ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΗΠΑ: Ως το 2020 ο Στρατός θα επιλέξει το τελικό σχέδιο του αντικαταστάτη του OH-58D

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Βλέποντας την εικόνα του μελλοντικού ελικοπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων του Στρατού των Η.Π.Α....όντως σου  έρχεται στο μυαλό η ταινία AVATAR, τα αεροσκάφη των γήινων ήταν ακριβώς όπως στην εικόνα.!! Άρα οι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν  ήδη (εδώ και χρόνια) τεράστια drones-ιπτάμενα οχήματα, με τεχνολογία αορατότητας! Αλλά να θυμίσω τι λέγαμε εδώ ...ΠΡΙΝ γραφτεί το σημερινό  άρθρο ...." Να πούμε ότι ο στρατός των Η.Π.Α έχει κάτι που ονομάζεται "Mad Scientist Initiative" (Πρωτοβουλία Τρελών Επιστημόνων χαχαχα). Υπάρχει ένα  think tank στην Αμερική, -το οποίο διαβάζει και ότι γράφουμε εδώ είτε ως σχόλιο, είτε ως κείμενο- το οποίο αποτελείται από συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας που ονομάζεται "SIGMA". Το SIGMA είναι μια ομάδα συγγραφέων επιστημονικής φαντασίας που προσφέρουν συμβουλές για την Κυβέρνηση των Η.Π.Α .......Φαίνεται τελικά ότι η επιστημονική φαντασία συναντά την πραγματικότητα, και μετά  έρχεται στα κέντρα ελέγχου υψηλής τεχνολογίας που είναι εγκατεστημένα στα πολεμικά πλοία και στα αεροπλάνα."
Ο Στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) επιδιώκει, επί του παρόντος, να επιλέξει επισήμως έως το 2020 το νέο ελικόπτερο ένοπλης αναγνώρισης.
Η επικεφαλής ομάδα υποστήριξης του Στρατού αποφάσισε να υπενθυμίσει τον κόσμο από πού πραγματικά προήλθε η έμπνευση για το νέο ελικόπτερο: Το Avatar. Υπενθυμίζοντας μας ότι συχνά η επιστημονική φαντασία εμπνέει τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και αντίστροφα.


Η τεσσάρων τουρμπινών αεροπορική άτρακτος στο εξώφυλλο ορισμένων εντύπων της ετήσιας σύσκεψης της Ένωσης του Στρατού των ΗΠΑ 2019 (Association of the U.S. Army 2019) εντοπίστηκε από τον Σάμιουελ Μπέντετ, αναλυτή του Κέντρου Ναυτικών Αναλύσεων.
Το 2018, ο Στρατός των ΗΠΑ ανέθεσε πέντε συμβάσεις σε αμυντικές εταιρείες για να δημιουργήσουν νέες φιλόδοξες σχεδιάσεις για το αποκαλούμενο «Μελλοντικό Επιθετικό Αναγνωριστικό Αεροσκάφος» που θα διαδεχθεί το OH-58D Kiowa Warrior, που παροπλίστηκε το 2017, και θα αντικαταστήσει μερικώς το AH-64 Apache ως το επιθετικό ελικόπτερο του Στρατού.
Στις σχεδιάσεις αυτές περιλαμβάνονται το ομοαξονικού στροφείου S-97 Raider της Sikorskey και το κεκλιμένου στροφείου V-280 Valor της Bell, αμφότερα έχουν λάβει σχετικά θετικά αποτελέσματα στις δοκιμές και τους ελέγχους των τελευταίων ετών.

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: