ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Trump on John Bolton: 'If it was up to him, he'd take on the whole world at one time'

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ο Μπόλτον  την Κυριακή ήταν στο Τελ-Αβίβ (Ισραήλ), αυτό δεν το λέει στο άρθρο. Αλήθεια γιατί ήταν στο Ισραήλ;; Μήπως διαφεύγει κάτι στους Αμερικανούς;;; Θα δώσει ακριβή αναφορά κατά την επιστροφή του , για το τι είπε και συζήτησε εκεί στον Τράμπ;; Διότι ο Μπόλτον ήταν και θα είναι πάντα υπάλληλος του Ισραήλ. Περισσότερο ανήκει ψυχή και σώματι στο Ισραήλ παρά στις Η.Π.Α ...ο πραγματικός του δάσκαλος-μέντορας ζει στο Λονδίνο, αλλά ποτέ δεν τον επισκέπτεται. Παίρνει τις οδηγίες του απευθείας από τον Netanyahu στο Ισραήλ ή στην Ουάσινγκτον.Ο Μπόλτον δεν δουλεύει για την Αμερική , αλλά για το Ισραήλ. Είναι εναντίον του Τράμπ....και εδώ τίθεται το ερώτημα, αφού είναι εναντίον του Τράμπ, γιατί τον τοποθέτησαν σε αυτήν την θέση εξ αρχής;;;Οι Κορεάτες τον αποκάλεσαν " scum of the earth " απόβρασμα της γης, και είχαν πει στον Μπους ότι δεν τον ήθελαν στις συνομιλίες.!!!χαχαχαχα
White House National Security Adviser John Bolton’s preference is to “take on the whole world at one time,” President Trump said in an interview with NBC News as he defended having both foreign policy “hawks” and “doves” advising him as military tensions with Iran escalate.
Following his decision last week to scrap retaliatory airstrikes on Iran after the country shot down a U.S. drone, Mr. Trump said he listened to advisers on both sides of the debate. Mr. Bolton, the president said, is the unquestioned leader of the hawk caucus.
John Bolton is absolutely a hawk. If it was up to him he’d take on the whole world at one time,” the president said in an interview recorded last week and aired in full on Sunday morning.
Mr. Trump’s comments confirm that Mr. Bolton was the loudest voice advocating for the U.S. to strike back militarily against Iran. The president ultimately decided against the idea, saying the estimated death toll of 150 Iranians was too high.

Mr. Bolton’s hawkish foreign policy views are no secret. The former United Nations ambassador has taken hard-line positions on Iran, North Korea, Venezuela, and other hot spots around the world.
On Iran specifically, some retired military officials fear Mr. Bolton is pushing the president toward war.
“It appears that we’re certainly headed in that direction. Certainly John Bolton has that reputation, he’s been hawkish forever and very focused on regime change in Iran,” retired Navy Adm. Mike Mullen, former chairman of the Joint Chiefs of Staff, told ABC’s “This Week” program on Sunday. “My biggest concern is the president is running out of room, running out of options and while rhetoric goes back and forth on how close we came to hitting Iran just the other day, that this thing could spin out of control.”

πηγή

6 σχόλια:

kakos04 είπε...

Τον είχα δει παλιά σε συνεντέυξεις στο youtube από τον ΟΗΕ , μου είχε κάνει εντύπωση η επιθετικότητα στον τρόπο του και την ομιλία του , σαν να του χρωστάνε όλοι . Δεν θυμάμαι που έχω δει την φωτογραφία αλλά νομίζω έχει και ο Πάπας στην Ρώμη ένα παρόμοιο δαχτυλίδι ? Καλημέρα nikolas04

ΜΕΙΔΙΑΣ Β΄ είπε...


Χλωμό, ανηλιοχαρές προσωπάκι ερπετοσποράς και
μαγικό εμβληματικό δαχτυλιδάκι
(του άρχοντος των κρονείων δακτυλίων),
το ανοίγον τας θύρας της γηίνης κολάσεως.
Το μουστάκι εξτρά για πρόσθεσι εξουσιαστικού κύρους.

Άλλως πως ειπείν, ερπετοψυχούλα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα αγαπητέ Νικόλα...χαίρομαι που πρόσεξες το δαχτυλίδι.Το ίδιο δαχτυλίδι φοράει και ο Ομπάμα, ο Shaquille O'Neal αλλά και πολλοί άλλοι μασόνοι. Πολιτικοί η όχι.Το δαχτυλίδι αυτό συμβολίζει την υποταγή τους στον αφέντη τους, στον ανώτατο άρχοντα και βασιλέα τους.
https://tinyurl.com/y2tqv4k9

Το μπλέ χρώμα θυμίζει τα Κυανή Ύδατα που ανήκουν στον "βασιλέα των βασανισμών", τον Άτλαντα, των βασιλέα των Ατλάντων. Αυτός είναι και ο πραγματικός "θεός" των μασόνων....το ΜΑΤΣ είναι απλά για ξεκάρφωμα και για τις μάζες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο Πάπας αγαπητέ Νικόλα φοράει το Δαχτυλίδι του Ψαρά (στα λατινικά: Anulus piscatoris‎, στα ιταλικά: Anello Piscatorio‎).Υποτίθεται ότι οφείλει την ονομασία του στο γεγονός πως αναπαριστά, επάνω στον σφραγιστήρα του, τον Άγιο Πέτρο ψαρεύοντας με δίχτυ επάνω στην βάρκα του, αλλά δεν είναι αυτός ο πραγματικός συμβολισμός του.!! Για τους κατέχοντες η λέξη "ψάρι" φέρνει στον νου τον ψαράνθρωπο Οάννες η Δάγων η Άτλαντα....δες τον εδώ και πρόσεξε το καπέλο του τι σχήμα έχει.
https://tinyurl.com/y2j8r7l5

Δες μετά εδώ την φωτογραφία του Πάπα...πρόσεξε και το δικό του καπέλο-τιάρα τι σχήμα έχει...

https://tinyurl.com/yyepkm7x

Η τιάρα που φορούν οι Πάπες (μολονότι διακοσμήθηκε με διαφορετικούς τρόπους σε διαφορετικές εποχές) είναι απαράλλαχτη στο σχήμα με εκείνη που φορούσαν οι «θεοί» ή οι άγγελοι που βλέπουμε στις αρχαίες Ασσυριακές πλάκες. Είναι παρόμοια με εκείνη του Δαγών, του θεού-ψαριού. Το όνομα "Dagon" προέρχεται από τη λέξη "dag" η λέξη αυτή σημαίνει «ψάρι».

kakos04 είπε...

Αναζητόντας το Dagon είδα στη wikipedia στο Ο Ντάγκον ήταν αρχικά θεός της γονιμότητας. Αν και αυτές οι πεποιθήσεις είναι προσαρμοσμένες από τους Εβραίους εξελίχθηκαν σε μια σημαντική σημιτική θεότητα, στα βορειοδυτικά συμβολίζοντας κατά άλλους τα ψάρια και την αλιεία. Λατρεύτηκε νωρίς από τους Αμορραίους και από τους κατοίκους των πόλεων της Έμπλα (σύγχρονο Μαρδίχ, Συρία) και Ουγκαρίτ (σύγχρονη Ρας Σαμρά, Συρία) (η οποία ήταν μια αρχαία πόλη κοντά στη Μεσόγειο και έχει βρεθεί μια μεγάλη ποικιλία από αρχαίες γραφές και παγανιστικά ιερά). Ήταν επίσης πολύ σημαντικός, ίσως και η κεφαλή, από το πάνθεο των βιβλικών Φιλισταίων. Θυμάμαι που έχω ξαναδιαβάσει κάπου για τους Ουγκαρίτ και τα υπόγεια περάσματα . Και αλλοί έχουν γνώσεις και τα προβάλουν , θυμάμαι πέρυσι που διάβαζα αυτό το κομικ και το θυμήθηκα με τις αναφορές για την Συρία και την Ουγκαριτ . Sanctum https://scanslations.com/?s=sanctum nikolas04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Νικόλα δεν το ήξερα αυτό το κόμικ, θα το ρίξω μια ματιά. Αυτό που γνωρίζω για τον Dagon η Δάγων είναι ότι στο Βυζαντινό Μέγα Ετυμολογικόν λέει ότι ο Ντάγκον ήταν ο Κρόνος στη Φοινίκη.!!
Και εδώ θυμάμαι ότι οι Ορφικοί έλεγαν ότι Κρόνος, Άτλαντας και Ποσειδώνας ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΌ. Και ο Οάννες με την ψαρίσια μορφή και ο Δάγων επίσης ψαροθεός, είναι θαλάσσιες θεότητες....άρα είναι ο θεός των Ατλάντων.Και σε αυτόν θυσίαζαν βρέφη οι Φοίνικες και οι Καρχηδόνιοι.