ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Θα εξαφανιστούν όπως εμφανίστηκαν..χωρίς πολιτισμό..είναι απλά ένα ψέμα...που πρέπει να κάνει..όμως τον κύκλο του. Όπως τα πάντα μέσα στην φύση. Το "μαγείρεμα" της εξαφάνισης τους, ήδη γίνεται....άλλος θα βάλει την "φωτιά", άλλος θα βάλει το "τσουκάλι", άλλος την "κουτάλα". Το 2019 είναι η προετοιμασία ..του τι θα δούμε το 2020-21..Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα συναντήσει τον Κρόνο ..εκεί θα είναι και ο Δίας και ο Άρης το φιτίλι..μέχρι το 2024..ο Πλούτωνας θα βγάλει όλη την σαπίλα της πολιτικής..μετά θα πάει στο Υδροχόο..το 2023..θα είναι το δύσκολο για την Ελλάδα...αλλαγές πολλές..έρχονται ριζικές...Με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα χυθεί αίμα στα Βαλκάνια.!!

6 σχόλια:

kakos04 είπε...

Μακάρι γιατί με έπιασε πόνος στην καρδιά την μέρα της προδοσίας των Πρεσπών , δεν μπορούσα τέτοια προδοσία και να ακούς και το σιγά τι έγινε δημοσίων υπαλλήλων και δει δασκάλων που έπρεπε να τους σηκώνεται η τρίχα . Το 2024 υπολογίζεις το ρεσιτάλ και με τους λαθρομετανάστες μαζί με τα βαλκάνια ? Όταν μπορείς πες μας εκτιμώμενες κινήσεις Αλβανίας , Βουλγαρίας , Σερβίας , Σκοπίων , Κροατίας και δικές μας , και τους πληθυσμούς τους εντός της Ελλάδας τότε , θα συνεργαστούμε με την Σερβία , γιατί από τα άρθρα που βάζεις οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι εξοπλίζουν με δωρεά υλικού συνέχεια Αλβανία & Κροατια + Σκόπια , και υπάρχει και η Bondsteel . Καλημέρα από Κρήτη , να προλάβουμε να βγάλουμε άδεια οπλοφορίας φέτος . :)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟΛΑΣ : Μακάρι γιατί με έπιασε πόνος στην καρδιά την μέρα της προδοσίας των Πρεσπών

Εμένα να δεις τι με είχε πιάσει...και σε τι κατάσταση ήμουν εκείνο το διάστημα. Όχι ότι τώρα το ξέχασα...απλά κρατάω τον θυμό μου για να τον διοχετεύσω όταν έρθει η ώρα, εκεί που πρέπει και όπως πρέπει. Μακεδόνας είμαι Νικόλα..φαντάσου τότε τι "παγωνιά" και θυμός έπεσε σε ολόκληρη την Μακεδονία.
Δεν πειράζει και άδεια οπλοφορίας να μην έχεις...αρκεί να είσαι οπλισμένος.!! Όταν θα έρθει η ώρα μάλλον εδώ πάνω θα ξανά έρθετε οι Κρητικοί όπως παλαιότερα (στους Βαλκανικούς)....
Από την στιγμή που θα δοθεί παράγωγο, η το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, σε λιγότερο από 1μιση έτος, θα έχουμε την Β΄ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ στην Χερσόνησο του Αίμου, που θα επιφέρει τον Γ΄ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Τα έγραφα εδώ :
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/02/1.html

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Αμ εγώ να δείτε παιδιά, που κατάγομαι από το Μετόχι Βεργίνας. Βράζω καθημερινά στο ζουμί μου. Δεν μπορώ να ξεχαστώ. Ακόμα νομίζω ότι βρίσκομαι σε έναν εφιάλτη και δεν έχω ξυπνήσει ακόμα. Υπόσχομαι στην Ιστορία ότι θα τους κόψω σύριζα τα αχαμνά όποιους από αυτούς τους προδότες καταφέρω να πιάσω στα χέρια μου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ : Υπόσχομαι στην Ιστορία ότι θα τους κόψω σύριζα τα αχαμνά όποιους από αυτούς τους προδότες καταφέρω να πιάσω στα χέρια μου.

Kαι σένα φίλε Κώστα για εδώ πάνω σε κόβω.!! χαχαχα όλοι εδώ θα μαζευτούμε και από εδώ θα ξεκινήσει το "ξήλωμα" του "πουλόβερ" .

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

@Λύκαστρος ¨"..απλά κρατάω τον θυμό μου για να τον διοχετεύσω όταν έρθει η ώρα, εκεί που πρέπει και όπως πρέπει. Μακεδόνας είμαι Νικόλα..φαντάσου τότε τι "παγωνιά" και θυμός έπεσε σε ολόκληρη την Μακεδονία."

Η προδοσία αυτή μας διδάσκει πολλά ,αγαπητέ Νικόλα ακόμη και αν το κρατίδιο διαλυθεί αυτό θα μείνει γραμμένο όπως μια ουλή από βαθύ τραύμα ,εμείς δεν πρέπει να ξεχάσουμε ΠΟΤΕ και θα πρέπει να διδάξουμε το πάθημα στις επόμενες γενιές .Θα προσπαθήσουν να πάρουν και άλλα κομμάτια γιατί αυτό επιτάσσει η εποχή ,στα δικά μας χέρια είναι η απάντηση..... κυρίως όμως στην ψυχή μας . Τα σύνορα δεν θα είναι ίδια ποτέ ξανά ...ελπίζω προς όφελός μας τις νέες χαράξεις

kakos04 είπε...

Και εγώ ελπίζω Μακεδόνισσα σε νέες υπέρ μας χαράξεις, αλλά πρέπει να τιμωρηθούν και οι ανά την Ελλάδα προδότες . Ο ένας προπαππούς γύρισε από την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου και ο άλλος από τον Σαγγάριο , μικρός μόνο ήρθα διακοπές στην πάνω Ελλάδα γιατί τώρα δεν φτάνουν τα λεφτά (και την κλασική πολυήμερη Θεσσαλονίκη ). Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά μου θέλω να μάθουν να αγαπούν την πατρίδα και την φύση στα χωριά μας και να την πονάνε , και όχι να ξεπουλήσουν τα πάντα για τα λεφτά , και να συνεχίσουν τα αγροτικά μας που τα έχουν ξεφτιλισει σε τιμές . Αλλά βλέπω και ότι όλη η παιδεία θα πάει κυρίως εκτός σχολείου ότι ώρες προλαβαίνω . Το σχολείο αν δεν προσπαθήσουμε όλοι θα πάει σε ρόλο babyparking και παραγωγής τούβλων. Να είστε καλά