ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΕΚΛΌΓΕΣ 2019.....

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΖΩΔΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΥΡΟΥΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΕΣ..
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥΣ..ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ..ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..ΠΑΡΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ..ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ..ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ..ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2020..ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ....ΕΝΤΟΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 2022..2023..ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ..ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩ.....ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ..



 ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΛΛΑ ..Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
 O ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ..ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ..ΩΣ
ΛΕΩΝ..ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΑΚΟΜΗ..ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ..ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ..ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ..ΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ...ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ..ΑΓΧΟΣ..
ΕΧΕΙ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ..Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ 11°..ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΛΕΙΨΗ..2/7.


 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...
ΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΙΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΩΣ ΝΙΚΗΤΗΣ..ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.
ΕΧΕΙ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ..ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ..ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ..ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ..


ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ..
Η ΠΙΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ..ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ..
ΠΛΑΓΙΟΜΕΤΩΠΙΚΗ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ..ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ..

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΛΙΓΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ..
6%-9%....ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Υ.Γ  ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ :  " Για να μπορέσει να γίνει η συγκυβέρνηση δεν θα πρέπει κανείς να έχει αυτοδυναμία.!! Συγκυβέρνηση θα κάνουν με τον Τσίπρα, μαζί και με τους Πασόκους...η ΝΔούληδες...έτσι λένε οι διαταγές πέραν του Ατλαντικού. .......Η εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα, δεν θα αποφασιστεί από τις εξελίξεις στο εσωτερικό των κομμάτων, αλλά από κέντρα εκτός της χώρας.Και τα κέντρα αυτά έχουν διατάξει Μεγάλο Συνασπισμό."

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Λύκαστρε,
Έχω μελετήσει αρκετά αστρολογία αλλά ούτε διελεύσεις στους γενέθλιους οίκους μου έχουν βγεί ποτέ, ούτε προοδευμένοι χάρτες... Απορώ, βγαίνουν;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 26 Ιουνίου 2019 - 9:06 μ.μ.

Αγαπητέ ανώνυμςε...όταν διαβάζουμε τον αστρολογικό μας χάρτη, πολλές είναι οι πληροφορίες, στο σύνολο τους. Η δομή είναι μοναδική για το καθένα. Οπότε πρέπει να δεις πρώτα τα βασικά...τον σκελετό του χάρτη.Τι υπερισχύει, τι λείπει...που υπάρχει ισορροπία. Βλέπουμε αν έχουμε πολλούς πλανήτες σε αρσενικά η θηλυκά ζώδια....π.χ δύσκολο ο άνδρας να έχει θηλυκά...ενώ η γυναίκα να έχει αρσενικά...θα γίνεται ανδροκρατική.

Επίσης βλέπουμε τον χάρτη ως προς τα ...στοιχεία....έχει πολύ φωτιά...λίγο αέρα...συναίσθημα..νερό.Υπάρχει η γη;; Και συγχρόνως π.χ έχει φωτιά πολύ;;Πιο ενθουσιώδης...αλλά σε τι...σε σταθερό...μεταβλητό η παρορμητικό ζώδιο;;
Καλό είναι ο χάρτης να έχει από όλα τα στοιχεία.

Παράδειγμα χωρίς φωτιά...δεν κουνιέται....χωρίς αέρα δεν μιλά...χωρίς συναίσθημα νερό δεν ανταποκρίνεται εύκολα σε συναισθήματα. Χωρίς γη δεν φτιάχνει έργα.Κοιτάμε τον ήλιο και την σελήνη του που είναι ο ωροσκόπος...και είναι ο πυρήνας του χάρτη....αν έχει πολλά σταθερά είναι αμετακίνητος απο τις θέσεις τις θέσεις του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τα τρίγωνα, εξάγωνα...αντιθέσεις η τετράγωνα δείχνουν τον τρόπο αντίδρασης...το πως κινείσαι στον πλανήτη γη...με τα υπόλοιπα πλάσματα. Και πίστεψε με ...δύσκολα ο άνθρωπος ξεφεύγει απο τις προδιαγραφές του χάρτη του...μπορεί να αλλάξει να δουλέψει τα θετικά η αρνητικά του..διότι εδώ ήρθαμε για να εξελιχθούμε και όχι για να μείνουμε στάσιμοι.

Ναι πάντα μου βγαίνουν αυτά που βλέπω κατά 80%....τα άστρα δεν λένε ποτέ ψέμματα.

Ανώνυμος είπε...

