ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Lost In Love - Air Supply


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/6gMwbHXjadI

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

https://tinyurl.com/y8npb2nv

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/Urdlvw0SSEc

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

https://tinyurl.com/y7gf26sh

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλη ταινια ισως η καλυτερη,απο τις τελευταιες, της σειρας!

Ειδικα η σκηνη της "καταδυσης = αναδυσης" Α Π Ο Κ Α Λ Υ Π Τ Ι Κ Η .
Βαραθρο (βαθυ πηγαδι) - ασυνειδητο βουταει με σφιγμενη καρδια ,πεφτει σε υπογεια υδατα - υποσυνειδητο , αναδυεται και αναγνωριζει τον πολλαπλο εαυτο! Απειρο ...πανομοιοτυπο με μεταδιδομενη κινηση δεκατων του δευτερολεπτου!!

Και στο Τελος (της ταινιας) οι δυο πολοι ενωνονται ...αποκαθιστωντας τη Ρ Ο Η!!

Στον ουρανο υπαρχουν και αυτοι...

https://youtu.be/Mynzbmrtp9I

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 27 Νοεμβρίου 2018 - 6:48 μ.μ

Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λες στο κομμάτι όμως του εσωτερικού μας κόσμου....από την άποψη εσωτερισμού η ίσως και φιλοσοφίας. Αλλά από την άποψη της επιστήμης και της κβαντικής φυσικής, υπάρχει ένας ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ανάμεσα σε δύο ΔΥΝΑΜΕΙΣ (πόλους) η άτομα που τελικά τους ΣΥΝΔΕΕΙ ψυχοπνευματικά και εγκεφαλικά και τους επιτρέπει να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ανάμεσα σε πολύ μεγάλες αποστάσεις...ακόμα και αν είναι ο ένας στην μια άκρη του Σύμπαντος και ο άλλος στην άλλη.Αυτόματα ο ένας μπορεί να βλέπει και να ακούει τον άλλο ...επίσης αυτός ο πανίσχυρος δεσμός δύναμης ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τους επιτρέπει να έχουν και ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ανάμεσα τους και σε ότι τους περιβάλλει.

Όταν το ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...τότε το αντίστοιχο ΑΝΤΙΘΕΤΟ και ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΟΥ μεγαλώνει και εκείνο επίσης....για να το συναντήσει.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ έχουμε άνοδο και των ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΠΟΛΩΝ-ΑΤΟΜΩΝ.!! Όσο περισσότερο μεγαλώνει η δύναμη τους...τόσο περισσότερο μεγαλώνει και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ που τους ενώνει.

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/eKW3-nC71XM

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 27 Νοεμβρίου 2018 - 6:48 μ.μ.

Aγαπητέ ανώνυμε μου γράφεις...." Στον ουρανο υπαρχουν και αυτοι..."

Τα φαντάσματα καβαλάρηδες έστω και αν είναι της Αποκάλυψης δεν κάνουν την ζημιά που κάνουν αυτοί εδώ οι "καβαλάρηδες".
https://tinyurl.com/y7dbbdpb

Η φωτογραφία όμως στο βίντεο που έστειλες , που έχει σχέση με έναν λαϊκό μύθος που επικρατούσε στις προηγούμενες εποχές στη Βόρεια, Δυτική και Κεντρική Ευρώπη. μου θύμισε αυτήν εδώ.
https://tinyurl.com/y78q6g8k

Ο Αντίχριστος (που η λέξη δεν δηλώνει όνομα αλλά τίτλο) ενσαρκώνεται σε κάθε ησιόδειο γένος.Αποτελεί τρόπον τίνα την αρνητική δύναμη του Σύμπαντος...και η βασική του ενσάρκωση γίνεται πάντα στο τέλος του κάθε γένους, προκειμένου να οδηγήσει την ανθρωπότητα στο δικό του πεπρωμένο.Πριν απο αυτόν προηγούνται ενσαρκώσεις διαφόρων δικών του προδρόμων οι οποίοι είναι και φιλαράκια του, αυτό εννοούσε και ο Νοστράδαμος που ήταν γατόνι.!

