ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Angela Merkel appeared unsteady ( Η Αγγελική τρέμει ενώ υποδεχόταν τον πρόεδρο της Ουκρανίας.)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τι λέγαμε εδώ αλλά και εδώ στην Αγγελική;;...."  Αυτή είναι η δεύτερη προειδοποίηση προς την Αγγέλα....η πρώτη ήταν όταν έπαθε "βλάβη" το αεροπλάνο της Μέρκελ.!! Στην τρίτη "καίγεσαι" Αγγελική να το ξέρεις.!!" ....Το τρέμουλο δεν ήταν διότι η Αγγελική αρρώστησε.!! Πόσο ακόμα θα επιβεβαιωθούμε.!!
 

10 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Άφυλο, στείρο ερπετόψυχο ανθρωποειδές,
ΓκεσταποΣταζίτισσα τσατσά τευτονικών βασανιστηρίων,

σκωληκοειδές έκτρωμα της νεοταξικής παράνοιας,

¨αυτοδηλητηρίασις αραχνοειδής
του βαμπιρικού συνειδότος¨
λέγεται αυτό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : ¨αυτοδηλητηρίασις αραχνοειδής
του βαμπιρικού συνειδότος¨
λέγεται αυτό.

Aγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ αυτό που έπαθε η Αγγελική δεν το έπαθε διότι την έπνιξε το δηλητήριο που έχει μέσα της.!! χαχαχαχα Άλλος της το δημιούργησε αυτό....ήταν σαν της έλεγε...." Δες τι μπορώ να κάνω και μάλιστα από απόσταση, σε μικρή μόνο ένταση....αν δεν καθίσεις φρόνιμη...θα δυναμώσω την ένταση." !!!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Έχουμε και άλλη στο πρόσφατο παρελθόν που έπαθε κάτι ανάλογο ..
Πάλι γυναικά από την άλλη πλευρά του ωκεανού.

Χάλασε το χειριστήριο δεν είναι τίποτα .....μια μπαταρία θέλει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Λες για την Σκύλαρι αγαπητή Μακεδόνισα;; Η Σκύλαρι έχει την ασθένεια kuru.Ασθένεια που προκύπτει από κανιβαλισμό...Που σημαίνει ότι συμμετέχει σε «περίεργες» τελετές...δηλαδή Σατανιστικές τελετές....και ανθρωποφαγία.!!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Λύκαστρε βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ......χαχαχαχα

Θυμάσαι πως έκανε ;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Θυμάσαι πως έκανε ;

Φυσικά και θυμάμαι...γελούσε με έναν περίεργο συνεχόμενο και μη φυσιολογικό τρόπο...και δεν είχε έλεγχο στο σώμα της. Την κρατούσανε για να περπατήσει.

" Η αρρώστια Kuru είναι μια κλινική εκδήλωση που παρουσιάζεται κυρίως με αστάθεια, αταξία και πλήρη αποδυνάμωση του νευρικού και μυϊκού συστήματος. "
https://tinyurl.com/ya3ba2sr

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η Αγγελική ΔΕΝ είχε αυτά τα συμπτώματα...την Αγγελική ήταν σαν να την διαπερνούσε ελαφρύ ηλεκτρικό πεδίο...για την ακρίβεια ηλεκτρομαγνητικό πεδίο...μικρής έντασης.!!Σε μεγαλύτερη ένταση ...καπούτ.!!

Ανώνυμος είπε...

Ποσο τρομακτικο ειναι αυτο !!
Ακομη και γιαυτην νοιωθεις θλιψη,
πως ειναι δυνατον οι ανθρωποι,να δινουν τον ελεγχο του εαυτου τους σε τοσο σκοτεινες δυναμεις...ποσο πια πολυτιμο ειναι το αντιτιμο ,που να αξιζει να καταδικασεις την υπαρξη σου ,στην καταστροφη?

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Λυπήσεως ου χρήζουσιν.
Πίνουσι γαρ τελετουργικώς καθαρό ελληνικό αίμα επτά αστέρων, το σατανικό νέκταρ των ερπετικών κυριάρχων. Οι κρυπτοσατανοκρατούμενοι δούλοι των μόνο εικονικόν εβραϊκόν ιμιτασιόν.

Αναχωρώ μετ' ου πολύ και χαιρετώ, χρυσής γενεάς ευγενή τέκνα.

Ανώνυμος είπε...

μετα την τελετη και οταν ειχε συνελθει η Αγγελικω ειπε οτι ηπιε τρια ποτηρια νερο και της περασε το τρεμολο,το απεδωσε στην εντονη διψα,καπιοι ιατροι ομως ειπαν οτι η διψα δεν πρικαλει τετοιο τρεμολο ποτε,μαλλον παιρνει καποια φαρμακα που της κανουν παρενεργειες,η εχει προβλημα με υπερθυρεοειδισμο η και τα δυο μαζι,αυτη ειναι η πιο απλη αποψη,τωρα ισως αν κανουμε υποθεσεις μπορουμε να πουμε οτι την εχουν τσιπαρισμενη οποτε γινεται μεσω του φυτεμενου τσιπ να τις κανουν διαφορα βασανιστηρια.