"
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...
ΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΙΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΩΣ ΝΙΚΗΤΗΣ..ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. "

Ακομη και να κερδισει ...εχουν πονταρει σε κουτσο αλογο!
Πρωτον γιατι εχει το γονιδιο της γουρσουζιας και..
δευτερον γιατι εχει Ηλιο στους Ιχθυς!!
Και ποιος σοβαρος συνομωσιολογος πονταρει σε εναν Ιχθυ για τετοια θεση ...σε τοσο κρισιμη περιοδο ,χαχαχα ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" δευτερον γιατι εχει Ηλιο στους Ιχθυς!!
Και ποιος σοβαρος συνομωσιολογος πονταρει σε εναν Ιχθυ για τετοια θεση ...σε τοσο κρισιμη περιοδο ,χαχαχα ;; "

Ο Ήλιος στους Ιχθείς δεν είναι κακός....άλλωστε τα ψάρια είναι διπλά...είναι και γοργόνες και καρχαρίες...ο Coolis Mizotakis ανήκει στις γοργόνες.!!!

Ανώνυμος είπε...

@.ο Coolis Mizotakis ανήκει στις γοργόνες.!!!

Χαχαχα καλο , πολυ καλο!!
Αρα συμφωνεις οτι η επιλογη δεν ηταν και η καλυτερη ,αλλα οταν δεν εχεις και πολλες εναλλακτικες...
Καλυτερα για μας!

Μεσα σ'αυτη την ανταρα την πλανητικη ομως, η Αφροδιτη με τον Δια και τον Ποσειδωνα , σου δινουν μια αισθηση αναλαφρης ροης, σαν να κωπηλατεις ενα
κανο ....αναμεσα απο τα αφρισμενα ρευματα του αγριου ποταμου !

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε ωραίο το κείμενο,αλλά μας δίνεις έτοιμο το αποτέλεσμα.Πως ξεκίνησες να μαθαίνεις το αλφάβητο της αατρολογίας;Είναι εύκολο να μας κατευθύνεις σε κάποιο έγκυρο σύγγραμα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη...για να δούμε θα πέσω μέσα;; Με ρωτάς πως ξεκίνησα....πάντα μου άρεσε εκτός από το ορατό και φυσικό και ο χώρος του μεταφυσικού. Είναι και αυτό μια επιστήμη...άγνωστη ακόμα στις μέρες μας.
Και εδώ θα βρεις πολλά περισσότερα βιβλία σε σχέτικά με αστρονομία, για να τα διαβάσεις η να τα κατεβάσεις σε μορφή PDF.

https://www.bookyards.com/en/categories-result/id/201/Astronomy/1#.WpV3fXyYPIU

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και εδώ θα βρεις βιβλία για να διαβάσεις ελεύθερα.

https://tinyurl.com/y2xbyk9e

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικα και τα δυο link......

Τη γεννηση και το θανατο του Ηλιου , μας το εχεις ηδη δωσει... εξαιρετικο ,αποκαλυπτικο!

@ Δημητρη
Νομιζω ομως οτι εκτος απο αυτην την υπεροχη βιβλιογραφια θα χρειαστεις και πιο πρακτικες μεθοδους ...καποιους "τυπους" , με τον ιδιο τροπο που μια θεωρια της Φυσικης χρησιμοποιει τα Μαθηματικα για τη ποσοτικη διατυπωση της!

Γιατι αυτη η προβολη της πλανητικης/αστρικης ροης των ενεργειων επανω στην Γη....και η επιδραση τους , στα πλασματα της, ειναι μια πολυσυνθετη επιστημη ,
φτιαγμενη απο .....αστρονομια , μαθηματικα ,μυθολογια , μεταφυσικη , φιλοσοφια , κι ολα αυτα συντονισμενα στους ρυθμους της Πυθαγορειας Μουσικης!

Συμπληρωματικα ισως να εβρισκες βοηθητικους τους......G.Bruno , Alan Leo , αλλα και ο Edgar Cayce απο μια πιο διαισθητικη οπτικη .

Βεβαια παντα θα υπαρχουν και οι ενστασεις για τον τροπικο η τον αστρικο ,για το ενα η το αλλο συστημα κλπ......
αλλα αυτο που περισσοτερο μας ελκυει σ'αυτην ,ειναι η δυνατοτητα προ-γνωσης των επερχομενων δυναμικων , και κατ'επεκταση η καλυτερη διαχειρηση τους!
Ολα αυτα ,βεβαια, ισχυουν μεχρι το σημειο..... της αντι-στροφης ..γιατι τοτε γυριζεις Εσυ τον Τροχο!!!

Δημήτρης είπε...

Φίλε Ανώνυμε της 2ας Ιουλίου 3:42,με συγχωρείς για την αργοπορημένη απάντηση.Ευχαριστώ κι εσένα για τις συμβουλές,όπως φυσικά και τον Λύκαστρο.Μόνο η γνώμη κι η λογική είναι τα τέλεια κλειδιά για τα δεσμά μας.