ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Έχω ξανά γράψει αρκετές φορές τα χειρότερα για κάποιες κοινωνικές τάξεις της νεότερης Ελλάδος, ανάμεσα σε αυτές και για τους δημοτικούς και κρατικούς υπαλλήλους… στην νεότερη Ελλάδα θα μπορούσαν κάποιοι να αναφέρονται στην δικαιοσύνη εάν και εφόσον είχαν πιάσει τα «μεγάλα ψάρια», από τις μίζες, το λαθρεμπόριο, της OffShore εταιρείες κ.λ.π. από την στιγμή που δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όσοι αναφέρονται στην δικαιοσύνη απλά κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, σε μια προσπάθεια να ενοχοποιήσουν την αποβλακωμένη και αμνήμων μάζα.
Aς δώσουμε ένα παράδειγμα.... η οικογένεια Βαρδινογιάννη κατάγεται από το Ρέθυμνο, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε σε κάποιους που επικαλούνται την δικαιοσύνη, ότι τον Μάιο 2013 (πριν από 5 μόλις χρόνια) σβήστηκαν από την κυβέρνηση Α. Σαμαρά, πρόστιμα πετρελαιοειδών προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη (δείτε τι ωραία τα λένε με τον Kissinger.) της τάξεως των 5.000.000.000 δις €! Βεβαίως η τιμή του πετρελαίου ανέβηκε κατακόρυφα με αποτέλεσμα τον χειμώνα του 2013, κανείς να μην βάζει πετρέλαιο για να ζεσταθεί, ώστε να υπάρχουν και νεκροί εξ’ αιτίας αυτής της καταστάσεως. Η δικαιολογία της αύξησης της τιμής του πετρελαίου ήταν ότι η κυβέρνηση δεν μπορούσε να πατάξει το λαθρεμπόριο πετρελαιοειδών!…
Να μην επεκταθούμε σε ιδιωτικό γιοτ, γνωστού επιχειρηματία, γεμάτο με 2 τόνους ηρωίνη… κ.λ.π. Πέραν αυτού όσα ψάρια ήθελαν να ζήσουν το οικονομικό όνειρο τους στην Ελλάδα, μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος των Rothschild… θα φτύσουν αίμα, θα κυνηγηθούν από το ίδιο το σύστημα που κακώς και επιπόλαια εμπιστεύτηκαν «Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια»…  θα ήθελα να σας θυμίσω τις  δηλώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου που είναι αρμόδιος για νομισματικές και οικονομικές υποθέσεις, Πιέρ Μοσκοβισί, στην εφημερίδα Corriere della Sera ….»Είναι σκάνδαλο για τις δημοκρατικές διαδικασίες το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας»  

Τι μας λέει ο Μοσχοβισί; Ότι τα μνημονιακά κόμματα στην Ελλάδα, έχουν καταλύσει το Σύνταγμα, την όποια δικαιοσύνη, και το όποιο πολίτευμα, και χρησιμοποιούν τους αρμούς του κράτους, για να επιβάλλουν μια ιδιάζουσα φασιστοκρατία με το πρόσχημα του εκλέγειν και εκλέγεστε!
Αυτά που γράφω  ο βολεμένος και παρτάκιας Δ.Υπάλληλος ,και αντιπαραγωγικός βλάκας  δεν μπορεί να τα καταλάβει…. δεν τον αφήνει το χορτάτο κωλάντερο. Όλα αυτά είναι απόρροια του γεγονότος ότι η πατρίδα μας, δεν μας ανήκει ούτε καν τυπικά. Το αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος – υποθήκευσης, είναι ότι τόσο η δημόσια όσο και η ιδιωτική περιουσία έχουν μετατραπεί σε εθνικό – κρατικό κεφάλαιο και ουσιαστικά είναι υπό καθεστώς κατασχέσεως. Φαινόμενα όπως η καταστολή του εθνικού συμβόλου της σημαίας, από τα δημόσια σχολεία, η από δημόσια κτήρια, αποτελούν σήματα για την υποθήκευση του κράτους, και της περιουσίας του.Θα κλείσω με το εξής, όπως χρησιμοποιήθηκε από το Γ΄Ράιχ ένα έθνος (εβραίοι) μέσω του πλούτου του, για να φτιαχτεί ένα κράτος (Ισραήλ) με την εσωτερική γερμανική επιχείρηση «Μεταφορά» προς την Παλαιστίνη (συγκεντρωτισμός), έτσι και επί των ημερών μας κατά αντιστροφή από το Δ΄Ράιχ, χρησιμοποιείται ένα κράτος (Ελλάδα) και τα χρέη του, για να διαλυθεί ένα έθνος (Έλληνες; διασκορπισμός)

Υ.Γ Άρα αφού έχει καταλυθεί το Σύνταγμα, η όποια δικαιοσύνη, και το όποιο πολίτευμα ΩΣ τι θα πάνε να υπογράψουν την Συνθήκη του Ο.Η.Ε;; Από την στιγμή που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ.!!  Κράτος έχουμε...χώρα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η δικαιοσυνη ειναι σαν το φιδι,δαγκωνει μονο τους ξυπολητους

Ανώνυμος είπε...

Έχει αλληθωρίσει το μάτι μας από τις λίστες που κατάντησαν σήριαλ (λαγκάρντ, παναμά κ.λ.π) απ΄την πληθώρα φορολογικών παραδείσων σε εξωτικά μέρη σε όλη την υφήλιο και σήμερα που δεν μπορεί να περπατήσει ούτε ένα κουνούπι χωρίς να το καταγράψει το google, δεν μπορούν να δουν που πήγαν τα κλεμμένα από την ληστεία των τελευταίων 45 χρόνων!
Όσο για την μαντάμ δικαιοσύνη που βρήκε όλα τα μνημόνια σύμφωνα με το σύνταγμα, όλες τις περικοπές των μισθών και συντάξεων νόμιμες (εκτός τις δικές τους βεβαίως βεβαίως) και το κυριότερο δέχθηκαν την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας που κατάντησε "χώρος" είναι όχι απλά συνένοχοι στο έγκλημα, αλλά χειρότεροι γιατί είχαν την εξουσία στα χέρια τους και δεν έκαναν τίποτα...
Κι έτσι δαγκώνουν όντως τους ξυπόλητους, γιατί πρέπει να έχουν καταδίκες στο ενεργητικό τους για να προαχθούν!!!
Δεν τους αποκαλώ φίδια, γιατί τα φίδια είναι χρήσιμα ζώα που τρώνε τα τρωκτικά...
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έτσι είναι όπως τα λες αγαπητή Α.Α όπως φυσικά και ο ανώνυμος/η σχολιαστής πιο πάνω. Όλοι κατηγορούμε το Αλέξι για την υποταγή στο διεθνιστικό κατεστημένο των Βρυξελλών και την ολοκλήρωση της καταβαράθρωσης, που υπέστη η ελληνική οικονομία. Και καλά κάνουμε.Όλοι μας κατηγορούμε την κοντόφθαλμη και στραβή δικαιοσύνη και καλά κάνουμε.!!
Κανείς όμως δεν λέει, ότι κατά το διάστημα που παιζόνταν η τύχη της Ελλάδος, η εγχώρια υποτελής, κρατικοδίαιτη μπατιροελίτ όχι μόνο δεν στήριξε την ελληνική Κυβέρνηση, αλλά αντίθετα, είχε δώσει ρέστα στην ευρωδουλεία, το βαστασοϊμπλεϊσμό και το μενουμευρωπαϊσμό.Κάτι Λάτσηδες κάτι Βαρδινογιάννηδες και ΣΙΑ.
Στην Ιταλία αντίθετα, η μεγαλοαστική τάξη έχει υποστηρίξει με κάθε τρόπο την πολιτική της Κυβέρνησης συνασπισμού και δεν έχει ακουστεί ούτε μια φωνή αντίθετη στην τακτική της.
Εμ βέβαια, άλλο να έχεις Βαρδινογιάννηδες και Λάτσηδες και άλλο να έχεις Φερρέρο και ντελ Βέκκιο.

Ανώνυμος είπε...

η εδω μεγαλοαστικη ταξη δεν ειναι αυτοδημιουργητη οπως στην Ιταλια, η εδω μεγαλοαστοι και κυριως μετα τον β΄πολεμο ειναι δημιουργια ξενων συμεφροντων και την αποτελουν ατομα χωρις ηθικη χωρις εθνικη συνειδηση χωρις τιποτα,οποτε τσιου νιαου η δουλεια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 27 Νοεμβρίου 2018 - 10:16 μ.μ.

Σαφέστατα αγαπητέ σχολιαστή και η μεγαλοαστική τάξη στην Ιταλία είναι αυτοδημιούργητη.Και αυτό γιατί στην Ιταλία αριστοκρατία και μπουρζουαζία δεν ήταν ξεχωριστές κοινωνικές ομάδες, ειδικά σε μεγάλες εμπορικές πόλεις όπως η Βενατία, η Γένοβα η το Μιλάνο αλλά ταυτίζονταν.Οι μεγάλοι ιδιοκτήτες γης ασχολούνταν αρκετά με εμπορικές δραστηριότητες και οι αστοί προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν κτήματα.
Τουλάχιστον στις περιοχές της Β.Ιταλίας και ειδικά στο Πεδεμόντιο αστοί και αριστοκράτες , ντύνονταν με τον ίδιο τρόπο, είχαν παρόμοιο τρόπο ζωής, διασκέδαζαν στους ίδιους χώρους και διάβαζαν τις ίδιες εφημερίδες.Υπήρχε μια σύγκλιση στα συμφέροντα των δύο πλευρών....γεγονός που μας βοηθά να κατανοήσουμε και το Risorgimento..δηλ. την Ιταλική ενοποίηση.

Καμία απολύτως σχέση με τα δικά μας "μπουμπούκια" της μεγαλοαστικής τάξης που στηρίζονται πάνω στο λαθρεμπόριο καυσίμων, όπλων και ναρκωτικών.