ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής των συζητήσεων για τα ΜΟΕ με την Τουρκία

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Γιατί παραιτήθηκε τώρα ο κ. Νίκος Ζαχαριάδης;;; Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα συζητά Μ.Ο.Ε με την Τουρκία.!! Αλλά επειδή έχω "περίεργο" μυαλό και σκέφτομαι πολύ άσχημα...λέω μήπως, μήπως τώρα έθεσαν σαν μέτρο κανένα Μ.Ο.Ε που ΔΕΝ είχαν δεχτεί να μπει στο τραπέζι προς συζήτηση άλλες κυβερνήσεις;;; Κάτι "βρωμάει" και μάλιστα πολύ.!!
Την παραίτησή του υπέβαλε ο αντιστράτηγος ε.α. Νίκος Ζαχαριάδης, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας που συνομιλεί με την αντίστοιχη τουρκική για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών.
Ο κ. Ζαχαριάδης που είναι επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Δημοσίων σχέσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εξέφρασε κατά πληροφορίες την αντίθεσή του στη συνέχιση των συζητήσεων για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με όσα  δήλωσε ο ίδιος  ο κ. Ζαχαριάδης (στον ιστότοπο lawandorder) το σκεπτικό του είναι ότι εφόσον η χώρα οδεύει σε εκλογές τις επόμενες 4 εβδομάδες δεν θα ήταν πρέπον να μεταβεί στην Άγκυρα επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας για τον δεύτερο κύκλο των συνομιλιών με τους Τούρκους για τα ΜΟΕ, αλλά ότι θα έπρεπε αυτές να σταματήσουν μέχρι τις εκλογές, για να ενημερωθεί η επόμενη κυβέρνηση όποια και αν είναι αυτή, και από εκεί και μετά είτε να συνεχιστούν είτε να σταματήσουν.

πηγή 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

εγω δεν εχω πλεον εμπιστοσυνη ουτε στον στρατο ουτε στασωματα ασφαλειας ουτε πουθενα,ουτε στην μανα μου την ιδια,ειμαι μονος μου με εχθρους γυρω γυρω...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


@ Ανώνυμος 5 Ιουνίου 2019 - 7:16 π.μ.

"εγώ δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη"

Ένα από τα μεγαλύτερα πλήγματα που έχουν καταφέρει στον άνθρωπο είναι η εξάλειψη της εμπιστοσύνης και του σεβασμού του ,προς στα στρατιωτικά σώματα ,ασφαλείας κ.λ.π αλλά και σε κάθε θεσμό που μπορεί να συνδέει μια κοινωνία .Η μονάδα είναι εύκολο να καταστραφεί σε σχέση με ένα σύνολο,ευάλωτοι λοιπόν σε μια σούπα ατομικότητας

Όλοι καταλαβαίνουμε πως είμαστε μόνοι μας είναι αυτό το ζητούμενο ;
Ή θα πρέπει να ξαναδούμε τις εναλλακτικές .



ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

@ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ

👍

Ανώνυμος είπε...

ναι μονοι μας ειμαστε μονοι μας παντοτε σε εναν τετοιο ζομπι κοσμο σκατα αυτη ειναι η πραγματικοτητα τα αλλα ειναι μπουρδες

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

@ Ανώνυμος 7 Ιουνίου 2019 - 6:44 π.μ.

" πραγματικοτητα τα αλλα ειναι μπουρδες"

Αγαπητέ ανώνυμε θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον αν μπορούσες να μας πεις

κατά την γνώμη σου τι θα πρέπει να πράξουμε για να βελτιωθεί η κατάσταση ,ή τουλάχιστον να μπουν άλλα θεμέλια για την πορεία του κόσμου.

Ή μήπως δεν αξίζει η προσπάθεια ;


Ανώνυμος είπε...

αξιζει παντα μια προσπαθεια, άλλα δεν μπορω να πω γιατι δεν ειμαι καλα τωρα ..αργοτερα ισως.

Ανώνυμος είπε...

και αυτος ο Στρατηγος σε καμια στοα θα ανηκει,βλεπω το κεφαλι του εχει παρει το χαρακτηριστικο οβαλ σχημα των στοων.