ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Είπα να μην σχολιάσω....αλλά δεν άντεξα. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μας έλεγαν όλοι αυτοί που σήμερα φωνάζουν και κόπτονται για το Σύμφωνο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την Μετανάστευση τον Δεκέμβριο...τι κόμματα ψήφισαν.!!
Διότι όλοι αυτοί που σήμερα "σχίζουν" τα ιμάτια τους για το γαμοσύμφωνο (όντως είναι ένα γαμημένο σύμφωνο) ..όλοι αυτοί λοιπόν και ο κύριος Σάββας μέσα, έχουν ψηφίσει ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Τι σημαίνει αυτό;; Ότι από την στιγμή που έχουμε σαν χώρα υπογράψει το Μνημόνιο...εκεί μέσα υπάρχει ένα γαμημένο άρθρο...το άρθρο 14 παρ.5 της Σύμβασης που λέει ότι :
...." Η Ελλάδα παραιτείται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ απο τις ασυλίες προστασίας της Εθνικής της Κυριαρχίας ." !!!
Πρόκειται για έναν όρο ο οποίος παραβιάζει την θεμελιώδη αρχή σεβασμού της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ενός Κράτους. Όταν θα το καταλάβουν αυτό οι διάφοροι "αναλυτές" τότε αυτόματα θα ξέρουν και το ΓΙΑΤΙ  τον Δεκέμβριο θα υπογράψουν τα εξωνημένα υπαλληλάκια που το παίζουν Κυβέρνηση το Σύμφωνο για την Μετανάστευση.Έγραφα εδώ ότι  η φύση του μνημονίου είναι φασιστική. Ήξερα τι έγραφα και για ποιους τα έγραφα.Βεβαίως κανένα μνημούνι δεν λέει ότι είναι φασίστας! Βλ. και Α. Τσίπρα…ΔΕΝ σε ρωτάνε αν θέλεις τους λαθροεισβολείς...θα σου τους φέρουν με το έτσι θέλω.
Όλοι αυτοί λοιπόν σήμερα που φωνάζουν για το γαμοσύμφωνο....να πάνε να φάνε σκατά και νερό να μην πιούν.!! Δεν δικαιούνται να μιλάνε...διότι έχουν πάει και έχουν ψηφίσει Μνημονιακά Κόμματα...όπως  Ν.Δ...ΣΥΡΙΖΑ.....Χ.Α .....ΚΚΕ..... ΠΑΣΟΚ....ΠΟΤΑΜΙ....κ.λ.π .
Όλοι τα έχουν κάνει πλακάκια . Σε αντίθεση με όλους αυτούς, εγώ δεν ψήφισα/ψηφίζω κανέναν, γι' αυτό έχω την ευχέρεια, να τα "χώνω" σε όλα τα προσκυνημένα κομματόσκυλα.
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα, το οποίο –σε συνδυασμό με τις μεταναστευτικές ροές προς τη χώρα μας, που δεν λένε να σταματήσουν– μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις.
Το δημογραφικό, που μας καλεί εδώ και πολλά χρόνια να αναλάβουμε δράσεις και να δώσουμε λύσεις –κάτι που μόνο ο Κώστας Καραμανλής με τις κυβερνήσεις του έκανε, με αποτέλεσμα τη σχετική βελτίωση των δεικτών τα χρόνια που ίσχυσαν τα μέτρα που έλαβαν τότε οι αρμόδιοι φορείς–, επιτείνεται με τη φυγή μισού εκατομμυρίου μορφωμένων νέων τα χρόνια της κρίσης.
Όσον αφορά τις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές, σύμφωνα με τη FRONTEX οι καταγεγραμμένοι παρανόμως εισελθόντες στην Ελλάδα ήταν:
Το 2008: 52.300, το 2009: 40.000, το 2010: 55.700, το 2011: 57.000, το 2012: 37.200, το 2013: 24.800, το 2014: 50.834, το 2015: 885.386, το 2016: 182.287 και το 2017: 42.305. Όσον αφορά το τρέχον έτος, 2018, τα μέχρι στιγμής στοιχεία αναφέρουν ότι έχουν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα 43.562 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα και έχουν καταγραφεί 1.451.374 αλλοδαποί, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχει και άγνωστος αριθμός ατόμων που μπαίνουν και παραμένουν στην Ελλάδα παράνομα.
Ο Αναστάσιος Λαβρέντζος, στο βιβλίο του Σιωπηρή άλωση (εκδ. Πραγματεία), μελετά το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας σε σχέση με το μεταναστευτικό, παραθέτοντας χρήσιμους πίνακες για την πορεία του. Ο συγγραφέας μάς λέει ότι «από εδώ και μπρος εισερχόμαστε σε μια ασταμάτητη αριθμητική συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού». Το κλειδί εδώ είναι ο όρος «ασταμάτητη». Δεν οδεύουμε, δηλαδή, σε μια κατάσταση ισορροπίας σε ένα πιο χαμηλό αριθμητικό επίπεδο, αλλά από εδώ και μπρος μπαίνουμε σε μια κατηφόρα. Όπως λέμε, εισερχόμαστε σε τερματική δημογραφική φάση. Οι δημογραφικές προβολές διαφόρων διεθνών οργανισμών μάς δείχνουν πού πηγαίνουμε. Επιλέγοντας το λεγόμενο κύριο σενάριο της Eurostat –το οποίο δεν είναι και το πιο απαισιόδοξο–, βλέπουμε ότι το 2050 ο ελληνικός πληθυσμός θα είναι το πολύ εννέα εκατομμύρια. Αυτό όμως που θα είναι το χειρότερο είναι η βαθιά γήρανση του πληθυσμού που παράλληλα θα συντελείται. Με βάση το ίδιο σενάριο εκτιμάται ότι στα εννέα εκατομμύρια που αναφέραμε, τα τρία θα είναι άνω των 65 ετών. Δηλαδή μιλάμε για έναν πληθυσμό ο οποίος στο μέσον του αιώνα θα βρίσκεται στα πρόθυρα της δημογραφικής κατάρρευσης. Όπως είπα, δε, αυτό δεν είναι καν το χειρότερο σενάριο. Ωστόσο, ακόμη και αυτές οι εκτιμήσεις είναι αρκούντως τρομοκρατικές για να μας κάνουν να κινητοποιηθούμε.
Ο συγγραφέας μάς λέει επίσης ότι «το δημογραφικό έλλειμμα της χώρας σε λίγες δεκαετίες θα είναι τόσο σημαντικό, ώστε αν υποθέσουμε ότι θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου με μεταναστευτικές ροές, τότε πραγματικά θα μιλάμε για μια άλλη χώρα. Και το ερώτημα σε μια τέτοια περίπτωση είναι αν μια κοινωνία μεταβαλλόμενη με τέτοιον τρόπο θα μπορέσει να διατηρήσει κάποια συνοχή ή ακόμη και να διαχειριστεί τις διαφορές της».
Άρα, με βάση τους αριθμούς, που είναι αμείλικτοι, η Ελλάδα κινδυνεύει τις επόμενες δεκαετίες –λόγω της δημογραφικής κατάρρευσης από τη μια πλευρά και των πραγματικά ανεξέλεγκτων μεταναστευτικών ροών από την άλλη– να μετατραπεί σε μια άλλη χώρα. Δηλαδή μια άλλη Ελλάδα, της οποίοι οι κάτοικοι θα είναι κάτι σαν Έλληνες, θα μιλούν κάτι που θα μοιάζει με ελληνικά και θα έχουν εθνική συνείδηση κάτι σαν ελληνική.
Για τη θρησκεία δεν μιλάμε, ορισμένοι από τους νεότερους αναγνώστες αυτού του άρθρου θα προλάβουν να δουν τους ορθοδόξους μειονότητα μέσα στην Ελλάδα, και το Ισλάμ κυρίαρχη θρησκεία της πατρίδας μας.
Και ενώ η κατάσταση είναι αυτή και τα μείζονα αυτά προβλήματα απαιτούν έναν εθνικό και κοινωνικό διάλογο, ούτως ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για την πορεία που οι ίδιοι θέλουν να ακολουθήσει η χώρα και το έθνος τις επόμενες δεκαετίες, διαβάζουμε ότι στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια συνόδου στο Μαρακές (Μαρόκο), πρόκειται να επικυρωθεί από τα κράτη μέλη του ΟΗΕ η «Παγκόσμια συμφωνία για την ασφαλή, συντεταγμένη και νόμιμη μετανάστευση», η οποία αν και μη δεσμευτική, δημιουργεί Δίκαιο και καθιστά τη μετανάστευση δικαίωμα των πολιτών της γης.
Ορισμένες χώρες που έχουν κυβερνήσεις που νοιάζονται για τον τόπο και τους ανθρώπους τους, και έχουν στρατηγική για την πορεία του κράτους τους, έχουν δηλώσει ότι δεν θα υπογράψουν τη συμφωνία. Οι χώρες αυτές είναι η Αυστραλία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Εσθονία, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία, και εσχάτως προστέθηκε και η Ελβετία.
Σημειώνεται ότι η κρατούσα άποψη στην Ελβετία είναι ότι οι μη δεσμευτικοί πολιτικοί στόχοι που διατυπώνονται στο κείμενο της συμφωνίας θα μπορούσαν να μετατραπούν σε νομικά δεσμευτικές διατάξεις μακροπρόθεσμα.
Και ερχόμαστε τώρα στην Ελλάδα, που είναι από τις χώρες που αντιμετωπίζουν διπλό πρόβλημα, αυτό της δημογραφικής κατάρρευσης και εκείνο της ανεξέλεγκτης εισόδου μεταναστών, στη συντριπτική τους πλειονότητα μουσουλμάνων.
Αντί να γίνει ένας εθνικός διάλογος με τους πολίτες, στις πόλεις και τα χωριά, στα ΜΜΕ, για το θέμα, και να αναδειχθεί η βούληση του λαού, ενόψει της υπογραφής της εν λόγω συμφωνίας, επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.
Που σημαίνει, μια ομάδα πολιτικών και διπλωματών, μια δράκα ατόμων που δεν νοιάζονται για την πορεία της πατρίδας και το μέλλον του ελληνισμού, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τη βούληση των Ελλήνων, αποφάσισαν να υπογράψουν, χωρίς εμάς, για τη δική μας καταστροφή.
Κόμματα, πολιτικοί, διανοούμενοι και δημοσιολογούντες σιωπούν και αφήνουν τη δράκα που προανέφερα να υπογράψει την καταστροφή μας.
Ναι, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.

ΠΗΓΗ 



12 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Έτσι, χώστα στους ελλαδόκαφρους Αετέ.

Γι αυτό έπρεπε κι εγώ να προχωρήσω σε αυτές τις δυο αποκλειστικές αναρτήσεις:

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/11/blog-post_973.html

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/11/10-11.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Στο δεύτερο λίνκ που έστειλες φίλε Κώστα μιλάει για το πως η Ελβετία δεν θα ψηφίσει κανένα γαμοσύμφωνο για την Μετανάστευση.!!
Πολύ καλά κάνουν διότι θέλουν να παραμείνουν Ελβετοί και όχι ένας πολτός από...σκουράντζες.!!
Η Ελβετία όμως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.
Η Ελβετία δεν έχει εκχωρήσει τα ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ όπως η Ελλαδα , και έτσι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει.!!
Βέβαια η Ελβετία είναι μια κουτσουλιά στην μέση του πουθενά...και δεν έχει ούτε ορυκτό πλούτο, ούτε την ίδια αξία γεωπολιτικά με την Ελλάδα.
Για να λέμε την αλήθεια...αν δεν είχε τις τράπεζες....θα ήταν μια μικρή χαβούζα στην μέση του πουθενά.

Όποιος κατέχει την Ελλάδα , κατέχει την ΚΑΡΔΙΑ ΓΗ...και όποιος κατέχει την ΚΑΡΔΙΑ ΓΗ κατέχει τον πλανήτη.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πήγαν πρώτα καλά καλά και ψήφισαν μνημονιακά κόμματα...όπως ο Σάββας (ξέρω πολύ τι ψήφιζε όλα αυτά τα χρόνια) και τώρα έρχεται τόσο αυτός όσο και άλλοι και φωνάζουν για το Σύμφωνο της Μετανάστευσης.!!
Κάποιος πρέπει να τους πει...ότι ΔΕΝ δικαιούνται να ομιλούν...διότι έχουν βάλει τα χέρια τους στο κακό που έρχεται. ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.!!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε.
Το σχόλιό σου το αντέγραψα στα σχόλια της ανάρτησης.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



ΡΟΜΦΑΙΑ ΚΑΙ ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ


Εν ημέραις πνεύματος τοξικαίς, εν ημέραις αφορίας ψυχής
ότε η αποκαρδιωτική του βαρέως πεπρωμένου πολιτική σκιά
τας λαμπράς χείρας πάσης ανακόπτει προοπτικής…
εκείνο όπερ τα ανθρώπινα διασώζει εστί τα ευφρόσυνα
της Αφροδίτης ιστία, οι του Ερμού σοφοί συνειρμοί,
αι θεατρικαί του Διονύσου σπονδαί,
τα τε αγάλματα Πλούτωνος αγορών εκθαμβωτικά.

Ω άνθρωποι, λάφυρα του χρόνου, βορά του Κρόνου,
έχετε κλήρους λείψανα χρυσά σεσηπότος κράτους,
έχετε θνητούς παλαιστάς και πόνους αθανάτους!

Ως και αι κλασσικαί Αθήναι είχον υπερεκτιμηθή. Αναρχία
εμφύλιος, λεπτολογία ελληνοδιαλυτική. Του ελάσσονος
Ελληνισμού φυγή προς τα άνω. Ώστε ότε και το Βυζάντιον ήρχισε
σκέπτεσθαι αθηναϊστί ήρξατο κι αυτό καταρρακωθέν καταρρέειν.

Είδομεν τας νύμφας πάλιν, μανικώς αγρεύουσαι
εν στοαίς και δρυμοίς την ληστρικήν δύναμιν. το υγιώς
δεκτικόν γαρ δια της άρρενος δυνάμεως σαρωτικής
πείθεται και συνοιστρηλατείται.
Οι δε ήρωες δια τούτο έσωθεν φορούσιν το χρυσόμαλλον
των σειρήνων δέρας εκεί. Ελκεσίπεπλοι Τρωάδες,
τανύπεπλος Ελένη, ελ ίκωπες Αχαιοί.

Ελάβομεν και τον των αυχμηρών καιρών καίριον χρησμόν:
¨ Μεταφορά εις Θεσσαλονίκην πρωτευούσης, επαναστατικώς
και πάραυτα. Ει δ'άλλως, Ελλάς εάλω. Τίποτ' άλλο.¨
(Τελικά αι Αθήναι ιστορικά ετελείωναν πάντα αισχρά,
μέσα εις την προδοσία και την συμφορά.
Δεν αξίζει αυτή πλέον ως του Ελληνισμού καρδιά.
Όσον δε δια τον ορθοδόξως ελληνοχριστιανισμόν
ούτος εστί είς ελληνισμός ρηχός, του χριστιανισμού
γενικώς όντος ενός θυγατρικού ιουδαϊσμού.
Έχασες ήδη προ του εκκινήσαι χάνειν.¨)

Ύπαγε νυν εν ειρήνη.

και συ δεξιόν τέκνον, Βρούτε;

Εμείς πάντως το καθήκον πολιτικόν επετελέσαμεν ημών,
πότε ξιφήρεις, πότε αρεοπαγίται και άλλοτε σαυροκτόνοι.
Της ήττης ποτέ ωραιολόγοι. Της γαληνοτάτης ήβης
πάντοτε θησαυρισταί. Γνήσιοι των προσδοκιών απόγονοι,
χάρτινοι πύργοι των αισίων μελλόντων,
ηλεκτρικοί πειραταί της Πύλης των Λεόντων.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ.5
«ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δεσμευτικό δίκαιο» (mandatory law)».

ΑΦορά κακώς μεν, αλλά μόνο περιουσιακά στοιχεία , όχι το αν θα πρέπει να φρουρούμε τα σύνορα μας και να δεχόμαστε λαθρομετανάστες ως νόμιμους μετανάστες, πράγμα που θα συμβεί με την υπογραφή της συνθήκης του ΟΗΕ. Τα έχεις μπλέξει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 25 Νοεμβρίου 2018 - 10:55 μ.μ

" ΑΦορά κακώς μεν, αλλά μόνο περιουσιακά στοιχεία , όχι το αν θα πρέπει να φρουρούμε τα σύνορα μας και να δεχόμαστε λαθρομετανάστες ως νόμιμους μετανάστες, πράγμα που θα συμβεί με την υπογραφή της συνθήκης του ΟΗΕ. Τα έχεις μπλέξει. "

Μάλλον εσύ τα έχεις μπλέξει. Ουδέποτε είπα η έγραψα ότι πρέπει να δεχτούμε η να υπογράψουμε την γαμοσυνθήκη του γαμημένου Ο.Η.Ε .
Είσαι σίγουρος ότι αφορά ΜΟΝΟ τα περιουσιακά στοιχεία;;Ας δούμε τι λέει το ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ της Δανειακής Σύμβασης στο παράρτημα 4 , παράγραφο 11 :
" "Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ΑΣΥΛΙΑ λόγω ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ..κ.λ.π κ.λ.π"

Χάνεται οριστικά και αμετάκλητα η εθνική κυριαρχία της Ελλάδος, η μάλλον χάθηκε διότι καταργήθηκε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ όι μόνο στα περιουσία μας στοιχεία ως χώρα....ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΗΣΤΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 25 Νοεμβρίου 2018 - 10:55 μ.μ

" , όχι το αν θα πρέπει να φρουρούμε τα σύνορα μας και να δεχόμαστε λαθρομετανάστες ως νόμιμους μετανάστες, πράγμα που θα συμβεί με την υπογραφή της συνθήκης του ΟΗΕ. "

Ενώ πριν υπογράψουν την γαμοσυνθήκη, όλα ήταν ρόδινα , ουδείς άφηνε τους λαθρομουσουλμάνους να περνάνε όποτε ήθελαν τα σύνορα της χώρας.!! Τα σύνορα μας ήταν/είναι κλειστά και σφραγισμένα.!! Ας ξεκινήσουμε από το 1992 επί Κυβερνήσεως Μητσοτάκουλα και ΥΠ.Εξ. Σαμαρά που άνοιξαν τα σύνορα με την Αλβανία και ήρθαν στην Ελλάδα περισσότεροι απο 1.500.000 Αλβανοί.!! Μια Ν.Δούλα που υποστήριζε την θέση για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό απο το 2007 και ΟΥΔΕΠΟΤΕ εγκατέλειψε αυτήν την θέση, ούτε επί Σαμαρά ο οποίος την επικαλέσθηκε στον γαμημένο ΟΗΕ μέσω των πουστρουπουργών του.

Συνεχίζουμε με την Χρυσή Πορδή της οποίας οι ιδεολογικοί πρόγονοι (τι έλεγε ο Μιχαλοβλάκος ότι είναι οι απόγονοι των ηττημένων του 1945 δηλ των Γερμανών),έδωσαν την κατοχή της Μακεδονίας στην Βουλγαρία (οι Γερμανοί) και οι οποίοι χρυσοπορδητές σε επίπεδο πρωτοκλασάτων στελεχών ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ τους συγκεκριμένους προγόνους.

Για τους αριστερούς σαν τον Μίκυ-Μάους τι να πει κανείς πρώτα....ότι το 1997 έκανε συναυλίες στα Σκόπια και έλεγε ότι η ονομασία θα λυθεί όταν επικρατήσει η "φιλία" ανάμεσα στους δύο λαούς.!!!!

Γενικά ζούμε σε μια χώρα που επικρατεί ΤΟΣΗ συλλογική αμνησία ώστε οι ελάχιστοι που δεν πάσχουν από αυτήν να μπορούν να δουλεύουν άνετα τους υπολοίπους!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 25 Νοεμβρίου 2018 - 10:55 μ.μ

Αααα και να μην το ξεχάσω...θα μπορούσες να ζητήσεις ανώνυμε από όλους τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ των Αρσένη, Τσοχατζόπουλο, Μεϊμαράκη, Δένδια, Παπαντωνίου, και όλων όσων τέλος πάντων υπήρξαν Υπουργοί Εθνικής Άμυνας των τελευταίων δεκαετιών , να τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Δεν θα τα είχαν ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ εάν ο μαλάκας κάτοικος της χώρας δεν τους ψήφιζε.! Αφού βρήκαν χαζούς...γιατί να μην το κάνουν;; Να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι ο Εβραίος Chipras θα ψηφίσει ΘΕΤΙΚΑ για να γίνει το παγκόσμιο όνειρο τους πραγματικότητα.....ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 26 Νοεμβρίου 2018 - 8:59 μ.μ.

Το σχόλιο σου δεν θα ανέβει ανώνυμε, διότι ήταν αγενές και απρεπές. Σε αντίθεση με σένα εγώ δεν θα πέσω στο αμάρτημα του εκνευρισμού όπως εσύ.
Η βλακεία είναι μια πραγματικότητα που αφορά την ανθρώπινη διάνοια και έχει ψυχοπαθολογικές αιτιάσεις. Το δύσκολο είναι να καθορίσεις επ' ακριβώς τα όρια. Ο καθένας πιστεύει για βλάκα οποιονδήποτε άλλον, εκτός του εαυτού του. Αυτό συμβαίνει ειδικά στους ...πραγματικούς βλάκες. Και ο βλάκας όμως, έχει κάποια ευθύνη για την βλακεία του. Σημειούται ότι ο βλάκας, δεν είναι ο διανοητικά καθυστερημένος.
Επειδή ως γνωστόν η βλακεία είναι ανίκητος, είναι μάταιο να επιδιώκεις να σωφρονίσεις έναν βλάκα. Το πιθανότερο είναι να χάσεις και εσύ την λογική σου...δεν θα χάσω τον χρόνο μου να σου εξηγήσω τι μπορεί να γίνει η το τι κάνω εγώ για να μην εφαρμοστεί η Σύμβαση του Ο.Η.Ε.
Δεν είμαι υποχρεωμένος ούτε εξηγήσεις να σου δώσω για το τι λέω και γράφω...ούτε το βιογραφικό μου να δώσω σε κανέναν.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά...φτάσαμε εδώ που φτάσαμε διότι ο κάτοικος της χώρας , μέσα σε αυτούς και ΕΣΥ πηγαίνατε και ψηφίζατε λαμόγια και πολιτικούς θεομπαίχτες. Και τώρα σας πήρε ο φόβος για το τι έρχεται.!!!
ΕΣΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;; Δεν θέλω να απαντήσεις...στον εαυτό σου μόνο.Και μετά να ζητάς τα "ρέστα" απο άλλους...ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ....ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 26 Νοεμβρίου 2018 - 8:59 μ.μ.

Και μην μου μιλάς εμένα για την ποιότητα του πολιτικού, στρατιωτικού, δικαστικού, διοικητικού προσωπικού της Ελλάδας η την ποιότητα του λαού της, και το αν έχω εγώ εκεί ευθύνη η όχι....διότι την "ποιότητα" τους την έζησα στο πετσί μου.!!!

Όλοι αυτοί είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.....και εγώ και οι άλλοι Έλληνες με την φορολογία μας τους ταίζουμε.!! Συνήθως οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα, δηλώνουν αναρμόδιοι για οτιδήποτε, καθότι ως κρατικοί υπάλληλοι που είναι, το ποιο σημαντικό πράγμα που μαθαίνουν στην ζωή τους είναι η ανευθυνότητα, διότι η ανευθυνότητα εδραιώνει την καρέκλα. Επί των ημερών μας το «Ελληνικό» κράτος δια των εκπροσώπων του και με αρχηγό τον Π.τ.Δ., ξεπερνάει παρασάγγας και τους ποιο φανατικούς εχθρούς των Ελλήνων.Εκτός της βαριάς φορολογίας, οι δημοκράτες εκπρόσωποι του «Ελληνικού» κράτους έχουν επιβάλλει και το νεότερο παιδομάζωμα…. μόνο που αυτή την φορά τους νέους τους διώχνουν από τα γεωγραφικά όρια της Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα φέρνουν εκατομμύρια σουνίτες μουσουλμάνους , και θα φέρουν και άλλους..από όλο τον πλανήτη να κατοικίσουν στην χώρα των Ελλήνων! Παρ΄όλα αυτά υπάρχουν ακόμα κάποιοι παράξενοι τύποι (σαν εσένα), κατ΄ουσίαν νεοεφιάλτες του έθνους των Ελλήνων που μας/μου λένε, εμάς που δεν έχουμε ψηφίσει όλα αυτά τα λαμόγια, και έχουμε τα χέρια μας ΚΑΘΑΡΑ ,ότι έχουμε ευθύνη διότι κάνουμε .." διασπορά ψευδών και ανακριβειών"...

Αν θες να ξέρεις... Προ πολλού έχουμε περάσει αυτή την γραμμή που θα μπορούσαν να διορθωθούν τα πράγματα με ειρηνικό τρόπο.Αυτή την στιγμή εάν στέκονται ακόμα οι προδότες πολιτικοί, που θα πάνε να ψηφίσουν την Σύμβαση του Ο.Η.Ε, στέκονται επειδή κάποια «ελληνικά» ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ και ακόμα τους ψηφίσουν. !!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Ανώνυμε

Για πια " αλήθεια" μιλάς;;;
Η δική σου αλήθεια μπορεί να ταυτίζεται με τις αλήθειες των άλλων αλλά μπορεί και όχι.Αλλά ακόμα και εάν ταυτίζεται με άλλων πάλι δεν είναι η ...αλήθεια. Δεν μπορεί εξ ορισμού να είναι τέτοια. Γιατί;;;
Γιατί η αλήθεια...σου (όλων οι αλήθειες) είναι αποτέλεσμα των γνώσεων , των εμπειριών και στο τέλος της αντιληπτικής ικανότητας τους.(αισθήσεις, παραισθήσεις, και άλλα υπεισέρχονται εδώ).
Δεδομένου πως όλοι ΔΕΝ έχουμε την ίδια ποσότητα και ποιότητα όλων αυτών...τότε οι αλήθειες μας διαφέρουν εξ ορισμού.

Το τι "ποιότητας" άνθρωπος είμαι ΔΕΝ σε αφορά....ουδέποτε αφορούσε κανέναν από εσάς...δεν είναι υποχρεωμένος κανένας ούτε να διαβάζει αυτά που γράφω...ούτε να έρχεται στο ιστολόγιο μου.ΟΥΔΕΠΟΤΕ με απασχολούσε να δείξω είτε καλό πρόσωπο η καλή διαγωγή.
Τράβα λοιπόν σε κανένα άλλο ιστολόγιο με καλύτερη "ποιότητα" να ευχαριστηθείς...ψέμματα και παραπληροφόρηση.
Η δική μου αλήθεια λέει αυτό....ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , είτε θερμού επεισοδίου με τους Τούρκους, είτε την Σύμβαση του Ο.Η.Ε είτε οτιδήποτε άλλο....Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΞΩΘΕΝ.!!Αυτή η απόφαση θα παιχτεί μεταξύ της φαγωμάρας των Αγγλοσαξόνων και των Χάζαρων, που ως κρατική οντότητα μεταφράζεται μεταξύ Η.Π.Α. και Γερμανίας. Όλα τα άλλα είναι για έχουμε να λέμε....όσο για "τους Έλληνες και την ποιότητα τους στην Ελλάδα, που δικαιολογεί τα χάλια μας".....μάλλον ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ , άλλο ο κάτοικος της χώρας και άλλο ο Έλληνας.!!

Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ.

Οπότε όταν θα βρεις ΤΙ ΕΙΝΑΙ ο Έλλην θα καταλάβεις και την ΔΙΑΦΟΡΑ του από τον ελληνόφωνο η ελληνογενεί κάτοικο της χώρας, υπάρχει ΠΟΙΟΤΙΚΗ διαφορά.Για τα όποια χάλια και την κατάντια της χώρας ευθύνεται το δίποδο κουνάβι που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων και ψευδώς ονομάζεται Έλληνας.