ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΝΔΡΙΑ

Γράφει ο ΑΡΡΙΩΝ :

Το πράγμα οδηγεί πολύ μακράν.
Η μητριαρχία και η συναπτή αυτής πουστανδρία, κόρη της αριστεράς, κόρης της παγκοσμιοποιήσεως, κόρης των Κρονείων οφιολατρών ¨πάει σύννεφο,¨ βοηθούσης και της ¨σκουπιδοκεφαλίας¨ των δημοσιομέσων άτινα αντεκατέστησαν την ούτως ή άλλως υπονομευμένη, ευνουχισμένη γνώσι και αφυδατωμένη παιδεία ως και την παθητικήν (πουστοειδή) θρησκείαν δια της καταναλωνολάγνου αποχαυνωτικής οφθαλμοτηλεπορνείας...
εξ ού και η τεραστία έξαρσις της παιδοφιλίας και συναφούς παιδοφαγίας των σατανιστών επικυριάρχων. (Δεν κρατούσι ούτε τα προσχήματα πλέον, η σαυρολεσβοκλίνταινα συνελήφθη-εβιντεοσκοπήθη τρώγουσα ομού μετά της σατανοσυντρόφου της το πρόσωπον παιδίσκης και πίνουσα κατόπιν σφαγιασθείσης και σπαραζούσης το αίμα αυτής, αποκρουστικόν και φρικώδες έτι και περιγράφειν τούτο, η βασίλισσα της Αγγλίας αναλόγως, όλη η ηγεσία πίνει αίμα, το αιμοποτικό κρόνειο ¨εβραίικο¨ έγινε εξουσιαστική μόδα...)

Λόγω της θηλυπρεπούς και φοβικής αυτής παιδείας και νοοτροπίας - πάει η παλιά συγκροτημένη ελληνική οικογένεια - οι άρρενες απέκτησαν εργατικήν μεν νοοτροπίαν παρασιτικού δημοσίου υπαλλήλου, ως δε ανύπανδροι του μουνοδούλου χαλβά και την οικογενειακήν τοιαύτην του γυναικοδούλου. Ψιλοπροικοθήρες οι πλείστοι ¨εργαζομένην, διπλομισθίαν ζητώ χάριν ανέσεως οικονομικής και ποδιάν κουζινικήν ζώσομαι.¨
Ναι αλλά το χρήμα έχει και αντίτιμον και δη το εύκολον και συνθηκολογημένον χρήμα. Πάει ο ανδρικός λόγος, σοβαρότης και εντιμότης, συν και μια κασσαρόλα κατακεφαλήν και βγάζεις τον σκασμόν¨καθ' ότι έκανες γάμον επί ανηθίκου-χρησιμοθηρικής-γυναικοδουλικής βάσεως. Μετά το ή δαλύεις ή πας σε εξωσυζυγικάς περιπετείας αλλά η διπλή ζωή είνε ψυχοφθόρος, άσε το μπλέξιμο, άσε, μετά έρχεται, το ποτό, ο τζόγος, τα ξενύχτια, συμβαίνει και εις τα καλύτερα τα σπίτια. Βάλε και τα έκτακτα δράματα, περιστατικά υγείας, προσωπικά, οικογενειακά και πάει λέγοντας. Πάει η ζωή, ζωή χωρίς ιδανικά και φιλοσοφική εξέτασι δεν είναι ζωή, είναι ζωή αγέλης δερματεστιγμένης, μακάριοι οι κάνοντες πραγματική, μη κατευθυνόμενη και καθοριζόμενη υπό τρίτων ζωή, ζωή αυτόνομον και σύμφωνον με τους αιώνιους φυσικούς και ηθικούς κανόνες και τες υγιείς αιώνιες αρχές και αξίες, αυτές που δεν σού επιτρέπουν να γίνης ούτε δούλος μήτε τύραννος κανενός αλλά μόνο το ζην και πολιτεύεσθαι ως ολοκληρωμένος χαρίεις ελεύθερος άνθρωπος.

4 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ και ομόνοε ΑΡΡΙΩΝ γράφεις :

" εξ ού και η τεραστία έξαρσις της παιδοφιλίας και συναφούς παιδοφαγίας των σατανιστών επικυριάρχων. (Δεν κρατούσι ούτε τα προσχήματα πλέον, η σαυρολεσβοκλίνταινα συνελήφθη-εβιντεοσκοπήθη τρώγουσα ομού μετά της σατανοσυντρόφου της το πρόσωπον παιδίσκης και πίνουσα κατόπιν σφαγιασθείσης και σπαραζούσης το αίμα αυτής, "

Η ασθένεια Που έχει η σκύλαρι είναι η kuru.Ασθένεια που προκύπτει από κανιβαλισμό...Που σημαίνει ότι συμμετέχει σε «περίεργες» τελετές...δηλαδή Σατανιστικές τελετές.

https://tinyurl.com/ya3ba2sr

Επίσης η σκύλαρι συνεργάζεται με την Σατανίστρια Μαρίνα Αμπράμοβιτς, εβραικής καταγωγής...η οποία σε συνέντευξή της στη γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel δήλωσε ότι τα παιδιά είναι επιβραδυντικός παράγοντας για τις γυναίκες στον χώρο της τέχνης. « Έκανα τρεις αποβολές, γιατί ήμουν σίγουρη ότι τα παιδιά θα ήταν μια καταστροφή για τη δουλειά μου. Ένας άνθρωπος έχει περιορισμένη ενέργεια στο σώμα, και (αν έκανα παιδιά) θα έπρεπε να τη μοιράσω.», δήλωσε η Abramović..