Στο τέλος κάθε Κύκλου γίνεται η Συγκομιδή....και στο τέλος κάθε Κύκλου ωριμάζει η ανθρωπότητα στο να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει το μονοπάτι της δύναμης ΔΙΧΩΣ ΟΙΚΤΟ η στο ταξίδι της αγάπης και της κατανόησης....άρα λοιπόν έχουμε ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΑ-ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ....που ΠΡΙΝ την μεγάλη Συγκομιδή θα στείλουν τους δικούς τους....αν το Σκοτεινό κέντρο στείλει τον Αντίχριστο (όπως τον αποκαλούν οι Χριστιανοί) το άλλο κέντρο το Φωτεινό θα στείλει τους 2 δικούς του για την Κρίσιμη ώρα.!! Και θα φυλάξει τον ΤΡΙΤΟ σαν κρυφό χαρτί....αυτό δεν είναι μόνο χριστιανική δοξασία τα ίδια έλεγαν και άλλες θρησκείες...για την ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ....πριν την τελική μάχη στο τέλος κάθε γένους.

Ο Καβαλάρης του Λευκού αλόγου ο Γκάνταλφ στον Πόλεμο των Δαχτυλιδιών....αυτοί οι 3 θα αντιμετωπίσουν τον Αντίχριστο η Τυφώνα η Σατανά....ο οποίος φυσικά και δεν θα είναι μόνος του...αλλά θα έχει και την παρέα του.
Όμως η Νίκη του θα εξαρτηθεί...από την ΠΟΡΦΥΡΑ ΚΥΡΙΑ (έτσι λένε κάποιες παραδόσεις).

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η εικόνα που δεν εμφανίζεται είναι αυτή.ο Κάλκι ως άβαταρ του Βισνού (που είναι ο Λόγος στους Ινδούς) θα έρθει τις έσχατες μέρες να πολεμήσει κατά της σκοτεινιάς που έχει καλύψει τη Γη και να ελευθερώσει τους αγαθούς ανθρώπους, σήμα κατατεθέν του το λευκό άλογο

https://tinyurl.com/ya46qr8a

Ανώνυμος είπε...

αν θέλει να συνεχίσει το μονοπάτι της δύναμης ΔΙΧΩΣ ΟΙΚΤΟ η στο ταξίδι της αγάπης και της κατανόησης...



Σε ποιον Κυκλο επιλεχθηκε το "ταξειδι της αγαπης και της κατανοησης";;; Αυτες τις εννοιες επρεπε να γραψεις με κεφαλαια ...
Δεν μπορω να βρω τετοιο ιστορικο γεγονος ,αλλα ουτε και να ανακαλεσω κατι παρομοιο..ισως αυτη η θυμιση να βρισκεται, πολυ -πολυ μακρια καταστερισμενη στο τμημα του συμπαντος που δεν εχουμε πια προσβαση.

Κατι εχω διαβασει για την Πορφυρα Κυρια αλλα με αλλο ονομα..

Ανώνυμος είπε...

Θλιψη βαθια και ανομολογητη,για την πορεια του ανθρωπου ,μα και οργη για τον τροπο που η καταστρατηγηθηκε η "Ελευθερη Βουληση" του , που μονο ελευθερη δεν ειναι ,κατευθυνομενη ναι,αλλα Ελευθερη οχι.
Πως να δεχθεις το βεβαιο χαμο ...ουτε μπορεις να αφησεις τα πραγματα να εξελιχθουν μονα τους.

Kαποιος που δεν εμαθε να περπαταει ,πως να τρεξει στον Μαραθωνιο; Kαποιος που δεν εμαθε να διαβαζει πως να σκεφτει φιλοσοφικα;
καποιος που δεν εμαθε οτι εχει ψυχη πως να την αναζητησει;
Ξερω...η συμπαντικη νομοτελεια λεει άλλα , οι νομοι ειναι ΑΥΤΟΙ , και λειτουργουν με η χωρις εμας ,ειτε τους γνωριζουμε ειτε οχι.
Δεν αλλαζει η βαρυτητα επειδη δεν ξερεις πως λειτουργει...σε καθε πεδιο.

Μα η Καρδια φτιαχτηκε για να τιθασευει τους νομους.. ο Καζαντζακης λεει οτι ,"...αυτο ειναι το Χρεος της Καρδιας,γιαυτο την επλασε ο Θεος ,για ν'ανασταινει τους αγαπημενους.."

Χρεος βαρυ, γιαυτους που γνωριζουν ,οχι μονο να περπατουν,αλλα να κερδιζουν τους Μαραθωνιους των Αιωνων ,
που γνωριζουν να φιλοσοφουν στα περιθωρια του Χρονου,
και που το "γνωθι σ αυτον", τους εχει οδηγησει πολλες φορες στη Πηγη...