ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΕΛΚΕΙΣ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ, ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ.

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Ότι σκέφτεσαι , αυτό γίνεσαι......Ότι νιώθεις, αυτό έλκεις.....Ότι φαντάζεσαι , αυτό δημιουργείς.
Και αν τα άνωθεν εργαλεία έχουν ανώτερο σκοπό, τότε και τα αποτελέσματα των έργων θα είναι ανώτερα, αλλά αν έχουν κατώτερο σκοπό, τότε τα αποτελέσματα των έργων θα ομοιάζουν με αυτά των νεότερων κατοίκων της χώρας των Ελλήνων. Οπότε πάμε όπως πάμε, διότι ο κάτοικος της χώρας έχει γίνει "γκόλουμ" .....Ο καθένας τους θυμάται ότι θέλει να θυμηθεί και ψηφίζει σύμφωνα πάντα με το μικρό κομματικό και προσωπικό του συμφέρον ! Σύμφωνα πάντα με το είδος συνείδησης που έχουν, στο να κατανοούν τον εαυτό τους, και το περιβάλλον γύρω από αυτούς!
 Αυτό όπως είναι φυσικό επηρεάζει, το μνημονικό τους και κατά συνέπεια την πραγματικότητα τους… αλλά όχι το χωροχρονικό συνεχές! Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι τυφλοί μόνο στους οφθαλμούς, αλλά στην ψυχή και στο πνεύμα!
 Πέραν αυτού στην νεότερη Ελλάδα λόγο του κοινωνικού κλίματος των παρτάκιδων, ευδοκιμούν σε μεγάλο βαθμό τόσο οι παντός είδους πράκτορες, όσο και οι προδότες.
  Η Βουλή είναι ο πολιτικός καθρέπτης της κοινωνίας μας. Έχει τελειώσει το κρατικό δυτικό μόρφωμα με το όνομα Ελλάς, έχουν τελειώσει και όσοι ζούνε μέσα σε αυτό, κάτι άλλο ποιο άσχημο έρχεται, και έρχεται σύντομα. Οι αφυπνισμένοι σήμερα στην πατρίδα μας, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.!! Άντε, δύο χεριών …και αν κρίνω από αυτά που διαβάζω μέσα στο ίντερνετ, εφημερίδες και Μ.Μ.Ε και από τους διάφορους σχολιασμούς  των "ειδικών" της κλωτσιάς....το ποσοστό των αφυπνισμένων είναι σε πολύ μικρό ποσοστό...ελάχιστο.Το ότι οργίζεται  κανείς είναι καλό.... οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, μπορεί να αυτό ονομάζονται Έλληνες, αλλά δεν είναι, ουδέποτε ήταν! Οπότε όταν γράφω για "κάτοικο της χώρας" ΔΕΝ αναφέρομαι στους Έλληνες.!!
Είναι αλήθεια…. ότι κατά διαόλου μεριά πάει ο κάτοικος της χώρας...και έχει εμμονή σε αυτή την πορεία! Παίρνουν στις δουλειές τους Αλβανούς… πηδιούνται (αρσενική και θηλυκοί) με τους Αλβανούς… ψηφίζουν εβραίους πολιτικούς ...και μετά τους φταίνε όλοι οι άλλοι!!!

Οι περισσότεροι αλλάζουνε πλευρό για να κερδίσουν κάτι, για να βολευτούνε, για να βρούνε κάποιον να τους φταίει, να ξεσπάσουν σαν να είναι στο γήπεδο, να ξεσκεπάσουν το μυστήριο της κακοτυχίας τους και να νιώσουν λίγο ράμπο … λίγο Λεωνίδες και …Κολοκοτρώνηδες βρε αδερφέ, γιατί όχι;! Έτσι κάνεις πιο γλυκό ύπνο μετά και βλέπεις και ωραία όνειρα! Κάποιοι βέβαια -λίγοι ευτυχώς- είναι κι άρρωστοι, στραβωμένοι άσχημα! Κάποιοι άλλοι ελάχιστοι σαν τον γράφων βρίσκονται  μετέωροι στο χάσμα 2 κόσμων ,μέσα από το χάσμα των Δελφών και ως άλλοι αιπόλοι Αιγών, να γνωρίσουμε  εαυτόν....να γνωρίσουμε την αλήθεια, και να μάθουμε τα άρρητα.!!
Κάποιοι άλλοι μέσα στο ψυχιατρείο-πλανήτη… έχουν τον ρόλο του γελωτοποιού η κλόουν, η Αρλεκίνου, η Τζόκερ, και είναι ένας σύνθετος ρόλος. Βασικά πρόκειται για την τυπική διασκέδαση των νοσηλευομένων και γι αυτό έχει το ελεύθερο να επισκέπτεται όλες τις πτέρυγες του κτηρίου… όμως σε κάποιες περιπτώσεις παρεμβάλλεται αναλαμβάνοντας σκοτεινές ειδικές αποστολές, μιας και η αρχέγονη φύση του ανθρώπου είναι διττή.

Στην τελική όμως όλοι μας , και οι προδότες πολιτικοί κι όλοι μας δυο μέτρα παίρνουμε, όχι παραπάνω. Η αφύπνιση είναι πορεία και δρόμος προσωπικός, ατομικός και μοναχικός. Άσχετα με το τι συμβαίνει σε κάθε εποχή, η ζωή στέλνει μηνύματα συνεχώς στον καθένα μας με κάθε τρόπο.Το τι βλέπει ο καθένας γύρω του είναι μια άλλη ιστορία. Για κάθε "δουλειά" υπάρχει "εργαλείο" κι αν δεν υπάρχει, ο καλός ο "μάστορας" θα το φτιάξει. Εδώ σε αυτόν τον πλανήτη κανένας δεν θα γίνει "μάστορας" αν δεν ήταν από πριν… κι αν τυχόν πάρει κάποιο "εργαλείο" δεν θα ξέρει την φιλοσοφία του, πως δουλεύει και τι να το κάνει. Τίποτα δεν είναι εύκολο και δωρεάν… 
 Όταν κάποιος κάνει το καλό καλύτερο, η το όμορφο ομορφότερο, και δεν τον νοιάζει η γνώμη των άλλων για το αποτέλεσμα, αλλά χωρίς να απορρίπτει κιόλας αυτή την γνώμη τους, τότε έχει κατακτήσει ένα τμήμα της θέσεως και εκφράσεως ελευθερία.

 Υ.Γ Για το καλό όλων… οι περισσότεροι από εσάς, θα ήταν θετικό να μην ξαναψηφίσετε!

8 σχόλια:

ΑΘΗΝΑ είπε...

"....διότι ο κάτοικος της χώρας έχει γίνει "γκόλουμ" ...."

Συμφωνω,ετσι ειναι ,αλλα γιατι αραγε εγινε ετσι;
Hταν καποτε αλλοιως;
Eιναι ετσι τις τελευταιες δεκαετιες η το κακο ξεκινησε παλαιοτερα;
Tι εφταιξε ,και χαλασε η συνταγη της δημιουργιας;
Ενεργειες κοσμικες......ιδιοτελεις υπεροντοτητες.......εξωγηινη νοημοσυνη, η τελικα η ιδια, η ανθρωπινη φυση.....που τεχνιεντως καποιοι κατευθυναν/καπελωσαν.. προς ΙΔΙΟΝ οφελος;;

Mηπως αυτες οι , κατα-στροφικες (για τους ανθρωπους) καταγραφες,στην κοσμικη συνειδητοτητα( κοσμικη πληροφορια) ,
που διαμορφωνει το χωροχρονικο συνεχες,εχουν παγιωθει τοσο , που μονο Ηρακλειες Δυναμεις, μπορουν να επανεκκινησουν;;
Οχι οτι οι Ανθρωποι δεν διαθετουν τετοιες...αλλα μαλλον δεν ηρθε ο καταλληλος Καιρος....


".... Αυτό όπως είναι φυσικό επηρεάζει, το μνημονικό τους και κατά συνέπεια την πραγματικότητα τους…......."

Ειναι αυτη μια μεγαλη αληθεια !!
Ο τροπος που σκεπτομαστε,καθοριζει και τον τροπο που ζουμε..τον τροπο που επιλεγουμε να "συνδεθουμε" με την ψυχη μας και να αντλησουμε πληροφοριες απο αυτην.....ενθυμουμενοι!


"...Τίποτα δεν είναι εύκολο και δωρεάν… "

Αυτο ειναι σωστο για τους "κακους" ...
Για τους "καλους" ισχυει το ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΑΒΑΤΕ ...ΔΩΡΕΑ ΔΟΤΕ!! Οχι χαριστε,... μα δωστε με κριση και επιλογη ,ετσι ωστε οι πολυτιμοι σποροι να να καρπισουν.



".. Υ.Γ Για το καλό όλων… οι περισσότεροι από εσάς, θα ήταν θετικό να μην ξαναψηφίσετε! "


Μηπως να ψηφιζαμε μικρα και οσο γινεται ακινδυνα για την πορεια της χωρας κομματα;
Οχι γιατι ειμαι υπερ των πολιτικων κομματων,
αλλα επειδη η τροποποιηση που εκανε ο "πολυς" Βενιζελος εροιξε τα ΛΕΥΚΑ στον ιδιο κουβα με τα ΑΚΥΡΑ, δυναμωνοντας ετσι τα πρωτα κομματα. και
εξισωνοντας μ'αυτον τον τροπο , τους συνειδητως αντιρρησιες.....με τους αγραμματους η μπαχαλακηδες!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά γράφεις ..." Hταν καποτε αλλοιως;
Eιναι ετσι τις τελευταιες δεκαετιες η το κακο ξεκινησε παλαιοτερα;
Tι εφταιξε ,και χαλασε η συνταγη της δημιουργιας;"

Παλαιότερα δεν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα, αν και οι ΑΠΛΗΣΤΟΙ έχουν καταστρέψει πολλές φορές την Γη με την απληστία τους και την μεγιστοποίηση του κέρδους που είναι το μόνο όραμα τους. Δύο παγκόσμιοι πόλεμοι και ακόμα οι άνθρωποι να μάθουν το μάθημα τους. Αντίθετα τους έκανε ακόμα πιο άπληστους και θρασείς.Η ανθρωπότητα δεν θα έχει άλλη ευκαιρία....εκτός και εάν γίνει παγκόσμια η Επανάσταση του Ανθρώπου.Η οποία θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια θεαματική ολοκληρωτική αφύπνιση και μαζική έξοδο από το πνευματικό και οικονομικό Μάτριξ στο οποίο βρίσκεται έντεχνα παγιδευμένη από τα «Τυφώνια Πνεύματα» (βλ. Πλάτων).

Διαφορετικά έτσι όπως βαδίζει η ανθρωπότητα...πάει κατευθείαν για του πυρήνα του Ήλιου.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Βλέπεις γύρω σου όλη αυτήν την καταστροφή που γίνεται από τους ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ (βλ.φωτιές στο Μάτι και στην Καλιφόρνια)...όλος αυτός ο βιασμός της Φύσης από τους νεφελείμ γίνεται. Και επειδή θα μου πουν τι σημαίνει η λέξη Νεφελείμ...στα Αραμαικά σημαίνει "Απληστοι".
Βέβαια έχει ελληνική ετυμολογία.Το Τρομερό Μυστικό των Ελευσινίων Μυστηρίων ήταν το "τρομερό σφάλμα" που είχαν διαπράξει οι "Άπληστοι" ή "Νεφελίμ" στην Αραμαική γλώσσα εξουσιαστές της Ατλαντίδος σε βάρος της ανθρωπότητας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Γίγαντες και Νεφελίμ αγαπητή Αθηνά...ένα και το αυτό.!!
Οι Σύροι μεταφράζουν την ονομασία "ξέβρασμα της Θάλασσας".
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι η ονομασία Νεφελίμ ετυμολογείται από την Ελληνική λέξη νεφέλη ήτοι "Νάμα εφέλκειν εκ της Θαλάσσης". Δηλαδή οι Άτλαντες που κάποτε ξεβρασε η θάλασσα στην περιοχή του Περσικού κόλπου.

Η θεά Αθηνά...τους "περιποιήθηκε" δεόντως .!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και εδώ η βιβλιογραφία για την λέξη Νεφέλη ήτοι "Νάμα εφέλκειν εκ της Θαλάσσης". Σελίδα 545

https://tinyurl.com/y8j4j6w3

" Ετυμολογικόν το Μέγα" και όχι χαζομαρούλες τύπου πηγή από άλλη ιστοσελίδα ....

ΑΘΗΝΑ είπε...

"... ήταν το "τρομερό σφάλμα" που είχαν διαπράξει οι "Άπληστοι....."


Ποιο ηταν αυτο;;
Eχει σχεση με την "ολεθρια παρεμβαση του σπερματος" που αναφερεις αλλου..;
Δηλαδη εχει σχεση με τις γενετικες παρεμβασεις που εκαναν οι Ατλαντες ,τους κλωνους ,
απ'οτι φαινεται ομως δεν ηταν οι μονοι που εκαναν παρεμβασεις στα πλασματα της Γαιας...
και οι 'καλοι" εκαναν τις παρεμβασεις τους , με προθεση βεβαια να βελτιωσουν το γενετικο υλικο ...

Αυτοι που επρεπε να αλλαξουν πλανητη ,εισερχομενοι σ'αυτον επρεπε να ενδυθουν τα υλικα του ,να "χωρεσουν" στους χωματινους χιτωνες της Γαιας...γιαυτο εγιναν ολα αραγε,αυτη ηταν η ΑΝΑΓΚΗ που κινησε τις διαδικασιες..των βελτιωσεων!~

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά σου ζητώ συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω.
Λοιπόν με ρωτάς...." Ποιο ηταν αυτο;;
Eχει σχεση με την "ολεθρια παρεμβαση του σπερματος" που αναφερεις αλλου..;"

Έχεις ακούσει για τον μύθο που μας λέγει ο Απολλόδωρος που ο Προμηθέας (οι επιστήμονες του) προσπάθησε να βιάσει την θεά Αθηνά;; Όλες οι ενδείξεις μας δείχνουν ότι ο φίλος μας ο Προμηθέας έχει κάνει ανεπανόρθωτα την ζημιά του και σήμερα στην Αθηνούλα.
Με το "Αθηνούλα" εννοώ τον Αιθέρα, τον ουρανό, την ατμόσφαιρα.Θυμάσαι την ιστορία με τον Προμηθέα που βίασε την Αθηνά και τον τιμώρησε ο Ζεύς για την αταξία του;
Θυμάσαι τι τον έκανε;Τι έλεγε ο Ορφέας, για τις ολέθριες επεμβάσεις που έκαναν οι άνθρωποι επί του σπέρματος;
Σίγουρα θα έχεις υπ' όψη σου τα μεταλλαγμένα σπέρματα(σπόρους)κλπ.

Αν θέλεις διάβασε στον Α' Τόμο της Ωγυγίας του Αθ. Σταγειρίτη, κεφ ΚΔ (Περί προμηθέως) σελ 256.

Συγκεκριμένα γράφει:
" ...Ο Προμηθέας κατ' αλλους δε, έπλασε τον άνθρωπο συμβουλευόμενος υπό της Αθηνάς, και μάλιστα συνείργη και αυτή εις την εργασίαν, και ότι ο Προμηθεύς επεχείρησε τότε να βιάσει την Αθηνά, και δια τούτο ηγανάκτησεν ο Ζεύς, δια την αυθάδειαν ταύτην, και έδησεν αυτόν."

Εσύ τώρα προσπάθησε να δεις την αλληγορία που κρύβει ο μύθος του βιασμού αν βεβαίως προηγουμένως δεχθείς ότι ή Αθηνά δεν ήταν η αθώα παιδούλα των μύθων αλλά ο Αθήρ+νηι, δηλαδή ο Αθήρ που ταξιδεύει μέσα στο σύμπαν.

Επίσης και εδώ μιά γρήγορη ματιά
https://twitter.com/astrorm/status/419767716128382977

και εδώ
https://twitter.com/astrorm/status/419767716128382977

και δες μια απο τις ζημιές που έγινε πριν από 5700 χρόνια περίπου.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Η Αθηνα , δεν ηταν ποτε, αθωα παιδουλα ,ουτε καν στους μυθους..ποσο μαλλον στις ιστορικες διαστασεις του συμπαντος!
Ετοιμοπολεμη,Δυνατη και Σοφη ,απο την πρωτη στιγμη ,οπως ακριβως και ο Νους του Ενος, που την γεννησε!
Ο βιασμος αυτης της δυναμεως ,ειναι η καταχρηστικη χρησιμοποιηση της.
Και ο Προμηθεας βεβαια δεν μπορει να ηταν ενας αλλα πολλοι και μαλιστα επιστημονες....και οι επιστημονες ειδικα οι γενετιστες , πασχουν απο το συνδρομου του Θεου!
Αλλα μεσα απο αυτο ,φαινεται οτι η παρεμβασεις στον γονοτυπο (και των ανθρωπων και οχι μονο των φυτων ,εντομων και ζωων) ηταν μια τακτικη ,ηθικα αποδεκτη και ισως αναγκαια τελικα,αν ισχυουν τα παραπανω.

Ποσο μακρια ειναι αυτο απο την αποδεκτη ιστορια των ανθρωπων πανω στη ΓΗ;
Οχι ,οτι αυτο ειναι το μονο αλλοιωμενο και στραπατσαρισμενο ιστορικο στοιχειο,αλλα αυτο εχει να κανει με το αιμα ..το σωμα...και την ψυχη μας!