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αδελφέ Μ.Α.

Πολλούς απώλεσαν αι μετά των Εβραίων κακαί συναναστροφαί πλην των δευτέρων αυτών μεταξύ των. Ότι αυτοί εισίν κεχαλασμένοι και μιαροί εκ σπέρματος και κοιλίας μητρός.
Είπαμε. Επ' ουδενί εμπιστεύεσθαι δει τους Εβραίους, είτε ως αμνοί είτε ως λύκοι ούτοι παρουσιάζονται. Ψεύδονται γαρ αμφοτέροισιν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλτατε και ακριβέ μου ΑΡΡΙΩΝ

Η οικογένεια είναι ο θεμέλιος λίθος για την κάθε φυλή, γένος και έθνος… όταν χαθεί ο θεσμός της οικογένειας, τότε έρχεται η επιμειξία των φυλών και η κυριαρχία των λίγων είναι πολύ ευκολότερη επάνω στους πολλούς μιγάδες που ουσιαστικά δεν έχουν ήθη έθιμα παραδόσεις. Αυτή είναι μια πτυχή της επιτυχίας και παγκόσμιας επιβολής του παγκόσμιου εβραϊσμού . Η κοινωνική δομή των Ισραηλινών βασίζεται στην μητριαρχία, έτσι Ισραηλινός θεωρείται μόνο όποιος έλκει την καταγωγή του από την μητέρα του, και όχι από τον πατέρα του. Για να καταλάβει κάποιος το γιατί στις θρησκείες υπάρχει το έθιμο της περιτομής των γενετικών οργάνων, θα πρέπει να καταλάβει τους όρους και τις έννοιες «όργανο», «σπέρμα – σπόρος – σπορά (είναι γνωστό ότι το σπέρμα του ανδρός είναι ραδιενεργό υλικό)», «σύλληψη» κ.λ.π. προφανώς με την περιτομή αποκόπτονται – καταστρέφονται κάποια τμήματα του οργάνου, που επιφέρουν επιπτώσεις στην ΕΙΔΗ σύλληψης και την τελική σπορά και γέννηση ανθρώπων.

Ο βασικός εχθρός για κάθε γυναίκα μέσα στον δυτικό «παράδεισο της Εδέμ» είναι ο φθόνος του πέους, από εκεί προέρχονται όλα. Οι περισσότερες από αυτές, φημολογούν ότι έχουν αρχίδια… βεβαίως αν είχαν αρχίδια θα μπορούσαν τουλάχιστον να μεγαλώσουν και άντρες (αυτές που μεγαλώνουν σωστούς άντρες έχουν όντως αρχίδια)… παρ’ όλα αυτά φημολογούν ότι δεν υπάρχουν άντρες (λόγο του αρχέγονου φθόνου) αναγνωρίζοντας όμως ταυτόχρονα ότι δεν έχουν αρχίδια. Αλλά σε κάθε περίπτωση, όπως και να έχει, σε μια κοινωνία που έχει σαπίσει προ πολλού, παλλόμενη μεταξύ πούστηδων, λεσβίων και ανέραστων, ο φθόνος του πέους παραμένει!

Ο Πλούταρχος στο έργο του Περί Ίσιδος και Οσίριδος, αναφέρει τα συμπτώματα όσων υπόκεινται στο πολίτευμα του Σετ... είναι όμοια με τα σημερινά! Το χάραγμα που είναι το €... το σφράγισμα που είναι αρχικά η κάρτα του πολίτη κ.λ.π. ο βιασμός της προσωπικότητας, της θέλησης... ο απόλυτος έλεγχος των λίγων απέναντι των πολλών, η πουσταρχία και η ανανδρία είναι μερικά από τα συμπτώματα και τα χαρακτηριστικά του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ.
Τα ευκολότερα θύματα της Ν.Π.Τ. είναι όσοι έχουν στερεότυπες ταμπέλες στο μυαλό τους περί του φαίνεστε και του γίγνεσθαι....και κυρίως οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η γυναίκα είναι και η κοινωνία και η ζωή. Όταν κάποιος θέλει να αλλάξει την ζωή και την κοινωνία, τότε αλλάζει τα πρότυπα της γυναίκας! Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.