής συμπεριφοράς του κράτους αναφέρομαι. Και τον εβραιοκομμουνιστικής εμπνεύσεως φεμινισμόν εγκαλώ όστις θέλει και υποχρεώνει πολιτικώς την γυναίκα-θεά Εστία, την γυναίκα μάνα, αδελφή, κόρη και εγγονή εργάζεσθαι εκτός οικίας, υποκειμένην εις χιλίους εξευτελιστικούς πειρασμούς, εκβιασμούς και βιασμούς, έτερον εκάτερον η μόρφωσις και άλλο η απασχόλησις, ως εάν δεν της έφθανεν η τεκνοποιία, η ενδοοικιακή εργασία συν βρεφοκόμος -γηροκόμος και εν επαρχία και ημιαγρότις-αγρότις, με τα γνωστά ολέθρια κοινωνικοπολιτικής παθογένειας αποτελέσματα, (αστυφιλία, ερήμωσις χωρίων, εγκληματικότης, κιναιδισμός κ.λ.π.), φεμινισμόν όστις δια των κηρυγμάτων της δήθεν ισότητος των φύλων εξουθενώνει την γυναίκα, εκφυλίζει τον άνδρα και διαλύει την οικογένεια, βασικόν θεμέλιον των ωργανωμένων και πολιτισμένων κοινωνιών, προς τούτοις δε, ενσπείρει το μίσος, την καχυποψία και έριδα μεταξύ των δύο φύλων (πατριαρχία-μητριαρχία), μήστορες όντες της τέχνης αυτής οι περιούσιοι, του διαίρει κοινωνίας και έθνη και βασίλευε, πότε δια του θρησκευτικού, πότε του ταξικού, ως και νυν φεμινιστικού εμφυλίου μίσους και διχασμού.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


@ Αθηνά (2)

Διό και τα πανεπιστήμια παράγουσι και ανακυκλώνουσι καρεκλόδουλους και τα σχολεία και κατηχητικά κοτούλες. Και ιδού τα αποτελέσματα. Παντού στρατός, πολιτική, δικαιοσύνη μισθόδουλοι κοτούλες. Απειλεί μέχρι και ο Ζάετς με μηδέν στρατό την Ελλάδα και ο Έλλην πρωθυπουργός ο κατά τα άλλα έτοιμος αποθανείν δια τα διεθνιστικά ιδανικά της κάθε μακρινής Νικαράγουας, κοτούλα ψυχοχαπακωμένη και εθνολιπόψυχος. Το παλικάρι της Β. ηπείρου πέθανε από ελληνική ντροπή και διαμαρτυρία όχι εναντίον των Αλβανών τόσο όσο δια την προδοσίαν των διαχρονικών ¨Ελλήνων¨ (ελληνοφώνων) πολιτικών μειοδοτών οίτινες ¨ξεπωλούσι¨ συστηματικώς τα εθνοπατριωτικά δίκαια της Β.Ηπείρου από το 1914 και εντεύθεν συνεχώς (δικτάτωρ - αλβανογενίτσαρος- Πάγκαλος μέχρι και Σαμαρά κ.λ.π. όπως και τα δίκαια όλου του εκτός ελληνικών συνόρων ελληνισμού (Αίγυπτος, Κων/πολις, Κύπρος, Σκόπια κ.λ.π.) προφασιζόμενοι αδυναμίαν και τας μεγάλας δυνάμεις , λες και ο Ζαετς της Μαϊμουδονίας ή ο άθλιος ηρωινομανής γενίτσαρος Ράμα της Αλβανίας είναι ισχυρότερος… Και εφθάσαμε εις το κομμουνιστικόν κατάντημα (μόνο ΡουβικωνοΕλλάς, Κούβα και Β. Κορέα έχομε κομμουνιστική κυβέρνησι σήμερα και μάλιστα ημείς μόνον την άκρως εθνομειοδοτικήν) τον σημερινόν ημών ηγέτην θέτειν όλο χαρά τας διπλωματικάς αυτοκτονικάς βάσεις του οριστικού αφανισμού της μισής σχεδόν άνωθεν της Θεσσαλίας σημερινής Ελλάδος.
Ναι αλλά το οικονομικόν; Η ζωή έχει απαιτήσεις, δει εργάζεσθαι αμφοτέρους, δεν βγαίνει… ναι αλλά ισχύει και το ¨ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς¨… Θέμα νόμων και πολιτικής βουλήσεως και διαδικασιών τα πάντα. Δίδοι το κράτος κίνητρα-μέρος μισθού, επιδόματα δια τας γυναίκας δια το οικουρείν ώστε και ανατροφή παίδων σωστή υπάρχειν και θέσεις δημιουργείσθαι εργασίας δια τον άνεργον άντρα όστις, ενεργητικότερος και αγριότερος ων φύσει της γυναικός, μη δυνάμενος δε οικογένειαν δημιουργείν και συντηρείν άλλως αναγκάζεται παράνομος και εγκληματίας και ναρκομανής γίνεσθαι. Όλα αυτά πλην εξαιρέσεων φυσικά, γυναικών τύπου Υπατίας εστί υπάρχειν ειδική κρατική μέριμνα δια την αξιοποίησιν αυτών. όπως και μέριμνα ειδικά δια την στράτευσιν μέρους αυτών ώσπερ Αμαζόνες και Αρτεμισία… όλα γίνονται εάν υπάρχη ελευθερία, ομόνοια και αγάπη δια την πατρίδα και τον άνθρωπον.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


@ Αθηνά (3)

Ο Έλλην άνθρωπος σέβεται, υπερασπίζεται αρχαιόθεν την γυναίκα, - (δεν την εκδίδει ως ο Εβραίος Αβραάμ την Σάρα δια το χρήμα και την δύναμι της εξουσίας) μαχόμενος δε δια την ελευθερίαν της πατρίδος δια την ζωήν, ελευθερίαν και τιμήν των οικείων του και ιδιαιτέρως του ¨αδυνάτου φύλου¨ πρωτίστως και κατ’ ουσίαν μάχεται και θυσιάζεται.
Ο ομηρικός ήρως - και οι θεοί του, άπαντες ανεξαιρέτως, συμφωνούσι και επαυξάνουσι επ’ αυτού - εθεώρει κέρδος, προτιμότερον, το πεσείν εντίμως, ανδροπρεπώς και ενδόξως εις το πεδίον της μάχης και υπό την γην καταχωσθήναι, υπερασπιζόμενος πατρίδα, γονείς, αδέλφια, τέκνα και κυρίως τας γυναίκας διότι ούτως απέφευγεν αν το χείριστον, την ατίμωσιν και φρίκην του ιδείν ως αιχμάλωτος τας οικείας του γυναίκας συρομένας σκλάβας, ατιμαζομένας και σφαζομένας προβατοειδώς έμπροσθέν του.

Συνελόντι ειπείν η γυναίκα, η ελληνίς γυνή, ουδέποτε έπαυσεν είναι αναπόσπαστον και αναντικατάστατον στοιχείον των αιωνίων ανθρωπιστικών αξιών και ιδανικών της φυλής, αξίας και ιδανικά τα οποία μετελαμπάδευσεν δια της παιδείας και θρησκείας της εις όλην την πεπολιτισμένην ανθρωπότητα εξευγενίσασα αυτήν συν τοις άλλοις και μέσω των αθανάτων ηθικών γυναικείων προτύπων της όπως Αντιγόνη, Άλκηστις, Μάρπησσα κ.λ.π.






ΑΘΗΝΑ είπε...

Καλε μου Αρριωνα,
Σ'ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να γραψεις ολα αυτα!

Θα συμφωνησω μαζι σου στα περισσοτερα ,τουλαχιστον οσα αφορουν την γεννηση και την πορεια του φεμινιστικου κινηματος,το οποιο υπηρξε ,για τον Δυτικο κοσμο μεγαλη απατη,και αλλη μια οδυνηρη εξαπατηση, για τις δυσμοιρες γυναικες που μεχρι τοτε κυριολεκτικα δεν ειχαν στον "ηλιο μοιρα".
Οχι οτι μετα αποκτησαν, αλλα καπως ξεφυγαν απο τη μοιρα του υποζυγιου ...

Δεν θα επεκταθω στα δεινα τους πριν και μετα ,ουτε θα αναφερθω, στην κατασταση του υπολοιπου πλανητη......
γιατι αν θελουμε να λεγομαστε ανθρωποι με καρδια, που χτυπαει δυνατα καθε φορα που καποια ψυχη υποφερει βουβα......γνωριζουμε ,καταλαβαινουμε,και δεν αποδεχομαστε ....ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΡΓΑ!

Γιατι καλε μου Αρριωνα στο βαθος της υπαρξης μας ειμαστε ολοι (ανδρες και γυναικες) φτιαγμενοι απο το ιδιο υλικο και..... η αμπωτη και η παλλοιρια του κοσμου , καποτε μας φερνει "γυναικες" και καποτε μας φερνει ανδρες! Με σκοπο μοναδικο την ΕΝΩΣΗ μεσα απο τον πονο,την συγχωρεση ,την αγαπη,την θυσια...

Να εισαι παντα καλα.


ΥΓ.Μαυραετε ,το ξερω οτι θα διαφωνησεις ,λες οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ,ισως να εχεις δικιο.....εγω ομως επειδη δεν ξερω να κανω το ξεδιαλεγμα .....τους λεω ολους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά...επίτελους μπορώ να σου απαντήσω, βλέπεις απο το κινητό το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανεβάζω τα σχόλια σας, να απαντήσω και να κάνω ανάρτηση μόνο απο τον υπολογιστή μου. Γράφεις αγαπητή Αθηνά :

" ΥΓ.Μαυραετε ,το ξερω οτι θα διαφωνησεις ,λες οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ,ισως να εχεις δικιο.....εγω ομως επειδη δεν ξερω να κανω το ξεδιαλεγμα .....τους λεω ολους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! "

Nαι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και δεν έχουμε όλοι την ίδια ποιότητα-φορέα ψυχής....άρα ΔΕΝ είναι όλοι άνθρωποι.Μην κρίνεις από τον εαυτό σου και θεωρείς δεδομένο ότι όλες οι άλλες γυναίκες είναι σαν εσένα...η όλοι οι άλλοι άνθρωποι.
Για αυτό φτάσαμε σε αυτό το χάλι ως έθνος .Στην φύση δεν υπάρχει σοσιαλισμός...και ούτε όλα τα όντα είναι ίδια.
Επίσης γράφεις αγαπητή Αθηνά :

" Με σκοπο μοναδικο την ΕΝΩΣΗ μεσα απο τον πονο,την συγχωρεση ,την αγαπη,την θυσια..."

Aν γινόταν μια χωροχρονική στρέβλωση...και μπορούσες να μιλήσεις με έναν Λεωνίδα, ένα Αλέξανδρο, έναν Πλάτωνα τι πιστεύεις ότι θα σου απαντούσαν πάνω σε αυτήν σου την πρόταση;;Θα σου έλεγαν ίσως ότι αγαπάμε του ΟΜΟΙΟΥΣ μας και αυτούς που ανήκουν στην ίδια συνομοταξία με εμάς.Διότι ΔΕΝ γίνεται να αγαπάς και να συγχωρείς τον εχθρό....που θέλει να σε εξαφανίσει.
Περιέργως η διαστρέβλωση αυτή του όρου/έννοιας της "αγάπης" άρχισε με την εισβολή ξένων και δη ασιατικών σοφιστικών ιδεολογημάτων,στον Ελληνικό χώρο,με την άφιξη των πρώτων Ατλαντογενών τμημάτων..μετά την καταβύθιση της Ατλαντίδας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Eπίσης αγαπητή Αθηνά νομίζω ότι θα σου έλεγαν... κάτι τέτοιο..«γλυκός στους φίλους μου, πικρός για τους εχθρούς μου»
Ο Πίνδαρος (Πυθ.2.83-85) το έθεσε καλύτερα όλων «Φίλον ειη φιλείν ... ατ' εχθρόν έων λύκοιο δίκαν υποθεύσομαι, αλλ' άλλοτε πατέων οδοίς σκολιαίς» Δηλαδή: στον φίλο θα φερθώ φιλικά, αλλά στον εχθρό μου όμως, σαν λύκος θα ορμίσω μπροστά του, από κάθε λογής δρόμο και μονοπάτια σκοτεινά»

Ησίοδος (Έργ. Και.Ημ.)
"...τον φιλέοντ' επί δαίτα καλείν,τον δ' εχθρόν εάσαι'..."
"...Σ' εκείνον που σε αγαπάει να κάνεις το τραπέζι,και αυτόν που σε εχθρεύεται να τον αφήνεις..."

Άρα βλέπουμε ότι οι προγονοί μας ΠΟΥΘΕΝΑ δεν μας προέτρεπαν σε μια δουλική αντιμετώπιση (να γυρνάμε και το άλλο μάγουλο όταν μας χτυπάνε και να τους συγχωρούμε).Διότι,ναι μεν,πρέπει ο άνθρωπος να αγαπά και όχι να μισεί,αλλά τι γίνεται όταν ο άλλος σε μισεί και εσύ εθελοτυφλείς; Και στην λέξη αγάπη είχαν την λέξη φιλότητα γιατί η αρχαία Ελληνική λέξη « φιλία » σημαίνει πρωτίστως αγάπη και δευτερευόντως έχει την σημερινή έννοια της λέξεως, καθώς, φιλώ = αγαπώ. (η λέξη φιλία είναι το ουσιαστικό του ρήματος φιλώ)) περισσότερο μιλούσαν για Έρωτα παρά για Αγάπη...για αυτούς στην θέση της Αγάπης υπήρχε η Φιλότητα..

Κάποια μέρα ίσως θα καταλάβετε το έθιμο που είχαν στην «αρχαία» Ελλάδα, όταν κάποιος έκλεβε-έκανε προδοσία και αυτό αποδεικνύονταν, δεν κινδύνευε μόνο η ζωή του κλέφτη…. αλλά η ύπαρξη όλης της οικογένειας… εγγόνια, παιδιά κ.λ.π. δεν τον συγχωρούσαν ούτε τον άφηναν να το ξανακάνει....για αυτό έχουμε τα σημερινά χάλια και την κατάντια στην χώρα μας....γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....που να ΤΙΜΩΡΕΙ αυτούς που πρέπει να τιμωρηθούν.

ΑΘΗΝΑ είπε...

".....Διότι ΔΕΝ γίνεται να αγαπάς και να συγχωρείς τον εχθρό....που θέλει να σε εξαφανίσει......."

Συμφωνω ,το λεει και το Δελφικο Παραγγελμα "Εχθρους Αμυνου"....
οσο για αυτα ..με το αλλο μαγουλο με βρισκουν αντιθετη ,δεν ειμαι απολυτα σιγουρη βεβαια μεχρι που πρεπει να φτανει η αποδοση της Δικαιοσυνης ,την οποια τοσο συχνα επικαλεισαι, κατι με κανει να τρομαζω...σαν να μιλας για ολοκληρωτικη εκμηδενιση!
Οσο για την τον Ερωτα και την Αγαπη ....ο Ερως ειναι Ροη Ενεργειας και μαλιστα σαρωτικης,δημιουργικης,συμφυτης με την ιδια τη Ζωη...
η Αγαπη παλι, ειναι οπως το φως ...κυμα που διαπερνα τα παντα ,δεν μπορεις ουτε να την παρεις ..ουτε να την δωσεις, μπορεις ομως να την αφησεις να σε διαπερασει κι οταν συντονιστεις μαζι της μπορεις να γινεις και συ ενας φαρος (σαν τα αστερια )μεσα στο μαυρο και σκοτεινο που μας περιβαλλει ...











και πιστευω στην συνυπαρξη του "mentality of a warrior and soul of a poet"

ΑΘΗΝΑ είπε...

Δεν θυμαμαι ποιος το ειπε ,ομως συμφωνω μαζι του.."

..MENTALITY OF A WARRIOR AND SOUL OF A POET..."

ΑΡΡΙΩΝ είπε...






ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΙΜΑΤΑ...

Και ο Μωάμεθ είπεν το ιπποτικόν και ποιητικόν εκείνο ¨The paradise is under the shadow of swords¨ όπερ όμως δεν εμπόδισεν αυτόν του φέρεσθαι ως έν αραβικόν θρησκευτικόν κτήνος.

Αι εβραιόπνευσται πονηραί και πλανεραί ιδεολογίαι, χριστιανική αγάπη, γαλλοδημοκρατική ισότης και κομμουνιστική αλληλεγγύη επαγίδευσαν, εδίχασαν, αιματοκύλησαν και εγενοκτόνησαν αλύπητα και πολλάκις τον ελληνισμόν και την ανθρωπότητα.

Αλλά όπως η ασφαλής ειρήνη επιμερίζεται και εξασφαλίζεται μόνο μεταξύ ισοδυνάμων (ισορροπία αμοιβαίου τρόμου) το αυτό και η ανυστερόβουλος αγάπη και εμπιστοσύνη ενυπάρχει και ανθεί μόνο μεταξύ φίλων και ομονόων. (Εξ ού και το της λαϊκής σοφίας ¨Παπούτσι από τον τόπο σου...)¨
Και αυτό δια το ελαχιστοποιείσθαι πιθανότητες ερωτικών δραμάτων ουκ ολίγων, δράματα απάτης, προδοσίας και ατιμώσεως.

Το άκριτον και αχαλίνωτον συναίσθημα δεν είνε δια τον άνθρωπον και ο ασφαλέστερος ηθικός κανών και πυξίς, μήτε πανάκεια, από μηχανής θεός, αυτόματος πιλότος ή δυνάμενον υποκαθιστάναι ή αντικαθιστάναι την λογικήν και την σοφίαν. Εμφιλοχωρεί γαρ πολύ δόλου, απάτης, μεροληψίας και αδυναμίας χαρακτήρος εις αυτό.

Το δε Αυγουστινικόν εκείνο ¨ama et fac quod vis¨ (αγάπα και πράττε ό,τι θέλεις) όζει εκ του μακρόθεν χριστιανικού λαϊκισμού και υποκρισίας. Τι δηλαδή; Ου δύνασαι λ.χ. χιλίους επαίτας κατά σειράν ελεείν άπαντας. Και γαρ χιλιοστός και είς προστεθείης αν και συ αυτός πράξας τούτο, παραδοθείς και προσκολληθείς εις τον οίκτον, και μωρός και ηλίθιος κριθείης αν και αξιολογηθείης υπό της κοινής λογικής και γνώμης ή ελεήμων και φιλάνθρωπος.

Μηδέν άγα-ν (μήτε και αγά-πης.)