ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΤΕΡΙΑ.

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :
(Από το προσωπικό ημερολόγιο ενός Star Fighter -αστρομαχητή, ημέρα 325, επίσκεψη στον πλανήτη Ντέρια.)

Σε ένα από τα ταξίδια μας στο αχανή διάστημα, επισκεφθήκαμε τον πλανήτη Ντέρια.Υπάρχουν Νόμοι στο Σύμπαν που πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα από όλους.!!  Αποστολή μας ήταν η ανάθεση των Νόμων αυτών στο Συμβούλιο του πλανήτη Ντέρια. Παρά την ψυχική μας προετοιμασία, για την συνάντηση με τους κατοίκους του πλανήτη, δεν μπορέσαμε παρά να νοιώσουμε ένα ελαφρύ ρίγος, στην θέα τους. Στο τραπέζι διάσκεψης μας περίμεναν 8 παράξενα ανθρωποειδή .!! Τα πρόσωπα και οι μορφές τους ακτινοβολούσαν όχι μόνο πολλή πρωτόγονη ζωώδη δύναμη, αλλά και υπεροπτική ανωτερότητα μιας ξεχωριστής και διαφορετικής νοημοσύνης.

Προέρχονταν από έναν πολύ πιο υψηλό επίπεδο πολιτισμού και ανάπτυξης από τους γήινους, και με την απίστευτη γνώση τους (για το Σύμπαν) ανήκαν σε έναν παράξενο και απόμακρο κόσμο, εντελώς άγνωστο στα γήινα δεδομένα. Τα εξίσου περίεργα (για εμάς) , σχεδόν ζωώδη πρόσωπα τους, με μια δυναμική εκφραστική ικανότητα, υπογράμμιζαν έντονα και ευδιάκριτα την διαφορά προέλευση μας σε μεγάλο βαθμό. Η υπνωτική επίδραση των μεγάλων ματιών τους, με τις μεγάλες ορθογώνιες κόρες , μας έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση. Τα κεφάλια τους ήταν σχεδόν στο ίδιο μέγεθος με τα δικά μας, μόνο που ήταν ελαφρώς βαθύτερα προς τα πίσω. Στην μέση του κρανίου τους υπήρχε μια οστεώδης κορυφογραμμή που κατέληγε σε ένα βαθύ αυλάκι στο κέντρο του μετώπου. Το κρανίο έδινε την εντύπωση ότι ήταν διαιρεμένο σε δύο χωριστά διαμερίσματα , ένα για κάθε τμήμα του εγκεφάλου , άν είχαν . Προς το πίσω μέρος των κεφαλιών τους, η κορυφογραμμή τελείωνε σε έναν ημικυκλικό σχηματισμό μυών που κατέληγε στον λαιμό και στους ώμους.

Εξαιτίας αυτής της ανατομίας , ο λαιμός φαινόταν από τα πλάγια πολύ πιο βαρύς και πιο χτιστός απο τους δικούς μας. Το ίδιο πράγμα ισχύει για ολόκληρη την κατασκευή του σώματος τους. Είναι πολύ πιο σταθερά κατασκευασμένοι από ότι εμείς. Τα χέρια και οι ώμοι τους αν και είχαν σχεδόν ανθρώπινες αναλογίες , ήταν πολύ πιο βαρύτερα και πιο μυώδη. Σε συνδυασμό με τα γαμψοειδή χέρια τους , έδιναν την εντύπωση ότι κατείχαν τεράστια σωματική δύναμη. Όλα αυτά συνδυάζονταν με τα φαρδιά στήθη και τα κοντόχοντρα πόδια τους. Με ένα βλέμμα πίστευες ότι ήταν οι αμέσως επόμενοι απόγονοι ενός γορίλα, με τρομακτική , άπειρη νοημοσύνη.!!
Ο ιστός των μυών τους επίσης ήταν διαφορετικός. Έμοιαζε περισσότερο με στερεό λάστιχο και το λεπτό δέρμα τους ακολουθούσε τα περιγράμματα των μυών τους , πιο στενά από το δικό μας. Η κορυφή του κεφαλιού μέχρι το πίσω μέρος του λαιμού τους καλύπτονταν με κοντά μαλλιά που έλαμπαν όπως το απαλό γούνινο τρίχωμα ενός ζώου.

Το χρώμα των μαλλιών τους ήταν διαφορετικό σε κάθε έναν από αυτούς. Χρώματα όπως το σκούρο καφέ, το χρυσό, το ασημένιο, και το γκρίζο υπήρχαν στα μαλλιά τους, είτε χωριστά, είτε ανάμικτα. Το δέρμα τους δεν είχε τρίχες και έτσι είχε μια διαφανή χλωμή γυαλάδα. Κατά μήκος των άκρων του προσώπου το δέρμα γινόταν ελαφρώς σκοτεινότερο, γκριζό-καφέ , από ότι ήταν στην μέση. Τα δόντια τους ήταν δύο συνεχόμενες άσπρες λωρίδες , πάνω και κάτω, οι οποίες έμοιαζαν λίγο με ψαλίδια. Οι κινήσεις τους επίσης ήταν παράξενες. Μπορούσαν να κάθονται ή να στέκονται εντελώς ακίνητοι για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα και συχνότερα από ότι εμείς. Όταν ήταν σε κίνηση οι μετακινήσεις τους ήταν αστραπιαίες και υπογράμμιζαν την τεράστια δύναμη τους. Ήταν όπως τα ηφαίστεια . Μετά από μια περίοδο ανάπαυσης , παρήγαγαν ένα κύμα ενέργειας και ιδιοσυγκρασίας που θα έκανε κάθε Ισπανό να ζηλεύει.!!

Φορούσαν ένα είδος ομοιόμορφης στολής σε σκούρο μπλέ χρώμα, από ένα ύφασμα που έμοιαζε σαν μετάξι , με μανίκια σχεδόν τριών τετάρτων και βαθιά λαιμόκοψη. Κάτω από την στολή φορούσαν ένα άσπρο πουκάμισο, με ένα μάλλον παλαιομοδίτικο ψηλό περιλαίμιο γύρω απο το πίσω μέρος του λαιμού τους. Γύρω από την μέση του καθενός τους υπήρχε μια φαρδιά ασημίζουσα ζώνη, που ήταν διακοσμημένη με σχέδια τα οποία έμοιαζαν να είναι σχηματισμοί ατόμων τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο. Αφού παρατηρήσαμε η κάθε ομάδα (εμείς και εκείνοι) την άλλη για 15 "ατελείωτα" λεπτά, τα εξωγήινα όντα και εμείς αποφασίσαμε να μιλήσουμε. Η αίθουσα συνεδριάσεων σκοτείνιασε , και μια "φωνή" μας προσκάλεσε να καθίσουμε , για να μας δώσουν οδηγίες για την επικοινωνία μας.  Το Συμβούλιο έβαλε να δουλεύει μια συσκευή προβολής τεχνητής σκέψης ....μέσω της οποίας οι πραγματικές πληροφορίες , εικόνες και ήχοι έφταναν σε εμάς , χωρίς εμείς να καταβάλουμε καμμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Η γνώση ότι εκείνα τα όντα, μέσω της μηχανής τους, μπορούσαν να τροφοδοτήσουν πληροφορίες άμεσα στον εγκέφαλο μας, μας ενίσχυε το συναίσθημα της ανησυχίας.

Η διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους και σε αυτά τα όντα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Κάποια στιγμή μου πέρασε αστραπιαία η σκέψη ότι ένας άνθρωπος θα ένοιωθε τελείως ανυπεράσπιστος, αν βρισκόταν στην δική μας θέση. Εμείς όμως είμασταν διαφορετικοί. Η συσκευή αυτή σου μετέδιδε εικόνες με τέτοια γρήγορη διαδοχή που στην αρχή κανείς δεν μπορούσε να τις παρακολουθήσει. Και μόνο όταν πέρασε κάποιος χρόνος μπορέσαμε να καταλάβουμε τι γινόταν. Ήταν κατανοητό ότι αυτό το είδος πληροφοριών δεν ταιριάζει στον γραπτό λόγο των γήινων, και επομένως προσπαθήσαμε να τα αναγάγουμε όλα υπό μορφή διαλόγου μεταξύ δύο μερών. Ήταν σαν να ήταν μια ζωντανή συζήτηση...μόνο που δεν ήταν. Όσο κρατούσε η ολογραφική προβολή, προσπάθησα να χαλαρώσω, έγειρα το κεφάλι μου πίσω , και ήταν σαν να παρακολουθώ...μια τρισδιάστατη πανοραμική έγχρωμη οθόνη, η οποία σου έδινε μια τόση πειστική παραίσθηση της πραγματικότητας , που μετά από τα πρώτα λεπτά κοίταξα πίσω από την οθόνη... χαχαχα... για να σιγουρευτώ ότι δεν υπήρχε τίποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: